Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nokia 8 από Γερμανό στα 199.

Με μια gcam (απλό apk installation) παίζει ΠΟΛΥ καλη μπάλα μέρα νύχτα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σαν πρώτη επιλογή εχω στο μυαλο μου το one plus 7. Αλλαξτε μου την γνωμη με καποιο αντίστοιχο

Μιλάς για μια συσκευή που θα ανακοινωθεί μάλλον τον Μάιο,και δεν ξέρω πότε θα γίνει διαθέσιμο... Συνήθως μετά από μια βδομάδα...

Σε 1,5 μήνα από τώρα θα έχει πέσει και άλλο το S10 series,το P30 Pro,και δεν ξέρω ποιες άλλες ναυαρχίδες θα είναι σε αυτά τα λεφτά...

Εγω παντος μέχρι το 1+6 ακολούθησα την εταιρεία,το 7 αν είναι με Pop up κάμερα,απλά θα το προσπεράσω,και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία με παρόμοια πρόταση...

Καλά θα ήταν να κάνεις πάλι την ερώτηση όταν με το καλό βγει η συσκευή....

Καλησπέρα.ανοιγω το θέμα ώστε να πάρω τη γνώμη σας.ειμαι ένα βημα πριν αλλαξω το mi a1 μου με το mi 8 απλά θέλω να σιγουρευτώ αν σε αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή που έχω. Οποτε έχουμε και λέμε

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 300 πολύ πολύ βαριά 350

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6 περίπου

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Προτιμώ 2ετη εγγύηση αλλά σε αυτά τα λεφτά δύσκολο θα συμβιβαστω και με σκρουτζομαγαζο.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual όχι, Ραδιόφωνο καλό θα ήταν αλλά δύσκολο να βρεις, nfc ναι

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού, απευθείας global version χωρίς να χρειαστεί να φλασαρω ρομς

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ήχος αδιάφορος,amoled οθόνη σίγουρα

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Ταχύτητα, κάμερα (μαζι αυτά τα δύο), αυτονομία,gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xiaomi mi a1

Να τονίσω ότι θέλω η συσκευή να μην έχει θέμα με το σήμα γιατι με το mi a1 έχω αγανακτήσει να μην πιάνει και να μην έχω καλή ποιότητα κλήσεων.Κοιταω σωστά προς το mi 8 τι λέτε;

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παίδες! Όπως λέει και το θέμα είμαι σε αναζήτηση συσκευής για να αντικαταστήσω το mate 10 pro μου.

Αυτό που δεν με βόλεψε στο κινητό αυτό είναι που το αγόρασα μονοκαρτο αλλά και η οθόνη του που έχει αρκετά ψυχρά χρώματα..στα υπόλοιπα είμαι ικανοποιημένος αν και θα ήθελα να δέχεται το καινούριο κάρτα επέκτασης μνήμης.. μπάτζετ τα 400 περίπου ευρώ.. αυτά που με ενδιαφέρουν είναι με τη σειρά: οθόνη, κάμερα, μπαταρία επεξεργαστής..έχω δει και κάποια "δεύτερα" κινέζικα τύπου cubot, oukitel.. τι μου προτείνετε?

Καλησπέρα παίδες! Όπως λέει και το θέμα είμαι σε αναζήτηση συσκευής για να αντικαταστήσω το mate 10 pro μου.

Αυτό που δεν με βόλεψε στο κινητό αυτό είναι που το αγόρασα μονοκαρτο αλλά και η οθόνη του που έχει αρκετά ψυχρά χρώματα..στα υπόλοιπα είμαι ικανοποιημένος αν και θα ήθελα να δέχεται το καινούριο κάρτα επέκτασης μνήμης.. μπάτζετ τα 400 περίπου ευρώ.. αυτά που με ενδιαφέρουν είναι με τη σειρά: οθόνη, κάμερα, μπαταρία επεξεργαστής..έχω δει και κάποια "δεύτερα" κινέζικα τύπου cubot, oukitel.. τι μου προτείνετε?

s9 plus , αυτο εκανα εγω και δεν το μετανιωσα.

Εγώ πήρα mi 8 μετά από poco.. Εξαιρετικο τηλέφωνο που νομίζω ότι θα σε καλύψει . Κάμερα έχει μια χαρά έβαλα κ την gcam κ γενικά το κινητό είναι σούπερ ειδικά στην τιμή που το βρίσκεις τωρα

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να αποφύγω Samsung λόγω διαχρονικής αντιπάθειας (παλαιότερα τραβήγματα με την αντιπροσωπεία και την εγγύηση). Κάποια άλλη πρόταση?

τι λετε για αυτά τα δυο νεα μοντελα που ηρθαν αυτην την εβδομαδα στην Ελληνικη αγορα; το moto εχει ois στην καμερα, στερεοφωνικα ηχεια με dolby, 27w γρηγορη φορτιση. Το Α40 εχει amoled οθονη και τα δυο εχουν μετριους επεξεργαστες και μικρη μπαταρια ενώ οι καμερες τους είναι πολύ καλες την ημερα, στις νυχτερινες ληψεις είναι απλα καλες, η κατασκευή του moto λενε ότι είναι λιγο καλυτερη. Αξιζει καμια από της δυο συσκευες, η καλυτερα να παει κανεις στο Pocophone η στο LG G7 που αν και περσινα μοντελα εχουν περιπου ιδιες τιμες;

Honor 10, Huawei P20, Sony Xperia XZ2 είναι πολύ καλές επιλογές και έχεις και εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία για 2 χρόνια.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Aνεξάρτητα από τα πράγματα που σε χάλασαν στο Mate 10, το θέμα που προκύπτει είναι ότι έχεις μια πολύ δυνατή συσκευή και αμφιβάλλω αν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο που να αξίζει τον κόπο και η αλλαγή δηλ. σε budget ~400 ευρώ...

Όσον αφορά αυτό που αναφέρεις "έχω δει και κάποια "δεύτερα" κινέζικα τύπου cubot, oukitel." θα έλεγα να μην σκεφτείς καν τη μετάβαση από το Mate 10 Pro σε κάτι τέτοιο... Η διαφορά στα πάντα, θα είναι χαοτική...

Πολύ δυνατό σε αυτή την τιμή!
Καλύτερο από mi 8?

Καλύτερο από mi 8?

Σχετικό είναι αυτό, ανάλογα με το τι θες... Το Mi 8 είναι λογικά πιο γρήγορο και έχει και 2 gb ram επιπλέον...

Το P20 φαντάζομαι έχει καλύτερη κάμερα + ότι θα έχεις και επίσημη εγγύηση...

Σε οθόνη πιστεύω θα είναι πανομοιότυπα, καθώς έχω διαβάσει καλά πράγματα για την Amoled του Mi 8...

Διαλέγεις και παίρνεις... VFM επιλογές τα βρίσκω και τα 2, στην τιμή που παίζουν πλέον...

Ούτε το xiaomi mi 8 θα είναι καλύτερο σωστά? Εάν ξεχειλωνα το μπάτζετ και έφτανα στο 6t της oneplus? Θα ήταν αναβάθμιση σε τομέα οθόνης και γενικότερα ή πάλι στα ίδια θα ήμουν?

Ούτε το xiaomi mi 8 θα είναι καλύτερο σωστά? Εάν ξεχειλωνα το μπάτζετ και έφτανα στο 6t της oneplus? Θα ήταν αναβάθμιση σε τομέα οθόνης και γενικότερα ή πάλι στα ίδια θα ήμουν?

Συνολικά οχι δε νομίζω ότι αξίζει να πας από το Mate 10 Pro στο Μi 8... Aλλά αντίστοιχα είναι κλάσεις ανώτερο από Cubot, Oukitel που ανέφερες... Ίσως είναι και κάπως πιο γρήγορο από το Mate, αλλά μέχρι εκεί... Προσωπικά δε θα έκανα την αλλαγή...

Το καλό με το Mi 8 είναι ότι η τιμή έχει πέσει πολύ και μπορείς και να πας σε ένα κατάστημα να το δεις από κοντά, να δεις και την οθόνη του (που σε χάλασε στο Mate) και να αποφασίσεις αν αξίζει για εσένα ο κόπος να ασχοληθείς σοβαρά...

Για το One Plus 6T ok φαντάζομαι αντίστοιχα θα είναι πιο γρήγορο και αυτό από το Mate, αλλά οχι ότι θα καταλάβεις κάτι σε καθημερινή χρήση... Όσον αφορά οθόνη/κάμερα δεν έχω άποψη σε σχέση με το Mate...

Ωστόσο αυτό που σου λέω είναι ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις ~400 ευρώ για να πάρεις κάτι άντε πες λίγο καλύτερο; Τι να σου πω, αυτό είναι και σχετικό για τον καθένα... Εγώ θα κρατούσα το Mate πάντως, καθώς τα θέματα που αναφέρεις ότι σε χάλασαν, δεν τα θεωρώ ιδιαίτερα...

Σχετικό είναι αυτό, ανάλογα με το τι θες... Το Mi 8 είναι λογικά πιο γρήγορο και έχει και 2 gb ram επιπλέον...

Το P20 φαντάζομαι έχει καλύτερη κάμερα + ότι θα έχεις και επίσημη εγγύηση...

Σε οθόνη πιστεύω θα είναι πανομοιότυπα, καθώς έχω διαβάσει καλά πράγματα για την Amoled του Mi 8...

Διαλέγεις και παίρνεις... VFM επιλογές τα βρίσκω και τα 2, στην τιμή που παίζουν πλέον...

Επίσημη εγγύηση πιθανο να έχω και για το mi8 γιατί θα τo πάρω από το eshop.....

καλησπερα ειμαι κατοχος του j5 2016 και ψαχνω κατι νεο γυρω στα 150 ευρω (δεν μου δινονται παραπανω:lol: ) εχετε να μου προτεινετε κατι?

Θα το κρατήσω τότε φίλε μου... νομίζω ότι έχεις δίκιο σε αυτό που λες.. δυστυχώς δεν μένω Ελλάδα για να δω από κοντά το xiaomi καθώς στην Αγγλία ακόμα δεν τα φέρνουν σε φυσικα καταστήματα.. Ευχαριστώ για τον κόπο σου να γράψεις τόσα πράγματα..!!

Όπως ειπε και ο φιλος παραπάνω, το θεωρώ απίθανο να βρεις κατι καλύτερο του Mate 10 Pro σε αυτά τα λεφτά. Και ούτε αξίζει τον κόπο να πληρώσεις 500-600 ευρώ για να το αντικαταστήσεις καθώς είναι κινητάρα.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν ντε και καλά χρειάζεσαι δίκαρτο (το μόνο πραγματικο πρόβλημα που βλεπω σε οσα γραφεις) πούλα το Mate 10 Pro (αν ειναι σε καλη κατάσταση πιστευω θα πιασει κατι αρκετά καλο) και δες το Huawei Mate 20 Dual το οποιο πρεπει να παιζει τώρα γυρω στα 450 ευρώ λογικά. Το μονο downside ειναι πως εχει 4 γιγα ραμ αντι 6 αλλά προσωπικά τα 4 τα βρισκω αρκετα.

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned