_Alexandros37 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Απ'όσο είχα διαβάσει παλιότερα οι ROM των LeEco έχουν διάφορα θέματα και συνήθως χρειάζεται ρουτ και εγκατάσταση νέας ρομ. Ρίξε μια ερώτηση στο φόρουμ της LeEco για καλό και για κακό αν δεν σου αρέσουν τα "μαστορέματα" Όταν είχα ασχοληθεί με leeco (πριν αρκετό καιρό) θυμάμαι ότι μπορούσες απλά να flashάρεις οποιαδήποτε stock rom (κινέζικη, ινδική κα) μέσα από την stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Είχα ξανακάνει θέμα αλλά προβληματίζομαι. 1)Έχω ένα redmi note 3 pro 2,5 χρόνια τώρα, που αργοπεθαίνει, έφαγε γερές σαβούρες, χάλασαν τα πλαστικά, ράγησε η οθόνη και έγινε πιο αργό με κολληματάκια. 2)Σχεδιάζω να το αλλάξω και σκεφτόμουν το mi a2 ή το redmi note 5, πρόσφατα σκέφτομαι μήπως ανέβω μέχρι το poco ή γενικότερα σε κάτι μέχρι 300κάτι ευρώ. Στην πραγματικότητα δεν θα μου λείψουν άμεσα τα λεφτά και μπορώ να τα δώσω, έχουν όμως νόημα; 3) Κριτήρια: -Μεγάλη οθόνη τουλάχιστον 6'' σε FHD που έχουν τα παραπάνω με καλύπτουν. -Aυτονομία μέχρι το λιγότερο 3.000 mah δεν θα είχα πρόβλημα. -4gb ram/64gb χώρο -Xρήση: Κυρίως multimedia, ακούω μουσική, βλέπω καμιά σειρά, facebook app, instagram, whatsapp, viber κτλ, browsing, e-mails, και κανά απλό παιχνιδάκι μέχρι clash royale, οχι απαιτητικά -Kάμερες όσο καλύτερες είναι εκτιμώνται, την νύχτα σε αυτά τα λεφτά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. 4)Στα χαρτιά με καλύτπει το RN5 των 170 ευρώ, το mi a2 το σκέφτομαι για τις κάπως καλύτερες κάμερες+android one+καλύτερο cpu/gpu. Από την άλλη το poco έχω την αίσθηση μιας σιγουριάς ότι θα είναι σε όλα καλύτερο από το RN3 και αποκλείεται να με ξενερώσει σε τίποτα και ότι θα αντέξει στην διάρκεια του χρόνου αλλαγκάριστο. Πιστέυετε ότι αξίζει τα extra λεφτά; Έχω ενδοιασμούς :P 5)Επίσης έχω πρόθεση να περιμένω μέχρι black Friday μήπως προκύψει τίποτα σε ευκαιρία. Πχ ένα honor play κοντά στα 200 ίσως από κανά κοτσόβολο/public/media markt, κανένα poco από κανά κινέζικο site ίσως σε μικρτότερη τιμή, αν δεν βρω κάτι από αυτά κάτι κοντά σε RN5 ίσως όπως mate 10 lite αρκετά φθηνότερα. Πιστεύετε μπορεί να προκύψει κάτι καλό; Δεν είχα ασχοληθεί πέρσι καθόλου. Edited October 27, 2018 by Slester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ξεκαθαρα για μενα το Poco αναμεσα στα 3 που προανεφερες μονο και μονο για τον επεξεργαστη του.Θα σε καλυψει στα περισσοτερα που ζητας.Οσον αφορα την καμερα του για να μην σε παρω στον λαιμο μου καλο ειναι να μπεις στα νηματα των κινητων και να δεις κανα συγκριτικο στο ιντερνετ μηπως υστερει των αλλων δυο αν και νομιζω και σε αυτον τον τομεα θα σε καλυψει.Τωρα για την περιπτωση black friday σιγουρα θα υπαρχουν καλες προσφορες απο διαφορες αλυσιδες.Αν εχεις την υπομονη να περιμενεις μπορει να βγεις και κερδισμενος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 (edited) Μια βοήθεια κύριοι γιατί μπερδεύτηκα. Ποιό να προτιμήσω? (παρ΄ολο που η τιμή του πρώτου απέχει από τα άλλα) Ποιό έχει την καλύτερη κάμερα? Η προτεραιότητα του κινητού είναι η καλή (τηρουμένων των αναλογιών) φωτογραφική. Η καθημερινή χρήση του μόνο για σερφάρισμα. Τώρα έχω το P10 lite (4/64Gb) Ευχαριστώ Edited October 28, 2018 by kerber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Γενικά τα Honor 10 και view 10 έχουν καλύτερο επεξεργαστή από τα άλλα και θεωρητικά έχουν καλύτερες κάμερες επισης από τα lite. Νομίζω ως προς τις κάμερες είναι πολύ κοντά και τα 2 μεταξύ τους, ίσως και ίδιες, και είναι αρκετά καλές από review που έχω δει, έψαχνα και εγώ μέσω του internet δεν έχω εμπειρία πραγματική. Η διαφορά τους είναι οι διαστάσεις της οθόνης και οι διαστάσεις του κινητού στην ουσία. Γνώμη μου είναι πρώτα να καθορίσεις πιο μεγεθος προτιμάς και μετά να διαλέξεις συσκευή. Εγώ θα διάλεγα τα honor. Επίσης αν δεν έχεις περιορισμό από που τα αγοράζεις κτλ και το pocophone της xiaomi είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 P20 lite έχει η κολλητή μου. Κάμερα δεν.... ανώτερη έχει το α5 2017 για να καταλάβεις. Μπρος και πίσω. Εγώ θα πήγαινα σε honor όπως ο φίλος απο πανω Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Αν έχεις προτεραιότητα στην κάμερα κοιτάς το honor 10 και το honor view 10. Επίσης έχε υπόψιν ότι και τα 2 είναι ναυαρχίδες σε σχέση με τα lite. Όποιο και να πάρεις θα σε ικανοποιήσει, οπότε κρίνε με βάση τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν και αποφάσισε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 είχα honor 10 για λίγες μέρες και τώρα έχω το view 10.. μπαταρία σκυλί, 6 γιγα ραμ σε συνδυασμό με τον κιριν 970 που το κάνουν να πετάει, πιο σοβαρό σε design χωρις το σεμεδάκι, αποτύπωμα μπροστά κανονικό και οχι με υπέρηχους που είχε το 10αρι και δεν έπιανε με την πρώτη μερικές φορές.. γενικα για τα λεφτά του είναι μια πληρέστατη συσκευή τα άλλα δυο είναι υποδεέστερα μη τα κοιτάς καν Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Λόγω χαμηλού μπάτζετ (λεφτά γιοκ ελληνιστί=150 ευρά το πολύ) κοιτάω αυτά τα 2 στα 3/32. Για αγορά από Κίνα δεν λέει γιατί βγαίνουν με priority line σχεδόν τα ίδια λεφτά. Έχει αρχίσει και τα παλαβά(επανεκκινίσεις) το Λενοβάκι μου άρα δεν είναι για να περιμένω και 15-20 μέρες. Τις γνώμες σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Αν δεν είσαι πορωμένος με καθαρό Android, τότε Redmi Note 5. Καλύτερος επεξεργαστής και λίγο καλύτερη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Κι εγώ προτείνω redmi note 5. Καλύτερη συνολικά συσκευή Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Θέλω*την καλύτερη δυνατή κινητή συσκευή,στα 230€. Εως 235 μέγιστο. Λέω την καλύτερη δυνατή, γιατί ως συνήθως τα θέλουμε όλα και να συμφέρει! Αυστηρά από Ελλάδα,ώστε να πεταχτω αύριο να την πάρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Θέλω*την καλύτερη δυνατή κινητή συσκευή,στα 230€. Εως 235 μέγιστο. Λέω την καλύτερη δυνατή, γιατί ως συνήθως τα θέλουμε όλα και να συμφέρει! Αυστηρά από Ελλάδα,ώστε να πεταχτω αύριο να την πάρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mi A2 κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Mi A2 κατά την γνώμη μου.Εξ'οσων βλέπω,δεν δέχεται κάρτα μνήμης,οπότε είναι εκτός.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Εξ'οσων βλέπω,δεν δέχεται κάρτα μνήμης,οπότε είναι εκτός.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκτός από την κάρτα μνήμης τι άλλο είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την επιλογή?Θα προτείνω και το Redmi Note 5 αλλά όπως βλέπω το ξέρεις ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Εκτός από την κάρτα μνήμης τι άλλο είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την επιλογή?Θα προτείνω και το Redmi Note 5 αλλά όπως βλέπω το ξέρεις ήδη.Μόνο αυτό και δε το ανέφερα γιατί θεώρησα πως είναι στάνταρ πλέον.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ρίξε μια ματιά στο Mate 10 Lite.Κατα τ άλλα Redmi 5 plus,Mi a1 και A2 Lite με τον snapdragon 625 είναι πολύ εντάξει σ αυτά τα χρήματα και πιο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ρίξε μια ματιά στο Mate 10 Lite.Κατα τ άλλα Redmi 5 plus,Mi a1 και A2 Lite με τον snapdragon 625 είναι πολύ εντάξει σ αυτά τα χρήματα και πιο κάτω.Note 5/6pro δεν προτείνεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Note 5/6pro δεν προτείνεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Rn 5 το πρότεινα πιο πάνω και είναι το καλύτερο από όλα απλά νόμιζα ότι έχεις προσωπική εμπειρία και το ξέρεις(μιας και το γράφει στο Tapatalk).Οσον αφορά το 6αρι είναι ίδιος επεξεργαστής και αν δεν σε ενοχλεί το notch και θες μεγαλύτερη οθόνη είναι μια πολύ καλή επιλογή και πιο καινούριο σε σχέση με το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Το Rn 5 το πρότεινα πιο πάνω και είναι το καλύτερο από όλα απλά νόμιζα ότι έχεις προσωπική εμπειρία και το ξέρεις(μιας και το γράφει στο Tapatalk).Οσον αφορά το 6αρι είναι ίδιος επεξεργαστής και αν δεν σε ενοχλεί το notch και θες μεγαλύτερη οθόνη είναι μια πολύ καλή επιλογή και πιο καινούριο σε σχέση με το 5.Δεν το θέλω για εμένα μωρέ ,απλά ήθελα περισσότερο να δω αν προτείνεις το 6 συγκριτικά με το 5. Έχει καλύτερη κάμερα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Δεν το θέλω για εμένα μωρέ ,απλά ήθελα περισσότερο να δω αν προτείνεις το 6 συγκριτικά με το 5. Έχει καλύτερη κάμερα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αν πάμε σ αυτά τα 2 προτείνω το 6.Καλυτερη Selfie,μεγαλύτερη οθόνη με μόνο μειονέκτημα το notch (για μένα,σε άλλους μπορεί να αρέσει) και πιο καινούριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να πάρω tablet από Κίνα με μεγάλη οθόνη για την μητέρα μου. Χρήση Facebook, YouTube κτλ... Πείτε μου τις προτάσεις σας. 1) Πάνω από 10 ίντσες. 2) Maximum έως 200 ευρώ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Είμαι μεταξύ των δύο, για αγορά από Κίνα.. Που υπερτερεί το καθένα? Γνώμες μόνο από κατόχους παρακαλώ.. Παιχνίδια δε παίζω... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Το mi8 ισως υπερτερεί στο face unlock. Το op6 υπερτερεί στη κάμερα, μικρότερο notch (οπότε έχει ειδοποιήσεις), updates και ευκολία στο ξεκλείδωμα/ρουταρισμα. Αν δεν έχουν διαφορά σε τιμή πας για op6. Αν κάπου αδικώ το mi8 ας σχολιάσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Βρίσκω το Oukitel C8 σε σκρουτζομάγαζο στην Σαλονίκη 95 ευρώ ενώ ακριβώς το ίδιο το βρίσκω Gearbest με 56 ευρώ + 5 ευρώ με Priority Line. To θέμα είναι...μας πιάνει τελωνείο; Αξίζει να το ρισκάρω ή να πάω να τα δώσω εδω τα 30plus και τελειώσαμε; :confused: :X Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts