ceron Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Nokia 3.1 https://www.public.gr/product/nokia-31-16gb-mayro-dual-sim/prod9150579pp/ Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ψαχνω κινητο μεχρι 150 ευρω με χαμηλο σαρ..προς το παρων μονο το flex 2 εχω βρει..καμια ιδεα για καποιο αλλο;;Κατοχος iphone se εδω και 2 χρονια..Νομίζω ότι το redmi note 5 3/32 είναι μια πολύ καλή περίπτωση για εσάς... αγορά από Σκρουτζ Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankon7 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά Είμαι σε αναζήτηση καινούριου κινητού για την γυναίκα μου Το πόσο είναι γύρω στα 300 εκτός και βρεθεί κάτι εξαιρετικό με λίγα παραπάνω Έμφαση δίνουμε στην κάμερα κατά κύριο λόγο και μετά στην μπαταρία. Έχω καταληξει σε αυτά του τίτλου.... Εάν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο ακούω προτάσεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondakias21 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Παδια καλησπερα ποιο απο τα δυο προτεινετε και γτ???γενικα εμενα μαρεσει στο κινητο η ωραια οθονη συν φωτογραφειες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 οθονη βιντεο καλυτερο το s9 plus , φωτο αν δεις και εδω που ανεβαζουν τα παιδια καπου το ενα καπου το αλλο υπερτερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondakias21 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Παιδια καλησεπρα!!Ποιο απο τα δυο να διαλεξω εχω μπερδευτει..Παρεσει σε κινητα γενικα η οθονη και οι καλες φωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Το mate 20 lite έχει πέσει στα κοντά 250€. Προσωπικά το θεωρώ υποψήφιο για επόμενη σύντομη αγορά. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Το mate 20 lite δεν έχει και την καλύτερη κάμερα. Είναι υποδεέστερο σε φώτο από το mia2 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Mate 20 lite. Είναι καινούργιο και θα έχει υποστήριξη για περισσότερο καιρό από το p10. Τα δείγματα της κάμερας είναι πολύ καλά, ενώ η οθόνη του απολαυστική. Στα 270€ που έχει πλέον, δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο. Αν είναι να δώσεις παραπάνω, δες το Huawei honor 10 και το huawei honor view 10, αξιόλογα κινητά με πολύ καλές κάμερες εφάμιλλες του mate 10 pro. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 21, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα, ΟΧΙ μεγάλο μέγεθος και να μην κολλάει. Το άτομο που θα το αγοράσει πρόκειται να το κρατήσει πολλά χρόνια!!! Edited October 21, 2018 by Sofianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Το LG G6 έχει καλύτερη κάμερα από το Mate 20 lite αλλά κατώτερη αυτονομία. Κατά τα άλλα έχει καλύτερο επεξεργαστή, ωραία οθόνη και είναι αδιάβροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Xiaomi mi a2 lite Μαζεμένο τηλέφωνο, έχει stok Android από την Google που σημαίνει ότι θα πάρει τουλάχιστον δύο αναβαθμίσεις. Οθόνη πολύ καλή και μπαταρία 4000 mha που σου βγάζει δύο μέρες. Η κάμερα του είναι αξιοπρεπές, έχει Θήρα υπερύθρων, ραδιόφωνο (το οποίο θέλει ενεργοποίηση) γενικά σαν τηλέφωνο είναι πολύ καλό και δεν θα έλεγα ότι του λείπει κάτι σημαντικό σε αυτά τα χρήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/honor-9-Lite-Mple-51092CUR.htm Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Σωστά, και το lg g6 είναι πολύ καλή επιλογή, ειδικά για την κάμερά του. Ίσως υστερεί λίγο στην μπροστινή κάμερα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 21, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankon7 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Τι γνώμη έχετε για το honor 10;;; Φαίνεται αρκετά αξιόλογο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Τι γνώμη έχετε για το honor 10;;; Φαίνεται αρκετά αξιόλογο κινητόΕίναι φετινή ναυαρχίδα, αυτό τα λέει όλα. Αν σου φτανουν τα 64gb χωρητικότητα, γιατί η τιμή με τα 128gb ξεφεύγει, είναι πολύ καλή επιλογή απ όλες τις απόψεις. Ειδικά η κάμερα που σε ενδιαφέρει θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Τι γνώμη έχετε για το honor 10;;; Φαίνεται αρκετά αξιόλογο κινητό επειδή το είχα για λίγες μέρες και είπες σε ενδιαφέρει η κάμερα.. στις νυχτερινές κάνει έντονη επεξεργασία με ανεβασμένο sharpening ενω και στις ημερήσιες δεν αποφεύγει πάλι την επεξεργασία ακόμα και με κλειστό ΑΙ αν δεν τις βλέπεις στον υπολογιστή και τις θες απλά για το κινητό και τα social, είναι οτι πρέπει για μενα, σαν σύνολο είναι απο τις καλύτερες συσκευές στα χρήματα του.. ταχύτατο με κορυφαίο επεξεργαστή και όμορφο τηλέφωνο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Παιδια καλησεπρα!!Ποιο απο τα δυο να διαλεξω εχω μπερδευτει..Παρεσει σε κινητα γενικα η οθονη και οι καλες φωτο.. δύσκολη απόφαση ανάμεσα σε δυο κορυφαία και ομοίων δυνατοτήτων κινητά για μενα, το s9+ υπερτερεί σε οθόνη αλλά το p20 pro κερδίζει σε αυτονομία Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Θα τα ψάξω. Ευχαριστώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Το mix 2s δεν έχει και amoled τεράστιο μείον που σημαίνει χειρότερη οθόνη από mate 10 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Το mix 2s δεν έχει και amoled τεράστιο μείον που σημαίνει χειρότερη οθόνη από mate 10 Pro. Amoled από μόνη της δεν λέει κάτι... δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερη. Άλλωστε οι amoled κερδίζουν μεν στο μαύρο αλλά χάνουν στο λευκό. Παρόλα αυτά το mix 2s ίσως όντως να έχει κατώτερη οθόνη. Αλλά αυτό δεν οφείλεται στο ότι έχει lcd. ;) Edited October 22, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Λίγο ακριβότερο (€ 86) αυτό με B20 και 64 Gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Απ'όσο είχα διαβάσει παλιότερα οι ROM των LeEco έχουν διάφορα θέματα και συνήθως χρειάζεται ρουτ και εγκατάσταση νέας ρομ. Ρίξε μια ερώτηση στο φόρουμ της LeEco για καλό και για κακό αν δεν σου αρέσουν τα "μαστορέματα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Έχω πάρει για φίλο ένα, εδώ και καιρό. Δουλεύει απροβληματιστα με τη ρομ του banggood Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Και εγώ με ένα leree le 3 εδώ και 8 μήνες, όλα καλά με τη μαμά ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts