zananiro Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Αν μπορείς να δώσεις 30€ παραπάνω δες και το honor view 10 από Ελλάδα με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Το mix 2 ειναι οντως ενα πολυ ομορφο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Αν σ ενδιαφέρει κι η αγορά από εξωτερικό δες mi8 και mi mix 2s. Εγώ σ αυτά τα χρήματα θα επαιρνα ένα από τα 2 συγκεκριμένα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Τελικά Α6 plus..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo500 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Γύρω στα 250 ευρώ. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6 ίντσες κάπου εκεί. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;Οπου ειναι πιο οικονομικό. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual και ραδιοφωνο αν γινεται...nfc σχετικα αδιαφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; οχι δεν ειναι απαραίτητο 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Μια αξιοπρεπής οθόνη και ήχος επαρκούν. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία, ταχυτητα,καμερα, βαρυ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung s5 Η αληθεια ειναι ότι εχω κολλησει με την xiaomi μιας και λενε καλα λογια πολλοι...σκεφτομαι το pocophone f1 ή το xiaomi redmi note 6 pro...μιας και δε θελω να το παρω σχετικα άμεσα( μεχρι δεκεμβρη θα το ηθελα να το εχω) να περιμένω μηπως βγει καποιο νεό ή ίσως πέσει η τιμη του pocophone; Βεβαια αν εχετε να προτεινετε και απο αλλες μαρκες ευπροσδεκτα! Σας ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Δεν νομιζω σημερα να βρισκεις πουθενα το pocophone στα 250 ευρω. Κατα τα αλλα εφοσον το θες Δεκεμβρη, ας ξανακανεις αυτη τη κουβεντα κατα το Νοεμβριο καλυτερα. Οι τιμες συνεχως αλλαζουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Δεν νομιζω σημερα να βρισκεις πουθενα το pocophone στα 250 ευρω. Κατα τα αλλα εφοσον το θες Δεκεμβρη, ας ξανακανεις αυτη τη κουβεντα κατα το Νοεμβριο καλυτερα. Οι τιμες συνεχως αλλαζουν ;) 250 όχι άλλα με κουπόνι στα γνωστά κινεζομάγαζα πέφτει αρκετά κοντά (κάτω από 280). @geo500 αφού δεν βιάζεσαι, περίμενε. Όσο πιο πολύ περιμένεις τόσο πιο φθηνά θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 250 όχι άλλα με κουπόνι στα γνωστά κινεζομάγαζα πέφτει αρκετά κοντά (κάτω από 280). @geo500 αφού δεν βιάζεσαι, περίμενε. Όσο πιο πολύ περιμένεις τόσο πιο φθηνά θα το βρεις. 280 ναι. Αλλά είναι χωρίς το priority. Αν βάλεις και αυτό περνάει τα 290. Κατά τα άλλα αυτό λέω και γω. Ας ψαχτει σε κάνα μήνα καλύτερα που θα ξερουμε και τις τιμές που παίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo500 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχετε δικιο παιδια!θα ξαναψαξω το Νοεμβριο ...πιστευω αξιζει να παρω το pocophone γιατι οι διαφορες με τα υπολοιπα της ιδιας τιμης ειναι πολλες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Παιδιά, γνωρίζει κανείς τι παίζει για παραγγελίες απο gearbest και λοιπά sites αππο Κίνα; Mας πιάνει τελωνείο; Ρωτάω γιατί κάποια φεγγάρια είχαν ξεσαλώσει και δεν περνούσε ούτε κουνούπι! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα αλλά πάλι πολλά πράγματα μπαίνουν τελωνείο..Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι αποστολής που είναι ασφαλείς πχ priority line αλλά όχι για όλα τα πράγματα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλημέρα. Έχω να επιλέξω ένα από τα δύο αυτά κινητά, ποιο θα μου προτείνατε; Είναι από τη δουλειά (άρα δε θα το πληρώσω). Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλημέρα σε όλους.. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 550€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5.5"+. Θελω το κινητό να είναι αν όχι μικρότερο, ίσο σε διαστάσεις σώματος του S7 EDGE. Ιδανικό μέγεθος του S9 ή P20 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιαφορώ, το S7 EDGE το έχω πάρει απο eglobal εξάλλου 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Επαρχία και αποκλειστικά COSMOTE. Τώρα έχω κανονικά 4G+ 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? DUAL όπωσδηποτε! Μόνο bluetooth χρησιμοποιώ, αδιάφορα τα υπόλοιπα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν επιθυμώ φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Καλή οθόνη, πολύ καλό ήχο(έχω τα Sennheiser PXC 550 Wireless) και θέλω ανάλογη τροφοδοσία 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα. Καθόλου gaming. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. S7 Edge Dual Το πιο σημαντικό είναι το μέγεθος και η αυτονομία(να βγάζει ημέρα άνετα). Καλομαθημένος απο το S7 Edge θέλω και μια πολύ κάμερα. Κλίνω προς το S9 αλλά με προβληματίζει η αυτονομία του και πως με έχει "κουράσει" η edge οθόνη με το ότι καμία μεμβράνη δεν κάθεται σωστά. Έχω αλλάξει ήδη 2 γνήσιες της Samsung που ξεφτίζουν. Λίστα: S9, P20, G7(πιο στενό σώμα απο το S7), Nokia 8 Sirocco (αν βγει κ DUAL).. Και ότι προτείνετε εσείς.. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Οι μόνες ουσιαστικές διαφορές είναι στην οθόνη (του j6 είναι amoled) και στο μέγεθος (το y7 είναι λίγο πιο μεγάλο) https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9114&idPhone2=9203#*,j600f-ds,* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπέρα σας , Ψάχνω κινητό γύρω στα 250Ε χρήση λίγο από όλα με προτεραίοτητα - κάμερα - αυτονομία - οθόνη Απαραίτητη προυπόθεση να έχει ράδιο και να μην ξεφευγει πολύ σε διαστάσεις τώρα είχα το lumia 650 ευχαριστώ Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 redmi note 5 χωρίς δεύτερη σκέψη Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Και γιατι οχι το 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Σε διαστασεις ομως ξεφευγουν τα Note. Εχουν καπου 158mm μηκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ωραία δουλειά έχουν βρει οι εταιρίες κινητής, αντί να φτιάχνουν το δίκτυο τους και να μειώνουν το κόστος παίρνουν ότι μπαζοκινητό έχει ξεμείνει και το δίνουν στους εταιρικούς πελάτες τους ως δώρο-άδωρο. Από Σκύλα και Χάριβδη, ίσως η κορεάτικη να είναι ένα τσακ καλύτερη, τουλάχιστον έχει AMOLED οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα αλλά πάλι πολλά πράγματα μπαίνουν τελωνείο..Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι αποστολής που είναι ασφαλείς πχ priority line αλλά όχι για όλα τα πράγματα Για τα κινητά; Γνωρίζεις φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 @theo72 Από το banggood με μέθοδο αποστολής priority direct mail. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Δε διαφωνώ μαζί σου, και καλύτερα να το έδιναν σαν credit να μπορώ να βάλω εγώ τη διαφορά και να πάρω κάτι καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιλέξω ένα από αυτά τα δύο (ή το J3 που είναι εμφανώς πολύ χειρότερο) ή τίποτα, οπότε δε θα πω όχι! Κι εγώ προς το Samsung κλείνω, μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κάποιος, ποιο από τα δύο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Κάνει διαφορά η δεύτερη camera του Huawei; Μάλλον για χάρισμα σε συγγενή μου θα πάει που τη νοιάζει να βγάζει τα εγγόνια της. Edited October 10, 2018 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Δε διαφωνώ μαζί σου, και καλύτερα να το έδιναν σαν credit να μπορώ να βάλω εγώ τη διαφορά και να πάρω κάτι καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιλέξω ένα από αυτά τα δύο (ή το J3 που είναι εμφανώς πολύ χειρότερο) ή τίποτα, οπότε δε θα πω όχι! Κι εγώ προς το Samsung κλείνω, μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κάποιος, ποιο από τα δύο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Κάνει διαφορά η δεύτερη camera του Huawei; Μάλλον για χάρισμα σε συγγενή μου θα πάει που τη νοιάζει να βγάζει τα εγγόνια της. To Y7 δεν έχει καλή κάμερα, η δεύτερη απλά χρησιμεύει για να βγάζει φωτό πορτραίτου. Το J6 έχει καλύτερο φακό, ίσως να παίρνει ένα κλικ καλύτερες, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι αισθητά προτιμότερο από πλευρά κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 σκέφτομαι και το Huawei mate 10 lite που μουθ φαινεται είναι λιγο πιο μαζεμενο Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Για 2 mm διαφορά δεν το λες και μαζεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts