Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μπορείς να δώσεις 30€ παραπάνω δες και το honor view 10 από Ελλάδα με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Αν σ ενδιαφέρει κι η αγορά από εξωτερικό δες mi8 και mi mix 2s. Εγώ σ αυτά τα χρήματα θα επαιρνα ένα από τα 2 συγκεκριμένα

Sent from my C106 using Tapatalk

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Γύρω στα 250 ευρώ.

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6 ίντσες κάπου εκεί.

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;Οπου ειναι πιο οικονομικό.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual και ραδιοφωνο αν γινεται...nfc σχετικα αδιαφορο

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; οχι δεν ειναι απαραίτητο

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Μια αξιοπρεπής οθόνη και ήχος επαρκούν.

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία, ταχυτητα,καμερα, βαρυ gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung s5

Η αληθεια ειναι ότι εχω κολλησει με την xiaomi μιας και λενε καλα λογια πολλοι...σκεφτομαι το pocophone f1 ή το xiaomi redmi note 6 pro...μιας και δε θελω να το παρω σχετικα άμεσα( μεχρι δεκεμβρη θα το ηθελα να το εχω) να περιμένω μηπως βγει καποιο νεό ή ίσως πέσει η τιμη του pocophone; Βεβαια αν εχετε να προτεινετε και απο αλλες μαρκες ευπροσδεκτα! Σας ευχαριστω εκ των προτερων:)

Δεν νομιζω σημερα να βρισκεις πουθενα το pocophone στα 250 ευρω. Κατα τα αλλα εφοσον το θες Δεκεμβρη, ας ξανακανεις αυτη τη κουβεντα κατα το Νοεμβριο καλυτερα. Οι τιμες συνεχως αλλαζουν ;)

Δεν νομιζω σημερα να βρισκεις πουθενα το pocophone στα 250 ευρω. Κατα τα αλλα εφοσον το θες Δεκεμβρη, ας ξανακανεις αυτη τη κουβεντα κατα το Νοεμβριο καλυτερα. Οι τιμες συνεχως αλλαζουν ;)

250 όχι άλλα με κουπόνι στα γνωστά κινεζομάγαζα πέφτει αρκετά κοντά (κάτω από 280).

@geo500 αφού δεν βιάζεσαι, περίμενε. Όσο πιο πολύ περιμένεις τόσο πιο φθηνά θα το βρεις.

250 όχι άλλα με κουπόνι στα γνωστά κινεζομάγαζα πέφτει αρκετά κοντά (κάτω από 280).

@geo500 αφού δεν βιάζεσαι, περίμενε. Όσο πιο πολύ περιμένεις τόσο πιο φθηνά θα το βρεις.

280 ναι. Αλλά είναι χωρίς το priority. Αν βάλεις και αυτό περνάει τα 290. Κατά τα άλλα αυτό λέω και γω. Ας ψαχτει σε κάνα μήνα καλύτερα που θα ξερουμε και τις τιμές που παίζουν

Έχετε δικιο παιδια!θα ξαναψαξω το Νοεμβριο ...πιστευω αξιζει να παρω το pocophone γιατι οι διαφορες με τα υπολοιπα της ιδιας τιμης ειναι πολλες:)

Παιδιά, γνωρίζει κανείς τι παίζει για παραγγελίες απο gearbest και λοιπά sites αππο Κίνα;

Mας πιάνει τελωνείο;

Ρωτάω γιατί κάποια φεγγάρια είχαν ξεσαλώσει και δεν περνούσε ούτε κουνούπι!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας... :happy:

Έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα αλλά πάλι πολλά πράγματα μπαίνουν τελωνείο..Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι αποστολής που είναι ασφαλείς πχ priority line αλλά όχι για όλα τα πράγματα

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα.

Έχω να επιλέξω ένα από τα δύο αυτά κινητά, ποιο θα μου προτείνατε; Είναι από τη δουλειά (άρα δε θα το πληρώσω).

Iphone 7 plus 32GB

Καλημέρα σε όλους..

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 550€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

5.5"+. Θελω το κινητό να είναι αν όχι μικρότερο, ίσο σε διαστάσεις σώματος του S7 EDGE. Ιδανικό μέγεθος του S9 ή P20

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Αδιαφορώ, το S7 EDGE το έχω πάρει απο eglobal εξάλλου

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Επαρχία και αποκλειστικά COSMOTE. Τώρα έχω κανονικά 4G+

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

DUAL όπωσδηποτε! Μόνο bluetooth χρησιμοποιώ, αδιάφορα τα υπόλοιπα

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Δεν επιθυμώ φλασάρισμα

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Καλή οθόνη, πολύ καλό ήχο(έχω τα Sennheiser PXC 550 Wireless) και θέλω ανάλογη τροφοδοσία

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα. Καθόλου gaming.

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

S7 Edge Dual

Το πιο σημαντικό είναι το μέγεθος και η αυτονομία(να βγάζει ημέρα άνετα).

Καλομαθημένος απο το S7 Edge θέλω και μια πολύ κάμερα.

Κλίνω προς το S9 αλλά με προβληματίζει η αυτονομία του και πως με έχει "κουράσει" η edge οθόνη με το ότι καμία μεμβράνη δεν κάθεται σωστά.

Έχω αλλάξει ήδη 2 γνήσιες της Samsung που ξεφτίζουν.

Λίστα: S9, P20, G7(πιο στενό σώμα απο το S7), Nokia 8 Sirocco (αν βγει κ DUAL).. Και ότι προτείνετε εσείς..

Treat me like i treat you..

Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Οι μόνες ουσιαστικές διαφορές είναι στην οθόνη (του j6 είναι amoled) και στο μέγεθος (το y7 είναι λίγο πιο μεγάλο) https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9114&idPhone2=9203#*,j600f-ds,*

Καλησπέρα σας ,

Ψάχνω κινητό γύρω στα 250Ε χρήση λίγο από όλα με προτεραίοτητα

- κάμερα

- αυτονομία

- οθόνη

Απαραίτητη προυπόθεση να έχει ράδιο και να μην ξεφευγει πολύ σε διαστάσεις τώρα είχα το lumia 650

ευχαριστώ

Ωραία δουλειά έχουν βρει οι εταιρίες κινητής, αντί να φτιάχνουν το δίκτυο τους και να μειώνουν το κόστος παίρνουν ότι μπαζοκινητό έχει ξεμείνει και το δίνουν στους εταιρικούς πελάτες τους ως δώρο-άδωρο.

Από Σκύλα και Χάριβδη, ίσως η κορεάτικη να είναι ένα τσακ καλύτερη, τουλάχιστον έχει AMOLED οθόνη.

Έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα αλλά πάλι πολλά πράγματα μπαίνουν τελωνείο..Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι αποστολής που είναι ασφαλείς πχ priority line αλλά όχι για όλα τα πράγματα

Για τα κινητά; Γνωρίζεις φίλε μου;

Δε διαφωνώ μαζί σου, και καλύτερα να το έδιναν σαν credit να μπορώ να βάλω εγώ τη διαφορά και να πάρω κάτι καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιλέξω ένα από αυτά τα δύο (ή το J3 που είναι εμφανώς πολύ χειρότερο) ή τίποτα, οπότε δε θα πω όχι!

Κι εγώ προς το Samsung κλείνω, μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κάποιος, ποιο από τα δύο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Κάνει διαφορά η δεύτερη camera του Huawei; Μάλλον για χάρισμα σε συγγενή μου θα πάει που τη νοιάζει να βγάζει τα εγγόνια της.

Edited by farenight
Iphone 7 plus 32GB

Δε διαφωνώ μαζί σου, και καλύτερα να το έδιναν σαν credit να μπορώ να βάλω εγώ τη διαφορά και να πάρω κάτι καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιλέξω ένα από αυτά τα δύο (ή το J3 που είναι εμφανώς πολύ χειρότερο) ή τίποτα, οπότε δε θα πω όχι!

Κι εγώ προς το Samsung κλείνω, μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κάποιος, ποιο από τα δύο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Κάνει διαφορά η δεύτερη camera του Huawei; Μάλλον για χάρισμα σε συγγενή μου θα πάει που τη νοιάζει να βγάζει τα εγγόνια της.

To Y7 δεν έχει καλή κάμερα, η δεύτερη απλά χρησιμεύει για να βγάζει φωτό πορτραίτου. Το J6 έχει καλύτερο φακό, ίσως να παίρνει ένα κλικ καλύτερες, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι αισθητά προτιμότερο από πλευρά κάμερας.

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned