koulis1grk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Καλημέρα. Και που το βλέπεις; σε εμενα δεν φενεται τέτοια ενδείξει Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Καλημέρα. Και που το βλέπεις; σε εμενα δεν φενεται τέτοια ενδείξειΣτη εφαρμογή health αν πατήσεις σε μια διαδρομή που έχεις τρέξει σου βγάζει στην τελευταία καρτέλα Λεπτομέρειες (νομίζω στα ελληνικά). Τέρμα κάτω θα το δεις. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μονο μετα απο καποια επιλεγμενη ασκηση θα βγαλει τιμες.οχι με ενα απλο περπατημα που μετρας μονο βηματα,παλμους και θερμιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Παντως το VO2max οτι και αν κανω,οσο και αν εχω βελτιωθει σε σωματικο βαρος,ασκηση-περπατημα,εξακολουθει να δειχνει πολυ χαμηλα. Στις αρχες μου εδειχνε 38 οταν δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου και τις αναπνοες μου,με +8 κιλα βαρος περιπου και πολυ πιο κακες ασκησεις-επιδοσεις. Τωρα μετα βιας δειχνει 30 που ειναι πολυ κακο. Δεν μου φαινεται λογικο παντως και δεν ξερω απο ποιους αλλους παραγοντες επιρεαζεται πανω στο χερι κλπ. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Παντως το VO2max οτι και αν κανω,οσο και αν εχω βελτιωθει σε σωματικο βαρος,ασκηση-περπατημα,εξακολουθει να δειχνει πολυ χαμηλα. Στις αρχες μου εδειχνε 38 οταν δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου και τις αναπνοες μου,με +8 κιλα βαρος περιπου και πολυ πιο κακες ασκησεις-επιδοσεις. Τωρα μετα βιας δειχνει 30 που ειναι πολυ κακο. Δεν μου φαινεται λογικο παντως και δεν ξερω απο ποιους αλλους παραγοντες επιρεαζεται πανω στο χερι κλπ. Καμια ιδεα? Δεν κανεις και μια επαληθευση με καποιο αλλο ρολοι;;; Γιατι οντως το 30 ειναι πολυ χαμηλο.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Ή επαληθευση ή εξετασεις αχαχαχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Βαλανε ενα μετριο ακομα face στο ρολοι. Το καλυτερο face που πραγματικα αξιζε τον κοπο να ασχοληθω με την πατεντα κινεζικου huawei id που κανουμε ολοι ειναι αυτο και νομιζω θα μεινω για πολυ καιρο με αυτο : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Προτιμώ την απλότητα του : Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Προτιμώ την απλότητα του : Από που το κατεβασες φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Από που το κατεβασες φίλε μου; https://forum.xda-developers.com/smartwatch/huawei-watch/watchfaces-huawei-watch-gt-collection-t3954393/amp/ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Εγώ κατέληξα σ αυτό Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 To αναλογικό αρμόζει στο ρολόι μας αλλά εγώ θέλω την ακρίβεια του ψηφιακού. Με μια ματιά να βλέπω τι γίνεται. Στα αναλογικά πολλές φορές τυχαίνει να μου κρύβει ο δείκτης τα βήματα, την ημερομηνία κτλ και με χαλάει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Τα αναλογικα τα εχω για casual καταστασεις με τα αντιστοιχα λουρακια για εμφανιση. Οντως ενοχλουν οι δεικτες σε ενδειξεις οποτε σε περπατημα απλο δε βολευει. Υπαρχει και ενα πολυ ωραιο αναλογικο με ονομα u boat νομιζω. Και του gt2 ειναι πολυ ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Καλησπέρα! Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν γκρουπ στο telegram με ατελείωτα watchfeces τα οποία ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά. https://t.me/huawei_GT_watchface_Global https://t.me/huaweigt2watchface Τα παιδιά κάνουν παπάδες... Επισυνάπτω και μια φωτογραφία από πρόσφατο watchfece με διαφανους δείκτες για να μην ενοχλεί πολύ. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Edited May 2, 2020 by Namgal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Ωραιος.Σ ευχαριστουμε. Edit: Μπηκα στα γκρουπακια και απο εκει ψαχνοντας βρισκεις επιπλεον γκρουπ. Πολλα και πολυ ωραια ρολογια που θα καλυψουν τους παντες. Αξιζει τον κοπο. Edited May 3, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Βαλανε ενα μετριο ακομα face στο ρολοι. Μπορεις να βαλεις μια φωτο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Και πως τα εγκατηστουμε;; υπόψιν έχω το gt2 Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Μπορεις να βαλεις μια φωτο? Ευχαριστω........... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Και πως τα εγκατηστουμε;; υπόψιν έχω το gt2 Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις ένα custom τη φορά αλλά χρειάζεται κινέζικο id. https://huaweiwatchgt.com/tutorials/how-to-install-custom-watchfaces/ Με αυτόν μπορείς να περάσεις περισσότερα από ένα (στο gt μου έχω 5 περασμένα). https://huaweiwatchgt.com/watchfaces/how-to-install-multiple-custom-watchfaces-no-root/ Και στις δύο μεθόδους η συσκευή πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα. Υ.Γ. Τελευταίες μέρες έχω θέμα με τους παλμούς και τα δεδομένα ύπνου. Ώρες ώρες χάνει τους παλμούς και δεν καταγραφεί καθόλου στον ύπνο. Έχω ήδη κάνει reset το ρολόι, απεγκατάσταση/εγκατάσταση εφαρμογή. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι από 1 Μαΐου έχει θέμα με την καταγραφή του ύπνου, δείχνει ύπνο μια με δύο ώρες!! Με τους παλμούς νομίζω είναι εντάξει.. Σκέφτομαι ότι μήπως έχει να κάνει με το ότι κάθε τόσο συνδέομαι στην άλλη συσκευή μου και ανεβαζω custom watch faces. Επίσης δεν ξέρω αν οφείλεται στο τηλέφωνο ή στο ρολόι το θέμα... Ελπίζω κάποια στιγμή να στρώσει.. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Προς το παρόν δουλεύει άψογα ο ύπνος. Μήπως έχετε την beta Huawei health? Γιατί αυτή δεν μετράει ύπνο. Έχει bug. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Προς το παρόν δουλεύει άψογα ο ύπνος. Μήπως έχετε την beta Huawei health? Γιατί αυτή δεν μετράει ύπνο. Έχει bug.Την beta την έχω σε δεύτερο κινητό που χρησιμοποιώ μόνο για να βάζω τα custom watch faces. Στην κανονική μου συσκευή (Huawei) έχω το κανονικό health που είναι up to date. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 μή[ως επηρεάζεται για δοκίμασε να την βγάλεις για ένα βράδυ μείνε με την σταθερή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Και γω πέρασα custom faces πρόσφατα και σκέφτομαι ίσως επηρέασε αυτό. Βέβαια και παλιότερα είχα περάσει χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Αλλά παρατήρησα στην εφαρμογή ό,τι και κάποιες μέρες πριν το πειράξω πάλι έδειχνε να έχει θέματα με τον ύπνο. Έκανα reset το ρολόι χωρίς μετά να περάσω watch faces και reset Health app και Huawei services και πάλι τίποτα. Μέχρι και απαλοιφή όλων των δεδομένων αλλά τα ίδια. Παίζει να φταίει το τελευταίο update του ρολογιού ή είναι για service; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts