ggazas Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Μιας και γίνεται πολυς λογος για τα κακά νεα watchfaces να επισημανω ότι δεν είναι της μαμας huawei, αλλα απλα χρηστων που μπηκαν στη διαδικασια να τα φτιαξουν χρησιμοποιωντας το επίσημο εργαλείο που εδωσε η εταιρεια. Από οτι καταλαβα σε ενα γρήγορο περασμα στο αγγλικό forum της huawei εχουν τρομερους περιορισμούς, δεν επιτρέπεται να αντιγράφονται αλλες εταιρειες η και μεμονωμενα watcfaces που ανηκουν σε τρίτους, ενω προφανως δε γίνεται να αντιγραφουν και τα watchfaces των νεοτερων μοντέλων λογω εσωτερικου ανταγωνισμου. Μαλιστα αν δειτε στο watch face store της εφαρμογης, κατω από το καθενα γραφει και το ψευδωνυμο του δημιουργού. Εν ολιγοις αν βλεπαμε επισημα watchfaces της huawei τόσο καιρό, δε θα ειχαν πονεσει τόσο τα ματακια μας. Η huawei έχει σταματήσει να ασχολείται με.το ,gt1 - παλι καλα που βγηκε το συγκεκριμενο εργαλείο τουλάχιστον. Έτσι όπως το γράφεις, πονάνε τα ματάκια μας.:p Από εκεί και πέρα ίσως να είναι το πιο τίμιο ρολογάκι της αγοράς.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλημερα παιδια. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα smartwatch,χθες εκανα update το τηλεφωνο μου nokia 7.2 σε android 10. Απο τοτε μου βγαζει οτι η εφαρμογη health που το ειχα συνδεμενο δεν συνδεεται και θελει την Huawei mobile services 4.0 και νεοτερη. Ψαχνω τετοια εφαρμογη αλλα δεν βρισκω. Διαβασα το νημα πιο πριν αλλα ακρη δεν βγαζω. Μπορει καποιος να με βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλημερα παιδια. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα smartwatch,χθες εκανα update το τηλεφωνο μου nokia 7.2 σε android 10. Απο τοτε μου βγαζει οτι η εφαρμογη health που το ειχα συνδεμενο δεν συνδεεται και θελει την Huawei mobile services 4.0 και νεοτερη. Ψαχνω τετοια εφαρμογη αλλα δεν βρισκω. Διαβασα το νημα πιο πριν αλλα ακρη δεν βγαζω. Μπορει καποιος να με βοηθησει;Βγάλε ότι έβαλες και βάλε από εδώ https://www.apkmirror.com/uploads/?q=huawei-mobile-services μια που είναι 6 Ιανουαρίου 4.0.0.324 Θα ανοίξει κανονικά και κάποια στιγμή θα κάνει αναβάθμιση,μην ξανά ασχοληθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Eυχαριστω Νικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση λογισμικού που περιλαμβάνει και καινούργια wachfaces Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ενα καινουριο μου δωσε εμενα ολο κι ολο με το update Iσως μπουνε αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Ποια είναι η τελευταία version που τρέχει αυτή τη στιγμή; Εγώ έχω την 1.0.11.12. Υπάρχει άλλη νεώτερη; Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 1.0.11.20 πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 (edited) 1.0.11.20 πλεον Τωρα το περναω και εγω, για να δουμε! Κριμα που δεν πηραμε το oxygen update που πηρε το GT2 - GT2e. Αλλα ας μην ειμαι και αχαριστος, τουλαχιστον μας εδωσε update. Εγω δεν πηρα κανενα watchface παντως..οποιος πηρε ας βαλει μια φωτο να δουμε! Edited April 11, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Σ εμένα πρώτη φορά σήμερα μου κατέγραψε το Vo2max Πάω για περπάτημα 8χλμ κάθε μέρα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση λογισμικού που περιλαμβάνει και καινούργια wachfaces Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω δεν βρηκα κανενα, δωσε καμια φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Εγω δεν βρηκα κανενα, δωσε καμια φωτο Έκδοση ήρθε. Νέα wacthface δεν ήρθαν. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Στο στάδιο που απενεργοποιεις τα themes δεν υπάρχει επιλογή. Δεν υπάρχει καν μενού. Μόνο ο μεγενθυντικος φακός. Έχεις βάλει τη γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Όχι ελληνικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Γύρνα το στα αγγλικά και θα στο εμφανίσει. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπερα. Στα εισερχόμενα μηνύματα το ρολοι περα απο δονηση μπορεί να ειδοποιει με ήχο? Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπερα. Στα εισερχόμενα μηνύματα το ρολοι περα απο δονηση μπορεί να ειδοποιει με ήχο? Όχι, μόνο με δόνηση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Πηρα ενα δευτερο κινητο.Το να δοκιμασω κινεζικο account και να συνδεσω το ρολοι με αυτο το τηλεφωνο,θα μπορω να παρω καποια faces χωρις να χαθουν τα δεδομενα που εχω στην βασικη εφαρμογη health? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Πηρα ενα δευτερο κινητο.Το να δοκιμασω κινεζικο account και να συνδεσω το ρολοι με αυτο το τηλεφωνο,θα μπορω να παρω καποια faces χωρις να χαθουν τα δεδομενα που εχω στην βασικη εφαρμογη health? αν το έχεις μόνο για τα face δεν έχεις κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) Παιδες σας υπερευχαριστω.Το εκανα με το δευτερο κινητο οποτε ουτε τα data μου εχω χασει και τρομερα faces εχω βρει και ηδη κατεβαζω. Εβαλα ηδη και το πρωτο.Λες και πηρα αλλο ρολοι... Ενα βημα που σκαλωσα και δεν το λενε στις οδηγιες,ειναι οτι τα αρχεια των faces (.HWT) που κατεβαζουμε, δεν πρεπει να ειναι μεσα στον φακελο download αλλα φτιαξτε χυμα εναν φακελο και βαλτε τα εκει.Απο εκει περα μονο μπορει να τα δει γιατι αλλιως βγαζει σφαλμα για location του αρχειου στο upload. Οριστε τα δυο πρωτα: Edited April 13, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Γύρνα το στα αγγλικά και θα στο εμφανίσει. Με αγγλικά δούλεψε. Ευχαριστώ. Το sleep tracker σας δουλεύει στην 10 beta; Γιατί αυτό ήταν το μειονέκτημα στην 9 beta για αυτό και την έβγαζα κάθε φορά και έβαζα την stable. Edited April 14, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Καλησπέρα. Γυρνάμε το σμαρφον στα αγγλικά και πατάμε στο υγεία update για να δει τα υπόλοιπα skin; ίσως κάτι δεν κάνω σωστά γιατί δεν μου βγάζει τα παραπάνω. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έκανα αλλαγή του health σε κινέζικο κατέβασα watcfaces τα βάζει μια χαρά αλλά έχω το εξής θέμα. Το φόρεσα τη πρώτη βραδιά και σήμερα περίμενα να εχω μετρήσεις στον ύπνο αλλά τίποτα. Στο καρδιακό ρυθμό μια χαρά. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Oxι δεν δουλεύει στις beta πλέον μετά την 1/1/2020. Μόνο με την stable θα έχεις ύπνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου. Καλό Πάσχα. Υ. Γ. Οπότε όλα γίνονται μόνο για τα watchfaces. Και έχει μόνο καρδιακό παλμό. Τίποτα άλλο με τη beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts