Jump to content

giannis80x

Members
  • Δημοσιεύσεις

    195
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannis80x

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

giannis80x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρονια πολλα παιδια!Χριστος Ανεστη! Μια ερωτηση,εχει βρει κανενας πως και αν ρυθμιζεται το χρωμα του led;
  2. giannis80x

    Nokia 7.2

    Συνηθως cosmote επειδη εχω πιο πολλα giga ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη στην 1 συνηθως.
  3. Ναι το ειδα αυτο. Μαλλον δεν το εγραψα καλα εγω. Οταν επιλεγω αριθμο απο τις επαφες η πληκτρολογω ενα νουμερο με ρωταει απο ποια sim. Οταν καλεσω αριθμο που ειχα καλεσει και πριν δεν ρωταει,παει με βαση απο ποια sim ειχα καλεσει
  4. Καλημερα παιδια. Μου ηρθε και εμενα το τηλεφωνο χθες και αφου του εκανα ολες τις ενημερωσεις κλπ και factory reset,το εστησα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης,το δουλευω με δυο καρτες,στις κλησεις πως γινεται να το κανω να με ρωταει παντα απο ποια καρτα να γινει η κληση; Στις ρυθμισεις απο οτι ειδα μια καρτα σε αφηνει να τσεκαρεις ενω στα αλλα τηλ που ειχα ειχε επιλογη ερωτησης καθε φορα που ηθελα να κανω μια κληση. Την ενημερωση με τα 10 εχω πλεον.
  5. Ναι δεν διαφωνω,απλα εχω επιλογη ;μπορω να επιλεξω τι update θα κανω;
  6. Καλησπερα στην παρεα. Επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει με xiaomi και το παρηγγειλα σημερα απο σκρουτζομαγαζο,διαβασα εδω στο νημα για τις ενημερωσεις και αμα ειναι global η eu κλπ. Ηθελα λοιπον να ρωτησω εσας με την εμπειρια σας,αν ας πουμε παραλαβω global μπορω να του περασω ενημερωση eu η το αντιστροφο; Επισης εσεις ποιες rom θεωρειται πιο ολοκληρωμενες;eu η global; Και για ολα αυτα πρεπει να μπλεξω με bootloader κλπ;
  7. giannis80x

    Nokia 7.2

    Ναι.Μια cosmote και μια Wind
  8. giannis80x

    Nokia 7.2

    Εμενα δεν κανει εχει τετοια θεματα.Ολα καλα για την ωρα και πολυ πιο smooth σε σχεση με πριν. Ελπιζω οτι θα στρωσει και αλλο μετα το factory reset.Το 6/128 εχω και εγω. Ειχαμε μιλησει μαζι καποια στιγμη στο ισομνια οταν εψαχνες να αγορασεις αλλα δεν σου εκανε η τιμη.
  9. giannis80x

    Nokia 7.2

    Κοιταξε εγω δεν ειχα ποτε ιδιαιτερες απαιτησεις απο την καμερα.Αλλωστε μετα το τελευταιο μεγαλο update ειχε βελτιωθει αισθητα. Για μενα ειναι καλη,δεν εχω παραπονο για νορμαλ χρηση. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποιος θελει να προχωρησει σε ενημερωση ο τροπος ειναι ο ακολουθος: -Κατεβαζουμε ενα vpn που να εχει και Φινλανδικο server,απενεργοποιυμε wifi και τοποθεσια. -Κλεινουμε την συσκευη και αφαιρουμε τις καρτες sim. -Ανοιγουμε την συσκευη και κανουμε καθαρισμο data και cache στις παρακατω εφαρμογες με αυτην την σειρα: Google app Google framework services Google play services Location services. Μετα κλεινουμε το τηλεφωνο. Το ξαναανοιγουμε και ενεργοποιουμε wifi και το vpn σε Φινλανδικο server. Κανουμε χειροκινητο ελεγχο για ενημερωσεις. Ισως χρειαστει να τσεκαρουμε για ενημερωση 2-3 φορες. Εμενα την εβγαλε με την δευτερη φορα. Απαραιτητο τα βηματα να γινουν με αυτη την σειρα.
  10. giannis80x

    Nokia 7.2

    Καλημερα παιδες. Χθες το ενημερωσα σε android 10 με χρηση vpn. Το τηλεφωνο εγινε πολυ πιο smooth και χωρις να το κανω factory reset η καταναλωση της μπαταριας ειναι πλεον πολυ καλυτερη. Καποιο προβλημα δεν ειδα,εκτος απο την εφαρμογη huawei health για το smartwatch,η οποια ομως απο οτι διαβασα εχει προβλημα σε ολα τα τηλεφωνα με android 10.
  11. Καλημερα παιδια. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα smartwatch,χθες εκανα update το τηλεφωνο μου nokia 7.2 σε android 10. Απο τοτε μου βγαζει οτι η εφαρμογη health που το ειχα συνδεμενο δεν συνδεεται και θελει την Huawei mobile services 4.0 και νεοτερη. Ψαχνω τετοια εφαρμογη αλλα δεν βρισκω. Διαβασα το νημα πιο πριν αλλα ακρη δεν βγαζω. Μπορει καποιος να με βοηθησει;
  12. Βαζω την δευτερη η οποια ειναι και τριων μηνων καρτα,σε nexus 5 x και παιζει αριστα.Το δοκιμασα δυο μερες.Στο a1 το κανει καθημερινα.Εν τω μεταξυ μην νομιζεις πως εχω βγαλει τις καρτες απο οταν μου το εδωσαν απο την δουλεια.
  13. Εμενα δεν εχει επιλογη να την κλεισεις.Ειναι ηδη κλειστη και δεν σε αφηνει να κανεις κατι. Μονο με επαννεκινηση στρωνει.Αλλα μου το κανει τωρα απο του Μαιου τα update και μετα.
×
×
  • Create New...