ggazas Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 H επίσημη εφαρμογή είναι το health. Η ζυγαριά συγχρονίζει μαζί του, αλλά έχει και μια ανεξάρτητη εφαρμογή την "Huawei body fat scale". Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 να πω και εγω τον πονο μου σχετικα με την ζυγαρια της huawei, την αγορασα πριν το δεκαπενταυγουστο την συγχρονισα και ολα καλα. γυρισα πισω απο τις διακοπες (οπου εκανα μια αναβαθμιση στο κινητο μου-xiaomi pocophone την τελευταια stable 10.3.7.0- και εκτοτε η ζυγαρια αδυνατει να συγχρονιστει ειτε στην εφαρμογη health του ρολογιου huawei gt, ειτε στην εφαρμογη της ζυγαριας huawei body fat scale. καμια βοηθεια κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Διέγραψε τις εφαρμογές και ξαναβαλτες στο κινητό σου. Αν δε συγχρονιστεί στείλτη στο σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 να πω και εγω τον πονο μου σχετικα με την ζυγαρια της huawei, την αγορασα πριν το δεκαπενταυγουστο την συγχρονισα και ολα καλα. γυρισα πισω απο τις διακοπες (οπου εκανα μια αναβαθμιση στο κινητο μου-xiaomi pocophone την τελευταια stable 10.3.7.0- και εκτοτε η ζυγαρια αδυνατει να συγχρονιστει ειτε στην εφαρμογη health του ρολογιου huawei gt, ειτε στην εφαρμογη της ζυγαριας huawei body fat scale. καμια βοηθεια κανεις; Ξανακάνε το pair από την αρχή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 παιδια τα εκανα αυτα που προτεινετε αλλα τιποτα. αυτο που με παραξενευει ειναι οτι τετοιο προβλημα δεν εχει παρουσιαστει στο ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 παιδια τα εκανα αυτα που προτεινετε αλλα τιποτα. αυτο που με παραξενευει ειναι οτι τετοιο προβλημα δεν εχει παρουσιαστει στο ρολοι.Αα ίδιο θέμα και εσύ έχει και η κοπέλα μου mi 9 μετά από update δεν κάνει pair με την ζυγαριά και ένα από ταβ3 ακουστικά Bluetooth. Κάποια στηγμη θα κάνουμε reset την συσκευή μπας και στρώσει, ξεκάθαρα θέμα της xiaomi τώρα τι θα φανεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 το προβλημα ειναι αποκλειστικα της xiaomi γιατι το τηλεφωνο της γυναικας μου, lg, συνδεθηκε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Έβαλε καινούργια αναβάθμιση Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Έχει κανένα μήνα που έχουμε την 1.0.9.6.:O Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Εγώ σήμερα πήρα την αναβάθμιση. Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Σε Xiaomi κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Έχει κανένα μήνα που έχουμε την 1.0.9.6.:OΈχετε πιο καινούργια εσείς Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Σήμερα πήρα και εγώ την αναβάθμιση. Έχει πιο καλό interface, και επίσης και ένα ακόμη πεδίο μέτρησης του άγχους. Πήγα να το δοκιμάσω, αλλά μου ζητάει να συγχρονίσω μία συσκευή πρώτα! (το ρολόι τι είναι δηλαδή??) και δεν μπόρεσα να την κάνω να δουλέψει. Κάποιος λίγη βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Το πεδίο μέτρησης του άγχους που είναι; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 λοιπόν στο mi9 ούτε μετά απο restore κινητού συνδέεται εχω δοκιμάσει σε άλλα 4 κινητά (άσχετα απο iphone μεχρι samsung) σε όλα συνδέεται είχε ένα παρόμοιο θεμα με το redmi 5 plus εκει στο άσχετο έχανε σύνδεση και δεν συνδεόταν μεχρι να κάνεις restart το κινιτο μετά από κάποιο update του κινητού (λύθηκε το θέμα) εχω εντύπωση οτι με τα update στην χιαομη τιμωρούν τους χρήστες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Με Xiaomi Poco συνδέεται άψογα πάντως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Με Xiaomi Poco συνδέεται άψογα πάντως. Και με Mi8 κανένα απολύτως θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Με Xiaomi Poco συνδέεται άψογα πάντως.Προφανος υπάρχουν πολλές παραλλαγές συσκευής αλλιος δεν υπάρχει εξήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Το πεδίο μέτρησης του άγχους που είναι;Κρυμμένο το έχουν για να αγχώνεσαι... Πλάκα κάνω... έχουν βάλει και μετρητή άγχους; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Κρυμμένο το έχουν για να αγχώνεσαι... Πλάκα κάνω... έχουν βάλει και μετρητή άγχους; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ετσι ειπε ενας φιλος πιο πανω.. Μαλλον κατι αλλο θα ηθελε να πει... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Το πεδίο μέτρησης του άγχους που είναι; Στο κυρίως μενού με το που ανοιγεις την εφαρμογή Health, ειναι το καινουργιο εικονίδιο που μόλις προστέθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Στο κυρίως μενού με το που ανοιγεις την εφαρμογή Health, ειναι το καινουργιο εικονίδιο που μόλις προστέθηκε.Για ανέβασε κανένα screen shot γιατί ουτε εγω βρίσκω κατι Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 (edited) Προσπαθησα να ανεβάσω screenshot, αλλά το Imageshack δεν αφήνει, υπάρχει κάποιο άλλο free? Sοrry για το off topic, αλλά δεν με αφήνει να το σβήσω το post. Edited September 19, 2019 by xristos_mi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Για ανέβασε κανένα screen shot γιατί ουτε εγω βρίσκω κατι Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πρέπει να σας έχει έρθει η νέα αναβάθμιση του Health στην έκδοση 10.0.0.633. Εγώ την πήρα χθες μέσω του AppGallery και πράγματι έχει ενα καινούριο tab για το άγχος αλλά δεν δουλεύει με το ρολόι. Ίσως να μην υποστηρίζει το ρολόι αυτή την δυνατότητα. Ίσως σε κανένα μελλοντικό update :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 (edited) Στο κυρίως μενού με το που ανοιγεις την εφαρμογή Health, ειναι το καινουργιο εικονίδιο που μόλις προστέθηκε. Σωστος!!!! Αλλα μαλλον θα αφορα το επερχομενο watch gt2 που παρουσιαζεται σημερα μαζι με το mate 30 pro. Για αυτο και ζητα να συνδεθει με ρολοι , παρολο που ειναι ηδη συνδεδεμενο με το απλο watch gt. Edited September 19, 2019 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts