panos.kar Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) 24 minutes ago, manosn2 said: Τι σχεση εχει το WiFi calling και τα δεδομενα;;; Μας στελνεις και σκριν. Το εξηγεί παραπάνω ο συμφορουμιτης. Είναι ουσιαστικά κλήσεις μέσω δεδομένων και είναι ίδια τεχνολογία με αυτή του Wi-Fi calling. Edited March 31, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 3 ώρες πριν, panos.kar said: @rebel1 σε εμένα πάντως δεν δουλεύει το Wi-Fi calling με δεδομένα αλλου παροχου. Το εχω κανονικά ενεργοποιημένο. Πως να δουλέψει αφού δεν έχεις σύνδεση Wi-Fi? 3 ώρες πριν, panos.kar said: @rebel1 σε εμένα πάντως δεν δουλεύει το Wi-Fi calling με δεδομένα αλλου παροχου. Το εχω κανονικά ενεργοποιημένο. Πως να δουλέψει αφού δεν έχεις σύνδεση Wi-Fi? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Παίδες άλλο πράγμα συζητάμε και η κουβέντα ξεκίνησε σε άλλο ποστ.Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 3 ώρες πριν, panos.kar said: @rebel1 σε εμένα πάντως δεν δουλεύει το Wi-Fi calling με δεδομένα αλλου παροχου. Το εχω κανονικά ενεργοποιημένο. Σε εμένα δουλεύει μόνο όταν καλώ από την δεύτερη κάρτα πχ και τα δεδομένα γυρνάνε εκει. Εκείνη την ώρα βλέπεις στο δίκτυο «COSMOTE WiFi μέσω δικτύου κινητής» 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 22 minutes ago, rebel1 said: Παίδες άλλο πράγμα συζητάμε και η κουβέντα ξεκίνησε σε άλλο ποστ. Sent from my iPad using Tapatalk Ακριβως. Λάθος μου που το ανέβασα εδώ. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έβγαλα κλήση Cosmote χωρίς δίκτυο Cosmote μέσα από τα δεδομένα της nova...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Έχει καμιά τέτοια επιλογή το μενού στις ρυθμίσεις;Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Όταν διαλέγεις ποια κάρτα θα τραβάει δεδομένα Ενεργοποιείς τον διακόπτη κάτω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 On 31/3/2023 at 7:06 ΜΜ, rebel1 said: Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έβγαλα κλήση Cosmote χωρίς δίκτυο Cosmote μέσα από τα δεδομένα της nova... Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει 2 χρόνια που δουλεύει αυτό στα iPhone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Σήμερα ενεργοποίησα απ' ευθείας την υπηρεσία με το σχετικό μήνυμα στο moto g32. Αν και η λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών δεν έχει αλλάξει στο site της cosmote φαίνεται ότι πλέον υποστηρίζεται άμεσα και αυτή η συσκευή (ίσως και άλλες;) χωρίς να βάλεις τη SIM σε συμβατή συσκευή όπως γινόταν ως τώρα. Η δοκιμή έγινε μετά την ενημέρωση της εφαρμογής carrier services της google, έκδοση 13/3/23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 On 27/3/2023 at 8:41 ΠΜ, zurabi_97 said: Σουηδία Sent from my iPhone using Tapatalk Σουηδία σε ποιο δίκτυο;δεν το έχω δει σε κανένα τώρα που είμαι εκεί. Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Σουηδία σε ποιο δίκτυο;δεν το έχω δει σε κανένα τώρα που είμαι εκεί.Μια τον πηγαίνει στη Telia, άλλες φορές στη TELE2 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 4 ώρες πριν, zurabi_97 said: Μια τον πηγαίνει στη Telia, άλλες φορές στη TELE2 Sent from my iPhone using Tapatalk Που κινείται στην Σουηδία; Εγώ θυμάμαι ότι η αγαπημένη της κοσμοτε ήταν η τελια. Στην τελετφουα (και την τελενουρ) μπαινει μόνο χειροκίνητα. Εκτός αν είναι σε περιοχές που πιάνει η μια και η άλλη όχι. Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Που κινείται στην Σουηδία; Εγώ θυμάμαι ότι η αγαπημένη της κοσμοτε ήταν η τελια. Στην τελετφουα (και την τελενουρ) μπαινει μόνο χειροκίνητα. Εκτός αν είναι σε περιοχές που πιάνει η μια και η άλλη όχι. Ο φίλος μου είναι Στοκχόλμη.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 (edited) 5 minutes ago, zurabi_97 said: Ο φίλος μου είναι Στοκχόλμη. Sent from my iPhone using Tapatalk Μάλιστα. Στη Στοκχόλμη και οι 4 είναι υποδειγματικές. Στις κλήσεις που κάνει με το ελληνικό νούμερο προς Ελλάδα, παραμένει στο δίκτυο που ήταν ηδη ή πηγαινει στο Sweden Mobile και όταν τελειωνει η κληση επανέρχεται;(εχω παρατηρήσει ότι με την τελε2 γίνεται αυτό σε πολλά κινητά σε roaming ) Edited April 5, 2023 by panos.kar Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 On 5/4/2023 at 11:40 ΜΜ, panos.kar said: Μάλιστα. Στη Στοκχόλμη και οι 4 είναι υποδειγματικές. Στις κλήσεις που κάνει με το ελληνικό νούμερο προς Ελλάδα, παραμένει στο δίκτυο που ήταν ηδη ή πηγαινει στο Sweden Mobile και όταν τελειωνει η κληση επανέρχεται;(εχω παρατηρήσει ότι με την τελε2 γίνεται αυτό σε πολλά κινητά σε roaming ) Θα πρέπει να είναι ενεργό το roaming για να παίζει το VoLTE εκεί να υποθέσω με την Cosmote... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 (edited) 6 minutes ago, zurabi_97 said: Θα πρέπει να είναι ενεργό το roaming για να παίζει το VoLTE εκεί να υποθέσω με την Cosmote... Πέρυσι τέτοια εποχή δεν επαιζε volte στη Σουηδία η COSMOTE. Θυμάμαι ότι με το σουηδικό νούμερο είχα τέλεια ποιότητα κλήσης με volte και τα σχετικά ενω με το ελληνικό ήθελε μισο λεπτό να βγάλει γραμμή και να ξεκινήσει το «τουτ τουτ» Edited April 7, 2023 by panos.kar Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Πέρυσι τέτοια εποχή δεν επαιζε volte στη Σουηδία η COSMOTE. Θυμάμαι ότι με το σουηδικό νούμερο είχα τέλεια ποιότητα κλήσης με volte και τα σχετικά ενω με το ελληνικό ήθελε μισο λεπτό να βγάλει γραμμή και να ξεκινήσει το «τουτ τουτ»Άσε, μια από τα ίδια, περιμένω εγώ μισό λεπτό μέχρι να βγάλει τη κλήση. Εσένα παίζει εκεί στη Σουηδία το VoLTE στο Ελληνικό νούμερο;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 33 minutes ago, zurabi_97 said: Άσε, μια από τα ίδια, περιμένω εγώ μισό λεπτό μέχρι να βγάλει τη κλήση. Εσένα παίζει εκεί στη Σουηδία το VoLTE στο Ελληνικό νούμερο; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν είμαι Σουηδία μονιμα πια. Η κοσμοτε δεν παίζει volte στους σουηδικούς παρόχους, όπως και οι σουηδικοί πάροχοι δεν παιζουν volte σε κανέναν ελληνικό παροχο. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 Δεν είμαι Σουηδία μονιμα πια. Η κοσμοτε δεν παίζει volte στους σουηδικούς παρόχους, όπως και οι σουηδικοί πάροχοι δεν παιζουν volte σε κανέναν ελληνικό παροχο. Κρίμα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) Μετά το τελευταίο update που έκανα χθες στο S20 fe 5g που έχω παρατήρησα ότι δεν εμφανίζει στο μενού "δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" το διακόπτη για το volte και στη "λειτουργία δικτύου" δεν υπάρχει πλέον η επιλογή για επιλογή "μόνο 2g". Το έχει κάνει και σε άλλους? Δεν είναι πρόβλημα βέβαια αλλά με παραξένεψε γι'αυτό και το ρωτάω Edited April 20, 2023 by cuibono 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, cuibono said: Μετά το τελευταίο update που έκανα χθες στο S20 fe 5g που έχω παρατήρησα ότι δεν εμφανίζει στο μενού "δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" το διακόπτη για το volte και στη "λειτουργία δικτύου" δεν υπάρχει πλέον η επιλογή για επιλογή "μόνο 2g". Το έχει κάνει και σε άλλους? Δεν είναι πρόβλημα βέβαια αλλά με παραξένεψε γι'αυτό και το ρωτάω Εχει παρατηρηθεί το ίδιο και σε άλλες συσκευές της Sami, αν δεις τα αντίστοιχα νήματα. Samsung Galaxy S21 FE 5G - Samsung Galaxy S Series - myPhone Edited April 20, 2023 by waeo 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Καλημέρα Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω τελευταία. Εχω μια συσκευή Realme 6s και η σύνδεση μου είναι Cosmote. Από την πρώτη ημέρα έχω ενεργοποιημένο το Wifi Calling και δούλευε άψογα. Τον τελευταίο καιρό (ένα με δύο μήνες το πολύ) έχω παρατηρήσει ότι όταν η κλήση είναι από τηλεφωνικό κέντρο (Τραπ. Πειραιώς, Cosmote κλπ) μπαίνει περιοδικά ένας ενοχλητικός θόρυβος (Κρρρρρ) που εμποδίζει την συνομιλία. Μέχρι χθές νόμιζα οτι το πρόβλημα ήταν από τον καλούντα και δεν το είχα δώσει σημασία. Χθές κάλεσα ένα κινητό που ήταν απενεργοποιημένο και έπαιρνα το σχετικό μήνυμα. Κατά την διάρκεια του μηνύματος παρεμβάλλονταν και ο παραπάνω θόρυβος. Εκλεισα το Wifi Calling σταμάτησε ο θόρυβος, το άνοιξα επανήλθε ο θόρυβος... τελικά απενεργοποίησα το Wifi Calling. Πρόβλημα σύνδεσης δεν είναι γιατι η σύνδεση VDSL 100 είναι τελείως σταθερή και χωρίς να βάζει καθόλου λάθη και κάνοντας δοκιμή με το κινητό της συζύγου (MOTOROLA moto G7 Play) την ίδια χρονική στιγμή που εγώ είχα πρόβλημα αυτό δούλευε άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Καλημέρα. Ενεργοποίησα μέσω SMS την επιλογή wifi call και δεν έχω volte σε iPhone 14 pro max. Τι λάθος κάνω; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Με μία επανεκκίνηση θα είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts