testatos Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Από εχθές το βράδυ Δεν λειτουργεί το Wifi Calling για εισερχόμενες κλήσεις και εισερχόμενα sms. Εξερχόμενα κάνει κανονικά έχετε και εσείς πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Από εχθές το βράδυ Δεν λειτουργεί το Wifi Calling για εισερχόμενες κλήσεις και εισερχόμενα sms. Εξερχόμενα κάνει κανονικά έχετε και εσείς πρόβλημα;Εμένα δουλεύει μια χαρά .μάλιστα μίλησα ενώ το έχω σε λειτουργία πτήσης Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εμένα δουλεύει μια χαρά .μάλιστα μίλησα ενώ το έχω σε λειτουργία πτήσης Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το mi8 πως το ρυθμισες να εχει wifi calling? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 το mi8 πως το ρυθμισες να εχει wifi calling?Σαν συσκευή υποστηρίζει κανονικά. Η ολη ιστορία είναι να στο ενεργοποιήσει ο πάροχος Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Δεν εγραψες το πως. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Δεν εγραψες το πως.Θα τους πάρεις τηλέφωνο Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Δεν εγραψες το πως.Δεν ήξερα τι ακριβώς πρέπει να διευκρινησω. Είτε βάζεις την κάρτα σου σε άλλο τηλ που το υποστηρίζει επίσημα η κοσμοτε, ενεργοποιείται η υπηρεσία από την κοσμοτε, και μετά το βάζεις στο mi8, είτε παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση, όπως έκανα εγώ,, τους λες ότι έχεις ένα συμβατό για αυτούς μοντέλο και στο ενεργοποιούν. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Συνεχίζει να δουλεύει το wifi calling της cosmote σε εσάς? Έχει σταματήσει να μου δουλεύει καμιά εβδομάδα τώρα. Έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Συνεχίζει να δουλεύει το wifi calling της cosmote σε εσάς? Έχει σταματήσει να μου δουλεύει καμιά εβδομάδα τώρα. Έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο κάνεις? Τί συσκευή έχεις; δεν μας λές...Εγω με redmi note 7 και cosmote έχω κανονικά. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Εγώ με mi 8 πότε δουλεύει, πότε όχι, κάποιες ώρες βλέπω το σήμα πάνω, κάποιες όχι, που οφείλεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Εγώ με mi 8 πότε δουλεύει, πότε όχι, κάποιες ώρες βλέπω το σήμα πάνω, κάποιες όχι, που οφείλεται αυτό; Αααα..αυτό εννοείς; άρα δουλεύει σαν συσκευή και εταιρία κινητής..απλά έχεις προτίμηση το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας οπότε όταν αυτό κρίνει οτι έχεις επαρκές σήμα και στο vowifi να είχε συνδεθεί θα το ''αφήσει'' για να πάει στο σήμα 4G. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Αααα..αυτό εννοείς; άρα δουλεύει σαν συσκευή και εταιρία κινητής..απλά έχεις προτίμηση το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας οπότε όταν αυτό κρίνει οτι έχεις επαρκές σήμα και στο vowifi να είχε συνδεθεί θα το ''αφήσει'' για να πάει στο σήμα 4G. Σε άλλον απάντησες όμως! Για δες ποιός ρώτησε πρώτος πιο πάνω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Και σε μένα, OnePlus 6 εγώ και Xiaomi mi A3 η γυναίκα μου, μια δουλεύει wowifi και μια wollte. ,Μάλλον κάποιο θέμα έχει το δίκτυο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Και σε μένα, OnePlus 6 εγώ και Xiaomi mi A3 η γυναίκα μου, μια δουλεύει wowifi και μια wollte. ,Μάλλον κάποιο θέμα έχει το δίκτυο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω με Α3 ειμαι αλλα δεν παιζει πια. Θα το δοκιμασω και σε αλλο δικτυο να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Σήμερα το VoWIFI στο Note 9 μου δεν λέει να συνδεθεί, δεν ξέρω αν έχεις και άλλος πρόβλημα και έχει σχέση με το δίκτυο. Θα προσπαθήσω μια ακόμη επανεκκίνηση. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Κάτι γίνεται εδώ και λίγη ώρα; Το volte εικονίδιο χάνεται και επανέρχεται ανά 2-3 λεπτά χωρίς όμως να χάνω τα 4G δεδομένα. Περιοχή Αλεξανδρούπολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Σε Samsung s7 edge έχει καταφέρει κανείς να εμφανισθεί το wifi calling , παρόλο που είναι ενεργοποιημένο στην κοσμοτε στο κινητό δεν φαίνεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > πληροφορίες λογισμικου. Στο λογισμικό παρόχου τι έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > πληροφορίες λογισμικου. Στο λογισμικό παρόχου τι έχει;Αυτά είναι, βλέπουμε κάτι; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 23, 2020 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Πιο κάτω ψάχνουμε το προφίλ παρόχου. Πρέπει να λέει COS ή EUR για να παίξει η υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Πιο κάτω ψάχνουμε το προφίλ παρόχου. Πρέπει να λέει COS ή EUR για να παίξει η υπηρεσία.Όχι δεν λέει κάτι άλλο, μπορώ να κάνω κάτι; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 23, 2020 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Στο πληροφορίες λογισμικού κάτω από την έκδοση Knox λέει έκδοση λογισμικού παρόχου (ή κάτι τέτοιο). Αυτό ψάχνουμε για να δούμε ποιο προφίλ έχει η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Με την έκδοση βασικού φάσματος που έχει στην πρώτη εικόνα, σε αναζήτηση στο sammobile βγάζει ότι είναι γερμανικό. Για αυτό λογικά δεν δουλεύει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Ναι και εγώ το βρήκα τελικά , αλλά έχει μια διαδικασία να βάλω της cosmote η eu . https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s7-edge/firmware/SM-G935F/COS/download/G935FXXS7ETA7/315510/ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Ναι και εγώ το βρήκα τελικά , αλλά έχει μια διαδικασία να βάλω της cosmote η eu . https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s7-edge/firmware/SM-G935F/COS/download/G935FXXS7ETA7/315510/ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε μέσω ODIN την ROM της COSMOTE. Απλά θα χάσεις όλα τα σου τα αρχεία και θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts