guy_fawkes Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Την καλύπτει αρκεί να είναι ευρωπαϊκό Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Βγηκε η Q Beta 4 που λενε θα ειναι αρκετα κοντα στην τελικη εκδοση. Θα την ξαναπερασω να δω αν βελτιωθηκε η κατασταση με τις κλησεις συν οτι αλλο προστεθηκε και διορθωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Ήρθε και η ενημέρωση Ιουλίου! Μόνος μου τα γράφω,μόνος θα τα διαβάζω εδώ:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Ελα ρε σε διαβάζω και εγω και ας μη το έχω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited July 12, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Σε ολη τη σειρα ΧΖ εχω ενεργη παρακολουθηση και εγω. Το εδωσα σε ενα παιδι στην Καβαλα το ΧΖ3. Ελπιζω να μπει να γραφτει. Μαζι με αυτο συμφωνησα και θα δωσω το Α40 και σε αντικατασταση ολων,αναμενω σημερα το oneplus 7 pro. Θα ενημερωσω για λεπτομεριες αναφορικα με τις δυο συσκευες σε οσα ειχαμε παρατηρησει. Δεν περιμενω καλυτερες ημερησιες φωτογραφιες απο το ΟΡ7 συγκριτικα με το ΧΖ3. Νομιζω στα ματια μου χτυπαει κορυφη η Sony. Παντως και το Samsung περαν της φωτογραφιας,ηχου και του ηλιθιου τζαμιου προστασιας,ηταν πολυ καλο για απλη καθημερινη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αντε με το καλο το τουμπανελι να μας πεις εντυπώσεις. Αρα καλα λεει ο άλλος έμεινε μονος του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 (edited) Ευχαριστω. Σαν κατοχος εδω στο φορουμ ναι,αν και υπαρχουν και αλλοι που δεν γραφουν. Αλλα διαβαζουμε και εμεις!Εξαλλου καποια στιγμη παλι σε Sony θα καταληξουμε. Edited July 12, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Καλησπερα στην παρεα :) Δημητρη καλοδουλευτο το νεο θηριο :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Καλησπερα στην παρεα :) Δημητρη καλοδουλευτο το νεο θηριο :happy: Να σαι καλά Βαγγέλη. Ελπίζω να παμε καλά με το oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Να σαι καλά Βαγγέλη. Ελπίζω να παμε καλά με το oneplus. μπα δεν κάνεις ο κ@#$ς σου σε ένα τόπο :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αυτο που με χαροποιησε ιδιαιτερα ηταν οτι το ΧΖ3 ειχε πολυ μεγαλη ζητηση για την πωληση και για ανταλλαγη και μπορω να πω οτι δεν το περιμενα καθολου.Προφανως το εχει σε εκτιμηση ο κοσμος απλα ειναι αρκετα ακριβο συγκριτικα με τον τωρινο ανταγωνισμο. Aκομα και απο ατομα που το ειχαμ,το πουλησαν και το ξαναζητησαν. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα το κραταγα πολυ καιρο οπως εχω γραψει απλα το op7 εχει την τελεια οθονη χωροταξικα μαζι με τα 90 HZ και ξεσηκωθηκα αγρια. Οποτε εκανα μια ουσιαστικη αναβαθμιση απο 4GB ram σε 8 GB, απο 64GB επεκτασιμo αποθηκευτικο σε 256GB μη επεκτασιμο, οθονη και 855 Snap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αντε με το καλο το τουμπανελι να μας πεις εντυπώσεις. Αρα καλα λεει ο άλλος έμεινε μονος του! :lol::lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μεχρι πριν μια εβδομάδα έκανα στην αρχική οθόνη από αριστερά προς δεξιά και εμφανιζοντουσαν νέα που είχα επιλέξει από το discovery της Google. Τώρα αυτό δεν λειτουργεί,τι μπορεί να έχει συμβεί? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για εμένα είναι η πιο καλή συσκευή που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Και έχω και το ΝΟΤΕ 9. Σίγουρα το επόμενο μου τηλέφωνο θα είναι ΣΟΝΥ πάλι. Καταρχάς δε χορταίνω να το κοιτάζω... Πανέμορφο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για εμένα είναι η πιο καλή συσκευή που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Και έχω και το ΝΟΤΕ 9. Σίγουρα το επόμενο μου τηλέφωνο θα είναι ΣΟΝΥ πάλι. Καταρχάς δε χορταίνω να το κοιτάζω... Πανέμορφο. Να σου πω,να αγοράσω το Χ1 και μόλις βγεί το επόμενο να στο πουλήσω?:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μεχρι πριν μια εβδομάδα έκανα στην αρχική οθόνη από αριστερά προς δεξιά και εμφανιζοντουσαν νέα που είχα επιλέξει από το discovery της Google. Τώρα αυτό δεν λειτουργεί,τι μπορεί να έχει συμβεί? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στον μαμα launcher στις ρυθμισεις του ειδες; αν θυμαμαι καλα, απο εκει το ενεργοποιουσες/απενεργοποιουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Στον μαμα launcher στις ρυθμισεις του ειδες; αν θυμαμαι καλα, απο εκει το ενεργοποιουσες/απενεργοποιουσες. Ναι,πατας το google και γράφει απο κάτω discvovery και periss;otera,δεν δουλεύει τίποτα. Π΄ρπει να πατήσω το περισσότερα και να πάω εκει που λέει προσαρμογή και αυτό μου το έχει κλειστό,δεν μπορώ να πατήσω πάνω του. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μαλλον θα το σταματησαν τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μαλλον θα το σταματησαν τοτε εσύ έχεις? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Ανοιξα την εφαρμογη Google και εκει μεσα δουλευει κανονικα το discover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Να σου πω,να αγοράσω το Χ1 και μόλις βγεί το επόμενο να στο πουλήσω?:lol: To επόμενο μου τηλέφωνο θα είναι 5G. Αποφεύγω τα μόντεμ πρώτης γενιάς καθώς έχουν θέματα, αλλά τα επόμενα θα είναι σούπερ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Έστρωσε το discovery της Google. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Με αυτόματη φωτεινότητα και Bluetooth όλη την ημέρα Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Πήρα αναβάθμιση λογισμικού χθες. Βελτιώθηκε πολύ η μπαταρία και η απόκριση. Πήρα και νέα baseband και το wifi calling λειτουργεί ακαριαία. ρε σονάρα :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts