morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 μαλλον ο φιλος αναφερετε σε αυτα που ειναι διαθεσιμα απο καταστηματα και οχι αυτα που θα σταλουν απο το eshop Αυτα ειναι αλλη ιστορια! Παντως ενω εχω παρει απειρες προσφορες τοσα χρονια, ποτε δεν εχω καταφερει να παρω προσφορα κωτσο που ελεγε μονο σε καταστημα. Ειτε μου λεγανε τελειωσε, ειτε δε το βρισκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 μαλλον ο φιλος αναφερετε σε αυτα που ειναι διαθεσιμα απο καταστηματα και οχι αυτα που θα σταλουν απο το eshop Ακριβως. Εκθεσιακα εννοουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Απο τζαμι το καλυτερο ποιο ειναι; Διαβαζω ενα καρο θεματα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ε ρε κίνηση εδώ μέσα Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Χαχαχαχα . Ακομα δεν το έχει πάρει κανείς όμως . Απλά μια αναμπουμπουλα παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 εξαφανιστηκε απο την σελιδα λολ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αυτό ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει πουθενά, μήπως έγινε κάποιο λάθος ρε παιδια? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αυτό ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει πουθενά, μήπως έγινε κάποιο λάθος ρε παιδια? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανένα λάθος. Μέχρι πριν λίγη ώρα υπήρχε και έβγαζε διαθεσιμότητα σε αρκετά καταστήματα. Τραγικός Κωτσόβολος όπως πάντα... Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Ηταν για λιγες ωρες νομιζω η προσφορα απο αυτες που βαζει αυτες τις ημερες. Ετρεχε απο το μεσημερι. ΥΓ. τωρα γιατι εδειχνε διαθεσιμοτητα και μετα αντι να ληξει η προσφορα κατεβασαν τη σελιδα, τραγικο. Edited November 24, 2019 by morfeas-dsl- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Ναι και ενώ δεν έδινε online και το μαγαζί είναι κλειστό το αγόρασαν φαντάσματα. Ρε τι να λέμε τώρα; Να γίνω κακός; Edited November 27, 2019 by XP130TD Εκτός ΟΠΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Ναι και ενώ δεν έδινε online και το μαγαζί είναι κλειστό το αγόρασαν φαντάσματα. Ρε τι να λέμε τώρα; Να γίνω κακός; Εγω παντως online το αγορασα. Edited November 27, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Μια χαρα τα γραφεις Γιωργο, απλα τραγικοι εφοσον ειχε μονο παραλαβη απο καταστημα ποιος τα πηρε Κυριακατικα..... Ο φουφουτος..:lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 morfeas το ξερω , αλλα απο την ωρα που την ειδα εγω το απογευμα δεν ειχε online παρα μονο απο καταστημα και μαλιστα εβγαζε πολλα μαγαζια . μπορει το πρωι να επανελθει η σελιδα -αν και δε το νομιζω - κραχτης ηταν για να σε πανε στο site . κλασσικο κλεψιμο κοτας απο βουλγαρογυφτο σε χωριο . μακαρι να παραλαβεις φιλε , θα την ευχαριστηθεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 morfeas το ξερω , αλλα απο την ωρα που την ειδα εγω το απογευμα δεν ειχε online παρα μονο απο καταστημα και μαλιστα εβγαζε πολλα μαγαζια . μπορει το πρωι να επανελθει η σελιδα -αν και δε το νομιζω - κραχτης ηταν για να σε πανε στο site . κλασσικο κλεψιμο κοτας απο βουλγαρογυφτο σε χωριο . μακαρι να παραλαβεις φιλε , θα την ευχαριστηθεις . Ειναι αυτο που ειπα πιο πριν. Οτι ποτε δεν εχω καταφερει να αγορασω απο καταστημα. Παντως θεωρητικα μιλωντας, αν ειστε κοντα, περαστε πρωι απο κωτσο. Μπορει απλα να ριξανε την σελιδα και να ειστε τυχεροι γιατι θα πανε και λιγοτερα ατομα. Επισης αν πατε, να κοιταξετε ΜΑΖΙ με τον υπαλληλο στον υπολογιστη να δειτε που λεει αποθεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Παιδιά αυτή τη στιγμή η σελίδα του Κωτσόβολου βγάζει ΜΌΝΟ τις προσφορές για black Friday Αν θέλει κάποιος να ψάξει οτιδήποτε άλλο δεν είναι σε προσφορά black Friday, απλά δεν μπορεί. Ότι link και να βάλεις είτε αν το έχεις κράτημένο από πριν είτε από search στο Google σε κάνει re direct στις προσφορές black Friday που βγήκαν στις 6 το απόγευμα Το κινητό μπορεί να έλεγε προσφορά αλλά δεν ήταν σε αυτές της black Friday γιατί είχε βγει από το πρωί και δεν είχε το ανάλογο σηματάκι, που σημαίνει ότι μάλλον θα υπάρχει ακόμα, απλά δεν φαίνεται όπως και όλα τα άλλα μη black Friday προϊόντα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Λοιπον το κινητο μου ειπαν δεν υπαρχει στην παραγγελια μου και μου αντιπροτειναν "ενα ισαξιο στα ιδια λεφτα" το redmi note 8..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Λοιπον το κινητο μου ειπαν δεν υπαρχει στην παραγγελια μου και μου αντιπροτειναν "ενα ισαξιο στα ιδια λεφτα" το redmi note 8..... Ο Κωτσόβολος τα έκανε σκ@τ@ σε αυτή τη black friday δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ακύρωσε την όμορφα όμορφα και θα ανοίξεις ενα θεμα να δουμε τι κινητό κάνει στα θέλω σου. Επίσης θα περιμένεις να φυγει ολη η εβδομάδα μηπως βγεί κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Παρτο , τα ίδια είναι ... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Πως είναι τα ίδια? Επεξεργαστή mediatec με Snapdragon που έχει το SONY,οθόνη lcd το ένα, OLED το SONY Δεν το βρίσκω και ακριβώς ίδιο Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Πως είναι τα ίδια? Επεξεργαστή mediatec με Snapdragon που έχει το SONY,οθόνη lcd το ένα, OLED το SONY Δεν το βρίσκω και ακριβώς ίδιο Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειρωνικα το λεει ο φιλος φανταζομαι. Θα τους κανω καταγγελια στο ινκα και θα αγορασω κατι αλλο απο αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Προφανώς ειρωνεύομαι , πάμε για αλλά δε πειράζει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα ξανά, μετά αρκετά χρόνια ξανά στην αγαπημένη Sony, μετά από πολλά Sony που έχουν περάσει ξανά σε ένα σου τα κορυφαία κινητά κατ' εμέ. Το τσίμπησα κι εγώ πρωί πρωί από Κωτσόβολο με 240 ευρώ. Προφανώς τυχερός μιας και είχε μόνο ένα κομμάτι και πήγα πρωί πρωί. Δεν το έχω ανοίξει ακόμη αλλά μια ερώτηση, τα home buttons υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται και να δουλεύει μόνο η οθόνη για τις κινήσεις; Πρώτη φορά που το είχα δει σοκαρίστηκα με τη οθόνη του...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Από που το πήρες ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αδελφε δεν είναι εκθεσιακό; Εαν όχι τότε υπέροχα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts