mesia Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Όσοι πήραν την 187 με τι πάροχο είστε; Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Όσοι πήραν την 187 με τι πάροχο είστε; Βοντα εδώ Αν έχεις μια βοντα κάρτα σπίτι δοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Βοντα εδώ Αν έχεις μια βοντα κάρτα σπίτι δοκίμασε... Και εγώ Vodafone έχω αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Εγώ κοσμοτε πήρα 187 πριν δύο βδομάδες... Άρα δεν πρέπει να παίζει αυτό ρολο Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Ήρθε και μένα η 187. Βονταφον Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Τα gestures όντως έχουν μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο. Πιο smooth και το swipe up για το multitasking όπως πρέπει να είναι, πιο γρήγορο ενώ πριν ήθελε κανένα δευτερόλεπτο κράτημα για να ανοίξουν οι background εφαρμογές. Στην κάμερα επανήλθε η επιλογή 5Χ ζουμ με κουκίδα και έβαλαν ξεχωριστό super macro mode το οποίο βέβαια είναι ψιλοαχρειαστο αφού το ΑΙ μόλις πήγαινες κοντά στο αντικείμενο μετέβαινε αυτόματα σε super macro Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 cosmote απο κοτσοβολο τιποτα ακομα!οχι πως με καιει,,οσοι την βαλατε ενημερωστε αν ειδατε καποια διαφορα με την προηγουμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 https://android.gadgethacks.com/how-to/use-gsam-its-fullest-potential-monitor-battery-life-cpu-usage-more-0176857/ είναι εφαρμογή για την μπαταρια,, ( δεν μπορεσα να το φτιαξω ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 οσοι εχουν την εκδοση pro, θελει την εντολη adb shell pm grant com.gsamlabs.bbm.pro android.permission.BATTERY_STATS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarco Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 (απο τις 200+ σελιδες διάβασα τις περισσότερες...) έχω παραγγείλει το μπλε χρωματακι το οποίο θα το έχω λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα...είδα στα post ότι τα μπλε επι τω πλείστον είχαν οθόνες προβληματικές της lg...πιστεύω τώρα πια να μην παίζουν τέτοια θέματα! σκέφτομαι να παραγγείλω την θήκη Huawei Smart View Flip που φαίνεται αρκετά εμφανίσιμη και θα ήθελα την γνώμη σας... 1) Να βάλω και tempered glass; 2) Αν ναι,είδα πως η t-max είναι καλή και δεν έχει θέμα στο fingerprint αν μπει σωστά.Όμως θα υπάρχει πρόβλημα (λόγω πάχους) με την flip θήκη;πχ να μην εφαρμόζει; 3) είδα πως υπάρχει και tempered glass που καλύπτει μόνο τους φακούς (Mocolo Tempered Glass Camera Lens).Αξίζει να μπει κι αυτό; Μήπως τελικά είναι υπερβολικά τα tempered glass με αυτή τη θήκη; καμιά γνώμη απο τους έχοντες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 καμιά γνώμη απο τους έχοντες; Με Tempered και flip cover θα έχεις πρόβλημα δεν θα κλείνει σωστά. Αν θες Tempered προς το παρόν μόνο tmax. Πίσω Tempered στους φακούς έβαλα και γω αλλά ανακάλυψα ένα θέμα. Αν βγάλεις με φλας ασπρίζουν η φώτο λόγο του γυαλιού... Αν δεν βγάζεις με φλας όλα καλά. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Έχω t-max tempered glass, και την original θήκη. Η θήκη, όταν κλείνει, αφήνει κενό ένα, η. δύο χιλιοστά, δεν πατάει ακριβώς πάνω, βρίσκει στο tempered glass αριστερά. Σε Samsung note 9, με Spigen, η θήκη είναι ανοιχτή στα τρία, η τέσσερα χιλιοστά. Όταν μπει στο τσαντάκι, φυσικά κλείνει εντελώς, λόγω ότι πατιεται, έχει περιθώριο. Δηλαδή, κάνει μοχλό με το tempered glass, στα αριστερά, όπου είναι πιο παχύ το κινητό. Η γνώμη μου, περνά το tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarco Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Οπότε tempered για τους φακούς άκυρο,αν θέλουμε πλήρη χρήση της κάμερας! Και για tempered vs flip cover,είναι προτιμότερο και προστατεύει καλύτερα το tempered (Tmax)... thanks guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Τι γίνεται με αυτή την αναβάθμιση. Εγώ ακόμα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Τι γίνεται με αυτή την αναβάθμιση. Εγώ ακόμα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάση imei δίνουν το update οπότε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Με την εγκατάσταση κάνουμε και factory reset ή δεν είναι απαραίτητο? Είναι η πρώτη μου φορά με Huawei, τα προηγούμενα χρόνια είχα συσκευές της HTC και όσες αναβαθμίσεις και αν έπαιρνε ποτέ δε μου έκανε ποτέ πρόβλημα με το να μη περαστεί καλά κάποιο update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Η 187 έφτασε σήμερα! Λίγο αργοπορημένη αλλά δεν πειράζει. Καλώς να τη δεχτούν όσοι την περιμένουν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Η 187 έφτασε σήμερα! Λίγο αργοπορημένη αλλά δεν πειράζει. Καλώς να τη δεχτούν όσοι την περιμένουν ακόμα. Εγώ τίποτα κολημμενο στην 153 με cosmote 2 sim Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Μία από τα ίδια οπως ανέφερα και πιο πάνω. Ωστόσο κανονικά θα ήταν καλό κι ένα reset μίας κι από οτι βλέπω είναι μεγάλη η αναβάθμιση Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Σιγά μην κάνουμε reset και στήσιμο του κινητού κάθε μήνα ρε παιδιά που γίνεται και μια αναβάθμιση. Μια χαρά εξακολουθεί να πετάει το κινητό. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε και μόνο τότε reset. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Ήρθε και σε εμένα το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Στις μεγάλες αναβάθμισεις καλό είναι να γίνεται ένα reset. Σήμερα μου ηρθε κι εμένα.επιτέλους. Δεν παρατηρώ ακόμα κάποια διαφορά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 (edited) εχω να καταθεσω οτι με 187 το δακτυλικο αποτυπωμα φυσαει. απο εκει που 1 στις 4 δε το αναγωριζε εχει 100% επιτυχια και σφαιρατο..... Edited February 15, 2019 by Floyd 187 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 εχω να καταθεσω οτι με 187 το δακτυλικο αποτυπωμα φυσαει. απο εκει που 1 στις 4 δε το αναγωριζε εχει 100% επιτυχια και σφαιρατο..... πραγματι ισχυει. εγω περασα μετα το tempered glass t max, και εχω αστοχιες στο αποτύπωμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Στις μεγάλες αναβάθμισεις καλό είναι να γίνεται ένα reset. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγαλη αναβαθμιση θεωρειται να παει το κινητο απο Android 9 σε 10. Ναι δεν εχει αλλη ορεξη ο κοσμος καθε τρεις και λιγο να κανει reset απο την αρχη το κινητο για το παραμικρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts