dionisis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Εντωμεταξυ το χτεσινο update να ξερετε εφτιαξε και το προβλημα στο 4Κ βιντεο. Αυτο που οταν εστρεφες την καμερα δεξια-αριστερα πηγαινε σαν ζελεδακι στις ακρες, πλεον ειναι παρελθον.Κάνα δυο update ακόμα και θα είναι φοβερό εργαλείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Ξέρουμε τι άλλο διόρθωσε το update? Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Έχει επικοινωνήσει κάνεις με το service? Πότε περιμένουν παραλαβή? 1ο unboxing στην Ελλάδα. Προπαραγγελία της uag monarch, παραλαβή σήμερα. Δυστυχώς δεν έχω το κινητό... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιλησα με πωλητρια της huwaei στον κωτσοβολο στο mall και μου ειπε οτι απο βδομαδα παραλαμβανουν στο καταστημα νεες παρτιδες ''φυσικα σφαγισμενες'' και οχι ανακατασκευης αλλα σε μαυρο χρωμα. Εγω θα περιμενω λιγο ακομα μου ειπε για twilight,παντως πριν τα χριστουγεννα!:wacko: Μαρεσει που ελεγα πριν καν βγει το κινητο οτι φετος θα παρω μια καινουργια συσκευη προς τα χριστουγεννα και θα τη βαλω κατω απο το δεντρο σαν δωρο :p... Τελικα θα γινει πραγματικοτητα! Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι αύριο να το αγοράσω το κινητό αλλά είμαι σΕ δίλημμα mate 20 pro ή note 9 ? Να τονίσω ότι Huawei δεν τα έχω λειτουργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Δεν ακούς τι γίνεται??? Είσαι και καινούριος στην Χαβάη!!!! Εγώ θα έλεγα ή να περιμένεις ακόμη μέχρι να στρώσει το θέμα με τις παρτίδες ή αν βιάζεσαι τότε ναι το note 9 είναι σοφή επιλογή από όλες τις απόψεις. Nikos P20 Pro Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Δεν ακούς τι γίνεται??? Είσαι και καινούριος στην Χαβάη!!!! Εγώ θα έλεγα ή να περιμένεις ακόμη μέχρι να στρώσει το θέμα με τις παρτίδες ή αν βιάζεσαι τότε ναι το note 9 είναι σοφή επιλογή από όλες τις απόψεις. Nikos P20 ProΑν του κάτσει καλό όμως; Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PITBULL29 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Αύριο παίρνω το τρίτο mate 20 pro τα άλλα έγιναν πράσινα ελπίζω αύριο να μην γίνει πάλι μλκ πάντως ο κωτσοβολος μου τα αλλάζει με την μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Για δειτε εδω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Δώσε refurbished στο λαό...!!!! Έχουν και μηχάνημα που βάζει ζελατίνα στο κουτί; Χοχοχοχοχο μιας και έρχονται τα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Δεν ακούς τι γίνεται??? Είσαι και καινούριος στην Χαβάη!!!! Εγώ θα έλεγα ή να περιμένεις ακόμη μέχρι να στρώσει το θέμα με τις παρτίδες ή αν βιάζεσαι τότε ναι το note 9 είναι σοφή επιλογή από όλες τις απόψεις. Nikos P20 Pro Η Huawei το αναγνωρίζει το πρόβλημα ή ια ψάχνομαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η Huawei το αναγνωρίζει το πρόβλημα ή ια ψάχνομαι ? Διάβασε λίγο το παρόν θέμα, θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Εγώ πάντως με πάνελ της LG δεν έχω κανένα θέμα κι έχω την συσκευή πάνω από μήνα. Ασ ελπίσουμε να παραμείνει έτσι. Μία ερώτηση ρε παιδια. Θέλω να αγοράσω χώρο στο cloud της huawei αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να confirmαρω αριθμό τηλεφώνου και να αλλάξω και περιοχή. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως και στο πρόθεμα κλήσης για να βάλω τηλέφωνο αλλά και στην περιοχή με αφήνει να επιλέξω μόνο Κίνα! Το έχει λύσει κάνεις αυτό με κάποιο άλλο τρόπο? Πόσο γελοίο μπορεί να ειναι τώρα τούτο? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι αύριο να το αγοράσω το κινητό αλλά είμαι σΕ δίλημμα mate 20 pro ή note 9 ? Να τονίσω ότι Huawei δεν τα έχω λειτουργήσει Στην παρουσα φαση προφανως Note 9 για 2 λογους 1)Θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο πλευρας προβληματος με πρασινη οθονη 2)170περιπου ευρω φθηνοτερο. Σκεψου με το δευτερο τι αλλα εξτρα πραγματα μπορεις να αγορασεις για το κινητο. Στην παρουσα φαση με το mate 20 pro αξιζει μονο για οσους το ειχαν παρει τις πρωτες μερες δωρεαν με το ρολογακι.Πλεον θα αξιζει μονο αν σαν συσκευη πεσει στο σκρουτζ στα 800ευρω και κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stomatas Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Παιδιά το έχω το κινητό έδω και μια βδομάδα. Είναι με LG οθονη. Έχω παρατηρήσει το εξής όμως. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως όταν ενεργοποιώ το multitasking για να πάω σε άλλη εφσρμογη, η όταν βάζω Να δω ένα story στο Instagram η με το dialer τα χρώματα αλλάζουν από μόνα τους και είναι σαν Να παίρνει περισσότερο brightness η οθόνη από μόνη της. Αυτό συμβαίνει παρόλο που έχω απενεργοποιησει το automatic brightness. Το έχετε παρατηρήσει εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Στην παρουσα φαση προφανως Note 9 για 2 λογους 1)Θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο πλευρας προβληματος με πρασινη οθονη 2)170περιπου ευρω φθηνοτερο. Σκεψου με το δευτερο τι αλλα εξτρα πραγματα μπορεις να αγορασεις για το κινητο. Στην παρουσα φαση με το mate 20 pro αξιζει μονο για οσους το ειχαν παρει τις πρωτες μερες δωρεαν με το ρολογακι.Πλεον θα αξιζει μονο αν σαν συσκευη πεσει στο σκρουτζ στα 800ευρω και κατω.Να συμπληρώσω τις δυνατότητες του software experience γενικότερα και ειδικότερα σε multitasking που είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους, αν προσθέσεις την οθοναρα και τις δυνατότητες του spen στο note το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό. Αυτά όλα ισχύουν αν σε ενδιαφέρουν φυσικά. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Να συμπληρώσω τις δυνατότητες του software experience γενικότερα και ειδικότερα σε multitasking που είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους, αν προσθέσεις την οθοναρα και τις δυνατότητες του spen στο note το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό. Αυτά όλα ισχύουν αν σε ενδιαφέρουν φυσικά. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η Samsung έχει πραγματικά το χειροτερο σκιν και της Χαβαι είναι από τα καλύτερα. Σε φωτογραφία και μπαταρία φυσικά κερδίζει η Χαβαι hands down που λέγανε και στο χωριό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 (edited) Η Samsung έχει πραγματικά το χειροτερο σκιν και της Χαβαι είναι από τα καλύτερα. Σε φωτογραφία και μπαταρία φυσικά κερδίζει η Χαβαι hands down που λέγανε και στο χωριό μου..Μήπως έχεις να δουλέψεις Samsung από το galaxy 1; Η δυνατότητες που σου δινει δεν υπάρχουν αλλού. Να μην βάλουμε στο παιχνίδι το One UI που όπου να'ναι έρχεται. Σε μπαταρία ναι, σε φώτο αλλού το ένα, αλλού το άλλο, σε βίντεο άστο καλύτερα... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 7, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Κρίμα γιατί ειλικρινά ήθελα να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Κρίμα γιατί ειλικρινά ήθελα να το δοκιμάσωΕντάξει μην σου μείνει και απωθημένο, το θέμα είναι να πάρεις κάτι και να το χαρείς, μην το πάρεις με μισή καρδιά. Εγώ αν ήμουν σίγουρος ότι δεν θέλω το note για τους οποίους λόγους και πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω άποψη στην πορεία όταν θα το δούλευα, θα το ρίσκαρα και θα πήγαινα στο mate αν το ήθελα τόσο πολυ, έστω και αν αντικειμενικά δεν άξιζε στα λεφτά αυτά. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ωραία να το πάρουμε αλλιώς εσείς που έχετε το mate. Σε θέμα φώτο και βίντεο τι ια επιλεγατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ωραία να το πάρουμε αλλιώς εσείς που έχετε το mate. Σε θέμα φώτο και βίντεο τι ια επιλεγατε? Αυτοί που έχουν το mate, προφανώς επέλεξαν mate :p :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Σήμερα πρωί έγινε αντικατάσταση απο service Μιχαλακοπούλου το κινητό της γυναίκας μου με σφαγισμένο και όχι ανακατασκευασμένο και πεσαμε σε ΒΟΑ οθόνη με την πρωτη αλλαγη απο LG που ειχαμε :D:D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Να συμπληρώσω τις δυνατότητες του software experience γενικότερα και ειδικότερα σε multitasking που είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους, αν προσθέσεις την οθοναρα και τις δυνατότητες του spen στο note το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό. Αυτά όλα ισχύουν αν σε ενδιαφέρουν φυσικά. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη συγκρίνεις το multitasking του Android 8 με του 9. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Θα δούμε τι σκαμπάζει με το RAM management η Samsung οταν τρέξει την 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanner Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Σήμερα πρωί έγινε αντικατάσταση απο service Μιχαλακοπούλου το κινητό της γυναίκας μου με σφαγισμένο και όχι ανακατασκευασμένο και πεσαμε σε ΒΟΑ οθόνη με την πρωτη αλλαγη απο LG που ειχαμε :D:D Καλημέρα, και το δικο μου σφραγισμενο ήταν και άψογο οπτικά αλλα ήταν ανακατασκευη. Εαν δεν ξεκολλουσε το back glass δεν προκειται να το επαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Μη συγκρίνεις το multitasking του Android 8 με του 9. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Θα δούμε τι σκαμπάζει με το RAM management η Samsung οταν τρέξει την 9.Ήδη έχουμε δείγματα, multitasking εννοώ resizable windows των εφαρμογων που δεν το βρίσκεις κάπου αλλού και σε συνδυασμό με το spen το αποτέλεσμα είναι "αλλού " Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts