Jump to content

tanner

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tanner

  1. @bill κάτι τέτοια κουλά μου έκανε και εμένα όταν είχα ενεργοποιημένη την ευαισθησία αφής
  2. μπες στις συνθετες ρυθμισεις και ξετσεκαρε αυτοματη ενεργοποιηση, εντοπισμος υποπτων δικτυων, λειτουργια εξοικον. επισης εγω απενεργοποιω και την αυτοματη συνδεση σε hotspot γιατι σε καποιες φορες ειχα διαφορα θεματακια μερικες φορες. ισως βοηθησουν ολα αυτα.
  3. Και εγώ έχω ίδια θέματα με τα ρούτερ και στο γραφείο και στο σπίτι, αλλά και σε φιλικό σπίτι που είχαν tp-link αντιμετώπιζα πάλι προβλήματα αλλά εκεί δεν ασχολήθηκα παραπάνω.
  4. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    σήμερα ενα νεο update ~15.5mb για την 187, patch 02 το ονομαζει. ειναι για τις κλησεις.
  5. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    επιβεβαιωνω για την 187.
  6. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    ε δωστε ενα feedback εαν ειδατε καποια βελτιωση ή καποια διαφορα που τη βαλατε
  7. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    Δημητρη παρτους τηλεφωνο,και αν χρειαστει ξαναπαρε.
  8. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    καμια οθονη δεν τρεμει.ειναι το refresh rate της οθονης. το βιντεο που τραβαει αυτος ειναι με 60fps και κανει match με της οθονης, και δεν εχει βαλει το ζωνοπερατο φιλτρο στην καμερα του.
  9. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    μισο λεπτακι, οταν λες η κολλα α4, ποσο μεσα μπαινει? γτ κ εγω δοκιμασα στις γωνιες και μπαινει 2χιλ μεσα οντως. εχω μιλησει εγω και για να μην τα πολυλογω αυτο που μου ειπε ειναι οτι απο τη στιγμη που σου δινει συσκευη, ανακατασκευασμενη ή μη δεν μπορω να τους κανω κατι και κατεληξε "και μη χειροτερα". και εμενα αυτη την εντυπωση μου δωσανε.
  10. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    @tsiglas με την καμια σε εμενα δεν δουλευει οπως δουλευει σε σενα ειδικα το δακτυλικο και fyi εκανα ακριβως τη διαδικασια register που εχεις περιγραψει. Εχω αρχισει και πιστευω πως ΚΑΙ αυτο ειναι οτι τυχει στον καθενα και τελικα έχουμε ολοι δικιο σε αυτα που λεμε. να υπαρχει διαφορα στο hardware σαν το silicon lottery στους επεξεργαστες δηλαδη. υγ. οσον αφορα το faceid unlock, εχω βαλει 2 stage, δηλαδη μετα να θελει swipeup να ξεκλειδωνει γιατι χρειαζομαι το lockscreen. Παντως προσωπικα ευχαριστω για τα videaκια, ήταν μειζουσας σημασιας.
  11. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    εχω σκατοφατσα μαλλον γι αυτο και σκαλωνει το face id :lol: περαν απο την πλακα,αμα οι κινησεις που θα κανω ειναι ακριβης ανοιγει αμεσως, αμα πχ το εχω υπο γωνια και κανει scan και αποτυχει μετα δεν. θελει να πατησω το πλαινο και να ξανακανω τη διαδικασια. μεχρι τωρα μια φορα μου εχει σκοτωσει και το app του faceid. Οσον αφορα το ρολοι, εαν απομακρυνθω αρκετα ωστε να χασει συνδεσιμοτητα μετα δεν το ξαναβρισκει και πρεπει να ξανακανω pairing, επισης δε δουλευουνε σωστα καποια features οπως η αναγνωριση καλουντος. Αναμενουμε λοιπον την 171.
  12. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    τα ειχες και εσυ ο ιδιος πριν την 171?
  13. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    συμφωνω σε ολα. ακριβως τα ιδια εχω, αλλα εγω εχω το garmin vivoactive 3.
  14. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    κατα τη δικη σου αποψη,η αποψη μου ειναι λανθασμενη. και αυτο που μου λες δε μου λεει κατι. επισης, εαν και εσυ ειχες αλλαξει 3 συσκευές οπως εγω και επαιρνες ΒΟΕ χαλια ποιοτητας και να ξεκολλανε μερη ή οπως ταλαιπωρουνται και οι υπολοιποι και εσυ θα τα "περιεπλεκες", και εσυ θα προσπαθουσες να βρεις ενα λογικο pattern μπας και βοηθησεις καποιον. σε γενικες γραμμες 18Β15< ειναι πιο safe απ οτι δειχνουν τα λεγομενα των 180 σελιδων εδω.
  15. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    εισαι 100% σιγουρος οτι τα ανακατασκευασμενα δεν τα στελνουνε και σε καταστηματα μεταπωλητων; εαν ναι τοτε παω πασο.
  16. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    αυτο που λες δεν παιζει, για να αλλαξουν serial number θα πρεπει να αλλαξουν motherboard οποτε δεν εχει νοημα. οι εφαρμογες που σου λενε οτι αλλαζουν ιμει κλπ απλα κανουν maskup και τιποτα αλλο.
  17. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    η άποψή μου είναι οτι οποιοδήποτε με α σειριακό αριθμό είναι με οθόνη LG, και αν έχει ΒΟΕ είναι ανακατασκευή. επίσης υποψιάζομαι ότι βγαίνανε και με LG και τις πρώτες μέρες με β σειριακό.πέραν από τις γρατσουνιές και την κατάσταση της συσκευής θα πρέπει να κοιτάξεις το wrapping και μέσα στο κουτί να δεις εάν είναι τσαλακωμένο το χαρτονάκι γύρω γύρω από το pin clip. υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και για τις δύο περιπτώσεις που σου είπα στις προηγούμενες σελίδες.
  18. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    ναι εννοειται. ολη η ιστορια ειναι γραμμενη στις προυγουμενες σελιδες για να εχουν γνωση και τα αλλα μελη εαν τους τυχει κατι παρομοιο.
  19. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    ενδιαφερον. επισης "ενδιαφερον" οτι μονο το telephoto εχει optical image stab όπως καταλαβαινετε το 2ο μου που ξεκολλησε το backglass ητανε 100% refurbished, και poorly refurbished αλλα ελληνικης ανακατασκευης.
  20. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    Αχιλλεα εσυ που εχεις και νοτε 9, εαν τα βαλεις να χτυπαει ο ηλιος στην οθονη, η διαφορα τους σε ευκρίνεια ειναι μεγαλη;
  21. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    Για όλους εμάς που ανησυχούμε. οτι καταλαβατε, καταλαβα. τα σχολια δικα σας.
  22. tanner

    Huawei Mate 20 Pro

    με κοντρα ηλιο δημιουργει κατοπτρισμο η περιεργα glares?
×
×
  • Create New...