GaleaNatur Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 εγω παντως εχοντας δοκιμασει και της Xiaomi και της Oneplus πιστευω οτι της Oneplus ειναι με διαφορα πιο βολικα. Καλυτερα καθετο swype για back παρα οριζοντια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 εγω παντως εχοντας δοκιμασει και της Xiaomi και της Oneplus πιστευω οτι της Oneplus ειναι με διαφορα πιο βολικα. Καλυτερα καθετο swype για back παρα οριζοντια Τα έχω δοκιμάσει κι εγώ. Με βόλεψε πολύ το back στο πλάι, νομίζω είναι θέμα γούστου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Η ουσία ειναι οτι σε stock android με Pie ηταν μακράν και με χαώδη απόσταση η χειρότερη υλοποίηση απο ολες τις αλλες υλοποιήσεις των OEM και φυσικα της Apple. Και ευτυχώς η Google κατάλαβε το λάθος της και έφτιαξε ενα πιο λειτουργικό και φιλικό τρόπο στον χρήστη και γίνεται και πλήρη εκμετάλλευση full screen εμπειρία. Και εμενα μου αρεσει περισσότερο Oneplus,Vivo,Oppo gesture navigation αν και τελευταίο καιρό έκανα ενα υβρίδιο που συνδυάζει Oneplus με Xiaomi αλλά το center left/right swipe gesture παιζει το ρόλο ως last app+recent και οχι ως back. Ως back με swipe gesture απο bottom αριστερα-δεξια οπως Oneplus και recent εξισου με swipe bottom and hold παραμένει ως δεύτερη λειτουργία. Και βλέπω οτι με βόλεψε πολύ.:p Ολα αυτά με Vivid gesture app(λεγόταν oneplus gesture παλιότερα) Edited May 8, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Τώρα μου έκανε ενημέρωση την Google camera Διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην ταχύτητα εκκίνησης της εφαρμογής και στην απόκριση του κλείστρου. Βάλανε και το Google is adding time-lapse mode to every Pixel camera Edited May 8, 2019 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Απ'οτι βλέπω παιδιά στη beta 3, όταν πας να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών έχει κάτω κάτω επιλογή να μη σβήσεις την esim δείτε το screenshot κάτω κάτω! Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Δεν είναι μόνο στην beta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Πάντως η Q Beta 3 βλέπω να τα πηγαίνει περίφημα 3 μέρες τώρα.. Δεν βλέπω λόγο επιστροφής σε Pie, όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Πάντως η Q Beta 3 βλέπω να τα πηγαίνει περίφημα 3 μέρες τώρα.. Δεν βλέπω λόγο επιστροφής σε Pie, όλα δουλεύουν ρολόι. Έχει κανένα lag; Όλα τρέχουν άψογα; Εγώ είχα βάλει την beta 2 αλλά είχε lag Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Ρολάρει αισθητά καλύτερα απο τη beta 2. Όταν τη πέρασα ΟΤΑ όμως lagαρε αρκετά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και είναι super τώρα, καμία σχέση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Καλησπέρα.. Να ρωτήσω;; Η stable (Q) παίζει να δωθει Αυγούστο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλησπέρα.. Να ρωτήσω;; Η stable (Q) παίζει να δωθει Αυγούστο;;; Λογικά όπως πέρυσι, ναι. Τέλος του Αυγούστου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Πάντως η Q Beta 3 βλέπω να τα πηγαίνει περίφημα 3 μέρες τώρα.. Δεν βλέπω λόγο επιστροφής σε Pie, όλα δουλεύουν ρολόι. Στα chat apps (viber πχ) μπορεις να στείλεις φώτο απο το gallery σε κάποιον? Στη beta 3 βγάλανε τη δυνατότητα της dual sim dual standby, το έχουν μόνο οσοι το είχαν ενεργοποιήσει στη beta 2 ... Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Στα chat apps (viber πχ) μπορεις να στείλεις φώτο απο το gallery σε κάποιον? Στη beta 3 βγάλανε τη δυνατότητα της dual sim dual standby, το έχουν μόνο οσοι το είχαν ενεργοποιήσει στη beta 2 ...Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 μέρες... Έχει βάλει κανείς τη μεμβράνη zagg από media markt? Αξίζει? Μπας και γλυτώσω το 60€ για το Dome glass Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 μέρες... Έχει βάλει κανείς τη μεμβράνη zagg από media markt? Αξίζει? Μπας και γλυτώσω το 60€ για το Dome glass Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έχω βάλει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος την έχω 2 μήνες και δεν έχει πάθει τίποτα.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Την έχω βάλει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος την έχω 2 μήνες και δεν έχει πάθει τίποτα..Μου είπαν ότι έχει 2 ποιότητες. Ποια έβαλες και πόσο κόστισε? Έχει καθόλου rainbow effect? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 (edited) Και εγώ την έχω βαλει. Είναι μια χαρά. Έβαλα μπρος πίσω 18 ευρώ Edited May 18, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Χρησιμοποιείς και θήκη ή μόνο με τις ζελατίνες? Παίρνει θήκη αν του βάλεις και πίσω? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Χρησιμοποιείς και θήκη ή μόνο με τις ζελατίνες? Παίρνει θήκη αν του βάλεις και πίσω? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μια χαρά και οι θήκες. Έχω μια nillkin και μια spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Γίνεται με nova launcher να έχω τα animations του Pixel launcher? Αυτό που κάνει με το ζοομ όταν ανοίγεις μία εφαρμογή για παράδειγμα... Γενικά με Pixel launcher είναι πιο smooth έχω την εντύπωση η όλη εμπειρία χρήσης. Εσείς τι launcher χρησιμοποιείτε? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Βασικά, το pixel είναι το μόνο κινητό στο οποίο δεν έχω βάλει third party launcher. Νομίζω δεν αξίζει, καθώς ο δικός του είναι πολύ εύχρηστος , smooth και απλός Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Γίνεται με nova launcher να έχω τα animations του Pixel launcher? Αυτό που κάνει με το ζοομ όταν ανοίγεις μία εφαρμογή για παράδειγμα... Γενικά με Pixel launcher είναι πιο smooth έχω την εντύπωση η όλη εμπειρία χρήσης. Εσείς τι launcher χρησιμοποιείτε? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ίδιο έψαχνα κάποτε , αλλά δεν βρήκα να γίνεται αυτό που θέλουμε , οπότε και έμεινα με τον Google launcher για τα animations και πόσο πιο σμουθ δείχνει το κινητό με αυτόν. Αν πάντως βρεις τίποτα ενημέρωσε και εδώ μιας και άνετα γύριζα σε nova ξανά. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Καλημέρα Εχτές διαπίστωσα αυτό το [https://support.google.com/pixelphone/thread/3551881?hl=en/URL]πρόβλημα. Εσείς το έχετε? Είναι σπαστικό και απαράδεκτο να συμβαίνει... Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Καλημέρα Εχτές διαπίστωσα αυτό το [https://support.google.com/pixelphone/thread/3551881?hl=en/URL]πρόβλημα. Εσείς το έχετε? Είναι σπαστικό και απαράδεκτο να συμβαίνει... Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι κανονικοτατα υπάρχει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει κάτι μόνιμο σαν λύση προς το παρόν. Εμφανίστηκε από μια αναβάθμιση και μετά. Υποτίθεται θα λυθεί αλλά ακόμα περιμένουμε.. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Τι είναι αυτό ρε παίδες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts