akonakis Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Υπάρχει άραγε κάποιος που να μην το έχει αυτό το πρόβλημα? Διαβάζω ότι διορθώθηκε στο update του Δεκεμβρίου αλλά δυστυχώς ξαναεμφανίστηκε. Και μάλλον πρέπει να είναι software θέμα, τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω εγώ. Έχει δοκιμάσει κανένας κανά fix? Ας ενημερώσει... Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/05/23/google-erchetai-mail-in-service-gia-ta-pixel-stin-eyropi/ Ενδιαφέρουσα ενημέρωση Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Δλδ σε περίπτωση που κάτι συμβεί το στέλνουμε πχ Ιταλία πού είναι πιο κοντά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 σε λιγες μερες μαλλον θα ειμαι υποψηφιος αγοραστης.τι γινεται με την enable dual sim?αυτο θα ενεργοποιηθει με το android Q? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Ρε παιδιά αν έχει κανένας καμιά θήκη τέτοια και δεν την βάζει και θέλει να την πουλήσει ας μου στείλει ένα μνμ. θήκη google pixel 3xl fabric case Ευχαριστώωωωωωωωω από Αθήνα ε.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Δεν το'λεγες λίγο νωρίτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Δεν το'λεγες λίγο νωρίτερα.. Περιμένωωωωωωωωω Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Καλησπέρα παιδιά Έχω την beta3 Και εγώ. όλα πάνε ρολόι... 2 Προβλήματα μήπως τα έχει λύσει κάποιος 1)δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις esim. 2)δεν έχω καταφέρει με skvalex call recorder να δουλέψει η ηχογράφηση κλήσης. Ξέρω ότι από pie και μετά το έχει απενεργοποιήσει η γκούγκλε και θα το ενεργοποιήσει λέει αργότερα ξανά. Από όσο έψαξα είναι υποχρεωτικό το ξεκλείδωμα Bootloader καθώς και το root της συσκευής για να επιτευχθεί. Έλα μου όμως που το oem unlock είναι γκρι στις ρυθμίσεις προγραμματιστή και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω το ρημάδι. Και πέραν αυτού όταν το κάνεις unlock και root μετά θα έρχονται οι αναβαθμίσεις? Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά για να μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης? Δηλαδή ΔΕΝ με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνον αυτό. Αν υπάρχει λύσει δίχως ξεκλείδωμα Bootloader και root να το κάνω έτσι. Κάποια εφαρμογή εκτός του skvalex που έχει δοκιμάσει κάποιος? Για βοηθήστε λίγο την κατάσταση οι ειδικοί εδώ μέσα Ευχαριστώ παίδες... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Καλησπέρα παιδιά Έχω την beta3 Και εγώ. όλα πάνε ρολόι... 2 Προβλήματα μήπως τα έχει λύσει κάποιος 1)δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις esim. 2)δεν έχω καταφέρει με skvalex call recorder να δουλέψει η ηχογράφηση κλήσης. Ξέρω ότι από pie και μετά το έχει απενεργοποιήσει η γκούγκλε και θα το ενεργοποιήσει λέει αργότερα ξανά. Από όσο έψαξα είναι υποχρεωτικό το ξεκλείδωμα Bootloader καθώς και το root της συσκευής για να επιτευχθεί. Έλα μου όμως που το oem unlock είναι γκρι στις ρυθμίσεις προγραμματιστή και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω το ρημάδι. Και πέραν αυτού όταν το κάνεις unlock και root μετά θα έρχονται οι αναβαθμίσεις? Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά για να μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης? Δηλαδή ΔΕΝ με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνον αυτό. Αν υπάρχει λύσει δίχως ξεκλείδωμα Bootloader και root να το κάνω έτσι. Κάποια εφαρμογή εκτός του skvalex που έχει δοκιμάσει κάποιος? Για βοηθήστε λίγο την κατάσταση οι ειδικοί εδώ μέσα Ευχαριστώ παίδες...Για το main πρόβλημα σου δεν έχω άποψη. Τα ηχεία σε εσένα παίζουν άψογα? Δεν είναι πρόβλημα αυτό? Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα... Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα έρχονται τα update. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Σήμερα στης 22:00 περιμένουμε το update Ιουνίου;;χαχαχαχα Ps.. έσκασε τώρα στο server της το update Ιουνίου Edited June 3, 2019 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Σήμερα στης 22:00 περιμένουμε το update Ιουνίου;;χαχαχαχα Ps.. έσκασε τώρα στο server της το update Ιουνίου Βλεπω, θυμασαι καλα την ωρα! χαχαχαχ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Βλεπω, θυμασαι καλα την ωρα! χαχαχαχ! Χαχαχαχα εννοείτε...... Καλά εδώ το θέμα είναι άδειο ε σχετικά με άλλα που χαζεύω.τι έγινε όλοι τα έδωσαν; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Έλα ντε!!! Πολύ ησυχία όντως. Είναι που το τηλ πάει σφαίρα και δεν βγάζει προβλήματα. Οπότε δεν έχουμε τίποτα να πούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Και στο pixel 2 xl, νεκρα...οποτε...παμε...10 λεπτα, ακομα. χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Και στο pixel 2 xl, νεκρα...οποτε...παμε...10 λεπτα, ακομα. χαχαχαχα Μάλλον πήγαν στο φόρουμ του S10+ χαχαχα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καμία συσκευή δεν είναι τέλεια, απλά μαθαίνουμε να ζούμε μαζί τους με τα κουσούρια τους. Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Βλεπω, θυμασαι καλα την ωρα! χαχαχαχ! Πω πω νταν 22.00 αυτά είναι. Κατεβάζω... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Μάλλον πήγαν στο φόρουμ του S10+ χαχαχα 1+7 pro εδώ, χεχε! Σας παρακολουθώ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Έγινε έχω την αίσθηση πιο speedατο το κινητό, αλλά το πρόβλημα με τον ήχο παραμένει. Άλλο input από άλλους? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1989 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Να ρωτήσω κάτι, έχω βάλει την q, αλλά δεν μου ήρθε κάποιο update χτες. Πάω κανονικά system -> advanced -> update, κάνει τον έλεγχο και μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόσφατο update και το τελευταίο ήταν στις 5 Μαϊου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Η beta το παίρνει με κάποια καθυστέρηση Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Η beta το παίρνει με κάποια καθυστέρηση Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Βγήκε η beta 4.... https://www.droid-life.com/2019/06/05/android-q-beta-4-now-available-for-pixel-devices/ άντε να την βάλει κανένας να μας πει.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ξέρει κανείς με ποια εταιρεία στέλνει η Google στη Γερμανία; Για αγορά από το google store Γερμανίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) Άκυρο! Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 6, 2019 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Έβαλε κανένας beta 4 τελικά; Ψηνομουν να βάλω αλλά έχω μια τραπεζική εφαρμογή η οποία πιθανότατα δεν θα λειτουργεί, και αναγκαστικά θέλω να λειτουργεί γιατί είναι για δουλειά! Πάντως απο τα reviews επιτέλους έκαναν σωστή την κάτω μπάρα για τα gestures, καθαρή αντιγραφή από apple. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts