megatr0n Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εχετε παρατηρησει οτι αν σας καλεσουν απο εταιρια πολλες φορες εμφανιζει ποια εταιρια ειναι χωρις καν να την εχετε αποθηκευμενη στις επαφες; Πολυ καλο! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Από εποχή nexus 5x το είχε αυτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Και πιο παλιά. Βσκ ειναι feature του dialer Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εχετε παρατηρησει οτι αν σας καλεσουν απο εταιρια πολλες φορες εμφανιζει ποια εταιρια ειναι χωρις καν να την εχετε αποθηκευμενη στις επαφες; Πολυ καλο! Το παρατήρησα, μου έκανε εντύπωση είπα θα ρωτήσω και εγώ. Υπάρχει κάπου σχετική ρύθμιση η είναι μόνιμα ενεργοποίημενο πχ.? Φυσικά δεν με ενοχλεί από απορία ρωτάω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Το παρατήρησα, μου έκανε εντύπωση είπα θα ρωτήσω και εγώ. Υπάρχει κάπου σχετική ρύθμιση η είναι μόνιμα ενεργοποίημενο πχ.? Φυσικά δεν με ενοχλεί από απορία ρωτάω. https://support.google.com/phoneapp/answer/3459196?hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Για οποιον ενδιαφερεται για screen protector (οχι τζαμακι), δοκιμασα αυτο της ScreenKnight ειναι πολύ καλή, φθηνή λυση και case friendly https://www.amazon.co.uk/ScreenKnight-Google-Pixel-Screen-Protector/dp/B07JBCJVXH/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1547740784&sr=8-2-fkmr0&keywords=screenknight+pixel3+xl Επισης εχω αγορασει για τζαμακι ενα της DDJ αλλα δεν το φορεσα ακομα, μιας και η μεμβρανη της screenknight που προανεφερα ειναι πολύ καλη. https://www.amazon.de/gp/product/B07K9RL3DM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01__o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Edited January 18, 2019 by XP130TD Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Λοιπόν φοραω dome glass πραγματικά ότι καλύτερο ever !!! Και έχω δύο τρεις θήκες της ringke παρά πολύ καλές τα κουμπιά πιέζονται πανευκολα και δε έχω προβλήματα με το τζάμι προστασίας Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Επισης εχω αγορασει για τζαμακι ενα της DDJ αλλα δεν το φορεσα ακομα, μιας και η μεμβρανη της screenknight που προανεφερα ειναι πολύ καλη. https://www.amazon.de/gp/product/B07K9RL3DM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01__o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Ξέρεις αν αυτό το τζάμι κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη ή έχει κόλλα μόνο περιμετρικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Λοιπόν φοραω dome glass πραγματικά ότι καλύτερο ever !!! Και έχω δύο τρεις θήκες της ringke παρά πολύ καλές τα κουμπιά πιέζονται πανευκολα και δε έχω προβλήματα με το τζάμι προστασίας Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Ποιές θηκες εχεις; Μπορείς να στείλεις καμιά φώτο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ποιές θηκες εχεις; Μπορείς να στείλεις καμιά φώτο;Η πρώτη μοιάζει με την κλασική Spigen τώρα φωραω την δεύτερη. Όπως είπα είναι πολύ καλές κ στο χέρι και τα κουμπιά πατιουνται τέλεια Amazon.fr τις έχει μισή τιμή προσφορά Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Η πρώτη μοιάζει με την κλασική Spigen τώρα φωραω την δεύτερη. Όπως είπα είναι πολύ καλές κ στο χέρι και τα κουμπιά πατιουνται τέλεια Amazon.fr τις έχει μισή τιμή προσφορά Sent from my Pixel 3 XL using TapatalkΚαλημέρα! Επειδή τα τελευταία χρόνια έχω εμφανισιακά το "ίδιο" τηλέφωνο, γιατί σε όλα βάζω την spigen rugged armor και αν πάρω και το XL την ίδια θα φορέσω, ταιριάζει με το dome? Δεν το "πετάει"? Γενικά έχεις δοκιμάσει άλλα τζαμάκια με την πρώτη Ringke στο XL? Ποια συνδυάζονται καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Η πρώτη μοιάζει με την κλασική Spigen τώρα φωραω την δεύτερη. Όπως είπα είναι πολύ καλές κ στο χέρι και τα κουμπιά πατιουνται τέλεια Amazon.fr τις έχει μισή τιμή προσφορά Η δεύτερη με την διάφανη πλάτη φοριέται με κάποια προστασία οθόνης; Εμένα η συγκεκριμένη θήκη σε όσες συσκευές την είχα μου τα πέταγε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ξέρεις αν αυτό το τζάμι κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη ή έχει κόλλα μόνο περιμετρικά; Πρεπει να εχει παντου απ οσο καταλαβαινω Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πρεπει να εχει παντου απ οσο καταλαβαινω Φαντάζομαι ότι θα το διαπιστώσεις αν το τοποθετήσεις κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Εχετε παρατηρησει οτι αν σας καλεσουν απο εταιρια πολλες φορες εμφανιζει ποια εταιρια ειναι χωρις καν να την εχετε αποθηκευμενη στις επαφες; Πολυ καλο! Πολύ σωστα! Ειναι ακριβως ενα απο τα πραγματακια-προσθηκεςτης Google "εδω κι εκει" οπως εχω πει μεσα στο software. Βασικα, αντι να κανεις μια αναζητηση στον browser για ενα τηλεφωνο, μπορεις να πας κατευθειαν στις κλησεις και να πατησεις το ονομα πχ του εστιατοριου, του καφε, η οτιδηποτε αλλου θες και θα στο βγαλει σαν να το εχεις στις επαφες, ενω στην ουσια κανει search. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Μπορεί να στειλει καποιος που εχει dome φωτογραφία να δουμε ποσο χώρο καλύπτει στην οθόνη για να καταλάβουμε αν ταιριάζει με τις θήκες που έχουμε; Μην το παρουμε τζαμπα και μετα πρεπει να αλλαξουμε και θηκη. Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Μπορεί να στειλει καποιος που εχει dome φωτογραφία να δουμε ποσο χώρο καλύπτει στην οθόνη για να καταλάβουμε αν ταιριάζει με τις θήκες που έχουμε; Μην το παρουμε τζαμπα και μετα πρεπει να αλλαξουμε και θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Φαντάζομαι ότι θα το διαπιστώσεις αν το τοποθετήσεις κιόλας. Ναι σιγουρα, αν και θα περιμενω να χαλασει πρωτα το screen protector που εβαλα πρωτα Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Λοιπόν με dome glass είμαι και την διάφανη θήκη της ringke . Γενικά δε έχω κανένα προβλήμα με το τζάμι . Κάθεται σε όλες της θήκες σωστά!! Δε το πετάει... Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες με το pixel XL original . Ίσως από τα καλύτερα κινητά που ειχα μετά το pixel 3 XL που έχω Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 2 ερωτήσεις παιδιά. Στο YouTube βλέποντας βίντεο, φαίνεται η γραμμή προόδου και αν δεν πατήσεις Χ δεν φεύγει από μόνη της. Πατάς Χ, φεύγει, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις λίγο το βίντεο θέλει πάλι πάτημα το Χ. Τι πρόβλημα είναι αυτό? Λύνετε? Το είχα και στο pixel xl 2 αυτό το πρόβλημα. Δεύτερη ερώτηση, λειτουργεί esim cosmote στο τηλέφωνο μας? Αν ναι κανονικά σαν να είναι dual sim? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Δεύτερη ερώτηση, λειτουργεί esim cosmote στο τηλέφωνο μας? Αν ναι κανονικά σαν να είναι dual sim? Αν διαβάσεις πιο πίσω, υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και δουλεύει αλλά υπάρχει δυνατότητα να λειτουργεί με τη μία ή την άλλη SIM κάτι το οποίο επιλέγεις κατά το boot. Δεν υποστηρίζει το λειτουργικό dual SIM λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 2 ερωτήσεις παιδιά. Στο YouTube βλέποντας βίντεο, φαίνεται η γραμμή προόδου και αν δεν πατήσεις Χ δεν φεύγει από μόνη της. Πατάς Χ, φεύγει, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις λίγο το βίντεο θέλει πάλι πάτημα το Χ. Τι πρόβλημα είναι αυτό? Λύνετε? Το είχα και στο pixel xl 2 αυτό το πρόβλημα. Δεύτερη ερώτηση, λειτουργεί esim cosmote στο τηλέφωνο μας? Αν ναι κανονικά σαν να είναι dual sim? Επειδή λες ότι στο έκανε και στο 2 XL. Εμένα δεν κάνει τίποτα τέτοιο Μήπως είναι η έκδοση της εφαρμογής? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Επειδή λες ότι στο έκανε και στο 2 XL. Εμένα δεν κάνει τίποτα τέτοιο Μήπως είναι η έκδοση της εφαρμογής? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Έχω την έκδοση 14.02.54 Εσυ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Λοιπόν με dome glass είμαι και την διάφανη θήκη της ringke . Γενικά δε έχω κανένα προβλήμα με το τζάμι . Κάθεται σε όλες της θήκες σωστά!! Δε το πετάει... Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες με το pixel XL original . Ίσως από τα καλύτερα κινητά που ειχα μετά το pixel 3 XL που έχω Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk χμμμ μάλλον θα κάτσει και με την δικιά μου θηκη την spigen liquid crystal Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Έχω την έκδοση 14.02.54 Εσυ? Την ίδια. Δεν κάνει αυτό που λες. Δεν έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts