Jump to content

Google Pixel 3 XL

panoramix77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχετε παρατηρησει οτι αν σας καλεσουν απο εταιρια πολλες φορες εμφανιζει ποια εταιρια ειναι χωρις καν να την εχετε αποθηκευμενη στις επαφες;

Πολυ καλο!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Εχετε παρατηρησει οτι αν σας καλεσουν απο εταιρια πολλες φορες εμφανιζει ποια εταιρια ειναι χωρις καν να την εχετε αποθηκευμενη στις επαφες;

Πολυ καλο!

Το παρατήρησα, μου έκανε εντύπωση είπα θα ρωτήσω και εγώ.

Υπάρχει κάπου σχετική ρύθμιση η είναι μόνιμα ενεργοποίημενο πχ.?

Φυσικά δεν με ενοχλεί από απορία ρωτάω.

kountouraN

• Administrators
Το παρατήρησα, μου έκανε εντύπωση είπα θα ρωτήσω και εγώ.

Υπάρχει κάπου σχετική ρύθμιση η είναι μόνιμα ενεργοποίημενο πχ.?

Φυσικά δεν με ενοχλεί από απορία ρωτάω.

https://support.google.com/phoneapp/answer/3459196?hl=en

Modpic.gif

Για οποιον ενδιαφερεται για screen protector (οχι τζαμακι), δοκιμασα αυτο της ScreenKnight ειναι πολύ καλή, φθηνή λυση και case friendly

https://www.amazon.co.uk/ScreenKnight-Google-Pixel-Screen-Protector/dp/B07JBCJVXH/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1547740784&sr=8-2-fkmr0&keywords=screenknight+pixel3+xl

Επισης εχω αγορασει για τζαμακι ενα της DDJ αλλα δεν το φορεσα ακομα, μιας και η μεμβρανη της screenknight που προανεφερα ειναι πολύ καλη. https://www.amazon.de/gp/product/B07K9RL3DM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01__o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Edited by XP130TD
"There's a story still unread"

Λοιπόν φοραω dome glass πραγματικά ότι καλύτερο ever !!! Και έχω δύο τρεις θήκες της ringke παρά πολύ καλές τα κουμπιά πιέζονται πανευκολα και δε έχω προβλήματα με το τζάμι προστασίας

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

• Administrators
Επισης εχω αγορασει για τζαμακι ενα της DDJ αλλα δεν το φορεσα ακομα, μιας και η μεμβρανη της screenknight που προανεφερα ειναι πολύ καλη. https://www.amazon.de/gp/product/B07K9RL3DM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01__o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ξέρεις αν αυτό το τζάμι κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη ή έχει κόλλα μόνο περιμετρικά;

Modpic.gif

Λοιπόν φοραω dome glass πραγματικά ότι καλύτερο ever !!! Και έχω δύο τρεις θήκες της ringke παρά πολύ καλές τα κουμπιά πιέζονται πανευκολα και δε έχω προβλήματα με το τζάμι προστασίας

Ποιές θηκες εχεις; Μπορείς να στείλεις καμιά φώτο;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Ποιές θηκες εχεις; Μπορείς να στείλεις καμιά φώτο;
Η πρώτη μοιάζει με την κλασική Spigen τώρα φωραω την δεύτερη. Όπως είπα είναι πολύ καλές κ στο χέρι και τα κουμπιά πατιουνται τέλεια Amazon.fr τις έχει μισή τιμή προσφορά8fd442245952469165c8840da150f7b6.jpg2884374f0be5b6ddd875f65ab57c51b6.jpg

Η πρώτη μοιάζει με την κλασική Spigen τώρα φωραω την δεύτερη. Όπως είπα είναι πολύ καλές κ στο χέρι και τα κουμπιά πατιουνται τέλεια Amazon.fr τις έχει μισή τιμή προσφορά8fd442245952469165c8840da150f7b6.jpg2884374f0be5b6ddd875f65ab57c51b6.jpg

Καλημέρα!

Επειδή τα τελευταία χρόνια έχω εμφανισιακά το "ίδιο" τηλέφωνο, γιατί σε όλα βάζω την spigen rugged armor και αν πάρω και το XL την ίδια θα φορέσω, ταιριάζει με το dome? Δεν το "πετάει"? Γενικά έχεις δοκιμάσει άλλα τζαμάκια με την πρώτη Ringke στο XL? Ποια συνδυάζονται καλύτερα?

• Administrators
Η πρώτη μοιάζει με την κλασική Spigen τώρα φωραω την δεύτερη. Όπως είπα είναι πολύ καλές κ στο χέρι και τα κουμπιά πατιουνται τέλεια Amazon.fr τις έχει μισή τιμή προσφορά

Η δεύτερη με την διάφανη πλάτη φοριέται με κάποια προστασία οθόνης; Εμένα η συγκεκριμένη θήκη σε όσες συσκευές την είχα μου τα πέταγε όλα!

Modpic.gif

Ξέρεις αν αυτό το τζάμι κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη ή έχει κόλλα μόνο περιμετρικά;

Πρεπει να εχει παντου απ οσο καταλαβαινω

• Administrators
Πρεπει να εχει παντου απ οσο καταλαβαινω

Φαντάζομαι ότι θα το διαπιστώσεις αν το τοποθετήσεις κιόλας.

Modpic.gif

Πολυ καλο!

Πολύ σωστα! Ειναι ακριβως ενα απο τα πραγματακια-προσθηκεςτης Google "εδω κι εκει" οπως εχω πει μεσα στο software.

Βασικα, αντι να κανεις μια αναζητηση στον browser για ενα τηλεφωνο, μπορεις να πας κατευθειαν στις κλησεις και να πατησεις το ονομα πχ του εστιατοριου, του καφε, η οτιδηποτε αλλου θες και θα στο βγαλει σαν να το εχεις στις επαφες, ενω στην ουσια κανει search.

Μπορεί να στειλει καποιος που εχει dome φωτογραφία να δουμε ποσο χώρο καλύπτει στην οθόνη για να καταλάβουμε αν ταιριάζει με τις θήκες που έχουμε;

Μην το παρουμε τζαμπα και μετα πρεπει να αλλαξουμε και θηκη.

• Administrators
Μπορεί να στειλει καποιος που εχει dome φωτογραφία να δουμε ποσο χώρο καλύπτει στην οθόνη για να καταλάβουμε αν ταιριάζει με τις θήκες που έχουμε;

Μην το παρουμε τζαμπα και μετα πρεπει να αλλαξουμε και θηκη.

Modpic.gif

Φαντάζομαι ότι θα το διαπιστώσεις αν το τοποθετήσεις κιόλας.

Ναι σιγουρα, αν και θα περιμενω να χαλασει πρωτα το screen protector που εβαλα πρωτα

Λοιπόν με dome glass είμαι και την διάφανη θήκη της ringke . Γενικά δε έχω κανένα προβλήμα με το τζάμι . Κάθεται σε όλες της θήκες σωστά!! Δε το πετάει...

Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες με το pixel XL original . Ίσως από τα καλύτερα κινητά που ειχα μετά το pixel 3 XL που έχω 0454b388d54eff1e750e4139e7d5b634.jpgb6873f189b76a2402d6c3e67834471a0.jpg1e15ba7c52b0d77b271de7323d41c6dd.jpgcfb3fe5566f8b39764bb2a3194d39a82.jpg

2 ερωτήσεις παιδιά.

Στο YouTube βλέποντας βίντεο, φαίνεται η γραμμή προόδου και αν δεν πατήσεις Χ δεν φεύγει από μόνη της.

Πατάς Χ, φεύγει, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις λίγο το βίντεο θέλει πάλι πάτημα το Χ.

Τι πρόβλημα είναι αυτό?

Λύνετε?

Το είχα και στο pixel xl 2 αυτό το πρόβλημα.

Δεύτερη ερώτηση, λειτουργεί esim cosmote στο τηλέφωνο μας?

Αν ναι κανονικά σαν να είναι dual sim?

kountouraN

• Administrators

Αν διαβάσεις πιο πίσω, υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και δουλεύει αλλά υπάρχει δυνατότητα να λειτουργεί με τη μία ή την άλλη SIM κάτι το οποίο επιλέγεις κατά το boot. Δεν υποστηρίζει το λειτουργικό dual SIM λειτουργία.

Modpic.gif

2 ερωτήσεις παιδιά.

Στο YouTube βλέποντας βίντεο, φαίνεται η γραμμή προόδου και αν δεν πατήσεις Χ δεν φεύγει από μόνη της.

Πατάς Χ, φεύγει, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις λίγο το βίντεο θέλει πάλι πάτημα το Χ.

Τι πρόβλημα είναι αυτό?

Λύνετε?

Το είχα και στο pixel xl 2 αυτό το πρόβλημα.

Επειδή λες ότι στο έκανε και στο 2 XL. Εμένα δεν κάνει τίποτα τέτοιο Μήπως είναι η έκδοση της εφαρμογής?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Επειδή λες ότι στο έκανε και στο 2 XL. Εμένα δεν κάνει τίποτα τέτοιο Μήπως είναι η έκδοση της εφαρμογής?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Έχω την έκδοση 14.02.54

Εσυ?

kountouraN

Λοιπόν με dome glass είμαι και την διάφανη θήκη της ringke . Γενικά δε έχω κανένα προβλήμα με το τζάμι . Κάθεται σε όλες της θήκες σωστά!! Δε το πετάει...

Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες με το pixel XL original . Ίσως από τα καλύτερα κινητά που ειχα μετά το pixel 3 XL που έχω

χμμμ μάλλον θα κάτσει και με την δικιά μου θηκη την spigen liquid crystal

Έχω την έκδοση 14.02.54

Εσυ?

Την ίδια. Δεν κάνει αυτό που λες. Δεν έχω κάποιο θέμα.

Google Pixel 9 Pro XL

• The title was changed to Google Pixel 3 XL