Grigorios1990 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπερα σε ολους, εχω ενα s4 gt-i9505 και το εκανε ρουτ και περασα την ressurection remix ΜΜ και την dirty unicorns ΜΜ. σε καμια απο τις δυο δεν μου αναγνωριζε οταν ανοιγε το touch δεν μπορουσα να επιλεξω ουτε το πιν μου ουτε τιποτα γνωριζει κανεις καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 προσωπικα εγω δε γνωριζω αλλα θα σου προτεινα να περασεις αυτην εδω... http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-android-source-project-mra58v-t3251663 την εχω δω και 2 μερες και ειναι φανταστικη..και δεν εχω και κανενα θεμα με το touch...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosR Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εχω παρει το GALAXY S6 με κωδικο G920VVRU4BOG7 απο αμερικη και δεν εχει ελληνικη γλωσσα. μπορω να του βαλω Firmware απο ελλαδα? και θα εχει ελληνικη γλωσσα αν το κανω αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εχω παρει το GALAXY S6 με κωδικο G920VVRU4BOG7 απο αμερικη και δεν εχει ελληνικη γλωσσα. μπορω να του βαλω Firmware απο ελλαδα? και θα εχει ελληνικη γλωσσα αν το κανω αυτο?? Το πρόβλημα είναι μόνο στην γλώσσα;Τότε βάλε το https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Να ρωτησω και εγω κατι για s6 edge+ απο αμερικη . Το κινητο ηρθε απο US αλλα δεν μπορει να πιασει σημα 4G εδω ενω συνδεετε κανονικα με το δικτυο της vodafone. Γνωριζει καποιος να μου πει τι να κανω ? Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 το apn το περασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Nope ...ασχετος εδω .. Τι ειναι το apn ? Thanks in advance Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=11346 ρυθμισεις για να παίζει το νετ ειναι. τσεκαρε το λινκ παραπανω. εχεις συμβόλαιο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/55904a245dac31af0b3a3641ce48f2d5.jpg Μου βγαζει αυτο και δεν προχωραει παρακατω. Ναι συμβολαιο. Σε ευχαριστω θερμα για τις συμβουλες Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ψαξε να βρεις χειροκίνητες ρυθμισεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosLemmy Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχει δύο μέρες που πήρα το s7 και βλέπω ότι ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ σε φάση που μετά από 20 λεπτά δεν κρατιέται. Υπάρχει κάτι να κάνω να το διορθώσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 :blink:Καλησπέρα σε όλους. Έχει δύο μέρες που πήρα το s7 και βλέπω ότι ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ σε φάση που μετά από 20 λεπτά δεν κρατιέται. Υπάρχει κάτι να κάνω να το διορθώσω ? Κοντεύω τους 2 μήνες δεν μου έχει ζεσταθει ΠΟΤΈ κάντό μια επανεκκίνηση για αρχή να δεις αν θα στρώσει. Αν είναι στην φόρτιση είναι φυσιολογικό να ζεσταθει αν παίζεις και παιχνίδια. Ίσως και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων αν έχεις πολλές εφαρμογές αν του έβαλες πολλές Καντα αυτά γιατί μπορεί αν έχει θέμα η συσκευή να χρειάζεται να τη δώσεις πίσω για να πάρεις λάθη καινούργια αλλά πριν κλείσεις βδομαδα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 τι ακριβως κανεις για να ζεσταίνεται τοσο?? δώσε πληροφοριες για την χρηση που κανεις!!αν ας πουμε ειναι στη φορτιση και παιζεις παιχνιδια ειναι απολυτα λογικο!!αν εισαι σπιτι και απλα σερφαρης στο ιντερνετ δεν ειναι καθολου λογικο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosLemmy Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Λοιπόν παιχνίδια δεν παίζω από εφαρμογές έχω κατεβάσει τέσσερις στο σύνολο .η χρήση που κάνω είναι καθαρά ίντερνετ προς το παρών. Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά αρχίζει ζεσταίνεται και στα 20 λεπτά δεν πιάνεται το κινητό. Στην φόρτιση ξέρω ότι ζεσταίνεται στην αρχή και μετά προς το τέλος ήρεμη. Δεν το παίζω ποτέ όταν φορτιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Λοιπόν παιχνίδια δεν παίζω από εφαρμογές έχω κατεβάσει τέσσερις στο σύνολο .η χρήση που κάνω είναι καθαρά ίντερνετ προς το παρών. Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά αρχίζει ζεσταίνεται και στα 20 λεπτά δεν πιάνεται το κινητό. Στην φόρτιση ξέρω ότι ζεσταίνεται στην αρχή και μετά προς το τέλος ήρεμη. Δεν το παίζω ποτέ όταν φορτιζεται. Στην παραλία με 35+βαθμούς, με φουλ φωτεινότητα ,4G ανοιχτό και σερφάρισμα + παιχνίδι ποτέ δεν με παρουσίασε υπερθέρμανση . Μήπως η συσκευή σου είναι προβληματική ; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Βαλε cpu z και δες θερμοκρασίες και πες μας/ποσταρε screenshot. Το maximum που έχω δει το δικό μου να φτάνει είναι 56 βαθμούς περίπου αλλά ήταν σε παραλία με φουλ φωτεινότητα και συνεχή χρήση Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited August 25, 2016 by Ultron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Δεν ζεσταίνεται το edge. 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ, 1. έχεις προβληματική συσκευή 2. κάποια από της εφαρμογές που έβαλες σου τερματίζει τη cpu. Επίσης θα μπορούσε και κάποιο από τα site που μπαίνεις εάν είναι τίποτα περίεργο (καμιά στοιχηματική ας πούμε) να κολλάει κάποιο script και να σου τεντώνει τη cpu Ξεκίνα με factory reset για αρχή και 1-1 τις εφαρμογές σου τεστάροντας ποια θα στο ζεστάνει Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Και εμένα πάνω από 35 με 40 με το ζόρι μου πάει...Μήπως φταίει καμία εφαρμογή..?? :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Όπως το λένε τα παιδιά ακριβώς Το δουλευα 1 ωρα και σε 40αρια με παιχνίδι και ισα που το ένιωθα ζεστο Κατι αλλο είναι το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigasGR Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Παιδια καλησπερα σε ολο το φορουμ (1ο ποστ) Λοιπον εχω και εγω Galaxy S7 (Vodafone Firmware) και μπορω να πω οτι αναβει ευκολα. π.χ στην φορτιση ειναι πολυ ζεστο, ακομα και το fast charge off το κινητο, καει και προς το τελος μονο της φορτισης δεν ειναι ζεστο. Αν κανω benchmark π.χ Antutu αναβει αλλα οχι οσο της φορτισης , παει π.χ μεχρι 50 βαθμους, Αλλες φορες ειναι οταν ερχονται update απο το Playstore και εκει παρατηρω οτι ζεστενεται, ειτε με 4G σημα ειτε με Wifi. Bαζω μερικα screenshot να δειτε idle και μετα απο Antutu 3D bench σκετο, οχι το ολοκληρο. Θεμα με throttling δεν νομιζω να κανει στο Antutu εβγαλε 133,000+ μοναδες και ειχε αρκετη ζεστη στην επιφανεια του το S7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 για ποιο λογο να του κανεις antutu?σε οποια συσκευη και να κανεις το test το κινητο θερμαινεται γιατι τρεχει η cpu,gpu στο maximum!δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο συνεχεια.και 99% σου ανεβασει βαθμους η μπαταρια,μπορεις να το τεσταρεις αυτο με το samsung info,η cpu-z! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 εγώ ειχα τις προαλλες υπερθερμανση/batt drain, απο το MEDIASERVER process... καρκινος που ταλαιπωρει απο οσο ειδα απο το 2013 το Android. Χρειαστηκαν 1 ρισταρτ και ενα ολικο shutdown για να μπορεσει να το βουλώσει το process. Ως τοτε το κινητο ψηνοταν αρκετα! Το μεταλλικο πλαισιο γυρω γυρω ζεματουσε. Ζεστενεται επίσης στην ασύρματη φορτιση αλλα σε πολυ ποιο φυσιολογικα πλαισια. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigasGR Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 για ποιο λογο να του κανεις antutu?σε οποια συσκευη και να κανεις το test το κινητο θερμαινεται γιατι τρεχει η cpu,gpu στο maximum!δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο συνεχεια.και 99% σου ανεβασει βαθμους η μπαταρια,μπορεις να το τεσταρεις αυτο με το samsung info,η cpu-z! Δοκιμασα να δω τι βγαζει σαν κινητο, και η θερμοκρασια ηταν αρκετη, εβαλα χθες βραδυ σε φιλου Iphone 6S να τρεξει Antutu (2ημερων κινητο) και δεν ηταν η θερμοκρασια καν στο θεμα νιωθο ζεστη στο χερι μου. Στην παρεα ειχε και ενας φιλος LG G3 με Snapdragon και ναι ζεματαγε μετα απο ωρα, αλλα στο S7 ξερω οτι φοραει ψυξη απο την Samsung για να μην τραβαει ζορια. Eδω και η Samsung που το αναλυει. https://news.samsung.com/global/faces-of-innovation-galaxy-s7-s7-edge-how-we-created-the-cooling-system-in-the-galaxy-s7-and-s7-edge Υπ οψην το κινητο δεν τρεχει κατι παραπανω απο τηλεφωνο-φωτογραφιες και τον Browser της Samsung , και κανενα σκακι απο την εφαρμογη του chess.com Το ιδιο σε θεμα θερμοκρασιας απο το 6S μιας κοπελας στην παρεα, με τερμα φωτεινοτητα δεν τραβαει ζορια πουθενα. Τι να πω.....εκτος και αν ειναι η συσκευη μου σαν τσιπακια οχι τοσο καλα απο το εργοστασιο φτιαγμενα, κατι σαν τους επεξεργαστες σε σταυθερο υπολογιστη, αλλοι πανε χαλαρα σε θερμοκρασιες και αλλοι αναβουν με τα ιδια volt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Θα παρακαλέσω η συζήτηση να συνεχιστεί στο επίσημο θέμα της συσκευής. Δεν κάνω συνένωση των δύο θεμάτων για να μην μπερδευτούν τα μυνήματα σας μιά που σε αρκετά δεν υπάρχουν παραθέσεις, αλλά το παρόν κλειδώνεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάτι...(αν θα γίνει κάτι αντίστοιχο Ελλάδα).....για να περιμένω να το πάρω και εγώ! http://www.samsung.com/uk/offer/freegearvr Edited September 17, 2016 by morfikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts