Jump to content

RigasGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RigasGR

  1. Εγω αυτη την στιγμη φοραω το G930FXXU1BPH6 της Vodafone του Αυγουστου. Ειδα τρομερη διαφορα με το προηγουμενο σε ταχυτητα, 136,600+ Antutu και σημερα σε ενα τεστακι στην καταψυξη 10 λεπτα να κατεβασει θερμοκρασια βαρεσε 139,800+ κοντα 140.000 http://picresize.com/popup.html?images/rsz_screenshot_20160925-134523_1.png
  2. Πως σου εσπασε? Μιλα με Smartek και δες αν μπορουν να κανουν κατι εκει.
  3. Λαθος 137,138 εβγαλε με το update στο Antutu, δεν ξερω αν κατι φημες που ελεγαν οτι θα φτιαξει τον Exynos να ειναι ισος με τον Snapdragon στο Antutu, με update.
  4. Εγω νομιζω με το καινουργιο Update τα παει καλητερα η μπαταρια. Και εβγαλε και καλητερη αποδοση σε θεμα δυναμης το μετρησα στο Antutu και εβγαλε 133.000+ απο 129.000
  5. Δοκιμασα να δω τι βγαζει σαν κινητο, και η θερμοκρασια ηταν αρκετη, εβαλα χθες βραδυ σε φιλου Iphone 6S να τρεξει Antutu (2ημερων κινητο) και δεν ηταν η θερμοκρασια καν στο θεμα νιωθο ζεστη στο χερι μου. Στην παρεα ειχε και ενας φιλος LG G3 με Snapdragon και ναι ζεματαγε μετα απο ωρα, αλλα στο S7 ξερω οτι φοραει ψυξη απο την Samsung για να μην τραβαει ζορια. Eδω και η Samsung που το αναλυει. https://news.samsung.com/global/faces-of-innovation-galaxy-s7-s7-edge-how-we-created-the-cooling-system-in-the-galaxy-s7-and-s7-edge Υπ οψην το κινητο δεν τρεχει κατι παραπανω απο τηλεφωνο-φωτογραφιες και τον Browser της Samsung , και κανενα σκακι απο την εφαρμογη του chess.com Το ιδιο σε θεμα θερμοκρασιας απο το 6S μιας κοπελας στην παρεα, με τερμα φωτεινοτητα δεν τραβαει ζορια πουθενα. Τι να πω.....εκτος και αν ειναι η συσκευη μου σαν τσιπακια οχι τοσο καλα απο το εργοστασιο φτιαγμενα, κατι σαν τους επεξεργαστες σε σταυθερο υπολογιστη, αλλοι πανε χαλαρα σε θερμοκρασιες και αλλοι αναβουν με τα ιδια volt.
  6. Εγω που εχω Vodafone ROM δεν εχει video call, εβαλα χθες το καινουργιο update αλλα παλι δεν εχει επιλογη στον dialer. Αν βαλω το Ελληνικο EUR ROM απο Sammobile http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/EUR/ Με Odin Tool θα εχει, ακομα με αυτο το ROM γραφει o Knox η ειναι ΟΚ. Ευχαριστω προκαταβολικα. Το κινητο ειναι S7 Vodafone Ελληνικο.
  7. Παιδια καλησπερα σε ολο το φορουμ (1ο ποστ) Λοιπον εχω και εγω Galaxy S7 (Vodafone Firmware) και μπορω να πω οτι αναβει ευκολα. π.χ στην φορτιση ειναι πολυ ζεστο, ακομα και το fast charge off το κινητο, καει και προς το τελος μονο της φορτισης δεν ειναι ζεστο. Αν κανω benchmark π.χ Antutu αναβει αλλα οχι οσο της φορτισης , παει π.χ μεχρι 50 βαθμους, Αλλες φορες ειναι οταν ερχονται update απο το Playstore και εκει παρατηρω οτι ζεστενεται, ειτε με 4G σημα ειτε με Wifi. Bαζω μερικα screenshot να δειτε idle και μετα απο Antutu 3D bench σκετο, οχι το ολοκληρο. Θεμα με throttling δεν νομιζω να κανει στο Antutu εβγαλε 133,000+ μοναδες και ειχε αρκετη ζεστη στην επιφανεια του το S7.
×
×
  • Create New...