Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 1 minute ago, kalitexnis_g said: Χαχαχαχα πρέπει να βγάλουν στο site πέρα από τα μοντέλα συσκευών, και ποιες συσκευές συγκεκριμένα.. Το iphone του Μήτσου του Παπαδόπουλου του κουμπάρου της Μαρίας κλπ.. Νομίσατε γράφει το μοντέλο σας και όλα καλά;; Γατάκια... Αχααχαχαχαχαχαα 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Καλή υπομονή σου εύχομαι waeo. Με αυτή την εξυπηρέτηση δεν είναι να μπλέκεις.Poco X3 Pro 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Μόλις έστειλα το σμς και τώρα ενεργοποιήθηκε στο Α22 5G που έχω. Μέχρι το πρωί ήταν μη συμβατό. Δεν έκανα κάποια αναβάθμιση στο ενδιάμεσο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 6 minutes ago, lyricmyth said: Μόλις έστειλα το σμς και τώρα ενεργοποιήθηκε στο Α22 5G που έχω. Μέχρι το πρωί ήταν μη συμβατό. Δεν έκανα κάποια αναβάθμιση στο ενδιάμεσο. Μπράβο!!!! 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Επιτέλους ενεργοποιήθηκε. Οχι, δεν είναι για συγχαρητήρια... Έπρεπε να το είχαν υλοποιήσει μαζί με τον ανταγωνισμό, εδω και 1-2 χρονια... Αυτο που γράφει στο σάιτ ισχύει αραγε και εκτός Ευρώπης; Τι ισχύει για τα άλλα δικτυα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Νομίζω είχα διαβάσει εδώ μέσα μέλος μέσα στο καλοκαίρι είχε επισκεφτεί εξωτερικό και μιλούσε αβέρτα από wifi. Και μετά του ήρθε η λυπητερή. Οπότε θέλει προσοχή και διευκρίνηση γραπτή θα έλεγα από κάποιο τσατ ίσως γτ γράφουν και ανακρίβειες... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 (edited) 31 minutes ago, johnny_htc said: Νομίζω είχα διαβάσει εδώ μέσα μέλος μέσα στο καλοκαίρι είχε επισκεφτεί εξωτερικό και μιλούσε αβέρτα από wifi. Και μετά του ήρθε η λυπητερή. Οπότε θέλει προσοχή και διευκρίνηση γραπτή θα έλεγα από κάποιο τσατ ίσως γτ γράφουν και ανακρίβειες... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά δεν έχει σημασία εάν είναι από χωρα της ΕΕ (άρα δωρεάν-εννοώ χωρίς επιπλέον επιβάρυνση-σύμφωνα με το πρόγραμμά σου) ή από τρίτη χώρα (άρα με χρέωση και ίσως βαρβάτη)???? Edited September 17, 2022 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 5 minutes ago, ath156 said: Λογικά δεν έχει σημασία εάν είναι από χωρα της ΕΕ (άρα δωρεάν) ή από τρίτη χώρα (άρα με χρέωση και ίσως βαρβάτη)???? Η λογική λέει ότι σε χώρα της ΕΕ εφαρμόζονται οι εκάστοτε τιμολογιακές πολιτικές της εταιρείας για την τάδε χώρα. Αλλιώς άμα ήταν έτσι να έρθει το vοWifi και να πηγαίνουμε εξωτερικό να μιλάμε τσάμπα, καλώς μας ήρθε! Δε το νομίζω όμως. Ο ρόλος του είναι απλά να βοηθάει την κλήση εκεί που δεν υπάρχει σήμα από κεραία. Σαν βοήθημα του δικτύου δλδ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Καλημέρα, υπάρχει επιλογή (διακόπτης)να είναι ενεργοποιημένο και όχι όπως στο Volte? Ρωτάω διότι δεν έχω κάνει χρήση ποτέ μιας και ήμουν και είμαι στην WIND εδώ και 5 χρόνια κοντά και όπου κινούμαι έχω εξαιρετική κάλυψη πλην ενός χώρου σε ένα ημιυπόγειο που πηγαίνω καμιά φορά και υπάρχει σύνδεση ίντερνετ. 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Καλησπέρα,Κατάφερα σε κινητό που δεν υποστηρίζεται το vowifi να το ενεργοποιήσω. Έβαλα τη sim της wind σε τηλέφωνο που υποστηρίζει το vowifi και μετά την έβαλα στο άλλο και δούλεψε και στη wind τελικά!!!Sent from my RMX2170 using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Γιατί με vowifi δεν γίνεται να πάρεις το 1265 για παράδειγμα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Έβαλα και εγώ την σιμ σε συσκευή που υποστηρίζεται ήρθε μήνυμα ότι έλαβαν το αίτημα μου και απο εχθές μέχρι τώρα δεν έχω κάποια άλλη ειδοποίηση.Πώς καταλαβαίνετε αν έχει ενεργοποιηθεί το vowifi?Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 (edited) 1 hour ago, christou said: Έβαλα και εγώ την σιμ σε συσκευή που υποστηρίζεται ήρθε μήνυμα ότι έλαβαν το αίτημα μου και απο εχθές μέχρι τώρα δεν έχω κάποια άλλη ειδοποίηση. Πώς καταλαβαίνετε αν έχει ενεργοποιηθεί το vowifi? Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως το μήνυμά σου πήγε σε κάποιον υπάλληλο που είναι Παναθηναικός ή Ολυμπιακός και έτυχε να δει το Avatar σου εδώ??😂🤣 Πέρα από την πλάκα, θα προσπαθήσω και εγώ να το ενεργοποιήσω σε Xiaomi Note 9T βάζοντας την σιμ σε Iphone. Να δούμε.... Αρκεί να στείλεις το μήνυμα από συμβατή συσκευή και αμέσως μετά να μεταφέρεις την σιμ ξανά στην δική σου συσκευή ή μήπως πρέπει να περιμένεις μέχρι την απάντηση και μετά να κάνεις την αλλαγή? Edited September 18, 2022 by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Η απάντηση ήρθε αμέσως στο συμβατό κινητό. Μετά χρειάζεται μόνο επανεκκίνηση και επιλογή του διακόπτη vowifi. Στη συνέχεια άλλαξα τη sim τηλέφωνο διακόπτη και επανεκκίνηση!Sent from my RMX2170 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 (edited) Στο 1265 μπορείτε να καλέσετε με vowifi?? Edited September 18, 2022 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 5 minutes ago, vabiris said: Η απάντηση ήρθε αμέσως στο συμβατό κινητό. Μετά χρειάζεται μόνο επανεκκίνηση και επιλογή του διακόπτη vowifi. Στη συνέχεια άλλαξα τη sim τηλέφωνο διακόπτη και επανεκκίνηση! Sent from my RMX2170 using Tapatalk Πάντως εμένα στο poco f3 , με ενεργοποιημένη sim , σε συμβατό κινητό ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 4 ώρες πριν, sakels said: Στο 1265 μπορείτε να καλέσετε με vowifi?? Ρε παιδιά μήν μπερδεύεστε. .Ότι κλήσεις κάνεις και με σήμα 4G το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με το VoWiFi. Αντί να παίρνει η συσκευή σήμα απο την κεραία, παίρνει απο το router. Δήλαδή εκείνη την στιγμή έχεις κάνει το router κεραία! Οπότε ναί μπορείς να καλέσεις κανονικά και το 1265. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 1 minute ago, Nikos_96 said: Ρε παιδιά μήν μπερδεύεστε. .Ότι κλήσεις κάνεις και με σήμα 4G το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με το VoWiFi. Αντί να παίρνει η συσκευή σήμα απο την κεραία, παίρνει απο το router. Δήλαδή εκείνη την στιγμή έχεις κάνει το router κεραία! Οπότε ναί μπορείς να καλέσεις κανονικά και το 1265. Να ξαναρωτήσω. Εάν στις προεπιλογές έχεις επιλέξει 5G θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο Vowifi ?? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 4 minutes ago, ath156 said: Να ξαναρωτήσω. Εάν στις προεπιλογές έχεις επιλέξει 5G θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο Vowifi ?? Αυτό εξαρτάτε και απο την εταιρία πόσο έχει τελειοποιήσει την υπηρεσία. Εκτός απο το πού έχεις βάλει προτίμηση να παίρνει σήμα ή απο το δίκτυο ή απο το wifi ,παίζει και ρόλο και η συσκευή. π.χ παλιά με ένα Xiaomi που είχα δυσκολευόταν να κάνει την μετάβαση η κλήση όταν απομακρυνόμουν απο το router που είχε γίνει η κλήση και πήγενα πιο πέρα οπότε αναγκαστηκά έπρεπε να συνεχίσει την κλήση απο την κεραία..Με το Samsung που είχα αργότερα δεν είχα τόσο πρόβλημα στην μετάβαση κλήσης..δηλαδή χωρίς να διακόπτεται έκανε την αλλαγή απο το router στην κεραία 4G. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Σε Samsung S20 αγορασμένο από Γερμανία, ενώ ήρθε κανονικά το μήνυμα επιβεβαίωσης, δεν εμφανίζεται ούτε ο διακόπτης για κλήσεις Wifi ούτε δουλεύει η υπηρεσία. Τι γίνεται; παίζει να μην υποστηρίζεται επειδή έχει διαφορετικό csc? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 55 minutes ago, nikosdoc said: Σε Samsung S20 αγορασμένο από Γερμανία, ενώ ήρθε κανονικά το μήνυμα επιβεβαίωσης, δεν εμφανίζεται ούτε ο διακόπτης για κλήσεις Wifi ούτε δουλεύει η υπηρεσία. Τι γίνεται; παίζει να μην υποστηρίζεται επειδή έχει διαφορετικό csc? Και σε εμένα σε S20+ (EUR CSC) δείχνει να ενεργοποιήθηκε με το SMS αλλά δεν έχει εμφανιστεί επιλογή μέσα στο μενού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 1 ώρα πριν, Nikos_96 said: Ρε παιδιά μήν μπερδεύεστε. .Ότι κλήσεις κάνεις και με σήμα 4G το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με το VoWiFi. Αντί να παίρνει η συσκευή σήμα απο την κεραία, παίρνει απο το router. Δήλαδή εκείνη την στιγμή έχεις κάνει το router κεραία! Οπότε ναί μπορείς να καλέσεις κανονικά και το 1265. Μα λέει ηχογράφημενο μήνυμα "δεν μπορείτε να καλέσετε αυτόν τον αριθμό" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Μετά από έναν μίνι μαραθώνα σχεδόν 4 ωρών η απάντηση που λαμβάνω είναι αυτή!!!Το μοντέλο υποστηρίζεται, αλλά η συσκευή σου όχι. Πως γίνεται αυτό; 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 5 ώρες πριν, zurabi_97 said: Το μοντέλο υποστηρίζεται, αλλά η συσκευή σου όχι. Πως γίνεται αυτό; Έχεις ακούσει που λέει προσλαμβάνουμε άτομα ειδικότητας ΥΕ εργατών; Κάτι τέτοιο προσωπικό πρέπει να έχουν πάρει εκεί..Ούτε χαρτί ΙΕΚ δεν πρέπει να έχουν αυτοί.. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Η βιντεοκληση μέσω του Google dialer που μου εμφανίστηκε ως επιλογή από τότε που ενεργοποίησα το VoLTE στην Q γνωρίζουμε τι ακριβώς θεωρείται; Κλήση οπως η κανονική φωνής από τα λεπτά ο ομιλίας; χρεώνει και δεδομένα για το βίντεο ή είναι δωρεάν; Χρεώνει μόνο δεδομένα και σταματά την κλήση φωνής; και το βασικότερο, γιατί άλλες φορές εμφανίζεται και άλλες όχι μεταξύ ιδίων συνδρομητών και στο ίδιο σημείο ο καθένας; δεν βρήκα κάτι ψάχνοντας. Γνωρίζει κάποιος και έχει δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts