Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Φιλε μου και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα για να το λεει ο ιδιος ο εμπορας ποσο ασχετος να ειναι; Γνωριζει κανας αλλος τιποτα επι του θεματος; Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και απορώ πως μπορεί να είπε κάτι τέτοιο κάποιος που είναι της δουλειάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Στοίχημα ότι στο είπαν από γνωστό κατάστημα στη Νίκαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stormac Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Στοίχημα ότι στο είπαν από γνωστό κατάστημα στη Νίκαια! Γατος εισαι. μλκς λεει; ειναι ασχετος; τι παιζει ξερεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) Καλησπερα παιδια, ειμαι στη διαδικασια αγορας iphone xr. αφου βρηκα σε σκρουτζομαγαζο το κινητο σε καλη τιμη,πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη ειναι uk συσκευη εκτος του οτι θα ερθει με αγγλικο ανταπτορα(κλαιν) δε θα αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες. πχ αν μου στειλει μηνυμα φιλος μου στα ελληνικα θα βγαζει συμβολα. ρε παιδια εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο σε αιφον παιζει να ισχυει κατι τετοιο; Προφανως αναφερεσαι στο ιδιο καταστημα που ειχε αναφερθει και στο διπλα θεμα του S10+ σχολιο 233 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475927&page=16 που και σε αυτον τον συμφορουμιτη του ειχαν πει αναλογες δικαιολογιες μολις ανεφερε την λεξη τιμολογιο. Το μονο που ισχυει στην πραξη,ειναι οτι οι αγγλικες συσκευες οντως ερχονται με διαφορετικους φορτιστες οι οποιοι για να δουλεψουν σε μας στην Ευρωπη θελουν ανταπτορα(αν οντως σου λεει αληθεια οτι το κινητο ειναι αγγλικο). Edited August 20, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) Γατος εισαι. μλκς λεει; ειναι ασχετος; τι παιζει ξερεις; Όπως στα λέει ο Fulgore1 πιο πάνω. Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Πριζάκι φορτιστή πιστεύω θα έχεις από άλλο τηλέφωνο. Όλα τα άλλα είναι ίδια. Βάζεις την τελευταία έκδοση ios 12.4 και παίζει κανονικά. Βλακείες σου λένε. Τους είπες για τιμολόγιο? Edited August 20, 2019 by skoupas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Βάζεις την τελευταία έκδοση ios 12.2.4 και παίζει κανονικά... 12.4 εννοείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Ναι σωστά, το διόρθωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Με την ίδια λογικη τα ελληνικα δε θα επρεπε να αναγνωριζουν λατινικους χαρακτηρες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stormac Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Όπως στα λέει ο Fulgore1 πιο πάνω. Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Πριζάκι φορτιστή πιστεύω θα έχεις από άλλο τηλέφωνο. Όλα τα άλλα είναι ίδια. Βάζεις την τελευταία έκδοση ios 12.4 και παίζει κανονικά. Βλακείες σου λένε. Τους είπες για τιμολόγιο? Ναι τους ειπα για τιμολογιο..δεν καταλαβαινω γιατι δεν τους συμφερει η αγορα με τιμολογιο..και αλλα καταστηματα που πηρα μου ειπαν θελουν 20 εργασιμες να επεξεργαστουν τα στοιχεια μου κλπ..για γελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Κάνε σε παρακαλώ μια δοκιμή .Βάλε ένα άλλον να πάρει ή καλύτερα να πάει από εκεί και να το ζητήσει με απόδειξη και (όχι κάρτα )μετρητά εκείνη την ώρα .Να δούμε τί θα απαντήσουν .Και μετά πες ότι μετάνιωσες και δεν το θέλεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Ρε παιδιά, είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχουν τις τιμές με δήθεν τιμολόγιο για κράχτη και ότι στην πραγματικότητα δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ. Εγώ προσωπικά ψωνίζω με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ μόνο από Amazon Ιταλίας ή Γερμανίας, όπου υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα και άψογο after sales. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) Ρε παιδιά, είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχουν τις τιμές με δήθεν τιμολόγιο για κράχτη και ότι στην πραγματικότητα δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ. Εγώ προσωπικά ψωνίζω με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ μόνο από Amazon Ιταλίας ή Γερμανίας, όπου υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα και άψογο after sales. Ακριβώς .Η απόδειξη παίζει να είναι και μούφα ,για να μην αποδίδουν ΦΠΑ.Με το τιμολόγιο δεν μπορεί να το κάνει αυτό .Για αυτό και στο τιμολόγιο «καθυστερούν» για να σε «κουράσουν» και μην μπεις στην διαδικασία να το αγοράσεις .Με μετρητά και απόδειξη ,το πιο πιθανόν είναι να το έχουν άμεσα . Edited August 20, 2019 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Ακριβώς .Η απόδειξη παίζει να είναι και μούφα ,για να μην αποδίδουν ΦΠΑ.Με το τιμολόγιο δεν μπορεί να το κάνει αυτό .Για αυτό και στο τιμολόγιο «καθυστερούν» για να σε «κουράσουν» και μην μπεις στην διαδικασία να το αγοράσεις .Με μετρητά και απόδειξη ,το πιο πιθανόν είναι να το έχουν άμεσα . Ναι αλλά αν δεν το αγοράσεις από αυτούς θα το αγοράσεις από κάποιον άλλον οποτε δεν έχει ισχύ ότι το κάνουν γι αυτό Απλά νομίζω ότι θέλουν να αποφύγουν την διαδικασία με χαρτιά και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Ναι αλλά αν δεν το αγοράσεις από αυτούς θα το αγοράσεις από κάποιον άλλον οποτε δεν έχει ισχύ ότι το κάνουν γι αυτό Απλά νομίζω ότι θέλουν να αποφύγουν την διαδικασία με χαρτιά και λοιπά Το «εμπόριο» είναι πολύ διαφορετικό από ότι φαίνεται.Νομίζω παραπάνω έγραψα ακριβώς τί γινεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Το «εμπόριο» είναι πολύ διαφορετικό από ότι φαίνεται.Νομίζω παραπάνω έγραψα ακριβώς τί γινεται . Αυτό είναι Κλέβω το κράτος όχι εμπόριο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Αυτό είναι Κλέβω το κράτος όχι εμπόριο Συμφωνώ . Δυστυχώς, υπάρχουν και αυτά ,γι αυτό και τα εισαγωγικά στην λέξη εμπόριο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Ναι αλλά αν δεν το αγοράσεις από αυτούς θα το αγοράσεις από κάποιον άλλον οποτε δεν έχει ισχύ ότι το κάνουν γι αυτό Απλά νομίζω ότι θέλουν να αποφύγουν την διαδικασία με χαρτιά και λοιπά Πιστεύω προτιμούν να το πουλήσουν σε άλλον με απόδειξη απ'οτι σε σένα με τιμολόγιο. Η κατάσταση είναι άθλια σε αυτό το θέμα. Μέχρι τα τέλη του 2018 ήξεραν να ελέγχουν τα στοιχεία του taxis επι τόπου. Τώρα θέλουν τουλάχιστον επτα εργάσιμες λόγω φόρτου. Και φυσικά να πληρώσεις με εταιρική κάρτα ή έμβασμα απο εταιρικό λογαριασμό όταν οι μεγάλες αλυσίδες δέχονται όλους τους τρόπους πληρωμής, άτοκες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Πιστεύω προτιμούν να το πουλήσουν σε άλλον με απόδειξη απ'οτι σε σένα με τιμολόγιο. Η κατάσταση είναι άθλια σε αυτό το θέμα. Μέχρι τα τέλη του 2018 ήξεραν να ελέγχουν τα στοιχεία του taxis επι τόπου. Τώρα θέλουν τουλάχιστον επτα εργάσιμες λόγω φόρτου. Και φυσικά να πληρώσεις με εταιρική κάρτα ή έμβασμα απο εταιρικό λογαριασμό όταν οι μεγάλες αλυσίδες δέχονται όλους τους τρόπους πληρωμής, άτοκες κλπ. Δεν μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω αν μπορούν και δεν αποδίδουν το ΦΠΑ που εγώ κι εσύ πληρώσαμε για να πάει στο κράτος Όπως και σε πολλούς άλλους κλάδους Δυστυχώς η Ελλάδα δεν θα γίνει κράτος ποτέ Από τα πιο ασήμαντα έως τα πιο σημαντικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δεν ξέρω για ποιο κατάστημα λέτε. Σε ενα από Νίκαια πάντως με 5 αστέρια στο σκρουτζ κάναμε παραγγελία σε s10plus Τετάρτη 12 το πρωί και Πέμπτη το είχαμε Ηγουμενίτσα (με τιμολόγιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δεν ξέρω για ποιο κατάστημα λέτε. Σε ενα από Νίκαια πάντως με 5 αστέρια στο σκρουτζ κάναμε παραγγελία σε s10plus Τετάρτη 12 το πρωί και Πέμπτη το είχαμε Ηγουμενίτσα (με τιμολόγιο) Δες στο σχολιο 454 πιο πισω σε ποιο καταστημα αναφερομαστε και τι αλλο σκηνικο ειχε γινει με το συγκεκριμενο,τα τιμολόγια και τις αστειες τους δικαιολογιες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δες στο σχολιο 454 πιο πισω σε ποιο καταστημα αναφερομαστε και τι αλλο σκηνικο ειχε γινει με το συγκεκριμενο,τα τιμολόγια και τις αστειες τους δικαιολογιες). Ναι το είδα, είδα και στο τόπικ του s10. Το αναφέρω απλά γιατί στην δική μας περίπτωση οι διαδικασίες έγιναν τρομερά γρήγορα παρόλο το τιμολόγιο. Αν έχεις τύχη διάβαινε θα πώ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ ε; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 IOS 12.4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Η latest beta του iOS 13 τρέχει άψογα στη συσκευή δεδομένου πως δεν είναι κανονική release. Γενικά σε σύγκριση με τις beta του iOS 12, του 13 τρέχουν πολύ καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Η latest beta του iOS 13 τρέχει άψογα στη συσκευή δεδομένου πως δεν είναι κανονική release. Γενικά σε σύγκριση με τις beta του iOS 12, του 13 τρέχουν πολύ καλύτερα! Συμφωνώ, πολύ πολύ καλύτερα και το σημαντικό έχει ενεργοποιηθεί το haptic touch σε όλες τις εφαρμογές! Edited August 29, 2019 by Jig haptic touch Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts