hraklhs57 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Εναμισι χρόνο έχεις το xs max; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 (edited) Εναμισι χρόνο έχεις το xs max; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk iPhone 8 έχω απλός Εδώ έγραψα για την μπαταρία Και τώρα Είδα την υγεία της μπαταρίας και είναι τελικά 97% πριν κανα δυο βδομάδες ήταν 98% Edited September 23, 2019 by panos1985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Εγώ πάντως το δικό μου iPhone Το φορτίζω μέχρι το 100% Αλλά δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 25% και έχω υγεία μπαταρίας 98% μετά από ενάμιση χρόνο Στα λογια μου ερχεσαι :) Βεβαια να υποθεσω οτι δεν φορτιζεις συχνα με ταχυφορτιστη και ασυρματη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 (edited) Στα λογια μου ερχεσαι :) Βεβαια να υποθεσω οτι δεν φορτιζεις συχνα με ταχυφορτιστη και ασυρματη φορτιση. Ασύρματη φόρτιση δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Edited September 23, 2019 by panos1985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Είπαμε είναι και σε τι μπαταρία θα πέσεις Δεν είναι όλες ίδιας απόδοσης Κάποιες χαλάνε γρήγορα. Είχα δύο iPhone X και με την ίδια προσοχή το ένα πήγε 98 και το άλλο 91 Κάποιες παρτίδες μπαταριών πέφτουν πιο γρήγορα. Ότι θέλεις κάνε αυτές πάλι θα πέσουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Σήμερα 8μμ δεν θα έβγαινε η 13.1 ? Δεν βλέπω τίποτα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Τελικά πως πάει το xs max με τη 13.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Τελικά ,παιδιά,να αναβαθμίσω σε iOS 13 ή να παραμείνω στη 12.4 που μένω λόγω καλής διάρκειας μπαταρίας σε xs max? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Τελικά ,παιδιά,να αναβαθμίσω σε iOS 13 ή να παραμείνω στη 12.4 που μένω λόγω καλής διάρκειας μπαταρίας σε xs max? Δεν έχεις κάτι να χάσεις εάν περιμένεις και ένα μήνα Ίσα ίσα μην κερδίσεις κιόλας γιατί εάν έχεις κάνα θέμα μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Εγώ την πέρασα χτες καθαρή. Και στο ρολόι τράβηξα μια επαναφορά επίσης . Όλα τρέχουν σούπερ smooth και χωρίς προβλήματα επιτέλους! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Η ανακοίνωση κλήσεων δουλεύει σωστά με ελληνικά στις επαφές.. 'η μόνο σε αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Τελικά πως πάει το xs max με τη 13.1? Μόλις την κατέβασα. Πάντως με την 13 νομίζω πως βελτιώθηκε η μπαταρία (με χρήση σκούρου θέματος). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Προσωπικά στην 13.1 όλα σμουθ κι όλα καλά από χθες το βράδυ που την έδωσαν, την πέρασα από πάνω όπως πάντα (όχι καθαρή εγκατάσταση), δεν είχα ποτέ κανένα θέμα.. νομίζω ότι όντως η μπαταρία είναι λιγάκι καλύτερη Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Προσωπικά στην 13.1 όλα σμουθ κι όλα καλά από χθες το βράδυ που την έδωσαν, την πέρασα από πάνω όπως πάντα (όχι καθαρή εγκατάσταση), δεν είχα ποτέ κανένα θέμα.. νομίζω ότι όντως η μπαταρία είναι λιγάκι καλύτερη Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν υπάρχει θέμα εάν κάνεις αναβάθμιση ΟΤΑ. Αν υπάρξει πρόβλημα κάνουμε επαναφορά όλων των ρυθμίσεων (όχι σβήσιμο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Με την 13.0 η μπαταρία κατέβαινε νεράκι. Ευτυχώς έστρωσε με την 13.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Με 13.1 και 48% υπόλοιπο όλα δείχνουν μια χαρά. Πάνω από 4 ώρες με WiFi και τα ρέστα data. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και οι επόμενες εκδόσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Σήμερα η Apple έδωσε την 13.1.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με το share σε messenger και instagram? Ξαφνικα εμενα δε μου δουλευει και ειμαι στην 13.1.1 Σε 8 plus που το δοκιμασα παιζει :blink: Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ασύρματη φόρτιση δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Ασύρματη φόρτιση εδώ και 8 μήνες .... Υγεία μπαταρίας 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Εγώ φόρτιζα το xs με τον δικό του φορτιστή .στον πρώτο μήνα πήγε 99% στον δεύτερο 98 % .Μετά από εκεί και πέρα το φόρτιζα μόνο ασύρματα για άλλους 5 μήνες αποτέλεσμα ; Έμεινε 98% μέχρι τώρα που το έδωσα .μπορει να είναι και τυχαίο δεν ξέρω :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Εγώ φόρτιζα το xs με τον δικό του φορτιστή .στον πρώτο μήνα πήγε 99% στον δεύτερο 98 % .Μετά από εκεί και πέρα το φόρτιζα μόνο ασύρματα για άλλους 5 μήνες αποτέλεσμα ; Έμεινε 98% μέχρι τώρα που το έδωσα .μπορει να είναι και τυχαίο δεν ξέρω :) Είχα συσκευή με αγγλικό φορτιστή και ήμουν στο 98% μετά από 8 μήνες Η προηγούμενη μου συσκευή με ευρωπαϊκό πήγε 90% μετά από 10 μήνες Παλαιότερα είχα διαβάσει μεγάλη ανάκληση ευρωπαϊκών φορτιστών. Οι αγγλικοί από τότε έχω παρατηρήσει ότι είναι καλύτεροι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Εμένα μετά από ένα χρόνο, η υγεία της μπαταρίας είναι 100% !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Με το iOS 12.xx υγεία μπαταρίας 100% Με το iOS 13 100% Με το iOS 13.1 99% Με το iOS 13.1.2 97% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Με παρατεταμένο πατημα(3d touch) στην κάμερα, εμφανιζε την επιλογή barcode scanner Μετά τιϛ τελευταίεϛ ενημερωσεϛ, αλλο δεν το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts