gesvts Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Έχει κάποιες ώρες κάτω το iphonehellas. Όχι τίποτα άλλο, έχει 2-3 μέλη το φόρουμ, ειδικά ο nikosgr 10 χρόνια ασταμάτητα , τα οποία είναι ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 ΣΟΣ! IPHONE XS εβγαλα το κινητο απο τη θηκη (UAG Monarch) να το κρατησω λιγο γυμνο , και ετσι οπως το χαζευω και το χαιδευα πατησα πισω λιγο πιο κατω απο το μηλο με τον αντιχειρα και κανει ενα κλικ καθε φορα που το παταω. Ειναι φυσιολογικο;;;;; εχω φρικαρει , δεν εχει πεσει ποτε εννοειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 ΣΟΣ! IPHONE XS εβγαλα το κινητο απο τη θηκη (UAG Monarch) να το κρατησω λιγο γυμνο , και ετσι οπως το χαζευω και το χαιδευα πατησα πισω λιγο πιο κατω απο το μηλο με τον αντιχειρα και κανει ενα κλικ καθε φορα που το παταω. Ειναι φυσιολογικο;;;;; εχω φρικαρει , δεν εχει πεσει ποτε εννοειτε Λογικό Εκεί βρίσκεται η θέση που έχει την τεχνολογία για την ασύρματη φόρτιση. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 ΣΟΣ! IPHONE XS εβγαλα το κινητο απο τη θηκη (UAG Monarch) να το κρατησω λιγο γυμνο , και ετσι οπως το χαζευω και το χαιδευα πατησα πισω λιγο πιο κατω απο το μηλο με τον αντιχειρα και κανει ενα κλικ καθε φορα που το παταω. Ειναι φυσιολογικο;;;;; εχω φρικαρει , δεν εχει πεσει ποτε εννοειτε Το κάνουν τα περισσότερα λόγω του κενού που υπάρχει από μέσα σε εκέινο το σημείο. Εντάξει για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβαίνει όπως και το yellow tint στις οθόνες. Α ρε Apple με τα quality controls σου... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Εντάξει για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβαίνει όπως και το yellow tint στις οθόνες. Α ρε Apple με τα quality controls σου... :mad: Αυτό είναι αλήθεια, μια συσκευή αυτής της κατηγορίας και αξίας δε θα έπρεπε να παρουσιάζει τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 (edited) Αν το πάω τώρα(μετά την καραντίνα) στο istorm τι θα μου πουν ; Μπορώ να αιτηθώ αντικατάσταση ; Που προτεινεται να παω; istorm/isystem/document/infoquest. Edited April 10, 2020 by mariosave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους,εσείς που πήρατε πρόσφατα wireless φορτιστές μήπως έτυχε να αγοράσει κάποιος 3 σε 1 που υππστηρίζει και το watch 5? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Αν το πάω τώρα(μετά την καραντίνα) στο istorm τι θα μου πουν ; Μπορώ να αιτηθώ αντικατάσταση ; Που προτεινεται να παω; istorm/isystem/document/infoquest. Επικοινώνησε (κατά προτίμηση με Document) να δεις τι θα σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Επικοινώνησε (κατά προτίμηση με Document) να δεις τι θα σου πουν. μετα απο επικοινωνια με iSystem, μου ειπαν οτι εφοσον ελεγξει ο τεχνικος οτι δεν προηλθε απο πτωση η καποιο σπασιμο , γινεται αντικατασταση της συσκευης , το ηξεραν σαν φαινομενο μου ειπε αρκετες παρτιδες του 2018 το εχουν αυτο το ζητημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Παιδιά έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Συχνά όταν λαμβάνω ένα mail η κάποιο μήνυμα στο messenger ενώ έχω σβηστο το κινητό, όταν το αναβω δεν έρχεται αυτόματα ειδοποίηση στη lock screen αλλά αν μπω στην εφαρμογή του Gmail η στο messenger τότε εμφανίζονται τα mail και μηνύματα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να πω ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι οκ και συμβαίνει όταν το αναβω από σβηστο, αλλά δεν συμβαίνει πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Παιδιά έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Συχνά όταν λαμβάνω ένα mail η κάποιο μήνυμα στο messenger ενώ έχω σβηστο το κινητό, όταν το αναβω δεν έρχεται αυτόματα ειδοποίηση στη lock screen αλλά αν μπω στην εφαρμογή του Gmail η στο messenger τότε εμφανίζονται τα mail και μηνύματα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να πω ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι οκ και συμβαίνει όταν το αναβω από σβηστο, αλλά δεν συμβαίνει πάντα... Μην γράφεις παντού τα ίδια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Μην γράφεις παντού τα ίδια Sorry, το έβαλα κατά λάθος στο 11 pro max αλλά δεν ξέρω πως να το σβήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 μετα απο επικοινωνια με iSystem, μου ειπαν οτι εφοσον ελεγξει ο τεχνικος οτι δεν προηλθε απο πτωση η καποιο σπασιμο , γινεται αντικατασταση της συσκευης , το ηξεραν σαν φαινομενο μου ειπε αρκετες παρτιδες του 2018 το εχουν αυτο το ζητημα Εχω κ εγω το ιδιο θεμα ακριβως.. η συσκευη μου ειναι αγορασμενη απο vodafone τελη οκτωβρη 2018.. Ποιο σερβις με καλυπτει καλυτερα? Document? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Εχω κ εγω το ιδιο θεμα ακριβως.. η συσκευη μου ειναι αγορασμενη απο vodafone τελη οκτωβρη 2018.. Ποιο σερβις με καλυπτει καλυτερα? Document? Εγώ θα απευθυνθώ με τα το πέρας της καραντίνας σε isystem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) Καλά μην βάζεις και στοίχημα: https://forums.macrumors.com/threads/popping-noise-iphone-xs-max.2143735/ 1 στα 2 σχεδόν το παρουσιάζει... Το είχα επισημάνει 1 χρόνο πριν (page 60 post#892) αλλά κάποιοι βιάστηκαν να με χαρακτηρίσουν υπερβολικό. Τότε τα επίσημα service φυσικά χαρακτήριζαν το popping gate φυσιολογικό και αποδεκτό εφόσον δεν επηρεάζει την λειτουργία της συσκευής. Εύχομαι στα παιδιά που τους παρουσιάστηκε να βγάλουν άκρη και να μην μπλέξουν στον κικεώνα της ταλαιπωρίας του Apple service... Edited April 13, 2020 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα σε όλους, Από χθες κάτοχος του Xs Max και θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθώ να κλείσω το τηλέφωνο από το δεξί πλαϊνό κουμπί(παρατεταμένα) αλλά δεν μου εμφανίζει την επιλογή της απενεργοποίησης. Προσπάθησα μέσα από το menou(Προσβασιμότητα) να βρω την κατάλληλη επιλογή, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δοκίμασα και στην συσκευή της γυναίκας μου (XR) για απενεργοποίηση με το πλαϊνό κουμπί, αλλά κι εκεί δεν εμφανίζει κάτι. Και οι δύο συσκευές είναι με την 13.4.1 Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Ρυθμίσεις - Γενικά - Τερματισμός Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα σε όλους, Από χθες κάτοχος του Xs Max και θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθώ να κλείσω το τηλέφωνο από το δεξί πλαϊνό κουμπί(παρατεταμένα) αλλά δεν μου εμφανίζει την επιλογή της απενεργοποίησης. Προσπάθησα μέσα από το menou(Προσβασιμότητα) να βρω την κατάλληλη επιλογή, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δοκίμασα και στην συσκευή της γυναίκας μου (XR) για απενεργοποίηση με το πλαϊνό κουμπί, αλλά κι εκεί δεν εμφανίζει κάτι. Και οι δύο συσκευές είναι με την 13.4.1 Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Ευχαριστώ... Απενεργοποίηση γίνεται με ταυτόχρονο πάτημα του power και το κουμπί της έντασης Έχει αλλάξει δεν είναι όπως τα παλαιότερα που έκλεινε μόνο με το power Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 @dgeorge4 @Tasos19s Σας ευχαριστώ και τους δύο..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Απενεργοποίηση γίνεται με ταυτόχρονο πάτημα του power και το κουμπί της έντασης Έχει αλλάξει δεν είναι όπως τα παλαιότερα που έκλεινε μόνο με το power Έλα βρε Τάσο. Μόλις το έγραψες το θυμήθηκα κι εγώ. Ωραίος. Υ. Γ. Θεωρώ λίγο ανόητη αυτή την αλλαγή αλλά οκ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα σε όλους, Από χθες κάτοχος του Xs Max και θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθώ να κλείσω το τηλέφωνο από το δεξί πλαϊνό κουμπί(παρατεταμένα) αλλά δεν μου εμφανίζει την επιλογή της απενεργοποίησης. Προσπάθησα μέσα από το menou(Προσβασιμότητα) να βρω την κατάλληλη επιλογή, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δοκίμασα και στην συσκευή της γυναίκας μου (XR) για απενεργοποίηση με το πλαϊνό κουμπί, αλλά κι εκεί δεν εμφανίζει κάτι. Και οι δύο συσκευές είναι με την 13.4.1 Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Ευχαριστώ... https://support.apple.com/el_GR/manuals/iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Έλα βρε Τάσο. Μόλις το έγραψες το θυμήθηκα κι εγώ. Ωραίος. Υ. Γ. Θεωρώ λίγο ανόητη αυτή την αλλαγή αλλά οκ. Μόνο με power έχουν βάλει νομίζω κάτι επιλογές για sos έκτακτη κλήση και λοιπά κατάλαβες; Για πιο άμεσα πάνω στον πανικό όντως έχουν δίκιο που το έκαναν έτσι Η απενεργοποίηση μια φορά τον δίμηνο και άμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Volume up μετά volume down και μετά πατάμε το on off μέχρι να μας βγάλει επιλογή για σβησιμο Ισχύει σε όλα μετά το iPhone X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Volume up μετά volume down και μετά πατάμε το on off μέχρι να μας βγάλει επιλογή για σβησιμο Ισχύει σε όλα μετά το iPhone X Αυτο δεν ειναι για reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Αυτο δεν ειναι για reset? Όχι είναι για να κλείσεις την συσκευή σου Δουλεύει μόνο στην home screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts