panoramix77 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 (edited) Διόρθωση μυ νήματος. Το έβαλα στο xs Edited October 19, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ισως λίγο χαζό ερώτημα αλλά έχω κολλησει, πως κάνω σε φωτό πορτρέτο το φόντο από πίσω θολό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ισως λίγο χαζό ερώτημα αλλά έχω κολλησει, πως κάνω σε φωτό πορτρέτο το φόντο από πίσω θολό; Πατάς επάνω στο σημείο που θέλεις να εστιάσει και αυτόματα το υπόλοιπο θολώνει. Να είσαι σε απόσταση 1,5 μέτρου περίπου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Κατέβασε και την εφαρμογή focos. Στην free έκδοση κανείς παπάδες προσαρμόσεις το bokeh όπως επιθυμείς και μάλιστα το προσθέτεις και σε φωτογραφίες που δεν έχεις ήδη τραβήξει με Bokeh effect Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Καλησπέρα. Εφόσον το κινητό υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ξέρει κάποιος ποια watt είναι καλύτερα για την μπαταρία;; 18,20, 30;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Καλησπέρα. Εφόσον το κινητό υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ξέρει κάποιος ποια watt είναι καλύτερα για την μπαταρία;; 18,20, 30;; Ευχαριστώ 18W υποστηρίζουν τα iPhones, οποτε και 500W να του δώσεις, αυτό θα τραβήξει 18 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 18W υποστηρίζουν τα iPhones, οποτε και 500W να του δώσεις, αυτό θα τραβήξει 18 Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ. Οπότε πάμε για 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Παιδιά καλή σας μέρα. Κατόχος Samsung S9+ αυτή τη στιγμή .Θα ήθελα να ρωτήσω δυο τρία πραγματάκια. Ψάχνω να δω μήπως μου κάνει το iPhone xs max ή το 11. Ερώτηση 1η : αν μου έρθει μια ειδοποίηση πχ viber ,email,messenger ή ότι. Έστω ότι είναι στο αθόρυβο ή οτι εκείνη Την στιγμή δεν το άκουσα. Για να ενημερωθώ οτι έχω κάποιο μηνύματα πρέπει να πατήσω να ανοίξει η οθόνη; Ερώτηση 2η : Όταν έρχεται μια ειδοποίηση φαίνεται ποιος έχει στείλει το μήνυμα , εμένα εχει "απόκρυψη περιεχομενου" σαν επιλογή το S9+ , οπότε βλέπω ότι πχ εχω viber αλλά αν δεν ξεκλειδώσω δεν φαίνεται απο ποιον. Υπάρχει φαντάζομαι κάτι παρόμοιο στο iPhone? Απαντήστε μου σε αυτά αν μπορείτε και θα σας ρωτήσω και κάτι άλλο μετά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Παιδιά καλή σας μέρα. Κατόχος Samsung S9+ αυτή τη στιγμή .Θα ήθελα να ρωτήσω δυο τρία πραγματάκια. Ψάχνω να δω μήπως μου κάνει το iPhone xs max ή το 11. Ερώτηση 1η : αν μου έρθει μια ειδοποίηση πχ viber ,email,messenger ή ότι. Έστω ότι είναι στο αθόρυβο ή οτι εκείνη Την στιγμή δεν το άκουσα. Για να ενημερωθώ οτι έχω κάποιο μηνύματα πρέπει να πατήσω να ανοίξει η οθόνη; Ερώτηση 2η : Όταν έρχεται μια ειδοποίηση φαίνεται ποιος έχει στείλει το μήνυμα , εμένα εχει "απόκρυψη περιεχομενου" σαν επιλογή το S9+ , οπότε βλέπω ότι πχ εχω viber αλλά αν δεν ξεκλειδώσω δεν φαίνεται απο ποιον. Υπάρχει φαντάζομαι κάτι παρόμοιο στο iPhone? Απαντήστε μου σε αυτά αν μπορείτε και θα σας ρωτήσω και κάτι άλλο μετά. Ευχαριστώ 1. Αν εννοείς να υπάρχουν στην κλειδωμένη οθόνη ειδοποιήσεις όπως στη aod, δυστυχώς όχι. 2. Κι εγώ στο note 9 τα έχω με απόκρυψη αλλά εδώ νομίζω δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Ίσως μπαίνοντας σε μία-μία τις εφαρμογές αλλά δεν το έψαξα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ναι αυτο εννοώ, αρα εμενα μου φαίνεται τραγικό αυτό ρε παιδί μου. Να πρεπει να παρω το κινητό στο χέρι και να πατήσω το button για να δω τι μου έχει ερθει. Διότι λόγω δουλειάς έχω συχνά email αλλα και γενικώς Θέλω άμεσα να βλέπω τι μου έρχεται. Αρα ούτε στο lock screen Έχει hide content? Να φαίνεται δηλαδή η ειδοποιήση αλλα να μην φαίνεται η πληροφορία απο ποιον και τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Σαφώς και γίνεται να μην είναι ορατό το περιεχόμενο των ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος. Το ρυθμίζεις στο Ρυθμίσεις - Γνωστοποιήσεις - Προβολή Προεπισκόπησης Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Οκ πολυ καλα. Όσον αφορά αν μπορώ με κάποιον τρόπο να ενημερώνομαι ότι έχω κάποιο μηνύμα χωρίς να ανοίξω το κινητό, υπάρχει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Οκ πολυ καλα. Όσον αφορά αν μπορώ με κάποιον τρόπο να ενημερώνομαι ότι έχω κάποιο μηνύμα χωρίς να ανοίξω το κινητό, υπάρχει κατι; Δεν υπάρχει τρόπος Μόλις σηκώνεις το κινητό η οθόνη ανάβει και βλέπεις εάν έχεις κάτι χωρίς να πατήσεις τίποτα Εάν δεν το πιάσεις στο χέρι δεν υπάρχει δυνατότητα ειδοποίησης είτε με led είτε με always on display και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Οκ πολυ καλα. Όσον αφορά αν μπορώ με κάποιον τρόπο να ενημερώνομαι ότι έχω κάποιο μηνύμα χωρίς να ανοίξω το κινητό, υπάρχει κατι; Ναι, αυτό είναι πολύ εξυπηρετικό, ειδικά στο γραφείο όπου δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με το κινητό αλλά ρίχνοντας μια ματιά ξέρεις τι ειδοποιήσεις έχεις. Τώρα που πλέον και η Apple χρησιμοποιεί amoled οθόνες (που προσφέρονται για aod) θεωρώ πως κάποια στιγμή θα το προσθέσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Υπάρχει όμως κάποια εφαρμογή που να σε διευκολύνει σε αυτό το κομμάτι? Δλδ όπως το notification led αλλά μέσα στην οθόνη ή κάτι παρόμοιο? Ή notification ήχο επαναλαμβανόμενο έως ότου διαβαστεί η ειδοποίηση? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Υπάρχει όμως κάποια εφαρμογή που να σε διευκολύνει σε αυτό το κομμάτι? Δλδ όπως το notification led αλλά μέσα στην οθόνη ή κάτι παρόμοιο? Ή notification ήχο επαναλαμβανόμενο έως ότου διαβαστεί η ειδοποίηση? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Τα SMS έχουν ρύθμιση να σε ξανά ειδοποίησε σε 2 λεπτά η και όσες φορές θες Οι άλλες εφαρμογές δεν έχουν τέτοια δυνατότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Νομίζω πως έχει και το viber. Όχι τελικά, δεν έχει Edited October 27, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Έχει βρει κανένας λύση σε αυτό το θέμα με κάποιο τρόπο? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Παιδιά καλησπερα, ψάχνω μέρες να μεταβώ απο s9+ σε iPhone. Με αγάπη το λεω και όχι για κόντρες και χαζομαρες, δεν εχω βρει κάτι παραπάνω στο iphone που να υπερτερεί .Παρακαλω πείτε μου την γνωμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Παιδιά καλησπερα, ψάχνω μέρες να μεταβώ απο s9+ σε iPhone. Με αγάπη το λεω και όχι για κόντρες και χαζομαρες, δεν εχω βρει κάτι παραπάνω στο iphone που να υπερτερεί .Παρακαλω πείτε μου την γνωμη σας. Όποτε δεν το παίρνεις ...δεν κάνεις πειράματα με τα λεφτά σου εάν δεν είσαι σίγουρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Παιδιά καλησπερα, ψάχνω μέρες να μεταβώ απο s9+ σε iPhone. Με αγάπη το λεω και όχι για κόντρες και χαζομαρες, δεν εχω βρει κάτι παραπάνω στο iphone που να υπερτερεί .Παρακαλω πείτε μου την γνωμη σας. Μιας και έχω εμπειρία και από τα δύο λειτουργικά (με κορυφαία μοντέλα) θα σου πω ότι μάλλον θα δυσκολευτείς και θα σου λείψουν πράγματα πάρα θα ενθουσιαστείς (μη ξεκινήσουμε πάλι vs, δεν βγάζει πουθενά). Όμως διαφωνώ με τον φίλο παραπάνω. Αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος τότε πάντα θα σου μένει ένα κενό, ένα ερωτηματικό. Και δεν θεωρώ πως χάνεις χρήματα μιας και μπορείς άνετα να αγοράσεις ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο και μετά πάλι να το πουλήσεις χωρίς αξιοσημείωτες οικονομικές διάφορες. Οπότε γνώμη μου, δοκίμασε ο ίδιος και αποφασίζεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Παιδιά καλησπερα, ψάχνω μέρες να μεταβώ απο s9+ σε iPhone. Με αγάπη το λεω και όχι για κόντρες και χαζομαρες, δεν εχω βρει κάτι παραπάνω στο iphone που να υπερτερεί .Παρακαλω πείτε μου την γνωμη σας. Την συγκριση την εκανες παιζοντας σε καποιο κατάστημα ή υπαρχει φιλος που δοκιμασες την συσκευή ; Αν ισχυει το 2ο και δεν βρηκες κατι παραπανω τοτε αραξε όπως εισαι. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Το iPhone έχει κάποια ανεξήγητα πράγματα που σε βολεύουν και σε δεσμεύουν Εάν δεν το πάρεις να το συνηθίσεις δεν το καταλαβαίνεις Εάν το πάρεις μετά δύσκολα το αλλάζεις οπότε πρέπει να δοκιμάσεις και μετά βλέπεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Την συγκριση την εκανες παιζοντας σε καποιο κατάστημα ή υπαρχει φιλος που δοκιμασες την συσκευή ; Αν ισχυει το 2ο και δεν βρηκες κατι παραπανω τοτε αραξε όπως εισαι. Ακόμη κι αν το έχει φίλος δεν είναι σίγουρο ότι το κατάλαβε. Η καθημερινότητα μαζί του θα δείξει αν του αρέσει ή όχι. Εκεί βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Με συγχωρείτε για την καθυστερηση. Εχω ενα 6s και πειραματιζομαι . Οπως ανεφερα παραπάνω τις αποριες μου... απο εκει και πέρα το 6s παλιο μοντελο ,δεν το συγκρίνω σαν ταχύτητα με 9 plus αλλα βλεπω πραγματα που με βολεύουν φοβερα και που δεν υπάρχουν στο ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts