ekontax Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα .Μια μάτια στο μενού και θα τις δείτε Αυτόματη ενημέρωση μόνο αν το θέλεις εσυ από το μενού iTunes και apple store Από το Apple store του τηλεφώνου πως μπορείς να ρυθμίσεις να ενημερώνονται αυτόματα οι εφαρμογές ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Πατάς στη φωτό σου και κάνεις μια ανανέωση (τραβάς οθόνη προς τα κάτω) και σου φέρνει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις Αν θέλεις εναλλακτικά και πιο εύκολα πατάς με 3D Touch στην εφαρμογή και σου έχει και αυτή την ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 (edited) Πόσα πρόσωπα μπορούμε να καταχωρήσουμε (face id)?? Edited September 21, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την 13. Ένα κλικ πιο γρήγορο το faceid όπως και το άνοιγμα των εφαρμογών. Η γνωστή συμβουλή για 40-80 στην φόρτιση εδώ γίνεται πράξη. https://www.howtogeek.com/423451/how-ios-13-will-protect-your-iphones-battery-by-charging-to-80/ Φτου φτου σήμα κινητής και wifi στο ίδιο επίπεδο με πριν. Το ότι κράτησαν την μνήμη στα 11αρια στα 4gb θεωρώ ότι είναι υπέρ μας μιας και το optimization του iOS για φέτος θα μας καλύπτει. Ευτυχώς δεν έχω κόλλημα με την φωτογραφία όποτε δεν λοξοκοιταω το 11. Τα 4,000mAh όμως τα ζηλεύω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Ανακάλυψα το εξής σφάλμα. Όταν κάνεις κάποια αλλαγή στην επαφή σου και σε αυτή είχες καταχωρημένη ημερομηνία γέννησης στα γενέθλια, τότε στο ημερολόγιο των γενεθλίων εμφανίζεται διπλοεγγραφή των γενεθλίων σου. Γενικά όσες φορές κάνεις αλλαγές στην επαφή σου αυτό αυτό δημιουργεί και μια επιπλέον εγγραφή γενεθλίων. Σε εμένα αυτή τη στιγμή υπάρχουν επτά εγγραφές γενεθλίων την ίδια μέρα. Αυτό συμβαίνει μόνο στο τηλέφωνο και όχι στο ημερολόγιο του iCloud. Όταν όμως από τις ρυθμίσεις-Γενικά κάνεις επαναφορά όλων των ρυθμίσεων, τότε επανέρχονται όλα σωστά και όπως θα έπρεπε να είναι δηλ. υπάρχει μόνο μια καταχώριση στο ημερολόγιο των γενεθλίων. Αυτά βέβαια μετά την αναβάθμιση σε iOS 13 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Dark mode compatibility. Πότε θα το δούμε και εδώ ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Η γνωστή συμβουλή για 40-80 στην φόρτιση εδώ γίνεται πράξη. Sent from my iPhone using Tapatalk Ειναι πρακτικα αδυνατον να το εφαρμοσεις αυτο στο κινητο. Δηλαδη εν μερη θα εισαι συνεχεια με το κεφαλι πανω απο την μπαταρια και θα περιοριζεις πληρως την χρηση του κινητου για να χρησιμοποιεις υποχρεωτικα εντος της ημερας 40%?Ε αν ειναι να σκεφτεται καποιος τοσο πολυ την μπαταρια,ας αγοραζει τα φθηνοτερα μοντελα τυπου iphone xr να μην τον απασχολει καθολου αυτο ή ας αγορασει καμια Mid range συσκευη ή κανενα Redmi. Απλα για γελια. Χαρειτε την συσκευη (που χρυσο πληρωνουμε ουτως ή αλλως)και το πολυ πολυ στα 2.5χρονια αλλαξτε απλα μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Παιδιά αντιμετωπίζεται και εσείς το θέμα του post #1338 Μπορείτε να το τσεκάρετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Παιδιά αντιμετωπίζεται και εσείς το θέμα του post #1338 Μπορείτε να το τσεκάρετε; Ναι το ίδιο σε 6s μετά στην αναβάθμιση, επαφές σε carddav μέσω nextcloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Ειναι πρακτικα αδυνατον να το εφαρμοσεις αυτο στο κινητο. Δηλαδη εν μερη θα εισαι συνεχεια με το κεφαλι πανω απο την μπαταρια και θα περιοριζεις πληρως την χρηση του κινητου για να χρησιμοποιεις υποχρεωτικα εντος της ημερας 40%?Ε αν ειναι να σκεφτεται καποιος τοσο πολυ την μπαταρια,ας αγοραζει τα φθηνοτερα μοντελα τυπου iphone xr να μην τον απασχολει καθολου αυτο ή ας αγορασει καμια Mid range συσκευη ή κανενα Redmi. Απλα για γελια. Χαρειτε την συσκευη (που χρυσο πληρωνουμε ουτως ή αλλως)και το πολυ πολυ στα 2.5χρονια αλλαξτε απλα μπαταρια. Υπάρχει στο μυαλό σου το σενάριο άνθρωπος να εξυπηρετείται από το 40% μέχρι το 80% για μια ολόκληρη μέρα ; Γιατί θα πρέπει να φορτίζει κάποιος κάθε δυο μέρες από 20% μεχρι το 100% και όχι κάθε μέρα από λίγο ; Που κολλάνε τα xr και τα redmi ; Απλά για κλάματα ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Παιδια εχω εφαρμωσει την παρακατω μεθοδο δηλ να κανω μικρες φωρτισεις στο κινητο και μετα απο 6 μηνες η μπαταρια ειταν στο 100% ζωης.. Τωρα συμφωνο οτι με 40% το να φορτιζεις κανεις δεν βγαζει την μερα λογο οτι το κινητο σημερα ειναι εργαλειο σε ολους μας,και δεν ερκει η μπαταρια,ενα 40%.. Μικρες φορτισεις φυσικα ειναι καλυτερα απ το να σπαταλας κυκλους φορτισης της μπαταριας δηλ 100% καθε μερα. Οποτε οπως τον βολευει τον καθενα φορτιζει..Αλλα δεν θα ειμαστε και με το ξυπνητηρι του τυπουυ,οχχχχ το κινητο εχω να βγαλω απ την πριζα! Αυτη ειναι η γνωμη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Ειναι πρακτικα αδυνατον να το εφαρμοσεις αυτο στο κινητο. Δηλαδη εν μερη θα εισαι συνεχεια με το κεφαλι πανω απο την μπαταρια και θα περιοριζεις πληρως την χρηση του κινητου για να χρησιμοποιεις υποχρεωτικα εντος της ημερας 40%?Ε αν ειναι να σκεφτεται καποιος τοσο πολυ την μπαταρια,ας αγοραζει τα φθηνοτερα μοντελα τυπου iphone xr να μην τον απασχολει καθολου αυτο ή ας αγορασει καμια Mid range συσκευη ή κανενα Redmi. Απλα για γελια. Χαρειτε την συσκευη (που χρυσο πληρωνουμε ουτως ή αλλως)και το πολυ πολυ στα 2.5χρονια αλλαξτε απλα μπαταρια. Ακριβώς. Η συσκευή είναι να μας εξυπηρετεί και όχι να την υπηρετούμε εμείς....... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει στο μυαλό σου το σενάριο άνθρωπος να εξυπηρετείται από το 40% μέχρι το 80% για μια ολόκληρη μέρα ; Γιατί θα πρέπει να φορτίζει κάποιος κάθε δυο μέρες από 20% μεχρι το 100% και όχι κάθε μέρα από λίγο ; Που κολλάνε τα xr και τα redmi ; Απλά για κλάματα ... Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτός που με 40-80 βγάζει μέρα μάλλον δεν χρειάζεται xs max. Κάνει την δουλειά του και με κάτι κατώτερο..... Γνώμη μου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Υπάρχει στο μυαλό σου το σενάριο άνθρωπος να εξυπηρετείται από το 40% μέχρι το 80% για μια ολόκληρη μέρα ; Γιατί θα πρέπει να φορτίζει κάποιος κάθε δυο μέρες από 20% μεχρι το 100% και όχι κάθε μέρα από λίγο ; Απλά για κλάματα ... Sent from my iPhone using Tapatalk Το καλυτερο πραγμα οσον αφορα τις μπαταριες και τις φορτισεις ειναι το εξης α)Να μην αφηνουμε το κινητο να κλεισει απο μπαταρια(ιδανικα να μην πεφτει κατω απο 10-15% αν γινεται) β)οποτε μπορουμε να φορτιζουμε με αργο φορτιστη και οχι συνεχεια με ταχυφορτιστη. Η ακομα καλυτερη προταση σε τοσο ακριβα κινητα ειναι να τα λιωνεις αβερτα και αν δεις η μπαταρια να εχει πεσει τραγικα στα 3χρονια, να πας σε καποιο service να την αλλαξεις οπως εγινε με τους κατοχους 6s. Αυτο λενε ολως τυχαιως και στα σχολια απο κατω απο το αρθρο. Αυτα τα φορτιζε μεχρι 80%(ακομα και με αργο φορτιστη) ή να το δουλευεις το κινητο 40-80% δεν τα καταλαβαινω. Γιατι μηπως το κινητο εχει την άπειρη αυτονομια για να μας παιρνει να το λειτουργουμε και με ποσοστα?Εσυ πιστευεις οτι το XS Max ειναι κινητο το οποιο ανετα βγαζει στην πλειοψηφια του κοσμου 2μερες και μαλιστα στο τελος της 2ρης μερας να εχει μεινει και ενα 20-25%? Αυτο ισχυει ακομα περισσοτερο και στα iphone με χειροτερη αυτονομια οπως το απλο Iphone XS. Για πλακα πεφτει η μπαταρια του αν το δουλευεις λιγο παραπανω(και οχι δεν εννοω να λιωνεις ολη την μερα σε παιχνιδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι!. Μου ήρθε στο κινητό η αναβάθμισηios 13, μπορώ να την κάνω και μέσα απο το itunes? γιατί ενώ στο κινητό την βλέπω που μου έχει έρθει, στο iTunes δεν την βλέπω!. Γιατί γίνεται αυτό? Μόνο από το κινητό γίνεται? Όποιος γνωρίζει άς μου πεί!. Πήρα backup και θέλω να την περάσω καθαρή!, γίνεται?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Υπάρχει στο μυαλό σου το σενάριο άνθρωπος να εξυπηρετείται από το 40% μέχρι το 80% για μια ολόκληρη μέρα ; Γιατί θα πρέπει να φορτίζει κάποιος κάθε δυο μέρες από 20% μεχρι το 100% και όχι κάθε μέρα από λίγο ; Που κολλάνε τα xr και τα redmi ; Απλά για κλάματα ... Sent from my iPhone using Tapatalk Δίκιο έχει ο fulgore προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Δίκιο έχει ο fulgore προφανώς. Και βέβαια έχει. Δηλαδή μια νορμάλ χρήση είναι 40-80 να σου βγάζει μέρα? Δηλαδή το 0-100 βγάζει 2,5 μέρες? Κι αυτό είναι νορμάλ χρήση για συσκευή επιπέδου xs max? Εγώ νομίζω πως για να βγαλεις μέρα με 40-80 με το xs max (αλλά και με τις περισσότερες ναυαρχίδες) θα πρέπει απλά να το έχεις στο τραπέζι και να το κοιτάζεις..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Και βέβαια έχει. Δηλαδή μια νορμάλ χρήση είναι 40-80 να σου βγάζει μέρα? Δηλαδή το 0-100 βγάζει 2,5 μέρες? Κι αυτό είναι νορμάλ χρήση για συσκευή επιπέδου xs max? Εγώ νομίζω πως για να βγαλεις μέρα με 40-80 με το xs max (αλλά και με τις περισσότερες ναυαρχίδες) θα πρέπει απλά να το έχεις στο τραπέζι και να το κοιτάζεις..... Άντε πάλι με το ‘συσκευή επιπέδου xs max’ Το νορμαλ πιο είναι για σένα ; Έξι ώρες screen on time ; Αν ναι προσπαθώ να σου πω ότι για κάποιους είναι οι τρεις ώρες sot. Αυτοί που κάνουν 3ωρη ημερήσια χρήση τους επιτρέπεις να έχουν xs max ή πρέπει να πάρουν redmi; 40-80 απλά για να το κοιτάς. ΟΚ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ο καθενας οπως θελει λειτουργει την συσκευη του,κανεις δεν εγραψε το αντιθετο. Αλλα γενικα μιλωντας ειναι το λιγοτερο αστειο να λεμε οτι ιδανικη χρηση για ενα smartphone(ειδικα αν κοστιζει και τοσο ακριβα)ειναι να το δουλευεις μονο για 40% επειδη φοβασαι μηπως μετα απο 3-4 χρονια θελει αλλαγη η μπαταρια του. Που και να θελει θα δωσεις 50-60ευρω και τελειωσες. Πιο πολυ για να φοβασαι ειναι μηπως πεσει το κινητο με την πλατη ή με την οθονη και σπασει που μετα θα σου κοστισει μια περιουσια,παρα για την υγεια της μπαταριας,για την οποια αν δεν χρησιμοποιεις συχνα(ή καθολου)ταχυφορτιστη και αν δεν την αφηνεις να πεσει κατω απο 10-15% πριν την καθε φορτιση,τοτε μεχρι να αλλαξεις συσκευη το πιο πιθανο ειναι να μην χρειαστει καν αλλαγη μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Άντε πάλι με το ‘συσκευή επιπέδου xs max’ Το νορμαλ πιο είναι για σένα ; Έξι ώρες screen on time ; Αν ναι προσπαθώ να σου πω ότι για κάποιους είναι οι τρεις ώρες sot. Αυτοί που κάνουν 3ωρη ημερήσια χρήση τους επιτρέπεις να έχουν xs max ή πρέπει να πάρουν redmi; 40-80 απλά για να το κοιτάς. ΟΚ. Sent from my iPhone using Tapatalk Στείλε μου ένα screenshot με 3 ώρες με αυτή την φόρτιση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ο καθενας οπως θελει λειτουργει την συσκευη του,κανεις δεν εγραψε το αντιθετο. Αλλα γενικα μιλωντας ειναι το λιγοτερο αστειο να λεμε οτι ιδανικη χρηση για ενα smartphone(ειδικα αν κοστιζει και τοσο ακριβα)ειναι να το δουλευεις μονο για 40% επειδη φοβασαι μηπως μετα απο 3-4 χρονια θελει αλλαγη η μπαταρια του. Μα δεν έγραψα ότι λόγω φοβίας μη χαλάσει η μπαταρία καλό είναι να το δουλεύει κάποιος 40-80. Έγραψα ότι ΑΝ κάποιοι φορτίζουν το κινητό τους κάθε 2η μέρα από 20-100 θα μπορούσαν να έκαναν καθημερινή φόρτιση με 40-80. Τόσο απλά. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στείλε μου ένα screenshot με 3 ώρες με αυτή την φόρτιση. Γιατί δεν μου στέλνεις εσύ ένα 40-80 με 0 ώρες ; Βρε ‘σύ μπας και έχεις κάνα Android που μόνο που το κοιτάς χάνει ; :p Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Γιατί δεν μου στέλνεις εσύ ένα 40-80 με 0 ώρες ; Βρε ‘σύ μπας και έχεις κάνα Android που μόνο που το κοιτάς χάνει ; :p Sent from my iPhone using Tapatalk Πω ρε φίλε, γάτος είσαι...... :lol: Στα σοβαρά τώρα μιας και δεν απαντάς. Αν στα 40% μπαταρία (80-40=40) είσαι με 3 ώρες sot τότε στο 0-100 είσαι 7,5 ώρες.... Ρε χαρείτε την συσκευή όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω και αφήστε τα ψυχαναγκαστικά. 1200€ συσκευή και παλεύουμε να αποφύγουμε μια αλλαγή μπαταρίας στα 3+ χρόνια...... (που σίγουρα θα αλλάξουμε σε 1-2 χρόνια λόγω μικροβιου αλλαγής) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Παιδια βγαινουμε εκτος θεματος,μην μπερδευεται το θεμα μπαταριας,ειπαμε μικροτερες φορτισεις ειναι καλυτερα οσο αναφορα στην ζωη της μπαταριας,οχι να δουλευουμε την συσκευη 40% μονο,μην τρελαθουμε τωρα!! Το κινητο ειναι για να το φορτιζουμε οποτε θελουμε,μην τρελαθουμε τωρα για μια μπαταρια...Καντε χρηση μεχρι να καει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Παιδιά κάτι για την αναβάθμιση που έγραψα πιο πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Έχετε ξεχάσει κάτι ακόμα Αν κάνεις μόνιμα μικρές φορτίσεις τότε η συσκευή χάνει το calibration της μπαταρίας Δηλαδή φορτίζεις κάθε μέρα από 40-80 Τότε μετά από κάποιες μέρες δεν θα είναι 40% αυτό που μπαίνει στην μπαταρία αλλά πιο λίγο Χάνει τον λογαριασμό η μέτρηση του ακριβές ποσοστού για αυτό κιόλας 1-2 φορές τον μήνα θέλει πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση μέχρι το 100+ Οπότε όχι 3 ώρες sot από 40-80 αλλά ούτε 1 ώρα sot δεν θα βγάζεις Χαρείτε τις συσκευές σας όπως είπαν και από πάνω Απλά μην τις ζεσταίνεται. Όλα τα άλλα δεν ενοχλούν τόσο την μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Εγώ πάντως το δικό μου iPhone Το φορτίζω μέχρι το 100% Αλλά δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 25% και έχω υγεία μπαταρίας 98% μετά από ενάμιση χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts