trelovet1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ευτυχής κάτοχος κι εγώ ενός max 256 gold . Επέλεξα το χρυσό γιατί μου φάνηκε πιο luxury:D Εβαλα αμεσως μια θήκη Moshi iGlaze Slim pearl white που απλά είναι εκπληκτικη και τζαμακι SBS Full Glass Screen Protector Η αλήθεια είναι ότι το τηλέφωνο είναι ογκώδες και βαρυ , από την άλλη όμως πετάει και εχει καταπληκτικη οθόνη Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με την μπροστινή κάμερα Ζητάω περισσότερο βάθος , δηλαδή να μην γεμίζει η σελφι από την κεφάλα μου αλλά να πιάνει και πιο πίσω κάτι , τον χώρο πισω μου δηλαδη Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό ? Δεν μπόρεσα να βρω . Αν όχι κάποιο app που να το διορθώνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Αυτό είναι θέμα μη ευρυγωνιου φακού, γεγονός που περίμενα να έχει βελτιωθεί από το Χ αλλά δεν..... Καλορίζικο ! Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 (edited) Με τα 32mm του selfie φακού μη περιμένεις να βγάλεις τίποτα παραπάνω από κεφάλι. Φαντάσου του 6s είναι 31mm, δηλαδή είναι πιο ευρυγώνια η selfie, ενώ του S9 πχ είναι 25mm για να χωράνε περισσότερα κεφάλια :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited October 29, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 απο χθες και γω κατοχος του iphone xs max 64gm space gray κατεληξα εκει μετα απο 2 doa με το mate 2o pro με της πρασινες οθονες τι να παρω μια και δεν εχω εμπειρια μεγαλη σε apple για να το φορτιζω πιο γρηγορα και αν κανει καλο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 απο χθες και γω κατοχος του iphone xs max 64gm space gray κατεληξα εκει μετα απο 2 doa με το mate 2o pro με της πρασινες οθονες τι να παρω μια και δεν εχω εμπειρια μεγαλη σε apple για να το φορτιζω πιο γρηγορα και αν κανει καλο?:) Καλορίζικος https://ichip.gr/shop/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-quick-charge-baseus-bojure-series-type-c-pd-32w-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-macbookiphone-x-8ipad/ Τον έχω για το XS Max και αντί για 4 ώρες που θέλει για πλήρη φόρτιση 0-100 με τον 5w της Apple, μειώνεις στο μισό. Πρακτικά αυτό που σε νοιάζει είναι το γρήγορο μισάωρο. Μην σε ανησυχεί η μπαταρία. Το κινητό έχει software να την προστατεύει. Από το 80% και μετά, φορτίζει πιο αργά για αυτό το λόγο και από το 95% και μετά πάει σαν κότα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μου κολλάει 2μέρες τώρα το messenger , σαν να παγώνει ενώ το fb και οι άλλες τρέχουν κανονικά συμβαίνει και σε κανέναν άλλοb Εχει θεμα το messenger και οχι η συσκευη σου, κανε απέγκατασταση και επανεγκατάσταση. ;) Καλοριζικο σε ολους οσους το αποκτησαν. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ποια θηκη πιστευετε οτι ειναι καλυτερη και ποιο ασφαλες,spigen η kevlar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ποια θηκη πιστευετε οτι ειναι καλυτερη και ποιο ασφαλες,spigen η kevlar? Προσωπικά χρησιμοποιώ spigen και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Εξαιρετική και η Caudabe Sheath. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Εγώ αγόρασα δυο θήκες και είναι και οι δύο εξαιρετικές και πολύ υψηλής ποιότητας . Moshi iGlaze Slim Hardshell Otterbox Symmetry Fine Port Εφαρμόζουν τέλεια και δείχνουν τρομερα ανθεκτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Προσωπικά το έχω γυμνό και το απολαμβάνω, ίσως του περάσω ένα skin στην συνέχεια Edited November 10, 2018 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Προσωπικά το έχω γυμνό και το απολαμβάνω, ίσως του περάσω ένα skin στην συνέχεια Αυτό το γυμνο είναι που τρελαινει Εφθυμη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Spigen και απο εμενα με spigen tempered... Εχει βαρυνει αλλα... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 εγω εχω τη σιλικονη τη μαμα της apple σε μαυρη και εχς βαλει και tempered glass fullscreen μια χαρα καθεται μου φιανεται οκ το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Στα της συσκευής, βλέπω πολύ καλή μπαταρία, στα δικά μου μέτρα περίπου 15-20% πάνω από το Χ που είχα για ένα χρόνο (δεν παίζω παιχνίδια, κυρίως mails κατά την διάρκεια της ημέρας, πολύ WhatsApp και βράδυ FB και YouTube). Εντυπωσιακή οθόνη σίγουρα, ηχεία πααααρα πολύ καλά με ένταση και κανένα ίχνος «μπουκώματος» ακόμα και στο τέρμα.. ναι πολύ ακριβή η συσκευή εγώ εδώ που βρισκομαι την πήρα γύρω στο 1000ρικο τα 256gb, δεν ξέρω αν θα έδινα 1400-1700€ πάντως θεωρώντας ότι καμία συσκευή δεν αξίζει τέτοια χρήματα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 13, 2018 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μια χαρά αξίζει τα λεφτά της. Είναι η καλύτερη συσκευή ποιοτικά και έχει το καλύτερο UI με το καλύτερο appstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Δουλέυει σε κανενα το wificalling και VoLTE της Cosmote στο Xs MAX? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Δουλέυει σε κανενα το wificalling και VoLTE της Cosmote στο Xs MAX? Κανονικά δουλεύει. Την περισσότερη διάρκεια της ημέρας έχω WiFicall και βολεύει πολύ, διότι δεν έχω καλό σήμα ,λόγω θέσης , στο γραφείο μου. Το δίκτυο ειναι COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Κανονικά δουλεύει. Την περισσότερη διάρκεια της ημέρας έχω WiFicall και βολεύει πολύ, διότι δεν έχω καλό σήμα ,λόγω θέσης , στο γραφείο μου. Το δίκτυο ειναι COSMOTE. Μόνο η COSMOTE έχει αυτές τις υπηρεσίες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Καλημέρα σας! Νέος κάτοχος εδώ. Έκανα αναβάθμιση από 6s Plus. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Και σε εσάς βγάζει τις λέξεις για το autocorrection από κάτω και όχι από πάνω από την λέξη; Ειδικά στο Messenger η λέξεις δεν φαίνονται γιατί το καλύπτει το πληκτρολόγιο. Είναι κάποιο bug να φανταστώ; Ορίστε μια φωτό. https://imgur.com/a/mbmir7B Edited November 16, 2018 by WolfRathmA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλημέρα σας! Νέος κάτοχος εδώ. Έκανα αναβάθμιση από 6s Plus. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Και σε εσάς βγάζει τις λέξεις για το autocorrection από κάτω και όχι από πάνω από την λέξη; Ειδικά στο Messenger η λέξεις δεν φαίνονται γιατί το καλύπτει το πληκτρολόγιο. Είναι κάποιο bug να φανταστώ; Ορίστε μια φωτό. https://imgur.com/a/mbmir7B Η φωτογραφία δεν φαίνεται. Νομίζω ανέκαθεν από κάτω τις έβγαζε. Τώρα για το messenger δεν γνωρίζω διότι δεν το χρησιμοποιώ αλλά πιθανών να μην έχουν δώσει ακόμα απντειτ το Max Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Η φωτογραφία δεν φαίνεται. Νομίζω ανέκαθεν από κάτω τις έβγαζε. Τώρα για το messenger δεν γνωρίζω διότι δεν το χρησιμοποιώ αλλά πιθανών να μην έχουν δώσει ακόμα απντειτ το Max Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Συγγνώμη. Τώρα πρέπει να δουλεύει. Σε XS που είδα φίλου πάντως τις βγάζει από πάνω τις λέξεις. Στο Max είναι να φανταστώ διαφορετικό; https://i.imgur.com/LzXq55Y.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Δυστυχώς είναι bug του messenger. Το έχουν όλοι τουλάχιστον με τα Max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Δυστυχώς είναι bug του messenger. Το έχουν όλοι τουλάχιστον με τα Max. Ευχαριστώ πολύ. Νόμιζα ότι με το backup μου ότι έφαγε κάποιο σκάλωμα το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Κάτοχος πλέον με αγορά τιμολογίου, μετάβαση από 6s plus που πασαρα στη γυναίκα Η διαφορά στην χρήση αισθητή αλλά εκεί που τα σπάει είναι η οθόνη του και η κάμερα.. Το έχω ξεζουμίσει και βγάζει άνετα μέρα. Σε απλή χρήση μου βγάζει πολύ παραπάνω Σαν μέγεθος αν κάποιος έχει συνηθίσει plus δεν θα του φανεί απλά μεγάλωσε οθόνη προβολής σε ιδανικό για μένα μέγεθος. Το βάρος του ένα κλικ βαρύτερο Το Face ID δουλεύει αστραπιαία δεν το περίμενα πολύ πιο βολικό από το κουμπί τελικά και ας είχα ενδοιασμούς πριν Τέλος η αίσθηση που δίνει στο χέρι είναι πολύ premium στιβαρή και άψογη κατασκευή Σαν μείον θέλει οποσδηποτε θήκη γιατί δεν σου πάει η καρδιά να το ακουμπάς κάτω έτσι απλά. Επίσης το space gray που πήρα αφήνει δακτυλιες όποτε δεν λέει να είσαι με πανάκι συνεχώς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts