Tasos19s Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Eννοείται το 11, εχω το xsmax και η γυναίκα μου το xs το οποίο είναι τραγικό από μπαταρία, ενώ το max ok δεν ειναι τραγικο. απλα το άλλο ειναι αρκετά καλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μια χαρά είναι η μπαταρία του xs ,το 11 αντε να βγαζει μια ωρα παραπανω αυτο ειναι ολο και ολο. Το 11 είναι επίσης μεγάλη συσκευή στα χέρια ,κατα την άποψη μου χάλια οθόνη για τα δικά μου τα μάτια και με μεγαλύτερα μπεζελ .Όσα συγκριτητα και να δεις απόδοσης μεταξύ 11 και XS ερχονται ακριβως στα ιδια οσων αφορα επεξεργαστες κτλ .Καποιον που θελει την συσκευη χωρις θηκες κτλ το xs ειναι κοσμημα σε σχεση με το απλο 11. Τέλος το μόνο καλύτερο πράμα που έχει το 11αρι είναι η κάμερα (βέβαια κάποιοι προτιμούν όπως 'γώ το portrait mode σε σχεση με το wide )παρολαυτα ναι ειναι καλυτερη .Σε νυχτερινη ληψη ναι ειναι επισης πολυ καλυτερο το 11 αλλα αυτο λυνεται με το app neural cam pro που τα φερνει αρκετα κοντα και εκει .Το 11 δεν ειναι upgrade του XS ειναι upgrade του ΧR .Το upgrade του xs ειναι το 11pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) τελικά ενω παρήγγειλα το xs μου είπαν οτι δεν το έχουν διαθέσιμο πιθανή ημ/νια παραλαβής απο τον προμηθευτή τους τέλος Απρίλη. Οπότε κατέληξα στο iphone 11 ελπίζω για καλύτερα... Η μή διαθεσιμότητα σε βοήθησε να κάνεις την σωστή επιλογή. Ανώτερο σε όλα το 11. Πλην της οθόνηs, που στο 95% των περιπτώσεων, εάν βάλεις xs και 11 δίπλα δίπλα...θα παλεύεις πολλές ώρες για να καταλάβεις ποια είναι η OLED και ποια η IPS LCD. Μεγειά το εργαλείο. Να είσαι 100% σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή σε iPhone (τιμή/απόδοση/μελλοντικής υποστήριξης αυτήν την στιγμή). :) Edited April 3, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Γράφω και εδώ ότι ισχύει και για το μεγάλο μοντέλο... Προς πανταχού ενδιαφερόμενους, τρέχει προσφορά στις μεγάλες αλυσίδες για τη συσκευή, ειδικά για τις μεγάλες εκδόσεις 256 & 512GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 ΣΟΣ! εβγαλα το κινητο απο τη θηκη (UAG Monarch) να το κρατησω λιγο γυμνο , και ετσι οπως το χαζευω και το χαιδευα :lol::lol: πατησα πισω λιγο πιο κατω απο το μηλο με τον αντιχειρα και κανει ενα κλικ καθε φορα που το παταω. Ειναι φυσιολογικο;;;;; εχω φρικαρει , δεν εχει πεσει ποτε εννοειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 ΣΟΣ! εβγαλα το κινητο απο τη θηκη (UAG Monarch) να το κρατησω λιγο γυμνο , και ετσι οπως το χαζευω και το χαιδευα :lol::lol: πατησα πισω λιγο πιο κατω απο το μηλο με τον αντιχειρα και κανει ενα κλικ καθε φορα που το παταω. Ειναι φυσιολογικο;;;;; εχω φρικαρει , δεν εχει πεσει ποτε εννοειτε Δεν είσαι ο μόνος, αν το ψάξεις στο internet θα διαπιστώσεις ότι συμβαίνει σε αρκετούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Δεν είσαι ο μόνος, αν το ψάξεις στο internet θα διαπιστώσεις ότι συμβαίνει σε αρκετούς. Ειναι ελλατωμα? δικαιουμαι αλλαγη συσκευης ή επιστροφη χρηματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ειναι ελλατωμα? δικαιουμαι αλλαγη συσκευης ή επιστροφη χρηματων? Δεν θεωρείται πρόβλημα. Δες και τις απαντήσεις στο άλλο θέμα που έκανες την ίδια ερώτηση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8002095#post8002095 Θα υπήρχε λόγος να ασχοληθείς αν το παρατηρούσες στην αρχή και το άλλαζες στα πλαίσια του DOA. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 (edited) Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται πουλάω το δικό μου xs 256 GB space Grey Έκανε 1 φόρτιση είναι πραγματικά καινούριο Edited April 16, 2020 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καλημέρα. Είμαι σε αναζήτηση μεταχειρισμένου xs. Μπορείτε να μου πείτε αν η συσκευή έχει βγάλει κάποιο συστηματικό θεματακι; Κάτι που να πρέπει να προσέξω κατά τον έλεγχο μεταχειρισμένης συσκευής; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safakos Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καλημέρα παιδιά, έχω το iPhone Xs από 25 Νοεμβρίου 2019 αγορασμένο από Cosmote. Η υγεία της μπαταρίας έχει πέσει στο 87%.. το φορτίζω μόνο με τον φορτιστή που είχε η συσκευασία του κινητού. είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη πτώση της υγείας? Μέσα σε 10 μέρες από την αγορά είχε πέσει στο 98% και έπεφτε σταδιακά, μερικές φόρες έμενε σε κάποιο ποσοστό για αρκετό καιρό( 1-1.5 μηνά Μαξ πχ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καλημέρα παιδιά, έχω το iPhone Xs από 25 Νοεμβρίου 2019 αγορασμένο από Cosmote. Η υγεία της μπαταρίας έχει πέσει στο 87%.. το φορτίζω μόνο με τον φορτιστή που είχε η συσκευασία του κινητού. είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη πτώση της υγείας? Μέσα σε 10 μέρες από την αγορά είχε πέσει στο 98% και έπεφτε σταδιακά, μερικές φόρες έμενε σε κάποιο ποσοστό για αρκετό καιρό( 1-1.5 μηνά Μαξ πχ). Δεν έτυχε να έχει μέσα η συσκευή σου καλή μπαταρία Δεν μπορείς να κανείς κάτι Απλά όταν πέσει στο 80% τότε θα αρχίσεις να βάζεις στο πρόγραμμα να την αλλάξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καλημέρα παιδιά, έχω το iPhone Xs από 25 Νοεμβρίου 2019 αγορασμένο από Cosmote. Η υγεία της μπαταρίας έχει πέσει στο 87%.. το φορτίζω μόνο με τον φορτιστή που είχε η συσκευασία του κινητού. είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη πτώση της υγείας? Μέσα σε 10 μέρες από την αγορά είχε πέσει στο 98% και έπεφτε σταδιακά, μερικές φόρες έμενε σε κάποιο ποσοστό για αρκετό καιρό( 1-1.5 μηνά Μαξ πχ). Ή είσαι όντως πολύ άτυχος... ή ο αλγόριθμος που υπολογίζει το ποσοστό είναι ότι να ‘ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Παιδιά καλησπέρα.μια ερώτηση γιατί δεν μου έχει ξανατύχει.Ένας φιλος θέλει να μου Στείλει ένα iPhone XS από Αγγλία κλειδωμένο.υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει; Και αν ναι κόστος περίπου;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Παιδιά καλησπέρα.μια ερώτηση γιατί δεν μου έχει ξανατύχει.Ένας φιλος θέλει να μου Στείλει ένα iPhone XS από Αγγλία κλειδωμένο.υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει; Και αν ναι κόστος περίπου;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. iCloud locked ή carrier locked; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Παιδιά καλησπέρα.μια ερώτηση γιατί δεν μου έχει ξανατύχει.Ένας φιλος θέλει να μου Στείλει ένα iPhone XS από Αγγλία κλειδωμένο.υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει; Και αν ναι κόστος περίπου;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αν είναι icloud locked τότε δεν ξεκλειδώνει. Δεν νομίζω να εννοεί τέτοια συσκευή Αν είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο τότε το κόστος εξαρτάται από τον πάροχο. Κάθε ένας ζητάει διαφορετικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Αν είναι icloud locked τότε δεν ξεκλειδώνει. Δεν νομίζω να εννοεί τέτοια συσκευή Αν είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο τότε το κόστος εξαρτάται από τον πάροχο. Κάθε ένας ζητάει διαφορετικά Σωστά σε πάροχο είναι κλείδωμενο. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Σωστά σε πάροχο είναι κλείδωμενο. Σε ευχαριστώ πολύ. Παλαιότερα είχα ξεκλειδώσει ένα δικό μου Τότε η διαδικασία ήταν ως εξής Του έλεγες τα στοιχεία της συσκευής, σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο και πχ σου έλεγε 80€ Έδινες τα λεφτά περίμενες 2 μέρες και εντάξει Μέσο κάποιας σελίδας που είχα βρει στο ίντερνετ Τώρα δεν γνωρίζω πως ακριβώς γίνεται αλλά δεν νομίζω να έχει τεράστια διαφορά η όλη διαδικασία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Παλαιότερα είχα ξεκλειδώσει ένα δικό μου Τότε η διαδικασία ήταν ως εξής Του έλεγες τα στοιχεία της συσκευής, σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο και πχ σου έλεγε 80€ Έδινες τα λεφτά περίμενες 2 μέρες και εντάξει Μέσο κάποιας σελίδας που είχα βρει στο ίντερνετ Τώρα δεν γνωρίζω πως ακριβώς γίνεται αλλά δεν νομίζω να έχει τεράστια διαφορά η όλη διαδικασία Σε ευχαριστώ παρά πολύ.μόλις το παραλάβω θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Παλαιότερα είχα ξεκλειδώσει ένα δικό μου Τότε η διαδικασία ήταν ως εξής Του έλεγες τα στοιχεία της συσκευής, σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο και πχ σου έλεγε 80€ Έδινες τα λεφτά περίμενες 2 μέρες και εντάξει Μέσο κάποιας σελίδας που είχα βρει στο ίντερνετ Τώρα δεν γνωρίζω πως ακριβώς γίνεται αλλά δεν νομίζω να έχει τεράστια διαφορά η όλη διαδικασία Ebay νομίζω έχει resellers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Ebay νομίζω έχει resellers Έχει κι εκεί και ξέρω Υπάρχουν πολλοί τρόποι πιστεύω κάποιος εύκολα βρίσκει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Για αλλαγη οθονης ειναι οκ να μην βαλω την αυθεντικη? βλεπω εδω https://irepair.gr/repairs/επισκευή-iphone-xs δυο ποιοτητες Εχει δοκιμασει κανεις αν ειναι ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Για αλλαγη οθονης ειναι οκ να μην βαλω την αυθεντικη? βλεπω εδω https://irepair.gr/repairs/επισκευή-iphone-xs δυο ποιοτητες Εχει δοκιμασει κανεις αν ειναι ενταξει? Υπάρχει κίνδυνος να χάσεις αδιαβροχοποιηση και Face ID. Προσωπικά μια και έξω επισήμους και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Υπάρχει κίνδυνος να χάσεις αδιαβροχοποιηση και Face ID. Προσωπικά μια και έξω επισήμους και τέλος. Αδιάβροχο ποίηση είναι ένα αυτοκόλλητο που ξανά κολλάνε μετά όποτε δεν είναι κάτι τόσο τραγικό Και στην μη αυθεντικές βρίσκεις πακέτο οθονη μαζί με αυτό το αυτοκόλλητο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Για αλλαγη οθονης ειναι οκ να μην βαλω την αυθεντικη? βλεπω εδω https://irepair.gr/repairs/επισκευή-iphone-xs δυο ποιοτητες Εχει δοκιμασει κανεις αν ειναι ενταξει? iRepair και μη γνήσια οθόνη; Θα κλαίς και το κινητό και τα ευρώ που θα δώσεις.Βρες μια άλλη λύση. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts