Jump to content

Safakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Safakos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Safakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Safakos

    iPhone XS

    Καλημέρα παιδιά, έχω το iPhone Xs από 25 Νοεμβρίου 2019 αγορασμένο από Cosmote. Η υγεία της μπαταρίας έχει πέσει στο 87%.. το φορτίζω μόνο με τον φορτιστή που είχε η συσκευασία του κινητού. είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη πτώση της υγείας? Μέσα σε 10 μέρες από την αγορά είχε πέσει στο 98% και έπεφτε σταδιακά, μερικές φόρες έμενε σε κάποιο ποσοστό για αρκετό καιρό( 1-1.5 μηνά Μαξ πχ).
  2. Safakos

    iPhone XS

    Έκανα hard reset και τώρα φαίνονται πολύ καλύτερα τα πράγματα, στα πρώτα 5 λεπτά ζεστάθηκε πολύ λιγότερο σ σχέση με παλιά που στο 2λεπτο έκαιγε. Ευχαριστώ! Επίσης είχα το iPhone 6 την προηγούμενη 5ετια και δεν μου παρουσίασε ποτέ το παραμικρό. Στη μετάβαση είχα τα 2 κινητά δίπλα δίπλα και όλα τα αρχεία μου περάστηκαν αυτόματα όταν άνοιξα το νέο Κινητο. Ίσως το πρόβλημα να δημιουργήθηκε επειδή δεν έκανα clean install όλες τις εφαρμογές μου. Ελπίζω να λύθηκε το θέμα με το hard restart
  3. Safakos

    iPhone XS

    Καινούριο το πήρα. Θα το βάζω κ γώ όταν θα είναι 20-30% ελπίζοντας να μη πέσει κάτω από 90% μέχρι Αύγουστο-Σεπτέμβριο(10 μηνες χρήσης δηλαδή). Το πρόβλημα με το Facebook δεν το θεωρώ φυσιολογικό, διέγραψα μια φορά την εφαρμογή και την ξανά κατέβασα μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. 2 λεπτά χρήσης και ζεσταίνεται πολύ.
  4. Safakos

    iPhone XS

    Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος ενός iPhone XS 64gb 1 μήνα περίπου και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε 2 θέματα. 1ο η μπαταρία έπεσε στο 97% μέσα στις πρώτες 15 μέρες, είναι φυσιολογικό ή θα χρειαστεί να τρέχω με service? 2ο μόνο όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή Facebook αρχίζει να καίει η πλάτη του κινητού δίπλα στην κάμερα μετά από 1-2 λεπτά χρήσης με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να αφήνω το κινητό. Σχεδόν μήνα που το έχω το κινητό μόνο σε αυτή την εφαρμογή το κάνει αυτό, κ μάλιστα τόσο γρήγορα. Υπαρχει λύση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...