g_angelo01 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ναι. Το έχω αγοράσει από Σκρουτζ. Η κάμερα δε νομίζω να έχει πρόβλημα , γιατί αν τραβήξεις βίντεο με τη selfie κάμερα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Μόνο στο viber το παρουσιάζει. Λογικα στο κανει με στο messenger. Πρωην κατοχος note 5, νυν mi max 3, κλασικο beautify effect που δεν απενεργοποιειται, παρολο που ειναι ρυθμισμενο off απο την μπροστινη καμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Έχει καταφέρει κανένας να ενεργοποιήσει 4k με το open camera? Διάβασα ότι γίνεται αλλά παρόλο που δίνω τη ρύθμιση, δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Μόλις μου ήρθε το τζαμακι .καλά μιλάμε τέλεια εφαρμογή και πολύ ποιοτικό . Το συστήνω ανεπιφύλακτα . Από το gearbest ο πήρα found a very interesting goods in Gearbest:Full Cover Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 6 Pro 6.26 inch - BLACK https://gearbest.app.link/Eg4c1K3DPR Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 14, 2018 by LiquidSnake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazvi Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Δηλαδή με λίγα λόγια δεν φτιάχνει. Ο συνομιλητής θα σε βλέπει με χάλια ποιότητα. Ποιος ο λόγος τότε να το κρατήσω. Πριν είχα το redmi note 4 και σε βιντεοκλήσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και με χειρότερη κάμερα. Πολλοί λένε πως δεν έχουν αυτό το πρόβλημα και πως ο συνομιλητής τους βλέπει με πολλή καλή ανάλυση. Θέλω να μου πεις το κατάστημα αγοράς γιατί αν το έχεις πάρει από το ίδιο που το πήρα και εγώ κάτι μυρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) ωραιο το κινητο.εχω ομως μια απορια.ειδα το xiaomi mi 8 lite σε συγκριση με το δικο μας κινητο και ειδα οτι η οθονη του lite ειχε πιο ζωντανα χρωματα ενω ειναι ιδια στα χαρακτηριστικα.γιατι; Edited November 14, 2018 by stathoulop διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuprakias2004 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Καλησπέρα σας παιδιά είμαι λίγο άσχετος δύο ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω επειδή με ενδιαφέρει το τηλ. Μου είπαν ότι ή έκδοση rom είναι η GLOBAL από ένα κατάστημα που θέλω να το πάρω. Είναι αυτή που πρέπει ? και μου δίνουν και δυο χρόνια εγγύηση. Και η δεύτερη ερώτηση μου είναι έχει βάλει κανείς τη πλατφόρμα της nova go και ote go ?, ευχαριστώ..... βρε παιδιά μια βοήθεια να προχωρήσω στην αγορά του ή οχι οκ η έκδοση είναι σωστή πρέπει να είναι η global με το οτε και τη nova? έχει δοκιμάσει κανείς? Edited November 14, 2018 by cuprakias2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Μόλις μου ήρθε το τζαμακι .καλά μιλάμε τέλεια εφαρμογή και πολύ ποιοτικό . Το συστήνω ανεπιφύλακτα . Από το gearbest ο πήρα found a very interesting goods in Gearbest:Full Cover Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 6 Pro 6.26 inch - BLACK https://gearbest.app.link/Eg4c1K3DPR Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου την αγορά την έκανες μέσω Priority Line ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavgerok Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 βρε παιδιά μια βοήθεια να προχωρήσω στην αγορά του ή οχι οκ η έκδοση είναι σωστή πρέπει να είναι η global με το οτε και τη nova? έχει δοκιμάσει κανείς?Global ROM is software, Global Version is hardware. Global Versions of phones usually support more LTE bands than the regular Chinese versions. Those bands will be there regardless of the ROM used. Global ROM is software and can be installed on any device which has Global builds. Flashing a Global ROM on a regular phone will not make it Global Version in any way. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Φίλε μου την αγορά την έκανες μέσω Priority Line ?Όχι . Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavgerok Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διάρκειας της μπαταρίας του κινητού έχοντας ανοιχτό μόνο το wifi,4g απενεργοποιημένο και με 80% φωτεινότητα στην οθόνη .Με φυσιολογική χρήση browsing και λίγο gaming περίπου 1ώρα. Στην επόμενη μέτρηση θα έχω ανοιχτό και gps και bluetooth και 4G ενεργοποιημένο παρόλο που δεν τα χρησιμοποιώ για να δούμε τα αποτελέσματα . Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Δηλαδή με λίγα λόγια δεν φτιάχνει. Ο συνομιλητής θα σε βλέπει με χάλια ποιότητα. Ποιος ο λόγος τότε να το κρατήσω. Πριν είχα το redmi note 4 και σε βιντεοκλήσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και με χειρότερη κάμερα. Πολλοί λένε πως δεν έχουν αυτό το πρόβλημα και πως ο συνομιλητής τους βλέπει με πολλή καλή ανάλυση. Θέλω να μου πεις το κατάστημα αγοράς γιατί αν το έχεις πάρει από το ίδιο που το πήρα και εγώ κάτι μυρίζει. Δοκίμασε να κάνεις hard reset το τηλέφωνο κ ξανά το Viber εγκατάσταση να δεις αν δουλέψει. Το ξέρω είναι βαβούρα αλλά έτσι έχουν λυθεί πολλά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazvi Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Όχι Hard reset δεν έχω κάνει. Υπάρχει λες πιθανότητα να φτιάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διάρκειας της μπαταρίας του κινητού έχοντας ανοιχτό μόνο το wifi,4g απενεργοποιημένο και με 80% φωτεινότητα στην οθόνη .Με φυσιολογική χρήση browsing και λίγο gaming περίπου 1ώρα. Στην επόμενη μέτρηση θα έχω ανοιχτό και gps και bluetooth και 4G ενεργοποιημένο παρόλο που δεν τα χρησιμοποιώ για να δούμε τα αποτελέσματα . Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος ρε μαν! Με miui 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuprakias2004 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Global ROM is software, Global Version is hardware. Global Versions of phones usually support more LTE bands than the regular Chinese versions. Those bands will be there regardless of the ROM used. Global ROM is software and can be installed on any device which has Global builds. Flashing a Global ROM on a regular phone will not make it Global Version in any way. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστώ πάρα πολύ το φίλο για την απάντηση του .... Μετά από μια άλλη έγκυρη πηγή παίζει και οτε go και nova go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazvi Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Πώς κάνω Hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παίδες είμαι μεταξύ note 6 pro και galaxy A7 2018 τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavgerok Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παίδες είμαι μεταξύ note 6 pro και galaxy A7 2018 τι λέτε;A7 2018 Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Έχω την εντύπωση πως έχει αρκετή κατανάλωση στη μπαταρία σε σχέση με τις προηγούμενες μου συσκευές. Κατανοώ βέβαια πως έχει καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη από τη προηγούμενη μου συσκευή οπότε το αποδίδω εκεί μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 18 ωρες απο την πληρη φορτιση με υπολοιπο 40% και 6 ωρες σχεδον οθονη....Ειναι καλα τι λετε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavgerok Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 18 ωρες απο την πληρη φορτιση με υπολοιπο 40% και 6 ωρες σχεδον οθονη....Ειναι καλα τι λετε? :)Mε φυσιολογική χρήση τόσο πάει .2 μέρες μπαταρία .Για το μόνο που έχω αμφιβολίες είναι η αντοχή της μπαταρίας στο χρόνο . Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Mε φυσιολογική χρήση τόσο πάει .2 μέρες μπαταρία .Για το μόνο που έχω αμφιβολίες είναι η αντοχή της μπαταρίας στο χρόνο . Ας μας κρατησει 1.5 χρονο και ειμαστε ενταξει , μετα παμε για αλλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω εάν υποστηρίζει δίκτυα 4G+ το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω εάν υποστηρίζει δίκτυα 4G+ το συγκεκριμένο κινητό.Ναι αν είναι global version Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Tι galaxy a7 ρε παιδι, αυτό κοντεύει τα 100€ ακριβοτερο απ το redmi note 6 Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavgerok Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Tι galaxy a7 ρε παιδι, αυτό κοντεύει τα 100€ ακριβοτερο απ το redmi note 6Όταν ρωτάει red mi note 6 pro ή A7 2018 σημαίνει ότι έχει λεφτά να το αγοράσει .Αλλιώς η ερώτηση είναι άκυρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 15, 2018 by Stavgerok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts