baiosss Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Αν ο κωδικός είναι του τηλεφώνου και όχι το pin της sim δεν χάνεις κλήσεις και μηνύματαΛογικά το pin της sim θα του ζητάει εφόσον η συσκευή απενεργοποιειται και ανοίξει πάλι. Οπότε μάλλον από τις ρυθμίσεις > ασφαλεια και κλείδωμα οθόνης> κλείδωμα κάρτας Sim, αν το απενεργοποιήσει θα ανοιγει χωρίς το pin της Sim. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Αν ο κωδικός είναι του τηλεφώνου και όχι το pin της sim δεν χάνεις κλήσεις και μηνύματα Λογικά το pin της sim θα του ζητάει εφόσον η συσκευή απενεργοποιειται και ανοίξει πάλι. Οπότε μάλλον από τις ρυθμίσεις > ασφαλεια και κλείδωμα οθόνης> κλείδωμα κάρτας Sim, αν το απενεργοποιήσει θα ανοιγει χωρίς το pin της Sim. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι καρτες sim δεν εχουν pin. Ειναι ο κωδικος ασφαλειας που σου ζηταει και οταν πας να το ξεκλειδωσεις χωρις αποτυπωμα ή αναγνωριση προσωπου. Οσο για κλησεις (κυριως) γιατι τα μνμ θα σου ερθουν οταν ανοιξει πληρως παλι το κινητο, δεν ξερω αν τις χανεις γιατι στο σταδιο που μενει και ζηταει τον κωδικο γραφει μονο επειγουσες κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Οι καρτες sim δεν εχουν pin. Ειναι ο κωδικος ασφαλειας που σου ζηταει και οταν πας να το ξεκλειδωσεις χωρις αποτυπωμα ή αναγνωριση προσωπου. Οσο για κλησεις (κυριως) γιατι τα μνμ θα σου ερθουν οταν ανοιξει πληρως παλι το κινητο, δεν ξερω αν τις χανεις γιατι στο σταδιο που μενει και ζηταει τον κωδικο γραφει μονο επειγουσες κλησεις Σωστά το γράφει, από εκείνη την οθόνη που βλέπεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο αν δεν ξεκλειδώσεις. Η sim όμως είναι ενεργή και μπορεί να δέχεται κλήσεις. Μπορείς να την δεις και στην status bar από την μπάρα του σήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Σωστά το γράφει, από εκείνη την οθόνη που βλέπεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο αν δεν ξεκλειδώσεις. Η sim όμως είναι ενεργή και μπορεί να δέχεται κλήσεις. Μπορείς να την δεις και στην status bar από την μπάρα του σήματος Δηλαδη αν με παρει καποιος τηλεφωνο θα μπορει να απαντηθει κανονικα η κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Καλησπέρα...αυτη τη στιγμή από μεγάλο κινεζομαγαζο το βρίσκω στα 450€ και επειδή δεν περισσεύουν χρήματα για να το πάρω από το επίσημο κατάστημα,αξίζει ή να περιμένω για αργότερα που μπορεί να έχω τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Καλησπέρα...αυτη τη στιγμή από μεγάλο κινεζομαγαζο το βρίσκω στα 450€ και επειδή δεν περισσεύουν χρήματα για να το πάρω από το επίσημο κατάστημα,αξίζει ή να περιμένω για αργότερα που μπορεί να έχω τα χρήματα? Αγοράζοντας από Κινεζομαγαζο όπως λες δεν έχεις εγγύηση από την εταιρεία...Βασικά δεν βγαζουν πρόβλημα,αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Καλησπέρα...αυτη τη στιγμή από μεγάλο κινεζομαγαζο το βρίσκω στα 450€ και επειδή δεν περισσεύουν χρήματα για να το πάρω από το επίσημο κατάστημα,αξίζει ή να περιμένω για αργότερα που μπορεί να έχω τα χρήματα?Στην ίδια τιμή μπορείς να το πάρεις και από αμαζον αν έχεις κάποιον να κόψει τιμολόγιο. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Επίσημο ή 2ο χέρι σε άριστη κατάσταση τότε. Εκτός του ότι θα περιμένεις 1 μηνα να ρθει δεν έχεις εγγύηση το βασικό στα ηλεκτρονικά αμα σου κάτσει στραβη θα μετανιώσεις την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Καλησπέρα...αυτη τη στιγμή από μεγάλο κινεζομαγαζο το βρίσκω στα 450€ και επειδή δεν περισσεύουν χρήματα για να το πάρω από το επίσημο κατάστημα,αξίζει ή να περιμένω για αργότερα που μπορεί να έχω τα χρήματα? Εγω απο κινεζομαγαζο το πηρα. Με καθυστερησαν βεβαια 2 (!) μηνες μεχρι να μου ερθει αλλα εν τελει εδω και 10 περιπου μερες που το παρελαβα ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Οχι εννοώ οτι θα πηγαίνεις κανονικα advanced menu και θα τικαρεις clear cache/dalvik και data σε καθαρή εγκατάσταση οποιαδήποτε rom. Τα υπόλοιπα δεν τα τικαρεις ποτέ. Αντίστοιχα σε αναβάθμιση μόνο clear cache/dalvik τιποτα άλλο. Sliding to wipe εξίσου δεν αγγίζεις ποτέ,δεν εχει κανένα νόημα. Μα το sliding to wipe κάνει ακριβώς αυτό, δηλαδή clear cache/dalvik και data. Δεν υπάρχει λόγος να μην το χρησιμοποιήσεις. Ουσιαστικά αυτό έκανα και όταν από beta 2 έβαλα beta 4 (βέβαια με καθαρή εγκατάσταση). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Ξεκίνησε πάλι το πρόγραμμα που έστελναν συσκευές στους devs και έχουν βγεί κάποιες νέες rom ήδη https://www.xda-developers.com/oneplus-6t-unofficial-lineageos-carbonrom-custom-roms Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Σας ευχαριστώ για τις γνώμες... Θα περιμένω λίγο ακόμα αν μπορέσω να βρω τα χρήματα να το πάρω από το επίσημο σαιτ αλλιώς βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Σας ευχαριστώ για τις γνώμες... Θα περιμένω λίγο ακόμα αν μπορέσω να βρω τα χρήματα να το πάρω από το επίσημο σαιτ αλλιώς βλέπουμε Εγώ θά σου πρότεινα κάτι λιιγο μεταχειρισμένο άριστο και ευρωπαϊκό! Εγώ έτσι έκανα και όταν είναι να το δώσω,θα φύγει σφαίρα και πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Beta 4.!βγήκε .την πέρασα.!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Και 9.0.12 για τους stock fan !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Εγώ θά σου πρότεινα κάτι λιιγο μεταχειρισμένο άριστο και ευρωπαϊκό! Εγώ έτσι έκανα και όταν είναι να το δώσω,θα φύγει σφαίρα και πάλι.. Θα κοιτάξω και αυτή τη λύση...ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Γιατί δεν τη βλέπω πουθενά; τι αλλαγές έχει; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxito Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 9.0.12 Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά πάμε... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Για να δούμε τι νεότερο έχουμε εδώ, δε βλέπω κάτι φοβερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Όταν δουλεύεις βράδυ κι έχεις χρόνο περνάς την . 12 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Γνωριζετε εαν ο φορτιστης του 6T ειναι ιδιος με του 5; Που μπορω να βρω αυθεντικο φορτιστη, εκτος απο το επισημο καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Από χθες παρατήρησα ότι στην ambient display η ώρα ενώ το πρώτο νούμερο ήταν κόκκινο πλέον το δείχνει άσπρο.. Αλλάζω τύπο ρολογιού αλλά τιποτα.εχει συμβεί σε κανέναν σας; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Και σε μένα το ίδιο, μήπως είναι για απόγευμα όμως η μετά το μεσημέρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Το νούμερο 1 γίνεται κόκκινο λόγω OnePlus, όχι όλα. Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts