Jump to content

Συγκριτικό καμερών κινητών τηλεφώνων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πω χάλασε και η apple στις ημερήσιες; Δεν μου αρεσουν καθόλου.

Εκτός αν τις επεξεργάστηκες και δεν το χεις γραψει. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι ημερήσιες από apple :wacko:

Ναι, αυτό πήγα να γράψω και εγώ. Σαν να έχει περάσει το snapseed από πάνω...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ισχύει και ήξερα ότι η Apple βγάζει σχετικά πιο γήινες φωτογραφίες

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ναι, αυτό πήγα να γράψω και εγώ. Σαν να έχει περάσει το snapseed από πάνω...

είναι ολες επεξεργασμένες στο snapseed, φαίνεται στα exif

aka bill_thes

Α οκ έτσι εξηγείται

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

καλα ενταξει (για iphone) !!!!

γ@μω τα αποτελεσματα δινουν ,βγαζουν πολυ καλα τους ανθρωπους και εχουν το καλυτερο βιντεο.

και οχι δεν ειναι καλες για iphone.

το παλικαρι τις περασε edit, απλα και ξεχασε να το ανεφερει.

Αυτή τη στιγμή τα iphone αν εξαιρέσεις τα Sony βγάζουν τις πιο φυσικές φωτογραφίες σε σχέση με τον ανταγωνισμο, ο άνθρωπος απλά δεν το ανέφερε, πάμε παρακάτω

Παιδιά καλημέρα!

Παίζει κανένα δείγμα από Motorola one vision και Realme 3 pro?

Lumia640 DS..WM10:D

FLICKR jon jon (mobile pics)..BUSY

GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos

εχει την πλακα του...

Μεταβαση σε Android 10 Open Beta 3 απο Pie.Πρωτες μου φωτο. Στοκ καμερα,πρωτα αυτοματο και μετα νυχτερινο τοπιο.

Oneplus 7 Pro.Καμια επεξεργασια απολυτως.

Μια κιτριναδα στα χρωματα που εβγαζε στο νυχτερινο τοπιο νομιζω δεν υπαρχει πλεον.Μου εκανε εντυπωση οτι η auto εβγαλε πιο χειροτερα την λαμπα στο κεντρο κατι που δεν ισχυε με την Pie. Συνολικα η δευτερη μου αρεσε πολυ περισσοτερο

48893510131_979f24bb4a_c.jpgIMG_20191013_212059 by Dim Tsak, on Flickr

48893691917_d629eabb75_c.jpgIMG_20191013_212103 by Dim Tsak, on Flickr

Redmi note 7 Gcam

https://live.staticflickr.com/65535/48903494048_53a4ec3cda_c.jpg' alt='48903494048_53a4ec3cda_c.jpg'>IMG_20191014_141246 by giannis manie, on Flickr[/img]

48903341057_653385d039_c.jpg

48892996961_840a238cff_c.jpg

48893177137_607032ee3a_c.jpg

48892460908_7d0609b9f2_c.jpg

Sorry για της προηγούμενες ξέχασα να γράψω ότι ήταν επεξεργασμένες..

αυτές είναι κανονικές

Sent from my iPhone using Tapatalk

Από τι συσκευή? Σόρυ το έχασα για αυτό ρώταω.

Πάντως πολύ φυσικές και καθαρές

Από τι συσκευή? Σόρυ το έχασα για αυτό ρώταω.

Πάντως πολύ φυσικές και καθαρές

iPhone 11 pro. Το γράφει στις πληροφορίες της εικόνας.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ναι το άνοιξα από Tapatalk και δεν είδα

Πολύ καλα αποτελέσματα όπως είπα και πριν για τα δικά μου δεδομένα.

Ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω

Astrophotography

Astrophotography προσπάθεια με pocophone f1 και gcam 7 από pixel 4.. Κακή προσπάθεια μιας κι έχει το φεγγάρι στην άκρη. Παρ όλα αυτά δείχνει τις δυνατότητες της εφαρμογής και μ ένα κινητό που δεν φημίζεται για την κάμερα του . Το κινητό απλά το άφησα πάνω σ ένα τραπέζι με την οθόνη κάτω . Ούτε τρίποδο ούτε τίποτα b34172062d915e4cdbaf08823bf72f3f.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Mi a3 stock vs gcam. Πρώτα stock.

Στη gcam ειχα 9 frames, default shutter και custom denoise.

48920653753_65da379591_z.jpgIMG_20191018_214617 by Andreas L., on Flickr

48921189141_d527f56018_z.jpgIMG_20191018_214553 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Υπερτερεί κι εδώ η gcam. Πιο φωτεινή και ξεχωρίζει και η καρέκλα που είναι μπροστά από το τραπέζι.

Στη πρώτη βλέπεις ένα ενιαίο πράγμα, με την πρώτη ματιά...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Υπερτερεί κι εδώ η gcam. Πιο φωτεινή και ξεχωρίζει και η καρέκλα που είναι μπροστά από το τραπέζι.

Στη πρώτη βλέπεις ένα ενιαίο πράγμα, με την πρώτη ματιά...

Ναι, εχει πολυ καλυτερο dynamic range. Δηλαδη φώτισε τις σκιές αλλά χωρίς να κάψει highligths (βασικά έχει σώσει και περισσότερα highlights).

Μια άλλη διαφορά ειναι οτι έχει λιγότερο θόρυβο (αν την κατεβάσεις και το δεις 100% θα το δεις).

Γενικά έχει καλή στοκ κάμερα. Αλλά τελικά με λίγο πειραματισμό στη gcam κατέληξα σε αυτές τις ρυθμίσεις που μόνο καλύτερο αποτέλεσμα δίνουν. :)

Edited by Antretng

Μια χαρά τη βλέπω τη στοκ του Mi a3 σε αυτή τη φωτο. Δεν είναι να πεις ότι η gcam κάνει κάποια μεγάλη διαφορά όπως σε άλλα κινητά. Δεν ξέρω βέβαια σε άλλες συνθήκες πως τα πάει.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μια χαρά τη βλέπω τη στοκ του Mi a3 σε αυτή τη φωτο. Δεν είναι να πεις ότι η gcam κάνει κάποια μεγάλη διαφορά όπως σε άλλα κινητά. Δεν ξέρω βέβαια σε άλλες συνθήκες πως τα πάει.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Σε άλλες έχω πετύχει μεγαλύτερη διαφορά (όπως αυτή που έβαλα παρακάτω). Αλλά γενικά εχεις δικιο. Εχει καλη στοκ κάμερα. Αν δηλαδη δεν ειχε ενεργοποιημένο api2, δεν αξιζε τόσο ο κόπος του ξεκλειδώματος. Αλλά εφόσον δεν χρειάζεται πειράγματα, νομίζω οτι εστω και αυτη η βελτίωση ειναι ικανοποιητική.

Εκεί βέβαια που την έχει περισσότερο ανάγκη ειναι την μέρα. Όχι τόσο για το dynamic range ή λεπτομέρια (που και πάλι έχει διαφορά) αλλά για το zsl μιας και έχει λιγο shutter lag η στοκ ενώ η gcam ειναι αστραπή σε zsl (οι περισσότερες gcam το έχουν ενεργοποιημένο στη μεσαία επιλογή hdr+) .

stock.jpg

night-lc-cleaner.jpg

Edited by Antretng

Astrophotography προσπάθεια με pocophone f1 και gcam 7 από pixel 4.. Κακή προσπάθεια μιας κι έχει το φεγγάρι στην άκρη. Παρ όλα αυτά δείχνει τις δυνατότητες της εφαρμογής και μ ένα κινητό που δεν φημίζεται για την κάμερα του . Το κινητό απλά το άφησα πάνω σ ένα τραπέζι με την οθόνη κάτω . Ούτε τρίποδο ούτε τίποτα

φιλότιμη προσπάθεια.. αλλά θέλει κατάμαυρο ουρανό χωρίς φεγγάρι και όσο το δυνατόν καθαρή ατμόσφαιρα μακριά απο τα φώτα της πόλης για να πάρεις το ιδανικό αποτέλεσμα

aka bill_thes

φιλότιμη προσπάθεια.. αλλά θέλει κατάμαυρο ουρανό χωρίς φεγγάρι και όσο το δυνατόν καθαρή ατμόσφαιρα μακριά απο τα φώτα της πόλης για να πάρεις το ιδανικό αποτέλεσμα
Ισχύει. Είναι η πρώτη δοκιμή που έκανα. Ότι είχα περάσει την εφαρμογή. Θα δοκιμάσω πάλι. Φυσικά αυτή η λειτουργία δουλεύει και σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη. Δεν είναι μόνο γι άστρα

• The topic was unpinned