babill2004 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Πω χάλασε και η apple στις ημερήσιες; Δεν μου αρεσουν καθόλου. Εκτός αν τις επεξεργάστηκες και δεν το χεις γραψει. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι ημερήσιες από apple :wacko: Ναι, αυτό πήγα να γράψω και εγώ. Σαν να έχει περάσει το snapseed από πάνω... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ισχύει και ήξερα ότι η Apple βγάζει σχετικά πιο γήινες φωτογραφίες Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλό θα ηταν να τις δουμε και σε full ανάλυση. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Honor view 20 auto Honor view 20 auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ναι, αυτό πήγα να γράψω και εγώ. Σαν να έχει περάσει το snapseed από πάνω... είναι ολες επεξεργασμένες στο snapseed, φαίνεται στα exif Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Α οκ έτσι εξηγείται Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλό θα ήταν να το γράφουμε πάντως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 καλα ενταξει (για iphone) !!!! γ@μω τα αποτελεσματα δινουν ,βγαζουν πολυ καλα τους ανθρωπους και εχουν το καλυτερο βιντεο. και οχι δεν ειναι καλες για iphone. το παλικαρι τις περασε edit, απλα και ξεχασε να το ανεφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Αυτή τη στιγμή τα iphone αν εξαιρέσεις τα Sony βγάζουν τις πιο φυσικές φωτογραφίες σε σχέση με τον ανταγωνισμο, ο άνθρωπος απλά δεν το ανέφερε, πάμε παρακάτω Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Mi9 gcam IMG_20191005_221208 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Παιδιά καλημέρα! Παίζει κανένα δείγμα από Motorola one vision και Realme 3 pro? Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Μεταβαση σε Android 10 Open Beta 3 απο Pie.Πρωτες μου φωτο. Στοκ καμερα,πρωτα αυτοματο και μετα νυχτερινο τοπιο. Oneplus 7 Pro.Καμια επεξεργασια απολυτως. Μια κιτριναδα στα χρωματα που εβγαζε στο νυχτερινο τοπιο νομιζω δεν υπαρχει πλεον.Μου εκανε εντυπωση οτι η auto εβγαλε πιο χειροτερα την λαμπα στο κεντρο κατι που δεν ισχυε με την Pie. Συνολικα η δευτερη μου αρεσε πολυ περισσοτερο IMG_20191013_212059 by Dim Tsak, on Flickr IMG_20191013_212103 by Dim Tsak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Redmi note 7 Gcam https://live.staticflickr.com/65535/48903494048_53a4ec3cda_c.jpg' alt='48903494048_53a4ec3cda_c.jpg'>IMG_20191014_141246 by giannis manie, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Sorry για της προηγούμενες ξέχασα να γράψω ότι ήταν επεξεργασμένες.. αυτές είναι κανονικές Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Από τι συσκευή? Σόρυ το έχασα για αυτό ρώταω. Πάντως πολύ φυσικές και καθαρές Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Από τι συσκευή? Σόρυ το έχασα για αυτό ρώταω. Πάντως πολύ φυσικές και καθαρές Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk iPhone 11 pro. Το γράφει στις πληροφορίες της εικόνας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ναι το άνοιξα από Tapatalk και δεν είδα Πολύ καλα αποτελέσματα όπως είπα και πριν για τα δικά μου δεδομένα. Ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Astrophotography προσπάθεια με pocophone f1 και gcam 7 από pixel 4.. Κακή προσπάθεια μιας κι έχει το φεγγάρι στην άκρη. Παρ όλα αυτά δείχνει τις δυνατότητες της εφαρμογής και μ ένα κινητό που δεν φημίζεται για την κάμερα του . Το κινητό απλά το άφησα πάνω σ ένα τραπέζι με την οθόνη κάτω . Ούτε τρίποδο ούτε τίποτα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Mi a3 stock vs gcam. Πρώτα stock. Στη gcam ειχα 9 frames, default shutter και custom denoise. IMG_20191018_214617 by Andreas L., on Flickr IMG_20191018_214553 by Andreas L., on Flickr Edited October 18, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Υπερτερεί κι εδώ η gcam. Πιο φωτεινή και ξεχωρίζει και η καρέκλα που είναι μπροστά από το τραπέζι. Στη πρώτη βλέπεις ένα ενιαίο πράγμα, με την πρώτη ματιά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 (edited) Υπερτερεί κι εδώ η gcam. Πιο φωτεινή και ξεχωρίζει και η καρέκλα που είναι μπροστά από το τραπέζι. Στη πρώτη βλέπεις ένα ενιαίο πράγμα, με την πρώτη ματιά... Ναι, εχει πολυ καλυτερο dynamic range. Δηλαδη φώτισε τις σκιές αλλά χωρίς να κάψει highligths (βασικά έχει σώσει και περισσότερα highlights). Μια άλλη διαφορά ειναι οτι έχει λιγότερο θόρυβο (αν την κατεβάσεις και το δεις 100% θα το δεις). Γενικά έχει καλή στοκ κάμερα. Αλλά τελικά με λίγο πειραματισμό στη gcam κατέληξα σε αυτές τις ρυθμίσεις που μόνο καλύτερο αποτέλεσμα δίνουν. :) Edited October 19, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Μια χαρά τη βλέπω τη στοκ του Mi a3 σε αυτή τη φωτο. Δεν είναι να πεις ότι η gcam κάνει κάποια μεγάλη διαφορά όπως σε άλλα κινητά. Δεν ξέρω βέβαια σε άλλες συνθήκες πως τα πάει. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 (edited) Μια χαρά τη βλέπω τη στοκ του Mi a3 σε αυτή τη φωτο. Δεν είναι να πεις ότι η gcam κάνει κάποια μεγάλη διαφορά όπως σε άλλα κινητά. Δεν ξέρω βέβαια σε άλλες συνθήκες πως τα πάει. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Σε άλλες έχω πετύχει μεγαλύτερη διαφορά (όπως αυτή που έβαλα παρακάτω). Αλλά γενικά εχεις δικιο. Εχει καλη στοκ κάμερα. Αν δηλαδη δεν ειχε ενεργοποιημένο api2, δεν αξιζε τόσο ο κόπος του ξεκλειδώματος. Αλλά εφόσον δεν χρειάζεται πειράγματα, νομίζω οτι εστω και αυτη η βελτίωση ειναι ικανοποιητική. Εκεί βέβαια που την έχει περισσότερο ανάγκη ειναι την μέρα. Όχι τόσο για το dynamic range ή λεπτομέρια (που και πάλι έχει διαφορά) αλλά για το zsl μιας και έχει λιγο shutter lag η στοκ ενώ η gcam ειναι αστραπή σε zsl (οι περισσότερες gcam το έχουν ενεργοποιημένο στη μεσαία επιλογή hdr+) . Edited October 19, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Astrophotography προσπάθεια με pocophone f1 και gcam 7 από pixel 4.. Κακή προσπάθεια μιας κι έχει το φεγγάρι στην άκρη. Παρ όλα αυτά δείχνει τις δυνατότητες της εφαρμογής και μ ένα κινητό που δεν φημίζεται για την κάμερα του . Το κινητό απλά το άφησα πάνω σ ένα τραπέζι με την οθόνη κάτω . Ούτε τρίποδο ούτε τίποτα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk φιλότιμη προσπάθεια.. αλλά θέλει κατάμαυρο ουρανό χωρίς φεγγάρι και όσο το δυνατόν καθαρή ατμόσφαιρα μακριά απο τα φώτα της πόλης για να πάρεις το ιδανικό αποτέλεσμα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 φιλότιμη προσπάθεια.. αλλά θέλει κατάμαυρο ουρανό χωρίς φεγγάρι και όσο το δυνατόν καθαρή ατμόσφαιρα μακριά απο τα φώτα της πόλης για να πάρεις το ιδανικό αποτέλεσμαΙσχύει. Είναι η πρώτη δοκιμή που έκανα. Ότι είχα περάσει την εφαρμογή. Θα δοκιμάσω πάλι. Φυσικά αυτή η λειτουργία δουλεύει και σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη. Δεν είναι μόνο γι άστρα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts