nikkal Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Λογικά είναι bug, το ίδιο έχω και εγώ στο P20 pro από το emui 9 και μετά. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά όταν συμβαίνει είναι περίπου όπως το περιγράφεις. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Σήμερα έκατσα και το παρατήρησα λεπτομερώς. Χτυπά μια φορά παραπάνω από τον αριθμό των εισερχομένων μηνυμάτων. Αν δηλαδή έχω 4 εισερχόμενα, χτυπά 5 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Τελικα δουλεύει το led, εστρωσε με επανεκκίνηση MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Καλημερα σε όλους. Εχθές τελικά μου ήρθε η μικρή αναβάθμιση αλλά δεν είδα καμιά διαφορά. Έγραψε ότι διορθωνει τη μπαταρία το AR της κάμερας κάτι στο πληκτρολόγιο και στην εμφάνιση ώρας τα οποία σε εμένα δούλευαν σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Ποια εκδοση εχει δηλαδη το κινητο σου τωρα; Σε εμενα εχει την 9.1.0.219. Για ριξε μια ματια και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Τώρα έχω την 234 και έρχεται σιγά σιγά σε όλους απλά όπως γράφω δεν είδα διάφορες.απο ότι διαβάζω σε ξένο forum είναι για κάποιους που είχαν θέματα μετα την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Παιδια η αντροιντ 10 θα υποστηριζει aod λειτουργια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Παιδια η αντροιντ 10 θα υποστηριζει aod λειτουργια; Το always on display ειναι κατι που βαζουν μονο στις amoled, oled οθονες λόγω της φυσης της οθονης. Αν ρωτας για το Honor 8x,όχι, δεν θα παρει ποτε aod, εχει LCD οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ήρθε update σήμερα Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Και σε μένα από προχθές. Την εγκατέστησα. Δεν έχει αλλάξει το παραμικρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Κολλάει λιγότερο το messenger Στάλθηκε από το ASUS_Z01KD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Το messenger κολλάει γιατί είναι από μόνο του προβληματικό σαν εφαρμογή. Δεν φταιει πουθενά το κινητό σε αυτό Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Σε άλλες συσκευές δεν κολλάει τοσο Στάλθηκε από το ASUS_Z01KD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Εμένα, πάντως, η αναβάθμιση δημιούργησε προβλήματα στην εφαρμογή των e-mails. Πέραν του θέματος με τις ειδοποιήσεις, που είχα γράψει παραπάνω, τρώει σκαλωματα και ενίοτε κολλάει και δεν μπορεί να ανοίξει τα e-mails. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μήπως κανεις γνωριζει τι γινεται με το 9x ?? Θα υπαρξει global εκδοση? θα ερθει ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Χωρίς GAAPS FORGET IT Sent from inner space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εμένα, πάντως, η αναβάθμιση δημιούργησε προβλήματα στην εφαρμογή των e-mails. Πέραν του θέματος με τις ειδοποιήσεις, που είχα γράψει παραπάνω, τρώει σκαλωματα και ενίοτε κολλάει και δεν μπορεί να ανοίξει τα e-mails. Εμένα από την προηγούμενη αναβάθμιση σε 9.0.1 αλλά και τώρα με την 9.1 η εφαρμογή email δουλεύει μεν κανονικά σε outlook λογαριασμό και έρχονται και τα νέα email αλλά μαζί έρχονται και παλιότερα που τα έχω διαγράψει μέσω της εφαρμογής. Μόνο αν μπω από τον υπολογιστή και διαγράψω οριστικά τα μηνύματα δεν μου ξαναεμφανίζονται. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μήπως κανεις γνωριζει τι γινεται με το 9x ?? Θα υπαρξει global εκδοση? θα ερθει ελλαδα?Επειδή κι εγω ενδιαφέρομαι, ειχα ρωτησει πριν 2 εβδομάδες στο επίσημο account της Honor αν όντως θα κυκλοφορήσουν τέλη Νοεμβρίου όπως ανέφεραν δημοσιεύματα. Ενω τον ρωτησα και για τα δυο (9X & 9X Pro) μου εκανε εντύπωση πως αυτός/η ανέφερε χαρακτηριστικά μονο το 9X, επιβεβαιώνοντας πάντως οτι το περιμένουμε τελη Νοέμβρη Ελλάδα. Πιθανολογώ οτι θα ερθει ενα μοντελο, οχι το Pro και θα εχει και το fingerprint scanner στην πλάτη και οχι στα πλάγια. Υπάρχουν και φημες πάντως οτι μπορεί να μην εχει Google Play Services. Στάλθηκε από το HRY-LX1T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Χωρις GAAPS δεν αξιζει Υπαρχουν πια δεκαδες εταιρειες με κινητα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εμένα από την προηγούμενη αναβάθμιση σε 9.0.1 αλλά και τώρα με την 9.1 η εφαρμογή email δουλεύει μεν κανονικά σε outlook λογαριασμό και έρχονται και τα νέα email αλλά μαζί έρχονται και παλιότερα που τα έχω διαγράψει μέσω της εφαρμογής. Μόνο αν μπω από τον υπολογιστή και διαγράψω οριστικά τα μηνύματα δεν μου ξαναεμφανίζονται. Τον έχεις ορίσει ως exchange εταιρικό λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 9.1.0.234, έχει παρατηρήσει κανείς αν έχει χαθεί η δυνατότητα του κλειδώματος οθόνης με μοτίβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 (edited) Στο δικό μου, που είχα από πριν μοτίβο, δουλεύει κανονικά. Άσχετο... Προτάσεις για tempered glass είτε από εδώ είτε από Κίνα; Πήρα ένα από aliexpress, από αυτά τα οποία έχουν μαύρο περίγραμμα, αλλά δυστυχώς δεν ειναι ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης, με αποτέλεσμα να καλυπτει μέρος αυτής περιμετρικά... Τα forever που πουλάει το e-shop αξίζουν; Edited October 7, 2019 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να κατεβάσω την διπλή (για δυο νούμερα) δίδυμη εφαρμογή viber . Την υποστηρίζει το κινητό? Edited October 9, 2019 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να κατεβάσω την διπλή (για δυο νούμερα)εφαρμογή viber . Την υποστηρίζει το κινητό? Υπαρχει αλλη εφαρμογη για το viber για δικαρτο;;; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Στο δικό μου, που είχα από πριν μοτίβο, δουλεύει κανονικά. Άσχετο... Προτάσεις για tempered glass είτε από εδώ είτε από Κίνα; Πήρα ένα από aliexpress, από αυτά τα οποία έχουν μαύρο περίγραμμα, αλλά δυστυχώς δεν ειναι ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης, με αποτέλεσμα να καλυπτει μέρος αυτής περιμετρικά... Τα forever που πουλάει το e-shop αξίζουν; Και στο προηγουμενο κινητο μου αλλα κ σε αυτο, tempered glass της nilkin εβαζα και βαζω. Απο aliexpress τα πηρα. Δυο φορες που χρειαστηκαν να τα βγαλουν τα λεφτα τους τα εβγαλαν. Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη τους σε σχεση με τα φθηνα, αλλα εχω διαβασει καλα σχολια για τα τζαμακια της εταιριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Και στο προηγουμενο κινητο μου αλλα κ σε αυτο, tempered glass της nilkin εβαζα και βαζω. Απο aliexpress τα πηρα. Δυο φορες που χρειαστηκαν να τα βγαλουν τα λεφτα τους τα εβγαλαν. Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη τους σε σχεση με τα φθηνα, αλλα εχω διαβασει καλα σχολια για τα τζαμακια της εταιριας. Αυτό πού πήρες εφαρμόζει από άκρη σε άκρη της οθόνης; Έχεις κάποιο ενδεικτικό link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts