MakTheo Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Για tempered glass πάρτε το mofi, οτι καλυτερο με αψογη εφαρμογη, το πηρα 2η φορα απο Ελλάδα MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) Αυτό πού πήρες εφαρμόζει από άκρη σε άκρη της οθόνης; Έχεις κάποιο ενδεικτικό link; € 9,23 20%OFF | Huawei Honor 8X Tempered Glass Nillkin H+Pro 0.2MM Transparent Screen Protector For Huawei Honor 8X Glass Film https://s.click.aliexpress.com/e/CsxX6QqG Απο αυτον τον πωλητη το πηρα το tempered glass. Απο ακρη σε ακρη οχι δεν εφαρμοζει τελειως, αφηνει ενα πολυ μικρο κενο. Εχω δει και αλλα tempered glass για αυτο το κινητο που δεν εφαρμοζουν απο ακρη σε ακρη. Δεν ξερω γιατι το κανουν ετσι. Στο προηγουμενο κινητο μου το Huawei Honor 6 οσα tempered glass πηρα ηταν απο ακρη σε ακρη. Edit: Δεν ξερω γιατι αλλα κανω copy paste απο το κινητο το λινκ απο το αλι αλλα δεν βγαζει σε καποιο προιον. Ριξε ενα ψαχτηρι για nilkin tempered glass στο ali, θα το βρεις ευκολα. Edited October 11, 2019 by fotaras85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Χθες ήρθε νέα ενημέρωση λογισμικού και πλέον είμαι στην 9.1.0.237 Ευελπιστώ να διορθώσει κάποια bugs που είχα με την εφαρμογή των mail (αν και στις σημειώσεις δεν αναφέρει κάτι)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Χθες ήρθε νέα ενημέρωση λογισμικού και πλέον είμαι στην 9.1.0.237 Ευελπιστώ να διορθώσει κάποια bugs που είχα με την εφαρμογή των mail (αν και στις σημειώσεις δεν αναφέρει κάτι)... Ομοίως και σε εμένα ήρθε. Δεν είδα κάποια διαφορά προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ομοίως και σε εμένα ήρθε. Δεν είδα κάποια διαφορά προς το παρόν Ενημέρωση ασφαλείας ειναι μην περιμένετε να δείτε κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλησπέρα. Στο στο Facebook App τα βιντεάκια παίζουν μόνο αν κρατήσω το τηλέφωνο οριζόντια, όταν το κρατάω κάθετα δείχνει μόνο ένα άσπρο τετράγωνο(στην θέση που είναι το βίντεο). :wacko: Είναι αυτό λογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλησπέρα. Στο στο Facebook App τα βιντεάκια παίζουν μόνο αν κρατήσω το τηλέφωνο οριζόντια, όταν το κρατάω κάθετα δείχνει μόνο ένα άσπρο τετράγωνο(στην θέση που είναι το βίντεο). :wacko: Είναι αυτό λογικό? Αυτο δεν έχει να κάνει με το τηλεφωνο αλλά με το app... Δοκιμασε καμια επανεγκατασταση μήπως στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Αν βάλω full face tempered glass, η Spigen θήκη που ήδη έχω θα το σηκώσει; Αν όχι, ποιο να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Spigen με full face εχω δεν μου την σηκωνει. Πρεπει ομως να το βαλεις με ακριβεια και τις πρωτες 2 μερες να το προσεχεις και να πατας τις ακρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 http://www.e-shop.gr/4smarts-second-glass-limited-cover-for-huawei-honor-8x-p-TEL.057217 Εγώ πήρα αυτό. Δεξιά και αριστερά καλύπτει όλη την οθονη μεταξύ του μαύρου περιγράμματος. Πάνω και κάτω επίσης. Όμως, δεξιά και αριστερά, στα τελειώματα, έχει κρατήσει (συμμετρικά) αέρα. Αυτό έχει να κάνει με καμπυλότητα της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 καλησπερα παιδια να ρωτησω εχει την μπαντα Β20(800) ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Το JSN-L21 NAI Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 συνοπτικα μπορει να γραψει καποιος θετικα και αρνητικα; τα 4 gb ram ειναι αρκετα για βασικη χρηση ή δεν εχει προοπτικη η συσκευη και αρχιζει και βαραινει; το 8Χ τι διαφορες εχει απο το 8;αξιζει να το προτιμησω απο το 8 ή ακομη και απο το 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Μια χαρά είναι τα 4gb. To 8 και το 10 είναι άλλη κατηγορία. Ωστόσο το 8 είναι πολύ παλιό. Το 8x είναι καλύτερο σε όλα. Το 10 είναι πιο δυνατό, αλλά δεν θα παρατηρήσεις κάτι φοβερό στην απλή καθημερινή χρήση, και έχει μικρότερη οθόνη, και μπαταρία - αυτονομία. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 To 8 και το 10 είναι άλλη κατηγορία. Sent from my SM-G970F εχω χρησιμοποιησει το 8, με καλυψε απολυτα και ηταν απροβληματιστο γνωστος ενδιαφερεται για συσκευη σε αυτο το επιπεδο τιμων και του προτεινα 8,8Χ και 10. ποια ειναι η επιλογη σου μεταξυ των 3; ο προβληματισμος του ειναι επισης για τα 4 ραμ. να προχωρησει με honor ή να κοιταξει χιαομι με 6 ραμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Είπαμε το 8 είναι πολύ παλιό και πιο αργό από το 8X. Αν θέλει κάτι πιο σύγχρονο με πιο ψηλή οθόνη (το 8 είναι 16:9) θα πάει στα άλλα 2. Αν θέλει μαζεμένη συσκευή πάει στο 10. Αν θέλει πιο μεγάλη, με καλύτερη μπαταρία και αυτονομία, μπορεί να στραφεί στο 8X. Όπως σου είπα, δεν έχεις πρόβλημα με τα 4Gb. Για τα xiaomi δεν γνωρίζω/δεν έχω ασχοληθεί καθώς δεν μου αρέσουν και πολύ. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 ξεκαθαρος λογος να προτιμησει το 8Χ απο το 10 κ αντιστροφα; εκτος του μεγεθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 ξεκαθαρος λογος να προτιμησει το 8Χ απο το 10 κ αντιστροφα; εκτος του μεγεθους Honor 8x: Μεγαλύτερη (χορταστική) οθόνη, καλύτερη αυτονομια και υποκειμενικά για εμένα ομορφότερο τηλέφωνο. Honor 10: Καλύτερος επεξεργαστής και καλύτερη φωτογραφική. Διαλέγεις και παίρνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Αυτο δεν έχει να κάνει με το τηλεφωνο αλλά με το app... Δοκιμασε καμια επανεγκατασταση μήπως στρώσειΌταν γίνεται unistall και install φτιάχνει αλλα μετά από λιγο τα ίδια πάλι. Και γω αυτό πιστεύω φταιει η App. Σε ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Μου πετάει 5-6 φορές τη μέρα μπροστά ότι υπάρχει ενημέρωση συστήματος κ έχω βαρεθεί να πατάω το "αργότερα". Πώς γίνεται να ησυχάσω από αυτές τις σπαστικές ειδοποιήσεις;; Δεν θέλω να κάνω update Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Μου πετάει 5-6 φορές τη μέρα μπροστά ότι υπάρχει ενημέρωση συστήματος κ έχω βαρεθεί να πατάω το "αργότερα". Πώς γίνεται να ησυχάσω από αυτές τις σπαστικές ειδοποιήσεις;; Δεν θέλω να κάνω update Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΊσως να έπρεπε να κάνεις updates... Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κάθε περίπτωση πήγαινε στις ενημερώσεις και βάλε να κατεβαίνουν μόνο. Manually Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αποεπελεξε για αρχή αυτές τις 2 επιλογές Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Καλησπέρα μια βοήθεια.Υπαρχει καμία Gcam λειτουργική; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 4.1.0016 και 5.1.018 σε beta λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Επειδή έχω μπερδευτεί υπάρχει κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δυστυχώς δεν έχω τα link. Κάνε μία αναζήτηση με keywords τους αριθμούς των εκδόσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts