harisma23 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Μόλις ήρθε στο 8Χ ενημέρωση λογισμικού ΟΤΑ με αριθμό έκδοσης 8.2.0.135 και την πέρασα. Στην ουσία πρέπει να είναι η ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Δυστυχως δε μου ερχονται sms απο πολλους. Δεν ξερω τι μπορει να φταει. Μηπως να αλλαξω σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Δες αν είναι σωστό το τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο μηνύματων. Ποιο μοντέλο έχεις; Το ευρωπαϊκό; Edited February 18, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Η μπαταρία του 8x είναι εντυπωσιακή απρόσμενα . Ανοικτά WiFi , 4G DATA , BLUETOOTH , χρήση viber τηλεφώνου ( όχι Facebook ) , όλα αυτά ανοικτά τουλάχιστον για 17 ώρες την ημέρα και η μπαταρία από το 100% πάει στο 20 μέρα από 3 μέρες . Είναι εντυπωσιακό . Σχετικά με την κάμερα η μόνη δοκιμή που έχω κάνει είναι βίντεο 1080 και φώτο σε μαγαζί( πίστα ) βράδυ που σημαινει φώτα πολλά να πηγαινοερχονται προς όλες τις κατευθύνσεις , προβολείς κόκκινοι μπλε κίτρινοι άσπροι κλπ κλπ και έχω να πω ότι με σταθερό χέρι το βίντεο είναι πολύ καλό . Το ίδιο ισχύει και για τις φώτο . Ψάχνω να πάρω ή αυτό αλλά με 6ram και δε το βρίσκω Ελλάδα για να έχει εγγύηση , ή το mate 20 (όχι το pro ουτε το lite ) . Υπάρχει κάποια άποψη από κανένα για αυτή τη σύγκριση ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Celtic ναι το ευρωπαικο. Πως κοιταω αυτο για τα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Με 6 ram δεν ειναι ευρωπαικη εκδοση ειναι κινεζικο. Τα ευρωπαικα ειναι 4/64 και 4/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Celtic ναι το ευρωπαικο. Πως κοιταω αυτο για τα μηνύματα; Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Για βάλε άλλη εφαρμογή μηνυμάτων να δεις Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 (edited) Στα μπαμ - μπαμ. 8x ή play; Είμαι ακόμα σε δίλημμα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Σκοπός αυτονομία και κάμερα και γρήγορη φόρτιση! Edited February 21, 2019 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Για κάμερα δεν έχω άποψη. Αλλά το play μάλλον έχει πιο γρήγορη φόρτιση, και σίγουρα είναι σε άλλη κατηγορία το SoC. Αυτονομία σχεδόν τα ίδια φαίνονται. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Στα μπαμ - μπαμ. 8x ή play; Είμαι ακόμα σε δίλημμα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Σκοπός αυτονομία και κάμερα και γρήγορη φόρτιση! Play To 8x υπερέχει λίγο σε οθόνη, αυτονομία και ύπαρξη διπλής SIM+ανεξάρτητη SD Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Μάλλον το 8Χ υπερέχει και σε κάμερα, χωρίς να είναι και φοβερή βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 γνωριζει καποιος ποτε θα παροθμε την μεγαλη αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Είναι ιδέα μου ή με την καινούργια αναβάθμιση 8.2.0.135 η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα; Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Τωρα που το λες και εγω το παρατήρησα.. Βεβαια απο την αλλη, εχω βαλει και 2η sim και καποιες ακομα εφαρμογες οποτε δεν ειναι σταθερη η σύγκριση MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafetzooo Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Συμφωνώ και γω για τη γρηγορότερη μείωση της μπαταρίας. Ίδιες εφαρμογές και ίδιο set-up (2 sim) πριν την τελευταία έκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Τωρα που το λες και εγω το παρατήρησα.. Βεβαια απο την αλλη, εχω βαλει και 2η sim και καποιες ακομα εφαρμογες οποτε δεν ειναι σταθερη η σύγκριση MakTheo Εγω τη σύγκριση την κάνω με τα παρακάτω δεδομένα. 1. Είχα από πριν 2 κάρτες SIM 2. Δεν έχω κατεβάσει κάποια καινούργια εφαρμογή ώστε να μου κάνει drainning. 3. Η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε μόνη της βράδυ (από λάθος επιλογή στο τηλέφωνο). Πάντως δεν μπορεί να είναι η ιδέα μου κάτι πρέπει να παίζει... Ας το επιβεβαιώσουν και άλλοι αν έχουν παρατηρήσει κάτι ανάλογο. Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Είναι ιδέα μου ή με την καινούργια αναβάθμιση 8.2.0.135 η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα; Μπα...λες; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Εγω δεν το παρατηρησα. 2 σιμ δεδομενα και bluetooth ολη μερα ανοιχτα, πλοηγηση καμια ωρα με gps, ομιλια, ιντερνετ δεν πεφτει με τιποτα. Αλλα 6ωρες το βραδυ κλειστο. Βγαινουν 2 μερες ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Για το τριμηνο που το χρησιμοποιησα ημουν τοσο ευχαριστημενος απο την αυτονομια που και λιγο να επεφτε παλι καλη θα ειναι. Και η μανα μου στην οποια το εδωσα δεν εχει αναφερει κανενα παραπονο για το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Η συσκευή είναι εξαιρετική στο θέμα μπαταρία. Και όταν πάρει και 9 ακόμα καλύτερη..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Δοκιμασα σημερα και τον δεκτη gps με το igo να τρεχει σαν προγραμμα,εξαιρετικο,αμεση ευρεση δορυφ/ρων και το σημα σταθεροτατο. Ακομα και στο κεντρο της Αθηνας που κατεβηκα,αναμεσα σε ωηλα κτιρια,δεν εχασε σημα ουτε για δευτερόλεπτο. Α και την εργοστασιακη ζελατινα να την βγαλετε.....χανει πολυ απο την ομορφια της η οθονη.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Προς ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω πως τρέχει ένας διαγωνισμός από τις εκδόσεις Διόπτρα με δώρο δύο τηλέφωνα HONOR 8X. Για τις λεπτομέρειες εδώ. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 (edited) ''Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Huawei EMUI ανακοίνωσε επίσημα ότι τα Mate 9, Mate 9 Porsche Design, Mate 9 Pro, P10, P10 Plus, Glory V9, Glory 9, Nova 2s, οκτώ μοντέλα δηλαδή συνολικά, θα λάβουν την αναβάθμιση σε EMUI 9.0. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι άλλα τρία μοντέλα θα πάρουν την αναβάθμιση σε EMUI9.0. Τα μοντέλα αυτά θα είναι τα Glory 8X, Mate 20 Lite (Maimang 7) και Nova 3'' ΑΠΟ iTechNews.gr. https://itechnews.gr/2019/03/huawei-3-montela-tis-pairnoyn-to-emui-9/ Επισης αναφερει ''Οι χρήστες των παραπάνω μοντέλων μπορούν να αναβαθμίσουν στο πιο πρόσφατο σύστημα EMUI 9.0 ανοίγοντας [Υπηρεσία μέλους] ή [Υπηρεσίες] APP – Υπηρεσία – Αναβάθμιση.'' Αυτο το Glory 8χ ποιο ειναι ? εχει καμία σχεση με το honor 8x? σκεφτηκα..... και μετα βρηκα αυτο ''DeviceRanking σας προσφέρει την ευκαιρία να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του Honor 8x επίσης γνωστό ως Glory 8x, JSN-L21, JSN-L42 με άλλα μοντέλα της Huawei'' https://www.deviceranking.gr/phone/13568/huawei-honor-8x ηρθε η ωρα λετε για android 9??????? Aν ναι τοτε οπως το ιδιο αρθρο αναφερει ''Σε σύγκριση με το EMUI 8.0, το EMUI 9.0 θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργική αποδοτικότητα. Αυτό γίνεται χάρη στην υποκείμενη βελτιστοποίηση της κωδικοποίησης και την ακριβή πρόβλεψη του ΑΙ, η ταχύτητα ανταπόκρισης του συστήματος είναι βελτιωμένη κατά 25.8%. Ο χρόνος εκκίνησης είναι μικρότερος κατά 102msec, ενώ η ομαλοποίηση του συστήματος είναι καλύτερη κατά 12.9%.'' Edited March 6, 2019 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 ''Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Huawei EMUI ανακοίνωσε επίσημα ότι τα Mate 9, Mate 9 Porsche Design, Mate 9 Pro, P10, P10 Plus, Glory V9, Glory 9, Nova 2s, οκτώ μοντέλα δηλαδή συνολικά, θα λάβουν την αναβάθμιση σε EMUI 9.0. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι άλλα τρία μοντέλα θα πάρουν την αναβάθμιση σε EMUI9.0. Τα μοντέλα αυτά θα είναι τα Glory 8X, Mate 20 Lite (Maimang 7) και Nova 3'' ΑΠΟ iTechNews.gr. https://itechnews.gr/2019/03/huawei-3-montela-tis-pairnoyn-to-emui-9/ Επισης αναφερει ''Οι χρήστες των παραπάνω μοντέλων μπορούν να αναβαθμίσουν στο πιο πρόσφατο σύστημα EMUI 9.0 ανοίγοντας [Υπηρεσία μέλους] ή [Υπηρεσίες] APP – Υπηρεσία – Αναβάθμιση.'' Αυτο το Glory 8χ ποιο ειναι ? εχει καμία σχεση με το honor 8x? σκεφτηκα..... και μετα βρηκα αυτο ''DeviceRanking σας προσφέρει την ευκαιρία να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του Honor 8x επίσης γνωστό ως Glory 8x, JSN-L21, JSN-L42 με άλλα μοντέλα της Huawei'' https://www.deviceranking.gr/phone/13568/huawei-honor-8x ηρθε η ωρα λετε για android 9??????? Aν ναι τοτε οπως το ιδιο αρθρο αναφερει ''Σε σύγκριση με το EMUI 8.0, το EMUI 9.0 θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργική αποδοτικότητα. Αυτό γίνεται χάρη στην υποκείμενη βελτιστοποίηση της κωδικοποίησης και την ακριβή πρόβλεψη του ΑΙ, η ταχύτητα ανταπόκρισης του συστήματος είναι βελτιωμένη κατά 25.8%. Ο χρόνος εκκίνησης είναι μικρότερος κατά 102msec, ενώ η ομαλοποίηση του συστήματος είναι καλύτερη κατά 12.9%.'' Ναι θα παρει 9,λογικα μεχρι τελος του τρέχοντος μηνα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Περίμενα σχεδον 2 μήνες για ενα τζαμακι προστασίας της mofi (το οποιο παρεμπιπτόντως καθεται τελεια, με μαύρο πλαίσιο γυρω, και η συσκευασια του ειναι premium) και χθες το εβαλα και σημερα μου επεσε το κινητό και ραγισε η προστασια.. Τυχερός στην ατυχια μου βεβαια καθως μονο εκει υπηρξε ζημια, η φαση είναι ότι ηταν η πρώτη φορα που τζαμακι εκατσε τόσο άψογα! MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts