Jump to content

kafetzooo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kafetzooo

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 30

kafetzooo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Συμφωνώ και γω για τη γρηγορότερη μείωση της μπαταρίας. Ίδιες εφαρμογές και ίδιο set-up (2 sim) πριν την τελευταία έκδοση..
  2. Ελπίζω να είμαι τυχερός γιατί χρειάζομαι αντικατάσταση μετά από τέσσερα χρόνια.. Καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Είναι σίγουρο για την εγγύηση από την Ιταλία πώς έχει ισχύ και στην Ελλάδα; Το έχουμε επιβεβαιώσει με την αντιπροσωπεία εδώ; Επίσης είναι ξεκλείδωτες οι SIM για τα ελληνικά δίκτυα; Αν ναι, να το παραγγείλω επί τόπου για να το έχω την Παρασκευή! Ειδάλλως υπομονή από skroutz... https://www.amazon.it/gp/aw/d/B07HJDDLRK#Ask
  4. kafetzooo

    Jiayu S3

    Συγγνώμη για το spam αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορώ να κάνω flash νέα rom στο tablet (Ceros Revolution) με τη γνωστή διαδικασία που λέει και ο οδηγός του θέματος για το κινητό μας; Το έχω κάνει ήδη δύο φορές στο κινητό με την RC5 και την 7.1.1, οπότε και η διαδικασία είναι γνωστή.
  5. kafetzooo

    Jiayu S3

    Σχετικά με το πρόβλημα που είχα, δεν είχα κάνει κάποιο back up οπότε και έκανα ξανά flash την RC5. Το πρόβλημα λύθηκε αλλά και πάλι το κινητό όταν το λειτουργώ σβήνει, κυρίως στην αναπαραγωγή video. Επόμενο βήμα θα είναι να κάνω flash άλλη ROM και αν συνεχίσει το πρόβλημα factory reset... Ειδάλλως πάμε για νέο κινητό...
  6. kafetzooo

    Jiayu S3

    Καλησπέρα σε όλους! Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια στα χέρια μου το κινητό έβγαλε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το ίδιο που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω. Να αναφέρω ότι έχω βάλει την RC5. Ενώ έβλεπα video στο youtube, το κινητό έκανε επανεκκίνηση και όποτε το ανοίξω κάνει το ίδιο πράγμα. Αρχικά φορτώνει την οθόνη με το πράσινο logo jiayu.de, μετά βγάζει το άσπρο logo της jiayu (το εμφανίζει για αρκετή ώρα) και μετά ξαναβγάζει το πράσινο logo jiayu.de με μεγαλύτερα γράμματα και στο κάτω μέρος της οθόνης κάνει βλετιστοποίηση των εφαρμογών (εμφανίζει optimizing apps και το εικονίδιο της εφαρμογής). Κάποιες φορές κλείνει πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. Και αν όμως την ολοκληρώσει, αρχίζει πάλι νέο optimizing για περισσότερες ή λιγότερες εφαρμογές. Έβαλα και μια δεύτερη μπαταρία που έχω αλλά δεν αλλάζει κάτι. Και οι δύο μπαταρίες είναι της jiayu. Τα φώτα σας παρακαλώ!
  7. kafetzooo

    Jiayu S3

    Παιδια καλησπερα! Αποφασισα και γω μετα απο ενα χρονο που εχω το κινητο να του περασω καινουρια ROM για ανανεωση. Εχω κατεβασει κανονικα drivers, sp flash tools και την rc4 ετοιμη για εγκατασταση αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω την twrp. Προσπαθειες πολλες απο YouTube, απο flash εφαρμογες και το μονο που μου βγαζει σε επανεκκινηση ειναι μια κοιλιτσα πεσμενη.. Δεν το χω και πολυ οποτε χρειαζομαι καθοδηγηση.. Δεν μπορω να καταλαβω τον οδηγο στην πρωτη σελιδα.
  8. Με το jiayu s3 advance που το έχω από τον απρίλιο έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος. Οι φωτογραφίες του με την κανονική κάμερα είναι πάρα πάρα πολύ καλές. Τρομερά χρώματα. Αξίζει τα λεφτά του.
  9. kafetzooo

    Jiayu S3

    Και γω μια από τα ίδια! Ελπίζω πάντως να μην χαθεί γιατί κάτι τέτοια περίεργα μαντάτα πήραν τ'αυτάκια μου με την NL.
  10. Καλή επιτυχία σε όλους! Ελπίζω η τύχη να μου χαμογελάσει αυτή τη φορά.. Δεν μπορώ άλλο με την μπακατέλα μου!!
×
×
  • Create New...