elkons Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 6 minutes ago, johnny_htc said: Δε φαίνεται η φωτογραφία. Επίσης η άδεια δείχνει αυτήν την μονοκόμματη την "καινούργια", άρα ναι, μάλλον μεταφορά εξοπλισμού πρώτα και μετά θα δώσει και Ν78 υποθέτω. Λίγο να πατήσουν γκάζι, δε θα χάλαγε κανέναν βέβαια.. Είναι αυτή πίσω όχι η γκρι. Τώρα μπήκε ο εξοπλισμός φέτος. Τώρα φαίνεται; Αν συγκρίνεις του Katsiletra, πλέον έχει και πυλώνα και εξοπλισμό, στη φωτογραφία του μόνο ένα πορτοκαλί κοντέινερ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 1 minute ago, elkons said: Είναι αυτή πίσω όχι η γκρι. Τώρα μπήκε ο εξοπλισμός φέτος. Τώρα φαίνεται; Αν συγκρίνεις του Katsiletra, πλέον έχει και πυλώνα και εξοπλισμό, στη φωτογραφία του μόνο ένα πορτοκαλί κοντέινερ. Όχι, ακόμα δε φαίνεται κάτι. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα στο ανέβασμα με αυτό του memoriesradio 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 8 minutes ago, johnny_htc said: Όχι, ακόμα δε φαίνεται κάτι. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα στο ανέβασμα με αυτό του memoriesradio Από μεριάς μου βλέπω κανονικά όλες τις φωτογραφίες! Είμαι με Firefox για android αν έχει σημασία. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 40 minutes ago, marios239 said: Από μεριάς μου βλέπω κανονικά όλες τις φωτογραφίες! Είμαι με Firefox για android αν έχει σημασία. Εκεί που περιμένεις να μη δουλεύει ο Firefox, δε δουλεύουν οι άλλοι τελικά 😂🤣. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Εγώ με chrome android επίσης βλέπω όλες τις εικόνες μέχρι τώρα! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 (edited) Πέρυσι της Cosmote ήταν έτσι. Είναι από την πίσω μεριά. Η κόκκινη πάντως έχει την καλύτερη θέση και διπλάσιο ύψος ο πυλώνας. Edited November 26, 2025 by katsiletra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 1 ώρα πριν, katsiletra said: Πέρυσι της Cosmote ήταν έτσι. Είναι από την πίσω μεριά. Η κόκκινη πάντως έχει την καλύτερη θέση και διπλάσιο ύψος ο πυλώνας. Δε σημαίνει τίποτα το διπλάσιο ύψος πυλώνα και αυτό γιατί μάλλον υπάρχει λόγος (που δε νομίζω να είναι διπλάσιος, αυτός εδώ ήδη πρέπει να είναι γύρω στα 30 μέτρα, καμιά 50αρια τους φτάνουν σαν αυτόν της βονταφον το πολύ) που είναι να κάνει κάλυψη όταν δεν έχει καλή οπτική επαφή. Μάλλον είναι πιο πίσω αυτός της βονταφον και χρειαζόταν ύψος απλά. Αυτός εδώ της Cosmote έχει κάργα μικροκυμματικα και ίσως περνάει και σταθερή από κάποια από αυτά, δε βλέπω πάνελ για κινητή τηλεφωνία. Αλλά μάλλον αυτόν θα χρησιμοποιήσουν για να εκπέμπουν στο μέλλον σύμφωνα με τα σχέδια 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 1 ώρα πριν, katsiletra said: Πέρυσι της Cosmote ήταν έτσι. Είναι από την πίσω μεριά. Η κόκκινη πάντως έχει την καλύτερη θέση και διπλάσιο ύψος ο πυλώνας. Ούτως ή άλλως ψηλά είναι, κλαιν. Η κόκκινη έχει θηρίο, έχει να ανανεωθεί η άδεια καιρό ενώ έχει αναβαθμιστεί. Πέρυσι η Cosmote βλέπω δεν έχει τα πάνελ, πλεον ναι! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Άντε πάλιιιιιι https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΓ3ΘΩΚΧ-ΝΣΟ Κλασικά για την Άφυσσο. 1 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 10 minutes ago, marios239 said: Άντε πάλιιιιιι https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΓ3ΘΩΚΧ-ΝΣΟ Κλασικά για την Άφυσσο. Ο Δήμος είχε κάνει παλιά αίτηση ακύρωσης για την προηγούμενη άδεια της κεραίας, αλλά η ΕΕΤΤ την είχε ήδη ανακαλέσει. Γι’ αυτό ο Δήμος παραιτήθηκε από την παλιά προσφυγή.. Μετά, η COSMOTE πήρε νέα άδεια από την ΕΕΤΤ (19/09/2025), με νέα δικαιολογητικά. Γι’ αυτή τη νέα άδεια ο Δήμος αποφάσισε να κάνει νέα αίτηση ακύρωσης και όρισε ξανά δικηγόρο. Άρα η νέα άδεια ισχύει αυτή τη στιγμή, οπότε η εταιρεία μπορεί να προχωρήσει, αλλά ο Δήμος προσπαθεί νομικά να την ακυρώσει. Το αν θα μπει τελικά η κεραία θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφασίσει το Διοικητικό Εφετείο και αν δοθεί προσωρινή αναστολή εργασιών. Πολύ τεχνοφοβικοί. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Στα micros ψήνονται να παίξουν SA ή πάμε σε κάνα δυο χρόνια ξέρω γω; 😂🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Στη Θεσσαλονίκη και σε κάτι παλιά σαπακια έχουν ανοίξει πάντως. Αθήνα που ήμουν πριν λίγες εβδομάδες δεν είχαν ανοίξει στα παλιά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 On 26/11/2025 at 2:22 ΜΜ, elkons said: Ο Δήμος είχε κάνει παλιά αίτηση ακύρωσης για την προηγούμενη άδεια της κεραίας, αλλά η ΕΕΤΤ την είχε ήδη ανακαλέσει. Γι’ αυτό ο Δήμος παραιτήθηκε από την παλιά προσφυγή.. Μετά, η COSMOTE πήρε νέα άδεια από την ΕΕΤΤ (19/09/2025), με νέα δικαιολογητικά. Γι’ αυτή τη νέα άδεια ο Δήμος αποφάσισε να κάνει νέα αίτηση ακύρωσης και όρισε ξανά δικηγόρο. Άρα η νέα άδεια ισχύει αυτή τη στιγμή, οπότε η εταιρεία μπορεί να προχωρήσει, αλλά ο Δήμος προσπαθεί νομικά να την ακυρώσει. Το αν θα μπει τελικά η κεραία θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφασίσει το Διοικητικό Εφετείο και αν δοθεί προσωρινή αναστολή εργασιών. Πολύ τεχνοφοβικοί. https://www.youtube.com/watch?v=jYDTKkyoaMI 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 8 minutes ago, memoriesradio said: https://www.youtube.com/watch?v=jYDTKkyoaMI Ω γέροντα η ευχή.. https://youtu.be/IITbPKwDupg?si=KdrcPdP3h4wFplRF 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 (edited) Ως πότε αυτές οι αηδίες της Cosmote στη Σπύρου Λάμπρου; Περνάω κάθε μέρα όλη τη Σπύρου Λάμπρου και την μεγάλου Αλεξάνδρου. Καημό το ‘χω μια μέρα να μη πέσει η Κλήση στα εβραϊκά μνήματα ή να μη κοπεί το E-Radio! Μήπως να φταίει το αυτοκίνητο και μπλοκάρει το σήμα; Και εκεί που έβαλαν την κεραία στη δεξαμενής έκαναν μια τρύπα στο νερό. Δεν καλύπτει όλη τη Σπύρου Λάμπρου. Αντί να νοικιάσουν δίπλα στην κεραία της Nova-Vodafone για να καλύψουν περίπου ίδια περιοχή(όπως έκανε η Vantage στην ανεξαρτησίας), πήγαν κι έβαλαν κεραία σε ένα χαμηλο κτίριο πίσω από τη Σπύρου Λάμπρου, στη στροφή για σουλιου. Το θέμα είναι πως ούτε τη Σπύρου Λάμπρου καλύπτει καλά, και στη Σουλιου δεν πιάνει μια. Ας μη την έβαζαν καν! Μόνη ελπίδα πλέον να βελτιώσουν λιγκιαδε, έστω να πιάνει καλή Ν28. Edited November 28, 2025 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 Που μπορεί να είναι αυτό το eNb; B3,B20 δίνει, ξαφνικά έπιασε όταν έφευγα από το σπίτι. Δε το ξανά εντόπισα. Δεν έχει ονομασία. Δεν έχει ξανά πιάσει το κινητό μου από αυτή ήρθε μήνυμα από το Netmonster για καινούργιο Cell. 102550* Στην ΕΕΤΤ 1402550 είναι Άγιος Θωμάς Βοιωτίας.. αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχω υπολογίσει σωστά τον αριθμό θέσης. Εκείνη την ώρα φαινόταν η κεραία στα Οινόφυτα απέναντι ήταν ανοιχτά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 9 minutes ago, elkons said: Που μπορεί να είναι αυτό το eNb; B3,B20 δίνει, ξαφνικά έπιασε όταν έφευγα από το σπίτι. Δε το ξανά εντόπισα. Δεν έχει ονομασία. Δεν έχει ξανά πιάσει το κινητό μου από αυτή ήρθε μήνυμα από το Netmonster για καινούργιο Cell. 102550* Στην ΕΕΤΤ 1402550 είναι Άγιος Θωμάς Βοιωτίας.. αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχω υπολογίσει σωστά τον αριθμό θέσης. Εκείνη την ώρα φαινόταν η κεραία στα Οινόφυτα απέναντι ήταν ανοιχτά. Σωστός φαίνεται ο αριθμός θέσης που αντιστοιχεί με το enb. Μάλλον από εκεί έπιασε. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 Τις τελευταίες μέρες το σήμα στο σπίτι είναι άθλιο, ενώ όλες οι κεραίες λειτουργούν. Πλέον είναι πιο χαμηλό και Ν78 πιάνει μόνο κοντά στα παράθυρα, μετά Ν1 και σέρνεται. Σε σημεία που είχα Β3+Ν78 ~-109dBm πλέον έχει Β3+Ν1 ή Ν28 ~ -120dBm και πάνω.. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Cosmote [Συνεγκατάσταση Nova Cosmote Vodafone] Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Σερρών ΟΡΕΙΝΗ / Χ (1403240) https://maps.app.goo.gl/xMrhtmWzVWZFqxXc6 41° 11' 25" 23° 34' 35" 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 (edited) Πυρετωδώς οι ετοιμασίες για τον Ρέμο στο άναμμα του δέντρου την Τετάρτη 😂 δεν ξέρω ποιανού είναι, η γεννήτρια ήταν ανοιχτή αλλά με κοσμοτε και βοντα δεν έπιασε κάτι. Τελικά σήμερα είδα είναι victus enb 19994. Η κοσμοτε ας ελπίσουμε να αντέξει με την Ν78 της Ερμού. Edited December 2, 2025 by VasilisSam 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 15 ώρες πριν, VasilisSam said: Πυρετωδώς οι ετοιμασίες για τον Ρέμο στο άναμμα του δέντρου την Τετάρτη 😂 δεν ξέρω ποιανού είναι, η γεννήτρια ήταν ανοιχτή αλλά με κοσμοτε και βοντα δεν έπιασε κάτι. Τελικά σήμερα είδα είναι victus enb 19994. Η κοσμοτε ας ελπίσουμε να αντέξει με την Ν78 της Ερμού. Για να δούμε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Μόλις άλλαξαν οι server στο Speedtest από COSMOTE SA σε Cosmote. Ο server του Αμαρουσίου άφαντος μέχρι στιγμής. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 1 hour ago, elkons said: Μόλις άλλαξαν οι server στο Speedtest από COSMOTE SA σε Cosmote. Άργησαν και 2-3 χρόνια. COSMOTE AE έχει πάψει να υφίσταται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 (edited) Να γιατί χρειάζεται το micro στην αβερωφ στα Γιάννενα @elkonsέστω κι αν είναι μόνο 4G Edited December 3, 2025 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 5 minutes ago, panos.k2 said: Να γιατί χρειάζεται το micro στην αβερωφ στα Γιάννενα @elkonsέστω κι αν είναι μόνο 4G Εχεις δικιο..ελπίζω να το αλλάξει όμως γιατί ούτε 100Mbps δε φτάνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts