georgemv Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 33 minutes ago, elkons said: Τίμα τὸ γῆρας.. Μια ωραία δοκιμή της υπηρεσίας θα ήταν σε μια μεγάλη συναυλία! Όντως. Εγώ θα αργήσω πολύ να ξαναδώ πατρίδα, οπότε δεν μπορώ να μοντάρω κάτι... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) Απέναντι από τον ΟΤΕ Δροσιάς. Κλειστή η κεραία στον ΟΤΕ, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό πάνω της όμως. Βάρεσε 2,3 Error μετά έστρωσε Edited November 13, 2025 by elkons 4 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Απέναντι από τον ΟΤΕ Δροσιάς. Κλειστή η κεραία στον ΟΤΕ, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό πάνω της όμως. Βάρεσε 2,3 Error μετά έστρωσε Ταχυτητες φωτος 🫨🤣 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Εγώ τώρα ποιο SNR να πιστέψω; Galaxy A15 5G και A34 πάντα στη 102039 έχει SNR στη 3500 μονοψήφιο ενώ το Redmi 12 5G το δείχνει δυνατό. Θα μπορούσε το Xiaomi πάντως να λέει αρλούμπες στο SNR, δεν το αποκλείω απλώς μου έκανε εντύπωση. (Σήμερα πήρε μπρός έχεις έδινε 200Mbps με το ζόρι η κεραία). *Δεν είναι πάντα γρηγορότερο το Redmi, θέμα τύχης θα έλεγα. Υ.Γ Δε κατάφερε το Redmi να κάνει καθόλου EN-DC, μου έκανε εντύπωση. Αν πάρει από μακριά LTE θα πάρει και 5G από την ίδια ενώ μπορεί να υπάρχει πιο δυνατή N Band κοντά. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 (edited) μετά από μήνες βάζω & εγώ κάτι πού ήταν δίπλα στο δρόμο στην πορεία μου προς το χωριό, με redmi 12 5G των 80€ ... περιοχή Σπίτι Πρίφτη Γουβιά ακόμα να το περάσουν στο netmonster Edited November 14, 2025 by babis3g 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 8 minutes ago, babis3g said: μετά από μήνες βάζω & εγώ κάτι πού ήταν δίπλα στο δρόμο στην πορεία μου προς το χωριό, με redmi 12 5G των 80€ ... περιοχή Σπίτι Πρίφτη Γουβιά ακόμα να το περάσουν στο netmonster Έχει να ανανεωθεί η βάση από τον Φεβρουάριο, και αν ανανεωθεί. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 μα πριν λίγο καιρό είδα που κατεβασε κάποια import ... δηλαδή αν ανανεωθεί πού λες, θα τα παράτησε ο αρμόδιος ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Απλά έχει αυτόματη ανανέωση και κάνει Import, κάθε φορά η ίδια είναι. Ο αρμόδιος δεν γνωρίζω, καλά να είναι ο άνθρωπος τουλάχιστον τόσες πολλές που έχουμε περασμένες... 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Super market Κρητικός, Οδός Ληλαντιών Αλάτσατα Τι Ν78 είναι αυτή ρε πστ μ! Αγία Ελεούσα Οδός Βασιλείου Λούλη ,ακριβώς απέναντι από τη κεραία, για να μετρήσω με δυνατό σήμα. Δεεεεν 4 3 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Super market Κρητικός, Οδός Ληλαντιών Αλάτσατα Τι Ν78 είναι αυτή ρε πστ μ! Αγία Ελεούσα Οδός Βασιλείου Λούλη ,ακριβώς απέναντι από τη κεραία, για να μετρήσω με δυνατό σήμα. Δεεεεν Έλα μια χαρά είναι φυσάει😝😁 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 3 minutes ago, Nickchris36 said: Έλα μια χαρά είναι φυσάει😝😁 Και δυό τρομάρες. Πέρυσι άνετα βαραγε 500αρια. Καλά για το 2021.. πάνω στη Βασιλέως Λούλη τις πρώτες μέρες που είδε Ν78 η κεραία μάλλον δεν είχε κανένα και βάρεσε 1.300. Για Ν78 τα αποτελέσματα που ανέβασα είναι άθλια με τον εξοπλισμό και το backhaul που χρησιμοποιεί. Ακόμα και η 102326 που χρωστάει Ν1 εδώ και 3 (σχεδόν 4) χρόνια η Ν1 βαράει άνετα 300Mbps+. Εγώ τους έχω αναφέρει καιρό την κατάσταση και με γράφουν στα 2 του Νεμπή. Το καλοκαίρι είχε παραπάνω κίνηση με τριπλάσιες ταχύτητες. 2 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 3 minutes ago, elkons said: Και δυό τρομάρες. Πέρυσι άνετα βαραγε 500αρια. Καλά για το 2021.. πάνω στη Βασιλέως Λούλη τις πρώτες μέρες που είδε Ν78 η κεραία μάλλον δεν είχε κανένα και βάρεσε 1.300. Για Ν78 τα αποτελέσματα που ανέβασα είναι άθλια με τον εξοπλισμό και το backhaul που χρησιμοποιεί. Ακόμα και η 102326 που χρωστάει Ν1 εδώ και 3 (σχεδόν 4) χρόνια η Ν1 βαράει άνετα 300Mbps+. Εγώ τους έχω αναφέρει καιρό την κατάσταση και με γράφουν στα 2 του Νεμπή. Το καλοκαίρι είχε παραπάνω κίνηση με τριπλάσιες ταχύτητες. Όπως το είπες..σε γράφουν.οπως γράφουν και μένα εδώ για την 102131 Αλλά είπαμε..είμαστε πολίτες άλλης κατηγορίας στην επαρχία. Ας είναι καλά τα μωλ 😝 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Just now, Nickchris36 said: Όπως το είπες..σε γράφουν.οπως γράφουν και μένα εδώ για την 102131 Αλλά είπαμε..είμαστε πολίτες άλλης κατηγορίας στην επαρχία. Ας είναι καλά τα μωλ 😝 Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που βγάζει τις κωλοαδειες ενώ θα την αναβαθμίσει μετά από χρόνια. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ. Τώρα κοιτούν τις τελευταίες αναβαθμίσεις που βγάζει άδεια, δηλαδή αυτές που άφησαν πίσω ουρησαμε στο πηγάδι; Επίσης δεν γίνεται ακόμα να συνεχίζει Omni και πατέντες με Micro γύρω τους ενώ έχουν ολόκληρη άδεια. Να τη βάλουν εκεί που ξέρουν έτσι. Μωρέ άσε τα εμπορικά και τα αερδρομια και εκεί χρειάζεται και ευτυχώς το είδαν όλες. Μόνο το Cosmos στη Θεσσαλονίκη είναι σε 2η μοίρα κλασικά σε σχέση με την Αθήνα. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 9 minutes ago, elkons said: Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που βγάζει τις κωλοαδειες ενώ θα την αναβαθμίσει μετά από χρόνια. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ. Τώρα κοιτούν τις τελευταίες αναβαθμίσεις που βγάζει άδεια, δηλαδή αυτές που άφησαν πίσω ουρησαμε στο πηγάδι; Επίσης δεν γίνεται ακόμα να συνεχίζει Omni και πατέντες με Micro γύρω τους ενώ έχουν ολόκληρη άδεια. Να τη βάλουν εκεί που ξέρουν έτσι. Μωρέ άσε τα εμπορικά και τα αερδρομια και εκεί χρειάζεται και ευτυχώς το είδαν όλες. Μόνο το Cosmos στη Θεσσαλονίκη είναι σε 2η μοίρα κλασικά σε σχέση με την Αθήνα. Με έχει κουράσει από την αδιαφορία τους στη περιοχή μου δεν ασχολούμαι καθόλου πια.. Δε ξέρω πως σκέφτονται αλήθεια .. 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 1 minute ago, Nickchris36 said: Δε ξέρω πως σκέφτονται αλήθεια .. Εφόσον δεν βάζουν μυαλό έχω κάνει τις ενέργειες μου ώστε να μη πληρώσω σε όλες τις συνδέσεις ρήτρα διακοπής σε περίπτωση που χρειαστεί να κοπούν 3 συμβόλαια και γίνουν καρτοκινητά. Θα σου πω μετά αν σοβαρεύουν ή όχι.. Σήμερα στην εξυπηρέτηση έχασαν τη μπάλα, πολύ ταλαιπωρία για αίτημα. Εξηγώ για συγκεκριμένο σταθμό και επιμένουν να δώσω συντεταγμένες του σημείου που αντιμετωπίζω πρόβλημα ενώ μπορεί να καλύπτουν 3 κεραίες. Σιγά μη βρουν πρόβλημα. Μετά έριξαν και το φτιάξιμο σε εμένα 😂 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 2 minutes ago, elkons said: Εφόσον δεν βάζουν μυαλό έχω κάνει τις ενέργειες μου ώστε να μη πληρώσω σε όλες τις συνδέσεις ρήτρα διακοπής σε περίπτωση που χρειαστεί να κοπούν 3 συμβόλαια και γίνουν καρτοκινητά. Θα σου πω μετά αν σοβαρεύουν ή όχι.. Σήμερα στην εξυπηρέτηση έχασαν τη μπάλα, πολύ ταλαιπωρία για αίτημα. Εξηγώ για συγκεκριμένο σταθμό και επιμένουν να δώσω συντεταγμένες του σημείου που αντιμετωπίζω πρόβλημα ενώ μπορεί να καλύπτουν 3 κεραίες. Σιγά μη βρουν πρόβλημα. Μετά έριξαν και το φτιάξιμο σε εμένα 😂 Ενταξει τραγικοι.... Καταγγελια στη καταγγελια θελουν να στρωσουν! 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Just now, Nickchris36 said: Ενταξει τραγικοι.... Καταγγελια στη καταγγελια θελουν να στρωσουν! Έχω κάνει σε 3 φορείς μέχρι στιγμής, αναλυτικά σε pm μη βγούμε Off Topic. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 Ιτέα Φωκίδας δεν έχει ίντερνετ. Και βλέπω και στο down detector ότι έχει πολλές ανωμαλίες τις τελευταίες ώρες.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 Επιτέλους μετά από 5 μήνες έμαθα τι έγινε με την 102286 (ERETRIA-TOP) και επιτέλους την έφτιαξαν. Είχε 2 sector εκτός λειτουργίας τόσο καιρό, το ένα σε κατεύθυνση για Χαλκούτσι και το άλλο Μαγούλα. Αφού πάλεψε το καλοκαίρι με RSRQ -20 καλά είμαστε.. Μερικές φορές φαίνεται πως η ΕΕΤΤ λειτουργεί σωστά. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 39 minutes ago, cu2goup said: Ιτέα Φωκίδας δεν έχει ίντερνετ. Και βλέπω και στο down detector ότι έχει πολλές ανωμαλίες τις τελευταίες ώρες.. Κοσμοτε όνλι😜 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Επιτέλους μετά από 5 μήνες έμαθα τι έγινε με την 102286 (ERETRIA-TOP) και επιτέλους την έφτιαξαν. Είχε 2 sector εκτός λειτουργίας τόσο καιρό, το ένα σε κατεύθυνση για Χαλκούτσι και το άλλο Μαγούλα. Αφού πάλεψε το καλοκαίρι με RSRQ -20 καλά είμαστε.. Μερικές φορές φαίνεται πως η ΕΕΤΤ λειτουργεί σωστά. Σου απάντησαν τόσο λεπτομερώς? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, VasilisSam said: Σου απάντησαν τόσο λεπτομερώς? 3η καταγγελία ναι για βλάβη και πηραν τηλ για λεπτομέρειες από τεχνικό. ___________________________________________ Αποθήκες COSMOTE, Ιωάννινα Μέτρηση από έναν φίλο.. Η κεραία: Edited November 16, 2025 by elkons 6 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Φήμες λένε πως το Cellmapper δεν πήρε χαμπάρι από Roaming και κατέγραψε Cosmote 1 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 On 16/11/2025 at 1:46 ΜΜ, elkons said: 3η καταγγελία ναι για βλάβη και πηραν τηλ για λεπτομέρειες από τεχνικό. ___________________________________________ Αποθήκες COSMOTE, Ιωάννινα Μέτρηση από έναν φίλο.. Η κεραία: Που είναι αυτό;; Κάτω στη λίμνη;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) 11 ώρες πριν, elkons said: Φήμες λένε πως το Cellmapper δεν πήρε χαμπάρι από Roaming και κατέγραψε Cosmote CellMapper ΓΤΠ.ΤΡ. κι αυτό! Αλλά κάλυψη η Cosmote ε; Θα ανοίξει και SA όπου να 'ναι και στο Pyce... Edited November 17, 2025 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts