georgebad Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Εχω παρατηρήσει ότι όπου έχει γίνει refarm στο upload από SA με γυρνάει σε NSA . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 2 minutes ago, georgebad said: Εχω παρατηρήσει ότι όπου έχει γίνει refarm στο upload από SA με γυρνάει σε NSA . Ενδιαφέρον. Εγώ δεν έχω ούτε SA ούτε έχει γίνει refarm στην περιοχή. Πήρα ένα xiaomi για να βάλω κάρτα nova με απεριόριστα να έχω ίντερνετ στο εξοχικό. Σε λίγο θα το βγάλω από τη συσκευασία και θα βάλω την κάρτα της COSMOTE να δω τι γίνεται από refarm και θα ανεβάσω μετρήσεις και από εκεί 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 4 minutes ago, Gv2008 said: Πήρα ένα xiaomi για να βάλω κάρτα nova με απεριόριστα να έχω ίντερνετ στο εξοχικό. Σε λίγο θα το βγάλω από τη συσκευασία και θα βάλω την κάρτα της COSMOTE να δω τι γίνεται από refarm και θα ανεβάσω μετρήσεις και από εκεί Ποιο μοντέλο; 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 4 minutes ago, marios239 said: Ποιο μοντέλο; Xiaomi redmi note 14. Λέει τίποτα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 12 minutes ago, Gv2008 said: Ενδιαφέρον. Εγώ δεν έχω ούτε SA ούτε έχει γίνει refarm στην περιοχή. Πήρα ένα xiaomi για να βάλω κάρτα nova με απεριόριστα να έχω ίντερνετ στο εξοχικό. Σε λίγο θα το βγάλω από τη συσκευασία και θα βάλω την κάρτα της COSMOTE να δω τι γίνεται από refarm και θα ανεβάσω μετρήσεις και από εκεί Κοίτα το Refarm γίνεται στις κεραίες όχι στις συσκευές δηλαδή αμα δεν έχει γίνει Refarm στη περιοχή σου οπως βλέπεις στο iPhone το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα. Απλα ίσως σου φαίνεται πιο εύκολο στο Netmonster γιατί έχει συγκεντρωτικά BW και κανει μπαμ το 15MHz. Ευκαιρία να επανέλθεις σε CellMapper εάν έχεις χρόνο 😅 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 1 hour ago, georgebad said: Δεν θα έχει ίνα . Δεν βρίσκω άλλο λόγο @mixtri Νομίζω έχει γενικά οπτικές στο Πήλιο η Cosmote, αν ξέρεις κάτι παραπάνω. Ίσως σε πρώτη φάση δεν τράβηξαν γραμμή ακόμα στον σταθμό 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 https://drive.google.com/file/d/1iea413PCXRcyYOMvtuuXtMBXfjxfkA_3/view?usp=drivesdk στη record holding κεραία στην Ασπροβάλτα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Just now, johnny_htc said: @mixtri Νομίζω έχει γενικά οπτικές στο Πήλιο η Cosmote, αν ξέρεις κάτι παραπάνω. Ίσως σε πρώτη φάση δεν τράβηξαν γραμμή ακόμα στον σταθμό Και με μικροκυματικο θα παίξει άψογα ο συγκεκριμένος. Έχεις και για Λαυκο, Τρικερι, Νεοχώρι, Βόρειο Πηλιο, Σωρό… 50gbps link και τέλος. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 49 minutes ago, elkons said: Κοίτα το Refarm γίνεται στις κεραίες όχι στις συσκευές δηλαδή αμα δεν έχει γίνει Refarm στη περιοχή σου οπως βλέπεις στο iPhone το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα. Απλα ίσως σου φαίνεται πιο εύκολο στο Netmonster γιατί έχει συγκεντρωτικά BW και κανει μπαμ το 15MHz. Ευκαιρία να επανέλθεις σε CellMapper εάν έχεις χρόνο 😅 Αυτό εννοώ. Να το παρακολουθώ πιο εύκολα από το xiaomi 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Εκδόθηκε και επίσημα η αναβάθμιση της 1401071 στο Ύψωμα "Καμήλα" Λάκκωμα. Υπάρχουν στη πύλη αρχιτεκτονικά σχέδια και μελέτη ραδ/μπων. Απολαύστε Επίσης στις τελευταίες σελίδες ανανέωσαν και τη μελέτη Nova/Vodafone (στην άδεια της Cosmote) και έχουν μόλις μία Ν78. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 M&S Άγιος Νικόλαος Βόλος Είσοδος Καλών νερών από Νότια 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Απρόοπτο cafe εξωτερικός χώρος. 11 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Τροποποίηση ύψωμα ''Τοσκάνη" πλησίον οικισμού "Παπαδες" στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας (Βόρεια Εύβοια). Αριθμός θέσης 1402334, κωδική ονομασία "ΒΑΣΙΛΙΚΑ / Χ" Ν78 , τα κλασικά 3227 με μικροκυμματικά. Μέχρι πέρυσι στους Παπάδες σερνόταν και δεν επιανε απο κει σήμα ενώ είναι κοντά. Βασιλικά έφτανε 300Mbps N1. Τώρα με Ν78 ελπίζω να βελτιωθούν και τα δύο χωριά. Επιτέλους πιάνουν και λίγο επαρχία. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 ΑΒ Βασιλόπουλος στα ταμεία, Λεωφόρος Χαϊνά 271. Ψιχαλίζει,θαύμα 🙂 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 11 minutes ago, elkons said: ΑΒ Βασιλόπουλος στα ταμεία, Λεωφόρος Χαϊνά 271. Ψιχαλίζει,θαύμα 🙂 Και δω δυνατή βροχα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Πειραιά προς το παρόν ούτε σταγόνα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Βόλο έριχνε κοντάρια, τώρα έκοψε αρκετά. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 35 minutes ago, johnny_htc said: Και δω δυνατή βροχα 31 minutes ago, Gv2008 said: Πειραιά προς το παρόν ούτε σταγόνα 27 minutes ago, marios239 said: Βόλο έριχνε κοντάρια, τώρα έκοψε αρκετά. Ψιχαλα 💩 Μόνο πρίν φύγω προς το παζάρι έβρεχε αλλά ειχε κοσμο εκεί δεν χαμπαριάζουν. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Στην Καβάλα στο κέντρο και γύρω. Ενταξει, πολύ καλή κάλυψη. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Παίζεις με τοπική SIM ή με roaming ? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 1 hour ago, georgemv said: Παίζεις με τοπική SIM ή με roaming ? Τοπική 🙂 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Άνοιξε SA το eNb 1022236 στο Κουρούνι έμαθα. Ν1,Ν28,Ν78. PCI 1,2,379,380. Την είχα εντοπίσει πριν μερικούς μήνες σε sleeping με Ν78 PCI 2 αλλά τότε είχε κλειστό SA τώρα ενημερώθηκα πώς φάνηκε 2G 5G και συνδέει SA. ΥΓ Δεν είναι περασμένη στο NetMonster. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Κέντρο Καβάλας εσωτερικός χώρος στην καθολική εκκλησία Αποστόλου Παύλου 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Κέντρο Καβάλας κοντά στον ΟΤΕ. Με υπερβολική κίνηση. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 Δοκός, με οπτική επαφή τη κεραία. Έχω δει και καλύτερα.. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts