Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα Αγχίαλος με κλειστη την κεραία της Κοσμοτε.

Έλεος.

Screenshot_2025-07-26-15-09-15-877_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2025-07-26-15-07-40-051_com.gyokovsolutions.gnettrackproplus.jpg

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, mixtri said:

Έλεος.

Εντάξει ευτυχώς - 105 db η B3, καλά είναι. Τέτοιο σήμα είναι κάτι το πλέον σύνηθες για μέσα σε μια πόλη ας πούμε σε ένα σωρό σημεία ή μέσα στα σπίτια. Είναι οκ, αλλά εννοείται με κεραία είναι το καλύτερο, θα είχε και σήμα Ν1 με καλύτερο RSRP, θεωρητικά ίδιες ταχύτητες θα είχες και πολύ πολύ λιγότερο "ψήσιμο" από την εκπομπή των κυψελών που τόσο πολύ καίγονται να κλείσουν 😂 Πάντως η Ν78 πολύ καλά παίζει για τέτοια ένταση, μια χαρά. Γενικά επαρχία μια κεραία μέσα στον οικισμό και είσαι άρχοντας στο σπίτι σου 

10 minutes ago, mixtri said:

Έλεος.

Το είχα επισημάνει νωρίτερα, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Η νέα κεραία της COSMOTE στη Νέα Αγχίαλο, τοποθετημένη σε κτίριο του ΟΤΕ, έδινε εξαιρετική κάλυψη σε όλη την περιοχή ακόμα και εσωτερικά ένα ποιοτικό σήμα, με πλήρη κάλυψη 4G/5G. Και όμως, μετά από τις γνωστές αντιδράσεις από μερίδα "ανησυχούντων πολιτών", η κεραία σταμάτησε να λειτουργεί. Πλέον δεν εκπέμπει απολύτως τίποτα ούτε GSM. Ένας ολοκαίνουργιος ιστός, τεχνικά άρτιος καλοστημένος, έχει μείνει να σκουριάζει.Αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό είναι «νίκη», εύχομαι ειλικρινά να μη δουν ποτέ ξανά ένδειξη σήματος στο κινητό τους. Να πληρώνουν πάγια για ένα δίκτυο που οι ίδιοι πολέμησαν, και να ζήσουν για λίγο στην «πραγματικότητα» που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ουστ! 

4 minutes ago, johnny_htc said:

Εντάξει ευτυχώς - 105 db η B3, καλά είναι. Τέτοιο σήμα είναι κάτι το πλέον σύνηθες για μέσα σε μια πόλη ας πούμε σε ένα σωρό σημεία ή μέσα στα σπίτια. Είναι οκ, αλλά εννοείται με κεραία είναι το καλύτερο, θα είχε και σήμα Ν1 με καλύτερο RSRP, θεωρητικά ίδιες ταχύτητες θα είχες και πολύ πολύ λιγότερο "ψήσιμο" από την εκπομπή των κυψελών που τόσο πολύ καίγονται να κλείσουν 😂 Πάντως η Ν78 πολύ καλά παίζει για τέτοια ένταση, μια χαρά. Γενικά επαρχία μια κεραία μέσα στον οικισμό και είσαι άρχοντας στο σπίτι σου 

Εμ αυτά τα -105dBm εσωτερικά θα γίνουν -115dBm όμως.

Hlias.

5 minutes ago, elkons said:

Το είχα επισημάνει νωρίτερα, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Η νέα κεραία της COSMOTE στη Νέα Αγχίαλο, τοποθετημένη σε κτίριο του ΟΤΕ, έδινε εξαιρετική κάλυψη σε όλη την περιοχή ακόμα και εσωτερικά ένα ποιοτικό σήμα, με πλήρη κάλυψη 4G/5G. Και όμως, μετά από τις γνωστές αντιδράσεις από μερίδα "ανησυχούντων πολιτών", η κεραία σταμάτησε να λειτουργεί. Πλέον δεν εκπέμπει απολύτως τίποτα ούτε GSM. Ένας ολοκαίνουργιος ιστός, τεχνικά άρτιος καλοστημένος, έχει μείνει να σκουριάζει.Αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό είναι «νίκη», εύχομαι ειλικρινά να μη δουν ποτέ ξανά ένδειξη σήματος στο κινητό τους. Να πληρώνουν πάγια για ένα δίκτυο που οι ίδιοι πολέμησαν, και να ζήσουν για λίγο στην «πραγματικότητα» που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ουστ! 

Εμ αυτά τα -105dBm εσωτερικά θα γίνουν -115dBm όμως.

Φαντάζομαι είναι μέσα σε όχημα που κόβει και αυτό με τη σειρά του. Όντως εσωτερικά περιοριζονται κ τα καλά σημεία απλά που θα πιάνεις τέτοιο σήμα, δε πέφτει απαραίτητα πάντα τόσο πολύ,αλλά με τον ιστό που έβαλαν εξαλειφονται τα προβλήματα 

1 minute ago, johnny_htc said:

Φαντάζομαι είναι μέσα σε όχημα που κόβει και αυτό με τη σειρά του. Όντως εσωτερικά περιοριζονται κ τα καλά σημεία απλά που θα πιάνεις τέτοιο σήμα, δε πέφτει απαραίτητα πάντα τόσο πολύ,αλλά με τον ιστό που έβαλαν εξαλειφονται τα προβλήματα 

Κι όμως έχει προβληματάκια εσωτερικά είμαι βέβαιος. Σε ενα σημείο πέτυχε ο Μιχάλης-105dBm πιο κάτω μπορεί να γίνει-115dBm και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσει στην επόμενη κεραία. Προφανώς η COSMOTE δεν ήθελε να καλύψει μόνο από ενα ύψωμα.

spacer.png

Hlias.

13 minutes ago, elkons said:

Κι όμως έχει προβληματάκια εσωτερικά είμαι βέβαιος. Σε ενα σημείο πέτυχε ο Μιχάλης-105dBm πιο κάτω μπορεί να γίνει-115dBm και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσει στην επόμενη κεραία. Προφανώς η COSMOTE δεν ήθελε να καλύψει μόνο από ενα ύψωμα.

spacer.png

Πραγματικά η Ελλάδα είναι να κάθεσαι σε μια παραλία για να μη σκέφτεσαι όλο αυτό το χάλι. Όλες οι χώρες εξελίσσονται. Η Ελλάδα πάει πίσω. Οι δρόμοι είναι υπό διάλυση, τα έχουν αφήσει όλα στο έλεος του Θεού και γεμίζουν οι τσέπες κάποιων. Φάγανε, φάγανε... ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ.

Παραλιακά στην Άγρια.

Screenshot_2025-07-26-15-53-00-290_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2025-07-26-15-52-06-087_cz.mroczis.netmonster.jpg

Κάτω Λεχώνια κέντρο.

Screenshot_2025-07-26-15-58-15-478_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2025-07-26-15-58-08-605_cz.mroczis.netmonster.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

28 minutes ago, elkons said:

spacer.png

Ναι σίγουρα θα θέλει να καλύψει και αλλού με αυτήν την κεραία. Νομίζω η άδεια γράφει και Ν78 με air ///? Απλά δεν της έβαλαν από την αρχή (ακλαφτα θα πήγαιναν..) 

17 minutes ago, mixtri said:

Παραλιακά στην Άγρια.

Screenshot_2025-07-26-15-53-00-290_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2025-07-26-15-52-06-087_cz.mroczis.netmonster.jpg

Κάτω Λεχώνια κέντρο.

Screenshot_2025-07-26-15-58-15-478_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2025-07-26-15-58-08-605_cz.mroczis.netmonster.jpg

Πόση χωρητικότητα έχει αυτός ο Σωρός 🤯

Ν28 και εσένα επέλεξε ενώ είχε αλεργια. Ίσως κάτι έκαναν τελευταία που δεν είχε σήμα μισή ώρα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Χρωστάνε τα /// στα Λεχώνια 😌

Να φανταστώ +100MHz βλακεια του Netmonster και εσένα;

Hlias.

24 minutes ago, mixtri said:

Παραλιακά στην Άγρια.

Πώς και δεν σ' έβαλε σε μία απ' τις 2 κεραίες στην Αγριά. 

27 minutes ago, mixtri said:

Κάτω Λεχώνια κέντρο.

Ωραίος! Δεν έχω καταφέρει τέτοια ταχύτητα απ' τη 4446!

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

Καλά Νερά φούρνος

Screenshot_2025-07-26-16-14-29-188_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 minutes ago, mixtri said:

Καλά Νερά φούρνος

Screenshot_2025-07-26-16-14-29-188_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Καλά Νερά λίγο πάνω απ' την παραλία 🙂

Screenshot_2025-07-26-16-17-47-351_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.c834cf8197134f65e56fdf07c25e22e2.jpgScreenshot_2025-07-26-16-17-39-893_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.dcd2f8f4a58794c6d8e5ad5d541377e1.jpg

Διασταύρωση Άφησσος!!!!

Screenshot_2025-07-26-16-24-19-863_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διασταύρωση Άφησσος!!!!

Παίζει n78 εκεί;

Διασταύρωση Άφησσος!!!!

ΑΜΗΝ

Δε θα πάρω 2η σιμ 😀

Από που πιάνει φουλ εκει ;

Hlias.

Κέντρο Αργαλαστής 

Screenshot_2025-07-26-16-48-34-447_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

22 minutes ago, elkons said:

ΑΜΗΝ

Δε θα πάρω 2η σιμ 😀

Από που πιάνει φουλ εκει ;

Από Κορώπη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Just now, VasilisSam said:

Σιγά την καταστροφή ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν. Οκ, να δεχτώ να φυτρώσει κάνας ιστός 50 μέτρα θα είναι όντως κάπως. Αλλά τώρα να λέμε και το μαζεμένο micro ως κακό, νταξει κάπου ώπα.. 

Revoil Σεπετή, Φύλλα

Μια ζωή η Cosmote θα σέρνεται στο χωριό. Η κεραία αυτη είναι μακρια.

Vodafone/Nova έχουν σήμα καμπάνα φαίνεται η κεραία. 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

6 minutes ago, VasilisSam said:

Λένε οτι είναι παράνομη ενώ υπάρχει άδεια ΕΚΚΧΟ. Βλαμμένοι είναι;

10 minutes ago, mixtri said:

Από Κορώπη.

Να φανταστώ EN-DC; Τόσο δυνατό σήμα να δώσει από Κορώπη μου κάνει εντύπωση. Στην Άφυσσο επίσης νόμιζα ότι έχει Micro και κάνει EN-DC με άλλη. 

Πάντως τέλειες οι ταχύτητες. Κανε κανα CellMapper να φανεί στον χάρτη 😌

Hlias.

28 minutes ago, elkons said:

Revoil Σεπετή, Φύλλα

Μια ζωή η Cosmote θα σέρνεται στο χωριό. Η κεραία αυτη είναι μακρια.

Vodafone/Nova έχουν σήμα καμπάνα φαίνεται η κεραία. 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Λένε οτι είναι παράνομη ενώ υπάρχει άδεια ΕΚΚΧΟ. Βλαμμένοι είναι;

Να φανταστώ EN-DC; Τόσο δυνατό σήμα να δώσει από Κορώπη μου κάνει εντύπωση. Στην Άφυσσο επίσης νόμιζα ότι έχει Micro και κάνει EN-DC με άλλη. 

Πάντως τέλειες οι ταχύτητες. Κανε κανα CellMapper να φανεί στον χάρτη 😌

Είναι αρκετά πριν την Άφησσο, διασταύρωση πριν πάρεις την κατηφόρα με τον άθλιο δρόμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι αρκετά πριν την Άφησσο, διασταύρωση πριν πάρεις την κατηφόρα με τον άθλιο δρόμο.

Με προετοιμάζεις ψυχολογικά 😃

Hlias.

@mixtri πλάκα κάνεις. Σήμερα πέρασα από εκεί για Πλαταμώνα και Σκοτίνα. Μετά το τριήμερο μου πέρασμα από την Αίγινα πήγα και λίγο προς τα πάνω που φέτος εκεί έχει πάει διακοπές η αδελφή μου και πέρσι εγώ. Μην μου πεις πως έκανες και στάση στο ΣΕΑ Αλμυρού όπως εγώ.

Πάντως Σκοτίνα τα πράγματα είναι τραγικά από το σήμα. Ενώ είναι όλες οι μπάρες φουλ οι ταχύτητες δεν ξεπερνούν τα 10 Mbps και η αδελφή μου που είναι κάποιες ημέρες εκεί μου λέει πως κάποια βραδιά δεν περνούν καν δεδομένα,ενώ υπήρχε κανονικά η ένδειξη του 5G. Στον Πλαταμώνα καλύτερα τα πράγματα. Μου φαίνεται και από την προσωρινή μου εμπειρία πως χειροτέρεψε η κατάσταση καθώς την ημέρα η ταχύτητα έπεσε και την νύχτα σου δείχνει απλά την ένδειξη του 5G χωρίς να περνάει δεδομένα,αλλά όχι πάντα. Χειροτέρεψε και η κόκκινη στην περιοχή που σου δίνει 8 Mbps,το βράδυ θα δω τι ψάρια πιάνει και αυτή

4 minutes ago, elkons said:

Μα Vodafone δεν έχεις εσύ; μήπως μπέρδεψες τα νήματα;

Μάλλον μπερδεύτηκε