elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 (edited) 409112 λες να είναι; το PCI αντιστοιχεί gNB οχι ούτε έχει καταγράψει το eNb που έδειξες πιο πριν. Ή καινούργια ή ξεκίνησαν να αλλάζουν σε αναβαθμίσεις; Στο ύψωμα Κουλούρες είναι κοντά στην Ιστιαία ο σταθμός που ανέφερα ________________________________________ Παραλία Λευκαντί στο πρώην Nobilis κάτω από τον πύργο ναυαγοσώστη 3. Edited July 23, 2025 by elkons 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Έξω απ' το γήπεδο Νίκης Βόλου "Παντελής Μαγουλάς", Νέα Ιωνία Βόλου. Αντίστοιχη μέτρηση στο thread της vf. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Έχει κάποιος θεμα με COSMOTE; 5G σέρνεται Β20+Ν1, 4G δεν κάνει CA, μάλιστα άφησε μόνο Β20. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 5 minutes ago, elkons said: Έχει κάποιος θεμα με COSMOTE; 5G σέρνεται Β20+Ν1, 4G δεν κάνει CA, μάλιστα άφησε μόνο Β20. Εδώ όλα καλά, ίσως κάτι τοπικό. B20 + B/N1 είναι οι 2 συχνότητες που αφήνουν συνήθως ανοιχτές, χωρίς "ύπνο". Ίσως για κάποιο λόγο ξεκίνησαν να "κοιμούνται" cells (sleeping cells); 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 (edited) Ξανά επέστρεψε με πιο χαμηλή Β7. Λίγο μεγάλη δεν είναι η διαφορά τους; μιλάμε για ίδιο PCI. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11015399803 2 minutes ago, marios239 said: Εδώ όλα καλά, ίσως κάτι τοπικό. B20 + B/N1 είναι οι 2 συχνότητες που αφήνουν συνήθως ανοιχτές, χωρίς "ύπνο". Ίσως για κάποιο λόγο ξεκίνησαν να "κοιμούνται" cells (sleeping cells); Έχει να πέσει η συγκεκριμένη κεραία πολλά χρόνια σε Sleeping πριν μπει Ν78 φαντάσου. Edited July 23, 2025 by elkons 1 4 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 14 ώρες πριν, georgebad said: κέντρο της νικητής Έπιασα sa Ν7 από την 3105 από το πρώτο πόδι βέβαια, οπότε μάλλον αναβαθμίστηκε και ποιος ξέρει ίσως να έβαλαν και εκεί Ν78?! Επίσης νέο micro στον Μαρμαρά το έπιασα σε SA πάλι από το πρώτο πόδι. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 26 minutes ago, elkons said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11015399803 Πωωω σαπίλα το 4g+! Σε 5g είδες κάποια διαφορά; 2 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 10 minutes ago, VasilisSam said: Έπιασα sa Ν7 από την 3105 από το πρώτο πόδι βέβαια Ν7; 4 minutes ago, marios239 said: Πωωω σαπίλα το 4g+! Σε 5g είδες κάποια διαφορά; Άστα να πανε. Ανάλογα τη μπάντα Ν1 ή Ν78 θες να σου μετρήσω; 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 6 minutes ago, elkons said: Ν7; Μάλλον εννοεί n28, απλά στο nm η κατάληξη είναι n7 (700mhz). 7 minutes ago, elkons said: Ανάλογα τη μπάντα Ν1 ή Ν78 θες να σου μετρήσω; Ότι βολεύει. N1 είχε διαφορά μετά το refarm; Παρατηρεί κάποιος άλλος αύξηση στην ισχύ των b3; Ενώ στη νέα Δημητριάδα πάντα οι συνεργάτιδες είχαν αρκετά ποιο δυνατή b3, πλέον παρατηρώ ότι η cosmote τις περνάει αρκετά. Οι συνεργάτιδες είναι στα ίδια με πριν. Η cote είναι αυξημένη κατά 4-5 db. Φυσικά τα nm στο ίδιο σημείο. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 24 minutes ago, marios239 said: Μάλλον εννοεί n28 Ωω ναι, το μπερδεύω συνέχεια χαχα θενκς! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 36 minutes ago, marios239 said: Μάλλον εννοεί n28, απλά στο nm η κατάληξη είναι n7 (700mhz). Ότι βολεύει. N1 είχε διαφορά μετά το refarm; Παρατηρεί κάποιος άλλος αύξηση στην ισχύ των b3; Ενώ στη νέα Δημητριάδα πάντα οι συνεργάτιδες είχαν αρκετά ποιο δυνατή b3, πλέον παρατηρώ ότι η cosmote τις περνάει αρκετά. Οι συνεργάτιδες είναι στα ίδια με πριν. Η cote είναι αυξημένη κατά 4-5 db. Φυσικά τα nm στο ίδιο σημείο. Αφού δεν είναι ιδια κεραία δε παίζουν ακριβώς στην ιδια θέση η μια είναι πιο πίσω. Μήπως παίζει ρόλο; ιδια αποκλείεται γιατί δεν παίζουν μαζι. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 10 minutes ago, elkons said: Αφού δεν είναι ιδια κεραία δε παίζουν ακριβώς στην ιδια θέση η μια είναι πιο πίσω. Μήπως παίζει ρόλο; ιδια αποκλείεται γιατί δεν παίζουν μαζι. Για τη διαφορετική θέση ξέρω, δεν κάνω άμεση σύγκριση. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πλέον σε αρκετά σημεία έχω πιο δυνατή b3 με την κοτε. Ίσως είναι τυχαίο, δεν είμαι 100% σίγουρος. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 1 minute ago, marios239 said: Για τη διαφορετική θέση ξέρω, δεν κάνω άμεση σύγκριση. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πλέον σε αρκετά σημεία έχω πιο δυνατή b3 με την κοτε. Ίσως είναι τυχαίο, δεν είμαι 100% σίγουρος. Μακάρι να γινόταν και εδω. Μήπως έδωσαν λιγο ισχύ από Β1 επειδή έγινε Refarm; Δεν έχω ιδέα. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 4 minutes ago, elkons said: Μακάρι να γινόταν και εδω. Μήπως έδωσαν λιγο ισχύ από Β1 επειδή έγινε Refarm; Δεν έχω ιδέα. Αμ δε! Ακόμα έχουμε κανονικά b1 εδώ! Μου φαίνεται πειράζουν διάφορα αυτές τις μέρες, ελπίζω να τους βγεί σε καλό. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Just now, marios239 said: Αμ δε! Ακόμα έχουμε κανονικά b1 εδώ! Μου φαίνεται πειράζουν διάφορα αυτές τις μέρες, ελπίζω να τους βγεί σε καλό. Εγώ έχω παρατηρήσει αστάθεια τώρα θα δείξει πως θα πάει. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάθε βράδυ κάτι πειράζουν 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 24, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 10 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάθε βράδυ κάτι πειράζουν Ε δεν λέει να έχεις Ericsson και να μην πειράζεις... Είναι σαν να έχεις Mac και να το χρησιμοποιείς για να βλέπεις youtube. 5 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) 46 minutes ago, mixtri said: Ε δεν λέει να έχεις Ericsson και να μην πειράζεις... Είναι σαν να έχεις Mac και να το χρησιμοποιείς για να βλέπεις youtube. Είναι σαν να έχεις Mac και να μη βάλεις Windows, 😂 Edited July 24, 2025 by johnny_htc 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 37 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάθε βράδυ κάτι πειράζουν Οι τύποι 5 τα ξημερώματα ειχαν κλείσει κάνα 10λ τη Β20 και να κλειδωνα θα με έβγαζε εκτός 😂 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 24, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 37 minutes ago, johnny_htc said: Είναι σαν να έχεις Mac και να μη βάλεις Windows, 😂 Αυτο είναι ιεροσυλία. 1 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Αυτός τι συνδυασμός είναι στις μπάντες στο 4G;; Καινούριος;; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 18 minutes ago, katsiletra said: Αυτός τι συνδυασμός είναι στις μπάντες στο 4G;; Καινούριος;; O 1800 +1800 όντως δεν τον βλέπεις συχνά. Και γω Ηλεία το παρατήρησα πρώτη φορά είναι η αλήθεια. Συνήθως 1800+800 βλέπεις. Κάτι έχουν αλλάξει και δω απ ο τι φαίνεται 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Έχει γίνει refarm από ότι βλέπω. Εδώ Πειραιά τίποτα ακόμα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) 28 minutes ago, Gv2008 said: Έχει γίνει refarm από ότι βλέπω. Εδώ Πειραιά τίποτα ακόμα Γενικά Αθήνα δε βλέπω αλλαγή ακόμα ούτε γω Edited July 24, 2025 by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 9 minutes ago, johnny_htc said: Γενικά Αθήνα δε βλέπω αλλαγή ακόμα ούτε εγώ Ίσως ξεκίνησαν από την επαρχία λόγω καλοκαιριού 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts