mixtri Δημ. July 21, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 5 ώρες πριν, elkons said: Εάν σκοπεύουν, μονο καμουφλαρισμένη γιατί δεν είναι και φιλικοί με τις κεραίες. Θα μπορούσε να μπει και ένα δυνατό sector από Καλά Νερά (τον ιστό, όχι τον ΟΤΕ) προς τα εκεί με πολύ μεγάλη ένταση/κατεύθυνση. Αλλά η Κοσμοτε δεν το κάνει αυτό για κάποιο λόγο. Προτιμά πιο wide cells και μικρότερης έντασης. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 5 minutes ago, mixtri said: Θα μπορούσε να μπει και ένα δυνατό sector από Καλά Νερά (τον ιστό, όχι τον ΟΤΕ) προς τα εκεί με πολύ μεγάλη ένταση/κατεύθυνση. Αλλά η Κοσμοτε δεν το κάνει αυτό για κάποιο λόγο. Προτιμά πιο wide cells και μικρότερης έντασης. Μήπως εννοείς την 104804 κοντά στη Βυζίτσα; Δε τη βλέπω τη Cosmote και πολύ φαν της έντασης (FM) είναι ικανοί να μην ανεβάσουν τα όρια και να ψηφιστεί 😌 3 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 3ης Σεπτεμβρίου με Αγιου Δημητρίου Θεσσαλονίκη SA https://www.speedtest.net/result/i/6680580739 Είσοδος Σερρών στον περιφερειακό από της μεραρχίας SA , με NSA ώρες ώρες αν κλειδώσει σε B20 ζορίζει https://www.speedtest.net/result/i/6680634404 Κοιλάδα Σερρών στο θερινό σινεμά ξεκίνησε με SA n1 σκέτη με περίπου 150mbps και μετά το γύρισε σε NSA με τα έξεις αποτελέσματα https://www.speedtest.net/result/i/6681499252 Να σημειώσουμε ότι για ακόμα μια χρονιά παίζει μόνη της μπάλα σε όλη την κοιλάδα η COSMOTE καθώς οι άλλες είναι με EDGE ή εκτός . Bodyfit Σερρών SA σε εσωτερικό χωρο με n78 στα -112 https://www.speedtest.net/result/i/6681429910 Με NSA βέβαια έχω δει 1.4Gbps 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Νέα Δημητριάδα Βόλου, εσωτερικός χώρος Πώς κατάφερε τέτοια ταχύτητα με τόσο χαμηλή n78; 12 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Η κεραία είναι με οπτική ίνα ή όχι; Ν78 έχουν δηλωμένη τη κλασική/// που βάζουν πάντως (3227). 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 19 minutes ago, elkons said: Η κεραία είναι με οπτική ίνα ή όχι; Ν78 έχουν δηλωμένη τη κλασική/// που βάζουν πάντως (3227). Νομίζω πώς όχι, έχουν δηλωμένο ένα link και στο χεμδ λέει ότι δεν έχει. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 8 ώρες πριν, marios239 said: Νομίζω πώς όχι, έχουν δηλωμένο ένα link και στο χεμδ λέει ότι δεν έχει. Μπορεί να μην έχουν ενημερώσει ακόμα το χεδμ. Αλλά πολύ πιθανό. Και οπτική να έχει ένας σταθμός, δηλώνουν λινκ γενικά νομίζω Αμπελώνας Ηλείας, εσωτερικός χώρος με Ν1. Φτάνει και 130αρια με λιγότερη κίνηση έχω δει. Εξωτερικός χώρος. Δίνει και άλλο και αυτή με Ν78. Γενικά χοντρό θέμα τα παλιότερα Samsung, κόβουν πολύ την NR μπάντα μέχρι να κρυώσει το κινητό και εννοείται πάει το battery draining σύννεφο... 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 22, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 18 minutes ago, johnny_htc said: Μπορεί να μην έχουν ενημερώσει ακόμα το χεδμ. Αλλά πολύ πιθανό. Και οπτική να έχει ένας σταθμός, δηλώνουν λινκ γενικά νομίζω Αμπελώνας Ηλείας, εσωτερικός χώρος με Ν1. Φτάνει και 130αρια με λιγότερη κίνηση έχω δει. Εξωτερικός χώρος. Δίνει και άλλο και αυτή με Ν78. Γενικά χοντρό θέμα τα παλιότερα Samsung, κόβουν πολύ την NR μπάντα μέχρι να κρυώσει το κινητό και εννοείται πάει το battery draining σύννεφο... Υποτίθεται ότι αυτός είναι ο λόγος που τα iphone 17 πάνε σε brand new cooling system για θερμά κλίματα. Έχουμε ετοιμάσει ειδικά KPIs για αυτό το λόγο 🙂 Θα τους δώσουμε στατιστικά... Τα χειρότερα μέχρι στιγμής είναι τα 15 pro/pro max από Apple για κάποιο λόγο, αν και δεν είναι χειρότερα από ανταγωνισμό -στα ίδια. Όπως λές, τα Samsung είναι τα χειρότερα, και τα καλύτερα...μαντέψτε... τα Xiaomi και τα Motorola! 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 32 minutes ago, mixtri said: Υποτίθεται ότι αυτός είναι ο λόγος που τα iphone 17 πάνε σε brand new cooling system για θερμά κλίματα. Έχουμε ετοιμάσει ειδικά KPIs για αυτό το λόγο 🙂 Θα τους δώσουμε στατιστικά... Τα χειρότερα μέχρι στιγμής είναι τα 15 pro/pro max από Apple για κάποιο λόγο, αν και δεν είναι χειρότερα από ανταγωνισμό -στα ίδια. Όπως λές, τα Samsung είναι τα χειρότερα, και τα καλύτερα...μαντέψτε... τα Xiaomi και τα Motorola! Ακριβώς. Μα το βλέπω από τον φίλο τον @marios239 που του έχει βγάλει το λάδι στα τεστ και δε βγάζει κιχ το ένα πίσω από το άλλο στο xiaomi. 😜. Χθες Κουρουτα με το ζόρι έβγαλα ένα 400αρι στην παραλία μετά του Disconnected το κάγκελο γινόταν 😂 Πώς τα κατάφεραν οι άλλοι στο 15αρι μόνο αυτοί ξέρουν. Με κάτι θα περιαματιστηκαν εσωτερικά και δεν άφησαν χώρο για cooling πιστεύω, κάτι τέτοιο λογικά 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Έχει ανοίξει κανονικά και 5G SA στη 104435: Εγώ ακόμα να συνδεθώ στο SA, έχει περάσει 1 εβδομάδα απ' το αίτημα και δεν επικοινώνησε κανένας. 12 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 4 minutes ago, marios239 said: Έχει ανοίξει κανονικά και 5G SA στη 104435: Εγώ ακόμα να συνδεθώ στο SA, έχει περάσει 1 εβδομάδα απ' το αίτημα και δεν επικοινώνησε κανένας. Άλλαξες σιμ; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 6 minutes ago, CaptainNickGR said: Άλλαξες σιμ; Όχι, είναι του Ιανουαρίου και υποτίθεται ότι αλλαγή χρειάζεται μόνο στα iphone. Περιμένω να δω τι θα με πουν απ' την εξυπηρέτηση και θα πράξω αναλόγως. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 35 minutes ago, CaptainNickGR said: Άλλαξες σιμ; Εγώ έχω την ίδια σιμ νομίζω από το 2016-17 και ήμουν από τους πρώτους που είδα sa χωρίς να κάνω τίποτα με G S23. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Εχω παρατηρήσει σε κάποιες περιοχές στη Κέρκυρα ότι η κάλυψη έχει χειροτερέψει σημαντικά (πχ μέσα στο σπίτι από 2-3 μπαρες βλεπω 1-2) και παίζουν πολλές διακοπές στις κλήσεις ωστόσο τα data φαίνεται να έχουν ξεμπουκώσει ελάχιστα σε περιοχές που δεν έφευγε ούτε μήνυμα. Παίζει να έχει παιχτεί refarm? 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 14 minutes ago, Ninjis said: Εχω παρατηρήσει σε κάποιες περιοχές στη Κέρκυρα ότι η κάλυψη έχει χειροτερέψει σημαντικά (πχ μέσα στο σπίτι από 2-3 μπαρες βλεπω 1-2) και παίζουν πολλές διακοπές στις κλήσεις ωστόσο τα data φαίνεται να έχουν ξεμπουκώσει ελάχιστα σε περιοχές που δεν έφευγε ούτε μήνυμα. Παίζει να έχει παιχτεί refarm? Μάλλον refarm ναι. Πιστεύω με τη ψήφιση της αύξησης ορίων θα γίνουν τροποποιήσεις, σίγουρα το γνωρίζουν αυτό 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 1 hour ago, marios239 said: Έχει ανοίξει κανονικά και 5G SA στη 104435: Εγώ ακόμα να συνδεθώ στο SA, έχει περάσει 1 εβδομάδα απ' το αίτημα και δεν επικοινώνησε κανένας. Εμένα για ενα αίτημα κινητής που δε μπορούσα να μιλήσω όταν τους ρώτησα μ είπαν θα με ξανα πάρουν. Η ειρωνεία είναι πως δε πήραν και μάλιστα έστειλαν αυτό: 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 2 minutes ago, elkons said: Εμένα για ενα αίτημα κινητής που δε μπορούσα να μιλήσω όταν τους ρώτησα μ είπαν θα με ξανα πάρουν. Η ειρωνεία είναι πως δε πήραν και μάλιστα έστειλαν αυτό: Έστειλα στο chat πρίν λίγο και μου είπαν ότι το αίτημα είναι σε προτεραιότητα κλπ κλπ και να περιμένω επικοινωνία. Τον τελευταίο καιρό παίρνουν πολύ καιρό να δουν τα αιτήματα. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Just now, marios239 said: Έστειλα στο chat πρίν λίγο και μου είπαν ότι το αίτημα είναι σε προτεραιότητα κλπ κλπ και να περιμένω επικοινωνία. Τον τελευταίο καιρό παίρνουν πολύ καιρό να δουν τα αιτήματα. Εγώ στην έρευνα να εβαλα ολα 0, θα με πάρουν μετά είμαι σίγουρος 😌 5 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 54 minutes ago, elkons said: Εγώ στην έρευνα να εβαλα ολα 0, θα με πάρουν μετά είμαι σίγουρος 😌 Αναρωτιέμαι αν βλέπει κάποιος άνθρωπος τις έρευνες ή είναι εικονικές για τον καταναλωτή, τάχα μου να βελτιώσουν τις υπηρεσίες με βάση το feedback. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Αναρωτιέμαι αν βλέπει κάποιος άνθρωπος τις έρευνες ή είναι εικονικές για τον καταναλωτή, τάχα μου να βελτιώσουν τις υπηρεσίες με βάση το feedback. Ανάλογα την έρευνα. Η συγκεκριμένη ήταν προσωποποιημένη. Με ρώτησαν αν επιλύθηκε γρήγορα μετά από επικοινωνία και αμα χρειάστηκε να μιλήσουμε πολλες φορές και πόσο βάζω στην εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου θέματος. Ποτέ δε μίλησα με κανέναν και πέρασε πάνω από ένας μήνας ούτε έκαναν κάτι. 0 για την ώρα και βλέπουμε. Τελευταία με έχει ξενερώσει η αντιμετώπιση προβλημάτων μαζί τους πρίν μερικούς μήνες πήγαιναν σφαίρα τα αιτήματα. Τι να πω..δηλαδή πρέπει να τους τα ψάλλεις να προχωρήσουν. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 8 minutes ago, elkons said: Ανάλογα την έρευνα. Η συγκεκριμένη ήταν προσωποποιημένη. Με ρώτησαν αν επιλύθηκε γρήγορα μετά από επικοινωνία και αμα χρειάστηκε να μιλήσουμε πολλες φορές και πόσο βάζω στην εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου θέματος. Ποτέ δε μίλησα με κανέναν και πέρασε πάνω από ένας μήνας ούτε έκαναν κάτι. 0 για την ώρα και βλέπουμε. Τελευταία με έχει ξενερώσει η αντιμετώπιση προβλημάτων μαζί τους πρίν μερικούς μήνες πήγαιναν σφαίρα τα αιτήματα. Τι να πω..δηλαδή πρέπει να τους τα ψάλλεις να προχωρήσουν. Εγώ έχω ένα πρόβλημα εδώ και 2 εβδομάδες και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 11 minutes ago, elkons said: Ανάλογα την έρευνα. Η συγκεκριμένη ήταν προσωποποιημένη. Με ρώτησαν αν επιλύθηκε γρήγορα μετά από επικοινωνία και αμα χρειάστηκε να μιλήσουμε πολλες φορές και πόσο βάζω στην εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου θέματος. Ποτέ δε μίλησα με κανέναν και πέρασε πάνω από ένας μήνας ούτε έκαναν κάτι. 0 για την ώρα και βλέπουμε. Τελευταία με έχει ξενερώσει η αντιμετώπιση προβλημάτων μαζί τους πρίν μερικούς μήνες πήγαιναν σφαίρα τα αιτήματα. Τι να πω..δηλαδή πρέπει να τους τα ψάλλεις να προχωρήσουν. 3 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ έχω ένα πρόβλημα εδώ και 2 εβδομάδες και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Στάνταρ λόγω αδειών όλη αυτή η καθυστέρηση 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 3 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ έχω ένα πρόβλημα εδώ και 2 εβδομάδες και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Σε κινητή ή σταθερή; Εγώ αναφέρομαι σε κινητή. Just now, johnny_htc said: Στάνταρ λόγω αδειών όλη αυτή η καθυστέρηση Από τον Ιούνιο; τουλάχιστον μην έστελναν την έρευνα λες και μιλήσαμε ποτέ. Έχουν όρεξη σήμερα μάλλον να την ακούσουν. Ολόκληρη εταιρεία με το μεγαλύτερο ποσοστό συνδρομητών στην Ελλάδα και άδειες να υπάρχουν δεν έπρεπε να γίνεται αυτο το πράγμα. Στα αιτήματα έπρεπε να ενημερώνουν αλλιώς ποιος ο λόγος επικοινωνίας; 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 10 minutes ago, elkons said: Σε κινητή ή σταθερή; Εγώ αναφέρομαι σε κινητή. Από τον Ιούνιο; τουλάχιστον μην έστελναν την έρευνα λες και μιλήσαμε ποτέ. Έχουν όρεξη σήμερα μάλλον να την ακούσουν. Ολόκληρη εταιρεία με το μεγαλύτερο ποσοστό συνδρομητών στην Ελλάδα και άδειες να υπάρχουν δεν έπρεπε να γίνεται αυτο το πράγμα. Στα αιτήματα έπρεπε να ενημερώνουν αλλιώς ποιος ο λόγος επικοινωνίας; Μήπως έρχεται αυτόματα η έρευνα; Συμφωνώ, έπρεπε να δίνουν σε εξωτερικό συνεργάτη να δουλεύει την εξυπηρέτηση όσο λείπουν οι δικοί τους, αλλά ίσως φοβούνται κακή εξυπηρέτηση από πλευράς τους συν ότι θα ζητάνε λεφτά για να εκπαιδευσουν κόσμο.. Είναι που είναι χάλια το κομμάτι της εκπαίδευσης και εξυπηρέτησης σε όλες τις εταιρείες.. Κουρούτα ή Καρούτα ή όπως θέλετε πείτε την 😜 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 39 minutes ago, elkons said: Ανάλογα την έρευνα. Η συγκεκριμένη ήταν προσωποποιημένη. Με ρώτησαν αν επιλύθηκε γρήγορα μετά από επικοινωνία και αμα χρειάστηκε να μιλήσουμε πολλες φορές και πόσο βάζω στην εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου θέματος. Ποτέ δε μίλησα με κανέναν και πέρασε πάνω από ένας μήνας ούτε έκαναν κάτι. 0 για την ώρα και βλέπουμε. Τελευταία με έχει ξενερώσει η αντιμετώπιση προβλημάτων μαζί τους πρίν μερικούς μήνες πήγαιναν σφαίρα τα αιτήματα. Τι να πω..δηλαδή πρέπει να τους τα ψάλλεις να προχωρήσουν. Άφησα κι εγώ κακή αξιολόγηση στην έρευνα πριν κάποιες μέρες και, δες εδώ: Να τους πήγε 😂😂 4 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts