georgebad Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 3 minutes ago, p_k said: Μιλάμε για Σέρρες, το απόλυτο flat ανάγλυφο. Mε πυκνή δόμηση , και ψηλές πολυκατοικίες σε όλη την πόλη ! Πολύ δύσκολη η πόλη για τα Huawei , όχι τόσο όμως για τα ericsson . Εχει και πολύ καλύτερες θέσεις οι cosmote βέβαια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Αντε να παρει σειρα και η Δραμα.... 53 minutes ago, georgebad said: Αναβαθμησαν και την 3833 στις Σέρρες , άντε με το καλό 3931 που βλεπει κει σπίτι μου να έρχεται n78 παντού μέσα στο σπίτι χωρίς να με ρίχνει σε 4G https://www.speedtest.net/result/i/5701607942 cellmapper εχεις; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 24 minutes ago, doganos said: Αντε να παρει σειρα και η Δραμα.... cellmapper εχεις; Ναι εγώ έχω καταγράψει όλο το νόμο. Θα περάσω αργότερα να την καταγράψω 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Μια μέτρηση από κέντρο Σοφάδων Καρδίτσας. Στα προτερήματα είναι ότι είναι η μόνη με εσωτερική κάλυψη. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Μια μέτρηση από κέντρο Σοφάδων Καρδίτσας. Στα προτερήματα είναι ότι είναι η μόνη με εσωτερική κάλυψη.Με ποιον σερβερ έκανες το τεστ και έχεις τέτοιο ping ή εγώ δεν διακρίνω καλά? Υποθέτω εξωτερικού, αν και το roaming σίγουρα σου ανεβάζει το ping, ακόμα και με τους ντόπιους εδώ. Τώρα που το ξανασκεφτομαι βέβαια, ίσως και να είναι πιο σύντομη η δρομολόγηση με σερβερ της χώρας που έχεις την σύνδεση, υποθετικά μιλώντας, και σε δεύτερο χρόνο με τους σερβερ της εταιρείας στην εκάστοτε που σε εξυπηρετεί τη δεδομένη στιγμή. Πολλά παίζουν ρόλο βέβαια στη δρομολόγηση θα μου πεις.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Καλλικρατεια δίπλα στην κεραία. Ταχύτητες είδα 400 download 100 upload με πίτα κόσμο. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 (edited) Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση εξω ( Cosmote .de )που ισως συμβεί και εδω οταν ερθει η 1500 MHz Band σε Massive ειναι η παρακάτω : Απο τοτε που προσέθεσαν τα 1500 MHz στα Massive εδω ΜΑΖΙ με τα γνωστα Bands απο τις ιδιες Basebands ( 700 800 900 1800 1800 2100 2600 2600 3500 ) οταν η συσκευή διαλέξει primary band B20 ( 800 MHz ) δεν εχει 5G flag η συσκευή ΟΜΩΣ ανοίγει : Combo B Band με N Band και ουσιαστικα εχεις ...5G ..χωρις 5G ' features ' !! @mixtri @Notus @georgemv Edited July 26, 2023 by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 18 ώρες πριν, king2009 said: Καλλικρατεια δίπλα στην κεραία. Ταχύτητες είδα 400 download 100 upload με πίτα κόσμο. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να φανταστώ ο πίτα κόσμος δεν ήταν κι αυτός δίπλα στην κεραία (ΤΑ: 1), αλλά αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στις παραλίες της περιοχής, με ότι αυτό συνεπάγεται σε απόδοση bandwidth των συσκευών... 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Μήπως θυμάται κανείς σε ποιο e-mail στέλνουμε στην Cosmote τις προβληματικές περιοχές; Κάποιος το είχε βάλει εδώ παλιότερα και νομίζω το κράτησα screenshot, αλλά δεν το βρίσκω. 😇 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 15 minutes ago, memoriesradio said: Να φανταστώ ο πίτα κόσμος δεν ήταν κι αυτός δίπλα στην κεραία (ΤΑ: 1), αλλά αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στις παραλίες της περιοχής, με ότι αυτό συνεπάγεται σε απόδοση bandwidth των συσκευών... Οχι δεν ηταν χιλιομετρα μακρια στα 100-500 μετρα ειχε χιλιαδες ατομα. Η κεραια βρισκεται διπλα στην πλατεια δηλαδη στο κεντρο νομιζω ειναι σε κτηριο του οτε αλλα δεν ειμαι σιγουρος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 22 minutes ago, king2009 said: Οχι δεν ηταν χιλιομετρα μακρια στα 100-500 μετρα ειχε χιλιαδες ατομα. Η κεραια βρισκεται διπλα στην πλατεια δηλαδη στο κεντρο νομιζω ειναι σε κτηριο του οτε αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Λάθος μου. Νόμιζα ότι αναφερόσουν στην κεραία την μεγάλη της Καλλικράτειας, που είναι δίπλα από τον δρόμο Θεσσαλονίκης-Μουδανιά. Μια χαρά τότε από απόδοση και συμπεριφορά. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Μήπως θυμάται κανείς σε ποιο e-mail στέλνουμε στην Cosmote τις προβληματικές περιοχές; 😇 AccessNetworksPlanningSection@cosmote.gr 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Έχετε λάβει απάντηση ππτε από αυτό το email ? Γενικά είναι ενεργο ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Έχω χάσει σύνδεση με πολλούς σταθμούς προς Νέα Αγχίαλο, Σωρό κτλ… μπορεί διακοπή ρεύματος, μπορεί και καταστροφή σταθμών. Από όλες τις εταιρείες. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 (edited) Αυτό που συμβαίνει στην χωρα μας φέτος δεν εχει προηγούμενο. Ο Βόλος εχει ξεφύγει και δυστυχώς δεν κατάφεραν να προστατέψουν οχι μονο κεραιες και ηλεκτρικό δίκτυο αλλά και βάσεις του στρατού . Ηταν τοσο δύσκολο να αφησουν ζωνες γυρω γύρω χωρις βλαστηση για προστασία? Το δασαρχείο δεν επιτρέπει ζωνες ασφαλείας !! Αντιο Ελλάδα Edited July 27, 2023 by HORGRAP 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 (edited) 1 hour ago, HORGRAP said: Αυτό που συμβαίνει στην χωρα μας φέτος δεν εχει προηγούμενο. Ο Βόλος εχει ξεφύγει και δυστυχώς δεν κατάφεραν να προστατέψουν οχι μονο κεραιες και ηλεκτρικό δίκτυο αλλά και βάσεις του στρατού . Ηταν τοσο δύσκολο να αφησουν ζωνες γυρω γύρω χωρις βλαστηση για προστασία? Το δασαρχείο δεν επιτρέπει ζωνες ασφαλείας !! Αντιο Ελλάδα Αυτά να τα βλέπουν οι κάτοικοι των περιοχών που θέλουν τις κεραίες κινητής μόνο στα βουνά. Και εάν γίνει μια τέτοια καταστροφή από που θα πραγματοποιούνται κλήσεις ακόμη και η χρήση data είναι απαραίτητη! Αλλά στον Βόλο έχουν καταβάσει πολλες κεραίες εντός της πόλης και τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα. Όταν ο στρατός δεν μπορεί να μεριμνήσει για την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών δεν περιμένω από κανένα Μπέο τίποτα. Ειδικά από αυτόν! Edited July 27, 2023 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Αυτό που συμβαίνει στην χωρα μας φέτος δεν εχει προηγούμενο. Ο Βόλος εχει ξεφύγει και δυστυχώς δεν κατάφεραν να προστατέψουν οχι μονο κεραιες και ηλεκτρικό δίκτυο αλλά και βάσεις του στρατού . Ηταν τοσο δύσκολο να αφησουν ζωνες γυρω γύρω χωρις βλαστηση για προστασία? Το δασαρχείο δεν επιτρέπει ζωνες ασφαλείας !! Αντιο ΕλλάδαΠοιο δασαρχείο; εδώ παλιότερα υπήρχαν φυλάκια και παρατηρητήρια σε τακτικά μέρη, που ήξεραν όλοι όσοι ήταν στη δασοφυλακη ας την πούμε, απέξω και ανακατωτά σπιθαμή προς σπιθαμή τα μονοπάτια και τους διαδρόμους στον εκάστοτε λόφο, βουνό της περιοχής του. Τώρα τα έδωσαν όλα στην πυροσβεστική, με κενές θέσεις πυροσβεστων, ασυντηρητα και παμπάλαια εργαλεία (πτώση canadair) και τον κάθε πυροσβέστη ένα μπαλάκι μπαλάκι από περιοχή σε περιοχή. Φαινόμενα τύπου παίρνω κάποιον που ξέρει το τάδε μέρος του Βόλου και τον πάω Ανάβυσσο στην Αθήνα και τον Αθηναίο στη Ρόδο και δεν ξέρω τι άλλο, γτ χρειάζομαι άτομα και τα χω κάνει σκ@τ@ 100 χρόνια υποτελης χώρα, μνημόνια και λοιπές μαλκιες, θα έχουν τέτοια αποτελέσματα και δεν ξέρω μη καούμε και μεις ζωντανοί στο τέλος. Τόσοι άνθρωποι που έχασαν το σπίτι τους επειδή δεν τους άφησαν να τα σώσουν, να δω τι θα απογίνουν. Καμπανάκι σε όποιον δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Πρέπει η 1027 που είναι έξω από το grand μασουτη στην Νέα Ραιδεστό, να άλλαξε σε 201027 και δίνει πλέον NR, καθώς πιάνω 5G σε σημείο που δεν έπιανα προηγουμένως στην Θέρμη 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Έπεσε εντελώς το 5G περιμετρικά της Σπάρτης. Η #105522 στο βουνό δεν έχει ούτε 2G. Δεν ξέρω αν είναι βλάβη ή κάνουν update/restart. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 22 ώρες πριν, johnny_htc said: Ποιο δασαρχείο; εδώ παλιότερα υπήρχαν φυλάκια και παρατηρητήρια σε τακτικά μέρη, που ήξεραν όλοι όσοι ήταν στη δασοφυλακη ας την πούμε, απέξω και ανακατωτά σπιθαμή προς σπιθαμή τα μονοπάτια και τους διαδρόμους στον εκάστοτε λόφο, βουνό της περιοχής του. Τώρα τα έδωσαν όλα στην πυροσβεστική, με κενές θέσεις πυροσβεστων, ασυντηρητα και παμπάλαια εργαλεία (πτώση canadair) και τον κάθε πυροσβέστη ένα μπαλάκι μπαλάκι από περιοχή σε περιοχή. Φαινόμενα τύπου παίρνω κάποιον που ξέρει το τάδε μέρος του Βόλου και τον πάω Ανάβυσσο στην Αθήνα και τον Αθηναίο στη Ρόδο και δεν ξέρω τι άλλο, γτ χρειάζομαι άτομα και τα χω κάνει σκ@τ@ 100 χρόνια υποτελης χώρα, μνημόνια και λοιπές μαλκιες, θα έχουν τέτοια αποτελέσματα και δεν ξέρω μη καούμε και μεις ζωντανοί στο τέλος. Τόσοι άνθρωποι που έχασαν το σπίτι τους επειδή δεν τους άφησαν να τα σώσουν, να δω τι θα απογίνουν. Καμπανάκι σε όποιον δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα μείνει χαλίκι όρθιο... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 (edited) 22 ώρες πριν, johnny_htc said: Ποιο δασαρχείο; εδώ παλιότερα υπήρχαν φυλάκια και παρατηρητήρια σε τακτικά μέρη, που ήξεραν όλοι όσοι ήταν στη δασοφυλακη ας την πούμε, απέξω και ανακατωτά σπιθαμή προς σπιθαμή τα μονοπάτια και τους διαδρόμους στον εκάστοτε λόφο, βουνό της περιοχής του. Τώρα τα έδωσαν όλα στην πυροσβεστική, με κενές θέσεις πυροσβεστων, ασυντηρητα και παμπάλαια εργαλεία (πτώση canadair) και τον κάθε πυροσβέστη ένα μπαλάκι μπαλάκι από περιοχή σε περιοχή. Φαινόμενα τύπου παίρνω κάποιον που ξέρει το τάδε μέρος του Βόλου και τον πάω Ανάβυσσο στην Αθήνα και τον Αθηναίο στη Ρόδο και δεν ξέρω τι άλλο, γτ χρειάζομαι άτομα και τα χω κάνει σκ@τ@ 100 χρόνια υποτελης χώρα, μνημόνια και λοιπές μαλκιες, θα έχουν τέτοια αποτελέσματα και δεν ξέρω μη καούμε και μεις ζωντανοί στο τέλος. Τόσοι άνθρωποι που έχασαν το σπίτι τους επειδή δεν τους άφησαν να τα σώσουν, να δω τι θα απογίνουν. Καμπανάκι σε όποιον δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τους ήρθε μήνυμα από το 112 στα φυλάκια και στις αποθήκες και το μόνο που έκαναν ήταν να εκκενώσουν το στρατόπεδο; κατάλαβα σωστά; Πήραν μήνυμα και το έβαλαν στα πόδια! Δεν χρειάζεται να μπει ο Τ@ύρκος παιδιά. Θα χaκάρει το σύστημα θα στέλνει σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας μηνύματα με το 112 και όπου φύγει φύγει. Η επιστράτευση επί Χ@ύντας θα μοιάζει Έπος του 40 με αυτό που μας περιμένει. Edited July 28, 2023 by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Σε ολη την διαδρομή με το πλοιο από Πειραιά για Νάξο έπιανε συνεχεια 5G. Μοναδική εξαίρεση 2-3 φορες που επιασε edge και αυτο κράτησε το πολύ για 3-4 λεπτά. Εντυπωσιακό γιατί πέρυσι στο ιδιο δρομολόγιο δεν έπιανε απολύτως τιποτα ουτε edge σε ολο το ταξιδι. Επίσης ερχόμενος από Vodafone που το 5G είναι εξαιρετικά περιορισμένο δηλώνω εντυπωσιασμένος. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 (edited) Λεωφόρος Αλεξάνδρας 217, στις καφετέριες. Ίσως είναι μικρή κεραία και μακρινή 700αρα για 5G. Edited July 29, 2023 by MitsosDaBest13 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Δεν θα μείνει χαλίκι όρθιο...Που να μείνει.. Θα το χρησιμοποιήσουν όλο για να τσιμεντωσουν όλα τα βουνά με ανεμοκινητηρες και αν χρειαστεί και μας. Ήδη εκεί που λέγαμε όχι αλλά κτίρια μες στις πόλεις, ορθωνονται παντού πάρα πολλές πολυκατοικιες... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τους ήρθε μήνυμα από το 112 στα φυλάκια και στις αποθήκες και το μόνο που έκαναν ήταν να εκκενώσουν το στρατόπεδο; κατάλαβα σωστά; Πήραν μήνυμα και το έβαλαν στα πόδια! Δεν χρειάζεται να μπει ο Τ@ύρκος παιδιά. Θα χaκάρει το σύστημα θα στέλνει σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας μηνύματα με το 112 και όπου φύγει φύγει. Η επιστράτευση επί Χ@ύντας θα μοιάζει Έπος του 40 με αυτό που μας περιμένει.Για κλάματα δυστυχώς. Και εκεί έρχεται και αυτό που λέω με τις κακοδιοικησεις στην Ελλάδα. Απεραντοι υπνοι οι περισσότεροι και συνάμα άχρηστοι όταν σοβαρεύουν τα πράματα. Πυροσβεση και προετοιμασία για φωτιές δεν βιαζόμαστε. Άστο για μετά την αντιπυρική περίοδο. Έχουμε και τους φαντάρους αν χρειαστεί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα με τους καθαρισμούς μετά. Μια χαρά είμαστε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 51 minutes ago, panos43 said: Σε ολη την διαδρομή με το πλοιο από Πειραιά για Νάξο έπιανε συνεχεια 5G. Μοναδική εξαίρεση 2-3 φορες που επιασε edge και αυτο κράτησε το πολύ για 3-4 λεπτά. Εντυπωσιακό γιατί πέρυσι στο ιδιο δρομολόγιο δεν έπιανε απολύτως τιποτα ουτε edge σε ολο το ταξιδι. Επίσης ερχόμενος από Vodafone που το 5G είναι εξαιρετικά περιορισμένο δηλώνω εντυπωσιασμένος. Εγώ που πήγα Πάρο είχα παρόμοια εμπειρία με εσένα. Η vf είναι επίσης καρφωμένη σε 5G στο 90% της διαδρομής 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts