MitsosDaBest13 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Στην Ανατολική πλευρά της Σπάρτης, η Cosmote χρειάζεται σταθμό. Ακόμα και στο ΚΤΕΛ απέξω παίζει με 2G. Στο μπαλκόνι του σπιτιού στο χωριό, πιάνω από την #105144 που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά. Στο μπαλκόνι στη Δυτική πλευρά όμως, πιάνει από τον Ταΰγετο και παίζει πολύ καλύτερα. Στην ταράτσα πιάνει και n78 από κάπου, κοντά στα 800 Mbps. Edited February 20, 2023 by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Στην Ανατολική πλευρά της Σπάρτης, η Cosmote χρειάζεται σταθμό. Ακόμα και στο ΚΤΕΛ απέξω παίζει με 2G. Στο μπαλκόνι του σπιτιού στο χωριό, πιάνω από την #105144 που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά. Στο μπαλκόνι στη Δυτική πλευρά όμως, πιάνει από τον Ταΰγετο και παίζει πολύ καλύτερα. Στην ταράτσα πιάνει και n78 από κάπου, κοντά στα 800 Mbps. Δηλαδή για τι απόσταση μιλάμε για Ν78; savage! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Ιωάννινα-Μέτσοβο-Ανήλιο Από τα περίπου 10 τούνελ στα δυο δεν είχα σήμα και κάπου στην αρχή μετά τα Ιωάννινα δεν είχε σήμα. Γενικά οι ταχύτητες ήταν πολύ καλές και σχεδόν όλες οι κεραίες είναι αναβαθμισμένες. Πέρασα και με cellmapper. Φώτο της ημέρας (Μέτσοβο): Ανήλιο Edited February 20, 2023 by waeo 11 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εκεί ήταν και κάποιοι φίλοι μου πριν κάποιες εβδομάδες και μου είπαν ξεκάθαρα ότι η Cosmote γάζωνε ενώ οι άλλες δεν είχαν καν κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους σε κάποια χωριά. οι δυο φίλοι μου μετά την επιστροφή από το ταξίδι έκαναν φορητότητα σε Cosmote από Nova. Τώρα βέβαια λένε ότι είναι πίτα το δίκτυο στην Καρδίτσα αλλά ευτυχώς σε δυο εβδομάδες αναβαθμίζεται πλήρως. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Θα ρωτήσω. Τρέχει αναβάθμιση. Μέχρι καλοκαίρι λογικά θα έχει αναβαθμιστεί όλος ο νόμος Μαγνησίας. Θα γίνει πάρτι μετρήσεων.Έχουμε νεότερα για τους Νέους σε Πιερία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 18 minutes ago, mixtri said: Εκεί ήταν και κάποιοι φίλοι μου πριν κάποιες εβδομάδες και μου είπαν ξεκάθαρα ότι η Cosmote γάζωνε ενώ οι άλλες δεν είχαν καν κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους σε κάποια χωριά. οι δυο φίλοι μου μετά την επιστροφή από το ταξίδι έκαναν φορητότητα σε Cosmote από Nova. Τώρα βέβαια λένε ότι είναι πίτα το δίκτυο στην Καρδίτσα αλλά ευτυχώς σε δυο εβδομάδες αναβαθμίζεται πλήρως. Που τρέχει τώρα αναβαθμίσεις η Cosmote ξέρουμε κάτι ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 28 minutes ago, cmvr said: Που τρέχει τώρα αναβαθμίσεις η Cosmote ξέρουμε κάτι ; Βόρεια Ελλάδα βλέπω δεξιά αριστερά να φιτρονουν νέα enb . Δεν ξέρω τώρα αν δίνουν έμφαση σε κάποιες περιοχες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 11 minutes ago, georgebad said: Βόρεια Ελλάδα βλέπω δεξιά αριστερά να φιτρονουν νέα enb . Δεν ξέρω τώρα αν δίνουν έμφαση σε κάποιες περιοχες Σίγουρα δίνουν σε κάποιες περιοχές περισσότερο και σε κάποιες λιγότερο ανάλογα με τις ανάγκες και τις τεχνικές δυνατότητες τους. Απλά να δούμε πάνω κάτω που τρέχει. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 44 minutes ago, cmvr said: Που τρέχει τώρα αναβαθμίσεις η Cosmote ξέρουμε κάτι ; Θεσσαλία γίνεται χαμός. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Just now, mixtri said: Θεσσαλία γίνεται χαμός. Εκτός Θεσσαλίας για άλλες περιοχές ξέρουμε ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 4 ώρες πριν, mixtri said: Δηλαδή για τι απόσταση μιλάμε για Ν78; savage! Δεν είμαι σίγουρος από που πιάνει. Η κεραία στο βουνό (105522) είναι χοντρικά 3 χλμ σε ευθεία. Η κεραία της Σπάρτης (105114), είναι πάνω από 4. Δεν αποκλείεται να έχει όντως στο βουνό n78. Υ.Γ. Βλέπω ότι το ARFCN της Cosmote άλλαξε, από 636666 που ήταν. 😝 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εκτός Θεσσαλίας για άλλες περιοχές ξέρουμε ;Την Παρασκευή πάντως αναβάθμισαν και τον σταθμό στην Σφενδάμη Πιερίας eNB 3042. Πιάνει πλέον 5G. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 47 minutes ago, Cris4524 said: 53 minutes ago, cmvr said: Εκτός Θεσσαλίας για άλλες περιοχές ξέρουμε ; Την Παρασκευή πάντως αναβάθμισαν και τον σταθμό στην Σφενδάμη Πιερίας eNB 3042. Πιάνει πλέον 5G. Και Πιερία. Πάει πακέτο με Λάρισα. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εκεί ήταν και κάποιοι φίλοι μου πριν κάποιες εβδομάδες και μου είπαν ξεκάθαρα ότι η Cosmote γάζωνε ενώ οι άλλες δεν είχαν καν κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους σε κάποια χωριά. οι δυο φίλοι μου μετά την επιστροφή από το ταξίδι έκαναν φορητότητα σε Cosmote από Nova. Τώρα βέβαια λένε ότι είναι πίτα το δίκτυο στην Καρδίτσα αλλά ευτυχώς σε δυο εβδομάδες αναβαθμίζεται πλήρως. Ήμουν κι εγώ πριν λίγες μέρες εκεί κι ανέβασα στης nova....Κι ήμουν πιο πάνω από το Ανήλιο απέναντι από Μέτσοβο...Μια χαρά ήταν η νόβα. Απλά η cosmote είχε καλύτερες ταχύτητεςΈξω πάντως με -15 που είχε και ψιλοχιονο, το κινητό μόνο για καμιά φωτό ήταν.Sent from my iPad using Tapatalk 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 7 minutes ago, rebel1 said: Ήμουν κι εγώ πριν λίγες μέρες εκεί κι ανέβασα στης nova.... Κι ήμουν πιο πάνω από το Ανήλιο απέναντι από Μέτσοβο... Μια χαρά ήταν η νόβα. Απλά η cosmote είχε καλύτερες ταχύτητες Έξω πάντως με -15 που είχε και ψιλοχιονο, το κινητό μόνο για καμιά φωτό ήταν. Sent from my iPad using Tapatalk Οι φίλοι μου ήταν πιο μέσα. Προς Συρράκο, Καλαριτες κτλ… εκεί ήταν εντελώς εκτός η Nova. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Κάτσε να ανοίξει λίγο ο καιρός, να βρούμε δύο τρεις μέρες να πάμε προς τα κει να περπατήσουμε στα βουνά...Sent from my iPad using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ. Πειραιάς Αγία Σοφία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Άλλες 3 έμειναν μέσα στην Κατερίνη για να αναβαθμιστούν, 1 Παραλια και 1 Ολ.Ακτη. Από τις κεραίες που έχουν βγαλει άδεια τίποτα ακόμη. 4 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 1 hour ago, Gv2008 said: Κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ. Πειραιάς Αγία Σοφία Μα το θεό θα σου πάρω δώρο powerbank 1 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) 😉 Θυμίζει ...Power Saving σε συνδιασμό με Band 20 χωρίς Carrier Aggregation ( για Cosmote με καλό σήμα) Στις άλλες ειναι .... ταχύτητα 4 Carriers Aggregated σε πλατεία χωρις ...N78 😉 Εκτός και αν σου έτυχε περίπτωση 5G χωρις σωστο Uplink . ( primary band 20 πηγμένη κσι λαθος counters για συγκεκριμένες συνθήκες) Μάλλον το έλυσαν αυτό το θέμα. Πιστεύω πως ...απλα δεν έχεις μπαταρία 😉 Edited February 20, 2023 by HORGRAP 4 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 13 minutes ago, HORGRAP said: 😉 Θυμίζει ...Power Saving σε συνδιασμό με Band 20 χωρίς Carrier Aggregation ( για Cosmote με καλό σήμα) Στις άλλες ειναι .... ταχύτητα 4 Carriers Aggregated σε πλατεία χωρις ...N78 😉 Εκτός και αν σου έτυχε περίπτωση 5G χωρις σωστο Uplink . ( primary band 20 πηγμένη κσι λαθος counters για συγκεκριμένες συνθήκες) Μάλλον το έλυσαν αυτό το θέμα. Πιστεύω πως ...απλα δεν έχεις μπαταρία 😉 Sleeping cells για Πειραιά δύσκολο. Βέβαια πολλά μπορεί να είναι. Το μόνο σίγουρο. Μπαταρία στο 30% τουλάχιστον πριν μέτρηση. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Κυκλάδες θα ξαναπεράσουν είτε για αναβάθμιση είτε για προσθήκη σταθμών;; Γνωρίζει κάποιος;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Άνω πόλη πάνω στην Καλλιόπη μέσα σε ισόγειο πολυκατοικίας https://www.speedtest.net/my-result/i/5497778179 Edited February 20, 2023 by georgebad 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 7 ώρες πριν, mixtri said: Μα το θεό θα σου πάρω δώρο powerbank Πραγματικά φίλε έχω μεγάλο πρόβλημα με τη μπαταρία. Στις 7 φεύγω με 100% από το σπίτι, γυρίζω στις 3 το μεσημέρι με 25%, το φορτίζω μέχρι το 50% γιατί ξαναφύγω και το βράδυ που γυρνάω στο σπίτι έχει 10% Ακόμα και τώρα με μπαταρία τα ίδια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Επανήλθε κάπως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts