Gv2008 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 1 hour ago, DjTony said: Ναι το έχω στο νου μου. Έχω όμως 30 gb από το family και άλλα 60 από τα απεριόριστα. Οπότε θα κάνω speedtest με το κινητό που έχω το family. Και θα αφήσω τα απεριόριστα για τις ημέρες που θα είμαι εκεί. Windtre 40 και TIM 400mbps Sent from my SM-G998B using Tapatalk Με 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Με 5G?Ναι. Είμαι αεροδρόμιο ακόμα όμως. Δεν έχω πάει Ρώμη. Θεωρώ εκεί θα έχει καλύτερη κάλυψη και ταχύτητες Sent from my SM-G998B using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 16 minutes ago, DjTony said: Ναι. Είμαι αεροδρόμιο ακόμα όμως. Δεν έχω πάει Ρώμη. Θεωρώ εκεί θα έχει καλύτερη κάλυψη και ταχύτητες Sent from my SM-G998B using Tapatalk Netmonster ανέβασε Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Netmonster ανέβασεΕίμαι σε λεωφορείο να πάω Ρώμη κέντρο. Θα ανεβάσω από εκεί. Βλέπω πολύ 4G+. Κλασεις ανώτερη η Cosmote αλήθεια. Sent from my SM-G998B using TapatalkΠάρτε ένα netmonster από το δρόμο Sent from my SM-G998B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 1 minute ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 7 ώρες πριν, DjTony said: Θέλετε netmonster από Ρώμη; και κάνα speedtest? Αν ναι που να συνδεθώ με Cosmote για να έχω τις καλύτερες ταχύτητες; Sent from my SM-G998B using Tapatalk WINDTRE. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Λίγα λεπτά μετά από αυτό το ποστ με καλέσανε από Cosmote στο Vodafone νούμερο και βγήκε κανονικά η κλήση Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 1 hour ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 59 minutes ago, Gv2008 said: Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. 1 hour ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 59 minutes ago, Gv2008 said: Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. 1 hour ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 59 minutes ago, Gv2008 said: Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. 1 hour ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 59 minutes ago, Gv2008 said: Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. 1 hour ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 59 minutes ago, Gv2008 said: Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. 1 hour ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 59 minutes ago, Gv2008 said: Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 8 minutes ago, cmvr said: Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Με ένα restart της συσκευής εσιαξε σε εμένα , ίσως έφταιγε η συσκευή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 1 hour ago, georgebad said: Δεν μπορώ να βγάλω κλήσεις προς Vodafone συμβαίνει και σε άλλον αυτό τώρα ; Προς cosmote όλα καλα 59 minutes ago, Gv2008 said: Το ίδιο πρόβλημα. Προς Cosmote κανονικά προς Nova με καθυστέρηση Δοκίμασα και στα δύο δίκτυα βγαίνουν κανονικά. Ποιος ξέρει κοκομπλοκο θα έπαθε σε εσάς. Έφαγε κόλλημα ο opera και έκΝΕ 800 post 🤣🤣🤣🤣 1 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Μια ακόμα Sent from my SM-G998B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 7 minutes ago, DjTony said: Μια ακόμα Sent from my SM-G998B using Tapatalk Κάνε και με WINDTRE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 2 minutes ago, Gv2008 said: Κάνε και με WINDTRE Κάνε σε όσες μπορείς να δούμε τι παίζει. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Windtre Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 5 minutes ago, DjTony said: Windtre Sent from my SM-G998B using Tapatalk Σε άλλη δεν σε αφήνει; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Και Vodafone μπαίνω αλλά σιγά σιγά με το μαλακό, θα φάω ξύλο από τη γυναίκα. Η διαφορά που είδα με windtre και ΤΙΜ είναι ότι στο MU5001 στην TIM μου πετάει συνέχεια θαυμαστικό και μου κλείνει το ίντερνετ, ενώ με τη windtre δε γίνεται αυτό. Όμως η windtre δεν έχει πολύ 5G. Η TIM είχε περισσότερο Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 1 hour ago, DjTony said: Και Vodafone μπαίνω αλλά σιγά σιγά με το μαλακό, θα φάω ξύλο από τη γυναίκα. Η διαφορά που είδα με windtre και ΤΙΜ είναι ότι στο MU5001 στην TIM μου πετάει συνέχεια θαυμαστικό και μου κλείνει το ίντερνετ, ενώ με τη windtre δε γίνεται αυτό. Όμως η windtre δεν έχει πολύ 5G. Η TIM είχε περισσότερο Sent from my SM-G998B using Tapatalk Γιατί καλέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 19 ώρες πριν, georgebad said: Πρέπει Μιχάλη πρέπει . Τους δίνω εγώ χωρο αν δεν βρίσκουν Σέρρες 🥹. Πάντως για ακόμα μια φορά διχνει η cosmote της πίστη της στα 1800 .Το 12 έστησε δίκτυο με 1800μονο, Το 2023 το ξαναχτίζει παλι με 1800. Τα 1800 της cosmote ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ Συμφωνώ και θα πω και το ακραίο. Καίω λιγότερη μπαταρία στο κινητό, βέβαια πυκνό δίκτυο= καλύτερο σήμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Γιατί καλέ;Γιατί θα φάω ξύλο; γιατί κάναμε όλο το πρωί 25 χιλιάδες βήματα να πηγαίνουμε σε αξιοθέατα και εγώ ασχολούμουν με το κινητό. Για αυτό Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 34 minutes ago, DjTony said: Γιατί θα φάω ξύλο; γιατί κάναμε όλο το πρωί 25 χιλιάδες βήματα να πηγαίνουμε σε αξιοθέατα και εγώ ασχολούμουν με το κινητό. Για αυτό Sent from my SM-G998B using Tapatalk Για ιερό σκοπό όμως😂😂😂 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Έχουμε γυρίσει σχεδόν όλη τη Ρώμη με τα πόδια. Δεν παίζει πολύ 5G γενικά, σε γυρνάει σε 4G+ συνέχεια. Με 200-300 το πολύ mbps.. Δηλαδή το 800-900 της Cosmote που βλέπω συχνά στην Αθήνα εδώ δε το βλέπω Sent from my SM-G998B using Tapatalk 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Just now, DjTony said: Έχουμε γυρίσει σχεδόν όλη τη Ρώμη με τα πόδια. Δεν παίζει πολύ 5G γενικά, σε γυρνάει σε 4G+ συνέχεια. Με 200-300 το πολύ mbps.. Δηλαδή το 800-900 της Cosmote που βλέπω συχνά στην Αθήνα εδώ δε το βλέπω Sent from my SM-G998B using Tapatalk Που σε τραβάνε και εσένα σε όλη τη Ρώμη😂😂😂. Ποιο δίκτυο γυρίζει σε 4G+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Που σε τραβάνε και εσένα σε όλη τη Ρώμη. Ποιο δίκτυο γυρίζει σε 4G+Και Tim και WINDTRESent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Στα φανάρια στην έξοδο της Αττικής οδού στην λεωφόρο Ηρακλείου 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts