CosMap Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 6 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 5 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 29 minutes ago, CosMap said: @bbbb στην πλατεία είναι όλα /// φρέσκα τελείως ενώ στο άλλο πριν τα ΚΤΕΛ έχει πάνω katherin δηλαδή θυγατρική της /// αλλά κι εκείνη δυνατή είναι. Σπάνια να δω ολική αλλαγή σε σταθμό καμία σχέση με πέρυσι. Περιμένουμε φωτογραφίες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Θα ανεβάσω αύριο. Ειμαι λίγο μακρια απο κέντρο και που και που εμφανίζεται και μπάντα 78, οπότε είναι. Ο σταθμός είναι διπλός με 2 φορές όλες τις μπάντες που αναφέρθηκαν και παραπανω. 4 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 (edited) Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8652588622 Μέτρηση στην Πλατεία Ευκαρπίδη, Ν78 στην Κατερινη Edited September 3, 2022 by cocu 6 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 5 ώρες πριν, cocu said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8652588622 Μέτρηση στην Πλατεία Ευκαρπίδη, Ν78 στην Κατερινη Μεταμορφώθηκε ο σταθμος . Φίλοι κου μου στέλναν τεστ με 0.1 mbps μέσα στο καλοκαίρι από εκει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 12 ώρες πριν, CosMap said: @bbbb στην πλατεία είναι όλα /// φρέσκα τελείως ενώ στο άλλο πριν τα ΚΤΕΛ έχει πάνω katherin δηλαδή θυγατρική της /// αλλά κι εκείνη δυνατή είναι. Σπάνια να δω ολική αλλαγή σε σταθμό καμία σχέση με πέρυσι. Ναι έχει γίνει καλή δουλειά. Πρέπει όμως να φτιάξουν και την 3559 που είναι στην έξοδο προς Γρεβενά γιατί σε κάποια σημεία εκεί κοντά προς το αστυνομικό μέγαρο και τα πέριξ σπίτια,πιάνει κάποιες φορές απο αυτή και όχι απο του κέντρου και δεν τραβάει όσο πρέπει για cosmote.. 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Νέα Μουδανιά Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Κατερίνη N78. https://www.speedtest.net/my-result/a/8654096929 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Κατερίνη 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 5 minutes ago, Cris4524 said: Κατερίνη Τούμπανο με 5 sectors gigabit lte και 4 massive . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Και από άλλη οπτική γωνία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 ΚΤΕΛ Κηφισού (n78) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 2 minutes ago, MrMusicman said: ΚΤΕΛ Κηφισού (n78) Σε πιο σημείο μέτρησες ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 7 minutes ago, cmvr said: Σε πιο σημείο μέτρησες ; Εσωτερικά του σταθμού, στον χώρο των αφίξεων, μέσα από λεωφορείο 😆 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 (edited) 4 minutes ago, MrMusicman said: Εσωτερικά του σταθμού, στον χώρο των αφίξεων, μέσα από λεωφορείο 😆 Έχω πολύ καιρό να περάσω από εκεί έστω τυχαία για αυτό ρωτάω. Ταξιδεύω με αεροπλάνο, αυτοκίνητο και καράβι μερικές φορές αλλά με κτελ έχει πολύ καιρό. Μακάρι το λεωφορείο να ταξίδευε με τις ταχύτητες της N78 δηλαδή να ήταν αεροπλάνο 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited September 3, 2022 by cmvr 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 9 minutes ago, MrMusicman said: Εσωτερικά του σταθμού, στον χώρο των αφίξεων, μέσα από λεωφορείο 😆 Πολύ καλό νούμερο . Εγώ το καλοκαίρι είχα μετρήσει 700. Η cosmote σκίζει στην Αθήνα με την n78 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 4 minutes ago, georgebad said: Πολύ καλό νούμερο . Εγώ το καλοκαίρι είχα μετρήσει 700. Η cosmote σκίζει στην Αθήνα με την n78 Πράγματι έχει γίνει απίστευτη προσπάθεια, στην Αθήνα πλέον βλέπεις πολλή n78, ακόμη και σε σημεία που παλιά το δίκτυο μπούκωνε για τα καλά. Οι ταχύτητες, βέβαια, πάντα έχουν και σχέση με την ώρα της μέτρησης, γι' αυτό ίσως είχες μετρήσει πιο χαμηλά. Το συγκεκριμένο τεστ έγινε στις 05:30 το πρωί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 2 minutes ago, MrMusicman said: Πράγματι έχει γίνει απίστευτη προσπάθεια, στην Αθήνα πλέον βλέπεις πολλή n78, ακόμη και σε σημεία που παλιά το δίκτυο μπούκωνε για τα καλά. Οι ταχύτητες, βέβαια, πάντα έχουν και σχέση με την ώρα της μέτρησης, γι' αυτό ίσως είχες μετρήσει πιο χαμηλά. Το συγκεκριμένο τεστ έγινε στις 05:30 το πρωί. Είχε γίνει 4 Αυγούστου στις 5 το μεσημέρι . Γινόταν χαμός 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 4 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 39 minutes ago, MrMusicman said: Πράγματι έχει γίνει απίστευτη προσπάθεια, στην Αθήνα πλέον βλέπεις πολλή n78, ακόμη και σε σημεία που παλιά το δίκτυο μπούκωνε για τα καλά. Οι ταχύτητες, βέβαια, πάντα έχουν και σχέση με την ώρα της μέτρησης, γι' αυτό ίσως είχες μετρήσει πιο χαμηλά. Το συγκεκριμένο τεστ έγινε στις 05:30 το πρωί. 05:30 το πρωί μπορεί να πιάσεις κοντά στα δύο σε κάποια σημεία. Δεν υπάρχει η λέξη προσπάθεια υπάρχει το ότι ρίχνεις χρήμα και κάνεις δουλειά. Μακάρι να μην είχε καθόλου τρύπες άλλα μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Το θέμα ήταν να έκαναν και σε άλλες περιοχές της επαρχίας που έχει πρόβλημα. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 11 minutes ago, cmvr said: 05:30 το πρωί μπορεί να πιάσεις κοντά στα δύο σε κάποια σημεία. Δεν υπάρχει η λέξη προσπάθεια υπάρχει το ότι ρίχνεις χρήμα και κάνεις δουλειά. Μακάρι να μην είχε καθόλου τρύπες άλλα μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Το θέμα ήταν να έκαναν και σε άλλες περιοχές της επαρχίας που έχει πρόβλημα. Κάνουν δουλειά παντού . Από ξτι φαίνεται θέλουν να διώξουν τα νοκια (εξ ου και σχεδόν όλη η νότια Ελλάδα παίζει με 5G) , και μετά περιμένουν να ανέβουν πάνω . Κατερίνη όπως ειδαμε έγινε η αναβαθμηση του πάσχοντα σταθμού . Προσωπικά προτειμω να έχω 5mbps από τα 50 mbps και το μπουρδ@λο που έχει κάνει η κόκκινη . Τουλάχιστον ξέρω ότι όταν θα δω 5G στο κινητό μου ειναη ο τωα καλύτερο από το 4G 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, georgebad said: Κάνουν δουλειά παντού . Από ξτι φαίνεται θέλουν να διώξουν τα νοκια (εξ ου και σχεδόν όλη η νότια Ελλάδα παίζει με 5G) , και μετά περιμένουν να ανέβουν πάνω . Κατερίνη όπως ειδαμε έγινε η αναβαθμηση του πάσχοντα σταθμού . Προσωπικά προτειμω να έχω 5mbps από τα 50 mbps και το μπουρδ@λο που έχει κάνει η κόκκινη . Τουλάχιστον ξέρω ότι όταν θα δω 5G στο κινητό μου ειναη ο τωα καλύτερο από το 4G Αυτό το μπουρδ@λο που έχει κάνει η κόκκινη πρέπει κάποιος να μας το αναλύσει στο αντίστοιχο θέμα να τους το στείλουμε ως καταναλωτές γιατί μάλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι στην υποστήριξη. Πολύ κρίμα που το νέο μου σπίτι έπεσε πάνω σε τρύπα της εταιρίας. Όσο ότι κάνουν δουλεία παντού δεν το έχω δει σε πολλά σημεία. Κάνουν επιλεγμένα στις μεγάλες πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είναι η μεγάλη δεξαμενή συνδρομητών. Δε θα μιλήσω για βόριο ανατολική Ελλάδα που είναι τεράστιες περιοχές ξεχασμένες από τον θεό τα οποία τα έχουμε πει. Αττική και μέσα στη Θεσσαλονίκη είναι όαση αλλά εκτός αυτών των περιοχών στα σημεία που έχω πάει δεν έχω δει τα ίδια πράγματα εύχομαι μέχρι το τέλος του 2023 να υπάρξουν παντού. Edited September 3, 2022 by cmvr 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, georgebad said: Κάνουν δουλειά παντού . Από ξτι φαίνεται θέλουν να διώξουν τα νοκια (εξ ου και σχεδόν όλη η νότια Ελλάδα παίζει με 5G) , και μετά περιμένουν να ανέβουν πάνω . Κατερίνη όπως ειδαμε έγινε η αναβαθμηση του πάσχοντα σταθμού . Προσωπικά προτειμω να έχω 5mbps από τα 50 mbps και το μπουρδ@λο που έχει κάνει η κόκκινη . Τουλάχιστον ξέρω ότι όταν θα δω 5G στο κινητό μου ειναη ο τωα καλύτερο από το 4G Ακριβώς αυτό,κάνουν αλλαγή εξοπλισμού και το ξεκίνησαν από νότια. Εγώ είμαι από τους τυχερούς στη Κεφαλονια που η κοσμοτε άνοιξε σημαντικά την ψαλίδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 5G παντού και τουλάχιστον 200-300Mbps χαλαρά ακόμα και με κάκιστο σήμα. Και καλύτερη ποιότητα κλήσεων με λιγότερες διακοπές είδα εγώ πάντως. 2 ώρες πριν, cmvr said: Αυτό το μπουρδ@λο που έχει κάνει η κόκκινη πρέπει κάποιος να μας το αναλύσει στο αντίστοιχο θέμα να τους το στείλουμε ως καταναλωτές γιατί μάλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι στην υποστήριξη. Πολύ κρίμα που το νέο μου σπίτι έπεσε πάνω σε τρύπα της εταιρίας. Όσο ότι κάνουν δουλεία παντού δεν το έχω δει σε πολλά σημεία. Κάνουν επιλεγμένα στις μεγάλες πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είναι η μεγάλη δεξαμενή συνδρομητών. Δε θα μιλήσω για βόριο ανατολική Ελλάδα που είναι τεράστιες περιοχές ξεχασμένες από τον θεό τα οποία τα έχουμε πει. Αττική και μέσα στη Θεσσαλονίκη είναι όαση αλλά εκτός αυτών των περιοχών στα σημεία που έχω πάει δεν έχω δει τα ίδια πράγματα εύχομαι μέχρι το τέλος του 2023 να υπάρξουν παντού. Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες, Πάτρα και Κεφαλονια πολύ καλύτερο δίκτυο σε σχέση με Λεπτοκαρυά που ήμουν και Ημαθία. Θεσσαλονίκη όντως είδα δουλειά και έχει ξεφύγει τρομακτικά εντός πόλης. Σφαίρα παντού χωρίς κολλήματα το 5G,η εμπειρία χρήσης ήταν τόσο καλή που δεν άνοιγα WiFi. Edited September 3, 2022 by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts