Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, johnny_htc said:

Δε φαίνεται η φωτογραφία. Επίσης η άδεια δείχνει αυτήν την μονοκόμματη την "καινούργια", άρα ναι, μάλλον μεταφορά εξοπλισμού πρώτα και μετά θα δώσει και Ν78 υποθέτω. Λίγο να πατήσουν γκάζι, δε θα χάλαγε κανέναν βέβαια.. 

Είναι αυτή πίσω όχι η γκρι. Τώρα μπήκε ο εξοπλισμός φέτος.

5a845275a3db980707dfdcacb3fde0af.jpg

Τώρα φαίνεται;

Αν συγκρίνεις του Katsiletra, πλέον έχει και πυλώνα και εξοπλισμό, στη φωτογραφία του μόνο ένα πορτοκαλί κοντέινερ. 

1 minute ago, elkons said:

Είναι αυτή πίσω όχι η γκρι. Τώρα μπήκε ο εξοπλισμός φέτος.

5a845275a3db980707dfdcacb3fde0af.jpg

Τώρα φαίνεται;

Αν συγκρίνεις του Katsiletra, πλέον έχει και πυλώνα και εξοπλισμό, στη φωτογραφία του μόνο ένα πορτοκαλί κοντέινερ. 

Όχι, ακόμα δε φαίνεται κάτι. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα στο ανέβασμα με αυτό του memoriesradio 

8 minutes ago, johnny_htc said:

Όχι, ακόμα δε φαίνεται κάτι. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα στο ανέβασμα με αυτό του memoriesradio 

Από μεριάς μου βλέπω κανονικά όλες τις φωτογραφίες! 

Είμαι με Firefox για android αν έχει σημασία. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

40 minutes ago, marios239 said:

Από μεριάς μου βλέπω κανονικά όλες τις φωτογραφίες! 

Είμαι με Firefox για android αν έχει σημασία. 

Εκεί που περιμένεις να μη δουλεύει ο Firefox, δε δουλεύουν οι άλλοι τελικά 😂🤣

Πέρυσι της Cosmote ήταν έτσι. 

Είναι από την πίσω μεριά. 

Η κόκκινη πάντως έχει την καλύτερη θέση και διπλάσιο ύψος ο πυλώνας. 

20240114_143016.jpg

Edited by katsiletra

1 ώρα πριν, katsiletra said:

20240114_143016.jpg

Δε σημαίνει τίποτα το διπλάσιο ύψος πυλώνα και αυτό γιατί μάλλον υπάρχει λόγος (που δε νομίζω να είναι διπλάσιος, αυτός εδώ ήδη πρέπει να είναι γύρω στα 30 μέτρα, καμιά 50αρια τους φτάνουν σαν αυτόν της βονταφον το πολύ) που είναι να κάνει κάλυψη όταν δεν έχει καλή οπτική επαφή. Μάλλον είναι πιο πίσω αυτός της βονταφον και χρειαζόταν ύψος απλά. Αυτός εδώ της Cosmote έχει κάργα μικροκυμματικα και ίσως περνάει και σταθερή από κάποια από αυτά, δε βλέπω πάνελ για κινητή τηλεφωνία. Αλλά μάλλον αυτόν θα χρησιμοποιήσουν για να εκπέμπουν στο μέλλον σύμφωνα με τα σχέδια 

1 ώρα πριν, katsiletra said:

20240114_143016.jpg

Ούτως ή άλλως ψηλά είναι, κλαιν. Η κόκκινη έχει θηρίο, έχει να ανανεωθεί η άδεια καιρό ενώ έχει αναβαθμιστεί. 

Πέρυσι η Cosmote βλέπω δεν έχει τα πάνελ, πλεον ναι!

Άντε πάλιιιιιι

spacer.png

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΓ3ΘΩΚΧ-ΝΣΟ

Κλασικά για την Άφυσσο.

10 minutes ago, marios239 said:

Άντε πάλιιιιιι

spacer.png

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΓ3ΘΩΚΧ-ΝΣΟ

Κλασικά για την Άφυσσο.

Ο Δήμος είχε κάνει παλιά αίτηση ακύρωσης για την προηγούμενη άδεια της κεραίας, αλλά η ΕΕΤΤ την είχε ήδη ανακαλέσει. Γι’ αυτό ο Δήμος παραιτήθηκε από την παλιά προσφυγή.. Μετά, η COSMOTE πήρε νέα άδεια από την ΕΕΤΤ (19/09/2025), με νέα δικαιολογητικά. Γι’ αυτή τη νέα άδεια ο Δήμος αποφάσισε να κάνει νέα αίτηση ακύρωσης και όρισε ξανά δικηγόρο.

Άρα η νέα άδεια ισχύει αυτή τη στιγμή, οπότε η εταιρεία μπορεί να προχωρήσει, αλλά ο Δήμος προσπαθεί νομικά να την ακυρώσει. Το αν θα μπει τελικά η κεραία θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφασίσει το Διοικητικό Εφετείο και αν δοθεί προσωρινή αναστολή εργασιών. 

Πολύ τεχνοφοβικοί. 

Στα micros ψήνονται να παίξουν SA ή πάμε σε κάνα δυο χρόνια ξέρω γω; 😂🤣

Στη Θεσσαλονίκη και σε κάτι παλιά σαπακια έχουν ανοίξει πάντως. Αθήνα που ήμουν πριν λίγες εβδομάδες δεν είχαν ανοίξει στα παλιά.

On 26/11/2025 at 2:22 ΜΜ, elkons said:

Ο Δήμος είχε κάνει παλιά αίτηση ακύρωσης για την προηγούμενη άδεια της κεραίας, αλλά η ΕΕΤΤ την είχε ήδη ανακαλέσει. Γι’ αυτό ο Δήμος παραιτήθηκε από την παλιά προσφυγή.. Μετά, η COSMOTE πήρε νέα άδεια από την ΕΕΤΤ (19/09/2025), με νέα δικαιολογητικά. Γι’ αυτή τη νέα άδεια ο Δήμος αποφάσισε να κάνει νέα αίτηση ακύρωσης και όρισε ξανά δικηγόρο.

Άρα η νέα άδεια ισχύει αυτή τη στιγμή, οπότε η εταιρεία μπορεί να προχωρήσει, αλλά ο Δήμος προσπαθεί νομικά να την ακυρώσει. Το αν θα μπει τελικά η κεραία θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφασίσει το Διοικητικό Εφετείο και αν δοθεί προσωρινή αναστολή εργασιών. 

Πολύ τεχνοφοβικοί. 

https://www.youtube.com/watch?v=jYDTKkyoaMI

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

8 minutes ago, memoriesradio said:

Ω γέροντα η ευχή..

https://youtu.be/IITbPKwDupg?si=KdrcPdP3h4wFplRF

Ως πότε αυτές οι αηδίες της Cosmote στη Σπύρου Λάμπρου; 

Περνάω κάθε μέρα όλη τη Σπύρου Λάμπρου και την μεγάλου Αλεξάνδρου. Καημό το ‘χω μια μέρα να μη πέσει η Κλήση στα εβραϊκά μνήματα ή να μη κοπεί το E-Radio! Μήπως να φταίει το αυτοκίνητο και μπλοκάρει το σήμα;

Και εκεί που έβαλαν την κεραία στη δεξαμενής έκαναν μια τρύπα στο νερό. Δεν καλύπτει όλη τη Σπύρου Λάμπρου. Αντί να νοικιάσουν δίπλα στην κεραία της Nova-Vodafone για να καλύψουν περίπου ίδια περιοχή(όπως έκανε η Vantage στην ανεξαρτησίας), πήγαν κι έβαλαν κεραία σε ένα χαμηλο κτίριο πίσω από τη Σπύρου Λάμπρου, στη στροφή για σουλιου. Το θέμα είναι πως ούτε τη Σπύρου Λάμπρου καλύπτει καλά, και στη Σουλιου δεν πιάνει μια. Ας μη την έβαζαν καν! 

Μόνη ελπίδα πλέον να βελτιώσουν λιγκιαδε, έστω να πιάνει καλή Ν28. 

Edited by panos.k2

Που μπορεί να είναι αυτό το eNb; B3,B20 δίνει, ξαφνικά έπιασε όταν έφευγα από το σπίτι. Δε το ξανά εντόπισα. Δεν έχει ονομασία. 

Screenshot-20251128-111720-Net-Monster.jpg

Δεν έχει ξανά πιάσει το κινητό μου από αυτή ήρθε μήνυμα από το Netmonster για καινούργιο Cell.

102550*

Στην ΕΕΤΤ 1402550 είναι Άγιος Θωμάς Βοιωτίας.. αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχω υπολογίσει σωστά τον αριθμό θέσης. Εκείνη την ώρα φαινόταν η κεραία στα Οινόφυτα απέναντι ήταν ανοιχτά.

9 minutes ago, elkons said:

Που μπορεί να είναι αυτό το eNb; B3,B20 δίνει, ξαφνικά έπιασε όταν έφευγα από το σπίτι. Δε το ξανά εντόπισα. Δεν έχει ονομασία. 

Screenshot-20251128-111720-Net-Monster.jpg

Δεν έχει ξανά πιάσει το κινητό μου από αυτή ήρθε μήνυμα από το Netmonster για καινούργιο Cell.

102550*

Στην ΕΕΤΤ 1402550 είναι Άγιος Θωμάς Βοιωτίας.. αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχω υπολογίσει σωστά τον αριθμό θέσης. Εκείνη την ώρα φαινόταν η κεραία στα Οινόφυτα απέναντι ήταν ανοιχτά.

Σωστός φαίνεται ο αριθμός θέσης που αντιστοιχεί με το enb. Μάλλον από εκεί έπιασε. 

Τις τελευταίες μέρες το σήμα στο σπίτι είναι άθλιο, ενώ όλες οι κεραίες λειτουργούν. Πλέον είναι πιο χαμηλό και Ν78 πιάνει μόνο κοντά στα παράθυρα, μετά Ν1 και σέρνεται. Σε σημεία που είχα Β3+Ν78 ~-109dBm πλέον έχει Β3+Ν1 ή Ν28 ~ -120dBm και πάνω..

Cosmote [Συνεγκατάσταση Nova Cosmote Vodafone] Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Σερρών ΟΡΕΙΝΗ / Χ (1403240)
https://maps.app.goo.gl/xMrhtmWzVWZFqxXc6 41° 11' 25" 23° 34' 35"

Πυρετωδώς οι ετοιμασίες για τον Ρέμο στο άναμμα του δέντρου την Τετάρτη 😂 δεν ξέρω ποιανού είναι, η γεννήτρια ήταν ανοιχτή αλλά με κοσμοτε και βοντα δεν έπιασε κάτι. Τελικά σήμερα είδα είναι victus enb 19994. Η κοσμοτε ας ελπίσουμε να αντέξει με την Ν78 της Ερμού.

20251201_232737.jpg

Edited by VasilisSam

15 ώρες πριν, VasilisSam said:

Πυρετωδώς οι ετοιμασίες για τον Ρέμο στο άναμμα του δέντρου την Τετάρτη 😂 δεν ξέρω ποιανού είναι, η γεννήτρια ήταν ανοιχτή αλλά με κοσμοτε και βοντα δεν έπιασε κάτι. Τελικά σήμερα είδα είναι victus enb 19994. Η κοσμοτε ας ελπίσουμε να αντέξει με την Ν78 της Ερμού.

20251201_232737.jpg

Για να δούμε

Μόλις άλλαξαν οι server στο Speedtest από COSMOTE SA σε Cosmote.

Ο server του Αμαρουσίου άφαντος μέχρι στιγμής. 

Screenshot-20251202-224155-Speedtest.jpg

1 hour ago, elkons said:

Μόλις άλλαξαν οι server στο Speedtest από COSMOTE SA σε Cosmote.

Άργησαν και 2-3 χρόνια. COSMOTE AE έχει πάψει να υφίσταται 

5 minutes ago, panos.k2 said:

Να γιατί χρειάζεται το micro στην αβερωφ στα Γιάννενα @elkonsIMG_1069.thumb.jpeg.2a017b76498cea1cf2c9b74a91620dc8.jpegIMG_1070.thumb.png.337e4b755366fd1209f942f4d12c2924.pngέστω κι αν είναι μόνο 4G

Εχεις δικιο..ελπίζω να το αλλάξει όμως γιατί ούτε 100Mbps δε φτάνει.