doganos Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, georgemv said: Να μου θυμήσεις στα γενέθλιά σου να σου στείλω ένα λεμόνι... Υπομονή και μην τους αφήσεις περισσότερο από 24 ώρες χωρίς υπενθύμιση ότι δεν έχεις υπηρεσία. εβαλα την sim σε αλλο samsung και φυσικα δεν ειχε ιντερνετ παλι. Το εβαλα στο δικο μου και βλεπω πως εχω... Τοσο τυχερος και να πεσα οταν εκαναν κατι αυτοι; τι να πω.... Βεβαια μερικες φορες στο ιδιο σημειο/κεραια βλεπω NSA αντι για SA. Το κανει και σε εσας; Edited May 28, 2025 by doganos 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 @marios239, Έβγαλαν και άλλες σήμερα βλέπω τελικά. Για Θάσο, Κουμπες Χανίων, Άνω Κυψέλη βλέπω, Τροποποίηση στου Λαγκαδά, Αρκαδία μια καινούργια και άλλη μια καινούργια βλέπω για δήμο Αρτέμιδας, είχαν βγάλει και πρόσφατα αν θυμάμαι καλά για τον ίδιο δήμο 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Άνοιξε η καινούργια κεραια στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης 142068 , προς το παρόν με μπάντα 3, 20, την οποία την περιμέναμε από το 2022 10 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 5 minutes ago, cocu said: την περιμέναμε από το 2022 @johnny_htc Λες να θυμηθούν και καμιά δική σας; 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 1 hour ago, elkons said: @johnny_htc Λες να θυμηθούν και καμιά δική σας; 😅 Όπα, ξέρω γω. Πιάσανε τις παρατημενες του 2022 βλέπω τώρα, αχαχχα, μακάρι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 (edited) 16 ώρες πριν, elkons said: Μέχρι το τέλος του 2025 σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη μέσω iMessage RCS. Πρέπει να γίνεται κάποια διαδικασία εσωτερικά γιατί και στα Android με Cosmote sim φαίνεται πως παρέχονται από την Deutsche Telekom. Από που το βλέπεις ότι τρέχει από DT και όχι από την Google? Εγώ από το Debugging Samsung το βλέπω να γράφει 1p.gr.dt.rcs.telephony.goog Τώρα που το λες όσο ήμουν στην Vodafone θυμάμαι να αναφέρει κάπου τη λέξη Jibe. Εδώ όχι. Αλλά λέει Goog άρα πάλι μέσω google δεν βγαίνει ρε συ; Επίσης σαν ACS Url είναι κενό. Το παραπάνω το αναφέρει στο πεδίο που γράφει PCSCF Edited May 29, 2025 by pickup 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Αυτό που το βρίσκω και σε μένα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 5 minutes ago, pickup said: Αυτό που το βρίσκω και σε μένα; Στα iphone, έχει εφαρμογή μηνύματα google? Δε γνωρίζω καθόλου, γι αυτό ρωτάω. Από κει φαίνεται να "αντλεί" την πληροφορία απ ο, τι καταλαβαίνω 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 4 minutes ago, pickup said: Αυτό που το βρίσκω και σε μένα; Ρυθμίσεις <Εφαρμογές <Messages< Εκκαθάριση δεδομένων Μπαίνεις πάλι στο Google messages κάνεις αποδοχή και στο τέλος σου το εμφανίζει. Με Cosmote λέει Deutsche Telekom, με άλλο πάροχο ίσως λέει κάτι άλλο. Just now, johnny_htc said: Στα iphone, έχει εφαρμογή μηνύματα google? Δε γνωρίζω καθόλου, γι αυτό ρωτάω. Από κει φαίνεται να "αντλεί" την πληροφορία απ ο, τι καταλαβαίνω Ντεν έχω iPhone καρντια μ 😎 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 6 minutes ago, elkons said: Ρυθμίσεις <Εφαρμογές <Messages< Εκκαθάριση δεδομένων Μπαίνεις πάλι στο Google messages κάνεις αποδοχή και στο τέλος σου το εμφανίζει. Με Cosmote λέει Deutsche Telekom, με άλλο πάροχο ίσως λέει κάτι άλλο. Ντεν έχω iPhone καρντια μ 😎 Για τον φίλο το λέω, το ξέρω για σένα 😜 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 17 ώρες πριν, elkons said: Μέχρι το τέλος του 2025 σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη μέσω iMessage RCS. Πρέπει να γίνεται κάποια διαδικασία εσωτερικά γιατί και στα Android με Cosmote sim φαίνεται πως παρέχονται από την Deutsche Telekom. Εγώ από το Debugging Samsung το βλέπω να γράφει 1p.gr.dt.rcs.telephony.goog Τώρα που το λες όσο ήμουν στην Vodafone θυμάμαι να αναφέρει κάπου τη λέξη Jibe. Εδώ όχι. Αλλά λέει Goog άρα πάλι μέσω google δεν βγαίνει ρε συ; Μιλάω στο τσατ τωρα και μου λέει μια τύπισσα πως άρχισε η υπηρεσία. Δείτε το λίγο αν έχει καποιος μηλο. Εγω είμαι με samsung τώρα. Μάλλον δεν ξέρει την τύφλα της και διαβάζει προφανώς οτι πλέον υποστηρίζεται από τα μήλα. μου λέει οτι ειναι σε προκαταρτικά στάδια ελέγχου η υπηρεσία....κουφο;;;; Άνθρακας ο θησαυρός. Μόλις το προσπάθησα. Τίποτα απολύτως. Ξανά Cosmote 64.00 Voice-SMS στο πεδίο IMS. Καμία προσθήκη RCS. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Εθνική τράπεζα Σχηματάρι. Εσωτερικός χώρος. Εθνική οδός Σχηματάρι (Νέα οδός) Α11 https://maps.app.goo.gl/bMGG6j2EyeKC4o8G7 Έχουν αλλάξει πάνελ κατασπρα είναι από πάνω κίτρινα συνεργατών δεν ξέρω άμα Έχουν Ν78 ίσως ναι. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 16 minutes ago, elkons said: Εθνική τράπεζα Σχηματάρι. Εσωτερικός χώρος. Εθνική οδός Σχηματάρι (Νέα οδός) Α11 https://maps.app.goo.gl/bMGG6j2EyeKC4o8G7 Έχουν αλλάξει πάνελ κατασπρα είναι από πάνω κίτρινα συνεργατών δεν ξέρω άμα Έχουν Ν78 ίσως ναι. Λογικά διέκρινες και τα μικρά τα air να φανταστώ; Έτσι το κάνουν, αναλόγως τον ιστό σε ποιον ανήκει, βάζουν πάνω τα δικά τους και από κάτω του ενοικιαστή. Και Αττική Οδό σε κανά δυο ιστούς της βόντα εκεί προς Μαγούλα, στις αρχές τέλοσπαντων που έρχεσαι ας πούμε από Ελευσίνα, από κάτω έχει βάλει ολοκαίνουργια η Cosmote, αλλά χωρίς air αν και νομίζω έχουν βγάλει άδεια για N78 κανονικά. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Διασταυρωθηκα με τον κ.Μητσοτάκη το πρωί που πήγαινα Σχηματάρι ,ξαφνικά τα έργα που ήταν παρατημένα ξεκίνησαν δουλειά σήμερα, επενδύσεις στον νομό λέμε 🥵 24 minutes ago, johnny_htc said: Λογικά διέκρινες και τα μικρά τα air να φανταστώ; Έτσι το κάνουν, αναλόγως τον ιστό σε ποιον ανήκει, βάζουν πάνω τα δικά τους και από κάτω του ενοικιαστή. Και Αττική Οδό σε κανά δυο ιστούς της βόντα εκεί προς Μαγούλα, στις αρχές τέλοσπαντων που έρχεσαι ας πούμε από Ελευσίνα, από κάτω έχει βάλει ολοκαίνουργια η Cosmote, αλλά χωρίς air αν και νομίζω έχουν βγάλει άδεια για N78 κανονικά. Δεν φαίνονται ή δεν είδα καλά μάλλον πάντως τουμπανάρα πάντα παίζει άψογα στον δρόμο πάνω. Ναι της Cosmote κάτω, ανήκει στη Vodafone αλλά τζαμάτη θέση. Είναι καθαρό Vodafone όχι Victus απλά μετά τη συμφωνία Vf nova έφυγε της WIND ο εξοπλισμός και παίζουν με τον ίδιο της Vodafone https://maps.app.goo.gl/vUi8x4zQXAbzEqMK8?g_st=ac 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 7 minutes ago, elkons said: Διασταυρωθηκα με τον κ.Μητσοτάκη το πρωί που πήγαινα Σχηματάρι ,ξαφνικά τα έργα που ήταν παρατημένα ξεκίνησαν δουλειά σήμερα, επενδύσεις στον νομό λέμε 🥵 Δεν φαίνονται ή δεν είδα καλά μάλλον πάντως τουμπανάρα πάντα παίζει άψογα στον δρόμο πάνω. Ναι της Cosmote κάτω, ανήκει στη Vodafone αλλά τζαμάτη θέση. Είναι καθαρό Vodafone όχι Victus απλά μετά τη συμφωνία Vf nova έφυγε της WIND ο εξοπλισμός και παίζουν με τον ίδιο της Vodafone https://maps.app.goo.gl/vUi8x4zQXAbzEqMK8?g_st=ac Ναι κατάλαβα μαν Λολ, ποια έργα; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Ναι κατάλαβα μαν Λολ, ποια έργα; Που αλλού..εκεί στη καμπίνα του οτε τον κόμβο που σ είχα πει πριν κάτι μήνες.. έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί 6 μήνες. 2 άνθρωποι δουλεύουν καθημερινά πετραδάκι πετραδάκι και ξαφνικά που σήμερα ήρθε ο πρωθυπουργός ήταν ένα σωρό εργάτες και να στρώσουν τον νέο δρόμο Κατάντια γενικά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 7 minutes ago, elkons said: Που αλλού..εκεί στη καμπίνα του οτε τον κόμβο που σ είχα πει πριν κάτι μήνες.. έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί 6 μήνες. 2 άνθρωποι δουλεύουν καθημερινά πετραδάκι πετραδάκι και ξαφνικά που σήμερα ήρθε ο πρωθυπουργός ήταν ένα σωρό εργάτες και να στρώσουν τον νέο δρόμο Κατάντια γενικά. Αα καλά 😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Διασταυρωθηκα με τον κ.Μητσοτάκη το πρωί που πήγαινα Σχηματάρι ,ξαφνικά τα έργα που ήταν παρατημένα ξεκίνησαν δουλειά σήμερα, επενδύσεις στον νομό λέμε 🥵 Δεν φαίνονται ή δεν είδα καλά μάλλον πάντως τουμπανάρα πάντα παίζει άψογα στον δρόμο πάνω. Ναι της Cosmote κάτω, ανήκει στη Vodafone αλλά τζαμάτη θέση. Είναι καθαρό Vodafone όχι Victus απλά μετά τη συμφωνία Vf nova έφυγε της WIND ο εξοπλισμός και παίζουν με τον ίδιο της Vodafone https://maps.app.goo.gl/vUi8x4zQXAbzEqMK8?g_st=ac Καλύτερος ο εξοπλισμός πώς το βλέπεις;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Just now, Chrischal1908 said: Καλύτερος ο εξοπλισμός πώς το βλέπεις;; Ίδιος είναι της Vodafone απλά βγήκαν της WIND τότε και έμενε της Vodafone αλλά εκπέμπουν μαζί πλέον εδώ και 3 χρόνια+. Τώρα άμα έχει Ν78 δε ξέρω μπορεί να έμειναν έτσι τα πάνελ και πίσω να έβαλαν τη Ν78..δε ξέρω θα σε γελάσω μακάρι. Βασικά έχουν ηλιοκαεί γιαυτό είναι κίτρινα και της Cosmote σε λίγο καιρό έτσι θα γίνουν τη χτυπάει ήλιος καλά καλά. Δε περίμενα βέβαια τέτοια ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Δεν υπαρχει σωτηρια https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1202807/anastatosi-katoikon-gia-keraia-sti-nea-agchialo 1 8 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 1 minute ago, CptBill said: Δεν υπαρχει σωτηρια https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1202807/anastatosi-katoikon-gia-keraia-sti-nea-agchialo @marios239 Ελπίζω κάποια στιγμή μη γίνει κάτι αντίστοιχο στη Κορόπη... το είχαν κάνει κάπου εκεί παλιά σε ιστό της Vodafone. Γιαυτό μάλλον δεν θέλει η Vodafone πλέον να μπλέξει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 (edited) 19 minutes ago, CptBill said: Δεν υπαρχει σωτηρια https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1202807/anastatosi-katoikon-gia-keraia-sti-nea-agchialo Αυτό που ψάχνουν να δουν αν ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία η εγκατάσταση μιας κεραίας, πραγματικά τι να πω. Όχι πάνε και σηκώνουν κεραίες όπως τους καπνίσει για να τρέχουν μετά 😂😂😂 @marios239 Νομίζω ήταν από αυτές που περιμένατε να μπουν στο μεταξύ αν θυμάμαι καλά που λέγαμε κάποια στιγμή, σωστά; Δεν έχει καν πάνελς πάνω στο μεταξύ και αρχίσαν τα όργανα 😂 Edited May 29, 2025 by johnny_htc 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 20 ώρες πριν, doganos said: εβαλα την sim σε αλλο samsung και φυσικα δεν ειχε ιντερνετ παλι. Το εβαλα στο δικο μου και βλεπω πως εχω... Τοσο τυχερος και να πεσα οταν εκαναν κατι αυτοι; τι να πω.... Βεβαια μερικες φορες στο ιδιο σημειο/κεραια βλεπω NSA αντι για SA. Το κανει και σε εσας; Αν το βάλεις προσωρινά σε NR only συνδέεται σε SA? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 2 ώρες πριν, CptBill said: Δεν υπαρχει σωτηρια https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1202807/anastatosi-katoikon-gia-keraia-sti-nea-agchialo Κλασικές μ***κίες... Λες και πρέπει να ενημερώνεται το δημοτικό συμβούλιο για κάθε κεραία που μπαίνει... 2 ώρες πριν, elkons said: @marios239 Ελπίζω κάποια στιγμή μη γίνει κάτι αντίστοιχο στη Κορόπη... το είχαν κάνει κάπου εκεί παλιά σε ιστό της Vodafone. Γιαυτό μάλλον δεν θέλει η Vodafone πλέον να μπλέξει. Όντως παλιά η vf είχε κεραία κοντά στη σημερινή του ΟΤΕ στην Κορόπη που ξηλώθηκε. Και ο ΟΤΕ είχε βρει νέα θέση τότε, αλλά απ'όταν την άλλαξε δεν έχει ξαναακουστεί κάποια διαμαρτυρία. 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Αυτό που ψάχνουν να δουν αν ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία η εγκατάσταση μιας κεραίας, πραγματικά τι να πω. Όχι πάνε και σηκώνουν κεραίες όπως τους καπνίσει για να τρέχουν μετά 😂😂😂 Ακριβώς! Δηλαδή νομίζουν ότι οι εταιρίες είναι χαζές; 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Νομίζω ήταν από αυτές που περιμένατε να μπουν στο μεταξύ αν θυμάμαι καλά που λέγαμε κάποια στιγμή, σωστά; Δεν έχει καν πάνελς πάνω στο μεταξύ και αρχίσαν τα όργανα 😂 Ναι είναι μια απ' τις χρωστούμενες! Αναρωτιέμαι αν θα περάσουν κι απ' την υπόλοιπη Μαγνησία για εργασίες. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts