Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, georgemv said:

Να μου θυμήσεις στα γενέθλιά σου να σου στείλω ένα λεμόνι...
Υπομονή και μην τους αφήσεις περισσότερο από 24 ώρες χωρίς υπενθύμιση ότι δεν έχεις υπηρεσία.

εβαλα την sim σε αλλο samsung και φυσικα δεν ειχε ιντερνετ παλι.

Το εβαλα στο δικο μου και βλεπω πως εχω... 

Τοσο τυχερος και να πεσα οταν εκαναν κατι αυτοι; τι να πω.... 

Βεβαια μερικες φορες στο ιδιο σημειο/κεραια βλεπω NSA αντι για SA. Το κανει και σε εσας;

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

@marios239, Έβγαλαν και άλλες σήμερα βλέπω τελικά. Για Θάσο, Κουμπες Χανίων, Άνω Κυψέλη βλέπω, Τροποποίηση στου Λαγκαδά, Αρκαδία μια καινούργια και άλλη μια καινούργια βλέπω για δήμο Αρτέμιδας, είχαν βγάλει και πρόσφατα αν θυμάμαι καλά για τον ίδιο δήμο 

Άνοιξε η καινούργια κεραια στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης 142068 , προς το παρόν με μπάντα 3, 20, την οποία την περιμέναμε από το 2022

5 minutes ago, cocu said:

την περιμέναμε από το 2022

@johnny_htc Λες να θυμηθούν και καμιά δική σας; 😅

1 hour ago, elkons said:

@johnny_htc Λες να θυμηθούν και καμιά δική σας; 😅

Όπα, ξέρω γω. Πιάσανε τις παρατημενες του 2022 βλέπω τώρα, αχαχχα, μακάρι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. 😅

16 ώρες πριν, elkons said:

Μέχρι το τέλος του 2025 σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη μέσω iMessage RCS. 

Πρέπει να γίνεται κάποια διαδικασία εσωτερικά γιατί και στα Android με Cosmote sim φαίνεται πως παρέχονται από την Deutsche Telekom. 

Από που το βλέπεις ότι τρέχει από DT και όχι από την Google? Εγώ από το Debugging Samsung το βλέπω να γράφει 

• 1p.gr.dt.rcs.telephony.goog 

Τώρα που το λες όσο ήμουν στην Vodafone θυμάμαι να αναφέρει κάπου τη λέξη Jibe. Εδώ όχι. Αλλά λέει Goog άρα πάλι μέσω google δεν βγαίνει ρε συ; 

Επίσης σαν ACS Url είναι κενό. Το παραπάνω το αναφέρει στο πεδίο που γράφει PCSCF

Edited by pickup

5 minutes ago, pickup said:

Αυτό που το βρίσκω και σε μένα; 

Στα iphone, έχει εφαρμογή μηνύματα google? Δε γνωρίζω καθόλου, γι αυτό ρωτάω. Από κει φαίνεται να "αντλεί" την πληροφορία απ ο, τι καταλαβαίνω 

4 minutes ago, pickup said:

Αυτό που το βρίσκω και σε μένα; 

Ρυθμίσεις <Εφαρμογές <Messages< Εκκαθάριση δεδομένων 

Μπαίνεις πάλι στο Google messages κάνεις αποδοχή και στο τέλος σου το εμφανίζει. Με Cosmote λέει Deutsche Telekom, με άλλο πάροχο ίσως λέει κάτι άλλο.

Just now, johnny_htc said:

Στα iphone, έχει εφαρμογή μηνύματα google? Δε γνωρίζω καθόλου, γι αυτό ρωτάω. Από κει φαίνεται να "αντλεί" την πληροφορία απ ο, τι καταλαβαίνω 

Ντεν έχω iPhone καρντια μ  😎

6 minutes ago, elkons said:

Ρυθμίσεις <Εφαρμογές <Messages< Εκκαθάριση δεδομένων 

Μπαίνεις πάλι στο Google messages κάνεις αποδοχή και στο τέλος σου το εμφανίζει. Με Cosmote λέει Deutsche Telekom, με άλλο πάροχο ίσως λέει κάτι άλλο.

Ντεν έχω iPhone καρντια μ  😎

Για τον φίλο το λέω, το ξέρω για σένα 😜

17 ώρες πριν, elkons said:

Μέχρι το τέλος του 2025 σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη μέσω iMessage RCS. 

Πρέπει να γίνεται κάποια διαδικασία εσωτερικά γιατί και στα Android με Cosmote sim φαίνεται πως παρέχονται από την Deutsche Telekom. 

Εγώ από το Debugging Samsung το βλέπω να γράφει 

• 1p.gr.dt.rcs.telephony.goog 

Τώρα που το λες όσο ήμουν στην Vodafone θυμάμαι να αναφέρει κάπου τη λέξη Jibe. Εδώ όχι. Αλλά λέει Goog άρα πάλι μέσω google δεν βγαίνει ρε συ; 

Μιλάω στο τσατ τωρα και μου λέει μια τύπισσα πως άρχισε η υπηρεσία. Δείτε το λίγο αν έχει καποιος μηλο. Εγω είμαι με samsung τώρα.

Μάλλον δεν ξέρει την τύφλα της και διαβάζει προφανώς οτι πλέον υποστηρίζεται από τα μήλα. 

μου λέει οτι ειναι σε προκαταρτικά στάδια ελέγχου η υπηρεσία....κουφο;;;;

IMG_0018.png

IMG_0017.png

IMG_0016.png

Άνθρακας ο θησαυρός. Μόλις το προσπάθησα. Τίποτα απολύτως. Ξανά Cosmote 64.00 Voice-SMS στο πεδίο IMS. Καμία προσθήκη RCS. 

Εθνική τράπεζα Σχηματάρι. Εσωτερικός χώρος. 

Screenshot_20250529_103100_Speedtest.thumb.jpg.f9cf9f6d4fa532f6850dbb63921154ad.jpg

Εθνική οδός Σχηματάρι (Νέα οδός)

Α11

https://maps.app.goo.gl/bMGG6j2EyeKC4o8G7

Screenshot_20250529_120357_Speedtest.thumb.jpg.df39e2300e9029211213090791b2f764.jpg

Έχουν αλλάξει πάνελ κατασπρα είναι από πάνω κίτρινα συνεργατών δεν ξέρω άμα Έχουν Ν78 ίσως ναι.

16 minutes ago, elkons said:

Εθνική τράπεζα Σχηματάρι. Εσωτερικός χώρος. 

Screenshot_20250529_103100_Speedtest.thumb.jpg.f9cf9f6d4fa532f6850dbb63921154ad.jpg

Εθνική οδός Σχηματάρι (Νέα οδός)

Α11

https://maps.app.goo.gl/bMGG6j2EyeKC4o8G7

Screenshot_20250529_120357_Speedtest.thumb.jpg.df39e2300e9029211213090791b2f764.jpg

Έχουν αλλάξει πάνελ κατασπρα είναι από πάνω κίτρινα συνεργατών δεν ξέρω άμα Έχουν Ν78 ίσως ναι.

Λογικά διέκρινες και τα μικρά τα air να φανταστώ; Έτσι το κάνουν, αναλόγως τον ιστό σε ποιον ανήκει, βάζουν πάνω τα δικά τους και από κάτω του ενοικιαστή. Και Αττική Οδό σε κανά δυο ιστούς της βόντα εκεί προς Μαγούλα, στις αρχές τέλοσπαντων που έρχεσαι ας πούμε από Ελευσίνα, από κάτω έχει βάλει ολοκαίνουργια η Cosmote, αλλά χωρίς air αν και νομίζω έχουν βγάλει άδεια για N78 κανονικά. 

Διασταυρωθηκα με τον κ.Μητσοτάκη το πρωί που πήγαινα Σχηματάρι ,ξαφνικά τα έργα που ήταν παρατημένα ξεκίνησαν δουλειά σήμερα, επενδύσεις στον νομό λέμε 🥵

24 minutes ago, johnny_htc said:

Λογικά διέκρινες και τα μικρά τα air να φανταστώ; Έτσι το κάνουν, αναλόγως τον ιστό σε ποιον ανήκει, βάζουν πάνω τα δικά τους και από κάτω του ενοικιαστή. Και Αττική Οδό σε κανά δυο ιστούς της βόντα εκεί προς Μαγούλα, στις αρχές τέλοσπαντων που έρχεσαι ας πούμε από Ελευσίνα, από κάτω έχει βάλει ολοκαίνουργια η Cosmote, αλλά χωρίς air αν και νομίζω έχουν βγάλει άδεια για N78 κανονικά. 

Δεν φαίνονται ή δεν είδα καλά μάλλον πάντως τουμπανάρα πάντα παίζει άψογα στον δρόμο πάνω. Ναι της Cosmote κάτω, ανήκει στη Vodafone αλλά τζαμάτη θέση. Είναι καθαρό Vodafone όχι Victus απλά μετά τη συμφωνία Vf nova έφυγε της WIND ο εξοπλισμός και παίζουν με τον ίδιο της Vodafone  

https://maps.app.goo.gl/vUi8x4zQXAbzEqMK8?g_st=ac

7 minutes ago, elkons said:

Διασταυρωθηκα με τον κ.Μητσοτάκη το πρωί που πήγαινα Σχηματάρι ,ξαφνικά τα έργα που ήταν παρατημένα ξεκίνησαν δουλειά σήμερα, επενδύσεις στον νομό λέμε 🥵

Δεν φαίνονται ή δεν είδα καλά μάλλον πάντως τουμπανάρα πάντα παίζει άψογα στον δρόμο πάνω. Ναι της Cosmote κάτω, ανήκει στη Vodafone αλλά τζαμάτη θέση. Είναι καθαρό Vodafone όχι Victus απλά μετά τη συμφωνία Vf nova έφυγε της WIND ο εξοπλισμός και παίζουν με τον ίδιο της Vodafone  

Ναι κατάλαβα μαν

Λολ, ποια έργα; 

1 minute ago, johnny_htc said:

Ναι κατάλαβα μαν

Λολ, ποια έργα; 

Που αλλού..εκεί στη καμπίνα του οτε τον κόμβο που σ είχα πει πριν κάτι μήνες..  έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί 6 μήνες. 2 άνθρωποι δουλεύουν καθημερινά πετραδάκι πετραδάκι και ξαφνικά που σήμερα ήρθε ο πρωθυπουργός ήταν ένα σωρό εργάτες και να στρώσουν τον νέο δρόμο 

Κατάντια γενικά.

7 minutes ago, elkons said:

Που αλλού..εκεί στη καμπίνα του οτε τον κόμβο που σ είχα πει πριν κάτι μήνες..  έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί 6 μήνες. 2 άνθρωποι δουλεύουν καθημερινά πετραδάκι πετραδάκι και ξαφνικά που σήμερα ήρθε ο πρωθυπουργός ήταν ένα σωρό εργάτες και να στρώσουν τον νέο δρόμο 

Κατάντια γενικά.

Αα καλά 😂

1 ώρα πριν, elkons said:

Καλύτερος ο εξοπλισμός πώς το βλέπεις;;

Just now, Chrischal1908 said:

Καλύτερος ο εξοπλισμός πώς το βλέπεις;;

Ίδιος είναι της Vodafone απλά βγήκαν της WIND τότε και έμενε της Vodafone αλλά εκπέμπουν μαζί πλέον εδώ και 3 χρόνια+. Τώρα άμα έχει Ν78 δε ξέρω μπορεί να έμειναν έτσι τα πάνελ και πίσω να έβαλαν τη Ν78..δε ξέρω θα σε γελάσω μακάρι. Βασικά έχουν ηλιοκαεί γιαυτό είναι κίτρινα και της Cosmote σε λίγο καιρό έτσι θα γίνουν τη χτυπάει ήλιος καλά καλά.

Δε περίμενα βέβαια τέτοια ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. 

1 minute ago, CptBill said:

@marios239

Ελπίζω κάποια στιγμή μη γίνει κάτι αντίστοιχο στη Κορόπη... το είχαν κάνει κάπου εκεί παλιά σε ιστό της Vodafone. Γιαυτό μάλλον δεν θέλει η Vodafone πλέον να μπλέξει.

19 minutes ago, CptBill said:

Αυτό που ψάχνουν να δουν αν ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία η εγκατάσταση μιας κεραίας, πραγματικά τι να πω. Όχι πάνε και σηκώνουν κεραίες όπως τους καπνίσει για να τρέχουν μετά 😂😂😂

@marios239 Νομίζω ήταν από αυτές που περιμένατε να μπουν στο μεταξύ αν θυμάμαι καλά που λέγαμε κάποια στιγμή, σωστά; Δεν έχει καν πάνελς πάνω στο μεταξύ και αρχίσαν τα όργανα 😂

Edited by johnny_htc

20 ώρες πριν, doganos said:

εβαλα την sim σε αλλο samsung και φυσικα δεν ειχε ιντερνετ παλι.

Το εβαλα στο δικο μου και βλεπω πως εχω... 

Τοσο τυχερος και να πεσα οταν εκαναν κατι αυτοι; τι να πω.... 

Βεβαια μερικες φορες στο ιδιο σημειο/κεραια βλεπω NSA αντι για SA. Το κανει και σε εσας;

Αν το βάλεις προσωρινά σε NR only συνδέεται σε SA?

2 ώρες πριν, CptBill said:

Κλασικές μ***κίες... Λες και πρέπει να ενημερώνεται το δημοτικό συμβούλιο για κάθε κεραία που μπαίνει... 

2 ώρες πριν, elkons said:

@marios239

Ελπίζω κάποια στιγμή μη γίνει κάτι αντίστοιχο στη Κορόπη... το είχαν κάνει κάπου εκεί παλιά σε ιστό της Vodafone. Γιαυτό μάλλον δεν θέλει η Vodafone πλέον να μπλέξει.

Όντως παλιά η vf είχε κεραία κοντά στη σημερινή του ΟΤΕ στην Κορόπη που ξηλώθηκε. Και ο ΟΤΕ είχε βρει νέα θέση τότε, αλλά απ'όταν την άλλαξε δεν έχει ξαναακουστεί κάποια διαμαρτυρία. 

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Αυτό που ψάχνουν να δουν αν ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία η εγκατάσταση μιας κεραίας, πραγματικά τι να πω. Όχι πάνε και σηκώνουν κεραίες όπως τους καπνίσει για να τρέχουν μετά 😂😂😂

Ακριβώς! Δηλαδή νομίζουν ότι οι εταιρίες είναι χαζές; 

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Νομίζω ήταν από αυτές που περιμένατε να μπουν στο μεταξύ αν θυμάμαι καλά που λέγαμε κάποια στιγμή, σωστά; Δεν έχει καν πάνελς πάνω στο μεταξύ και αρχίσαν τα όργανα 😂

Ναι είναι μια απ' τις χρωστούμενες! Αναρωτιέμαι αν θα περάσουν κι απ' την υπόλοιπη Μαγνησία για εργασίες. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student