elkons Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 7 minutes ago, tricker said: Βάλε και Κρήτη Δε ξέρω κάποιον από Κρήτη από μερικούς π ξέρω είπα τις παραπάνω περιοχές σίγουρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 παιδιά κ εγώ εδώ Αίγινα τα ιδιια.Με έριχνε σε Ε κ μετά καθόλου ούτε κλήση ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ.Προσπαθησα να πάρω τις βλάβες αλλά 10 λεπτά αναμονή κ τίποτα.Μετα έκανα επαναφορά δικτύου στο αιφονι κ επανήλθαν ολα παρόλα αυτά το σήμα είτε με 4 γ η με 5 γ δεν είναι καλό! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Αποκαταστάθηκε πριν λίγο εδώ ευτυχώς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Δεν δουλευουν τα VIP 4ψηφια στο εταιρικο μου, οποιον και να επαιρνα ελεγε πως δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος... 😁 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Απο τις 11 κεντρο αθηνας και γλυφαδα δεν μπορουσα να μπω ιντερνετ η σερνοταν και ακομα και τωρα για να μπει σε μια σελιδα σερνεται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 (edited) Αρχίζει πάλι! Εκτός οι B7. Τι σκ@τ@ κάνουν επιτέλους; Edited April 10, 2025 by tricker 1 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Εμάς μια χαρά Β7 έχουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 9 minutes ago, elkons said: Εμάς μια χαρά Β7 έχουν Πάει και έρχεται, ότι γινόταν και εχθές δηλαδή. Τραγικοί, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ξέρουν τι τους γίνεται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Πάντως αναφορές από Βοιωτία λένε αυτό που λέω και εγώ. Ή υπήρχε 5G Disconnected ή 4G+ ανάλογα την συσκευή αν ήταν πέμπτης γενιάς τα οποία ήταν στην ουσία άχρηστα ή υπήρχαν εναλλαγές όπου για τα βασικά μόνο ήταν καλά δεν υπήρχε θέμα. Έχει αποκατασταθεί από ώρα εδώ το φαινόμενο αυτό Δεν ξέρω για ποιον λόγο σε άλλους συνέβαινε το ένα και σε άλλους το άλλο. Όπως και παρατήρησα εδώ μέσα σε άλλους υπήρχε πρόβλημα και σε άλλους όχι. Ας μας λύσει την απορία κάποιος γνώστης 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 26 minutes ago, tricker said: Πάει και έρχεται, ότι γινόταν και εχθές δηλαδή. Τραγικοί, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ξέρουν τι τους γίνεται Στο τηλεφωνικό κέντρο δεν μπροούν να κάνουν κάτι στη κεραία σου. Άλλο οι τεχνικοί του τηλεφωνικού κέντρου άλλο οι τεχνικοί στις κεραίες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 4 minutes ago, elkons said: Στο τηλεφωνικό κέντρο δεν μπροούν να κάνουν κάτι στη κεραία σου. Άλλο οι τεχνικοί του τηλεφωνικού κέντρου άλλο οι τεχνικοί στις κεραίες. Δεν είναι θέμα κεραίας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Και πάλι δεν μπορεί το τεχνικό στο τηλέφωνο να κάνει κάτι (13788) άλλοι τεχνικοί θα το λύσουν, ξέρουν το πρόβλημα σταδιακά λύνεται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Πρώτη μέτρηση.. Κεντρική πλατεία Τρικάλων Δεύτερη μέτρηση.. Υποσταθμός ΟΤΕ (αν το λέω σωστά) περίπου 400-500 μέτρα πιο κάτω 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Έχει κανείς άλλος θέμα με το WiFi calling σμρ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 1 hour ago, georgebad said: Έχει κανείς άλλος θέμα με το WiFi calling σμρ Σε Android συσκευές δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε iPhone 13 (απλό) με ios 18 ναι δεν λειτουργεί καν το WiFi calling από εχτές το απόγευμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 17 minutes ago, elkons said: Σε Android συσκευές δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε iPhone 13 (απλό) με ios 18 ναι δεν λειτουργεί καν το WiFi calling από εχτές το απόγευμα. Και σε iPhone και σε Android όλα ΟΚ εδώ. Κράτα υπόψιν ότι η Cosmote ορίζει 3 WiFi calling endpoints, οπότε ίσως ένα ή δύο από τα τρία να έχουν θέμα και κάποιοι είναι άτυχοι. ;; ANSWER SECTION: epdg.epc.mnc001.mcc202.pub.3gppnetwork.org. 3225 IN A 94.143.178.220 epdg.epc.mnc001.mcc202.pub.3gppnetwork.org. 3225 IN A 94.143.177.210 epdg.epc.mnc001.mcc202.pub.3gppnetwork.org. 3225 IN A 94.143.176.242 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Επικοινώνησα μέσω Chat με την εξυπηρέτηση σχετικά με τα χτεσινά προβλήματα και το WiFi calling Θα πρότεινα να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και έλεγχο αν έχεις επιλεγμένο από τις ρυθμίσεις του κινητού σου το 4G δίκτυο. Συμπληρωματικά, θα πρότεινα να αφαιρέσεις την κάρτα sim για 2' από τη συσκευή και να την τοποθετήσεις ξανά. Επιπλέον, θα πρέπει να δείς στο menu Ρυθμίσεις-Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας-Ονόματα Σημείου Πρόσβασης-Cosmote Internet. Εκεί πρέπει να γράφει στο apn την λέξη internet με όλα τα γράμματα μικρά Αγγλικά, ακόμα και εαν το γράφει θέλω να το σβήσεις και να το γράψεις εκ νέου. Εν συνεχεία θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση και να συνδεθεις εκ νέου. Της εξηγώ δεν είναι πρόβλημα συσκευής και έκανε αίτημα στη γραμμή μου να με καλέσουν 💀 Σε κατανοώ ωστόσο το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε περιορισμένο αριθμό συνδρομητών και δε ήταν προβλέψιμο ωστόσο δεν θα δοθεί σε κάποιον συνδρομητή σχετική αποζημίωση για τη διακοπή των υπηρεσιών καθώς δεν ήταν προβλέψιμη και δεν πραγματοποιήθηκε επίσημη ανακοίνωση. Μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ τη θέλουν 😼 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Νταξει έφτιαξε πριν κάνα μισάωρο Η 1017 έχει γίνει meme πλέον https://www.speedtest.net/result/i/6548236106 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Μόνο σε εμένα δεν δουλεύουν τα δεδομένα; σε άλλους με Cosmote μια χαρά παίρνω Hotspot.. 3 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 3 minutes ago, elkons said: Μόνο σε εμένα δεν δουλεύουν τα δεδομένα; σε άλλους με Cosmote μια χαρά παίρνω Hotspot.. Δεν είσαι ο μόνος. Frog είναι ο αριθμός σου; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Η κάρτα σιμ.... Οκ.... 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 (edited) 4 minutes ago, tricker said: Δεν είσαι ο μόνος. Frog είναι ο αριθμός σου; Συμβόλαιο 3 minutes ago, p_k said: Η κάρτα σιμ.... Οκ.... Ναι εντάξει είναι η κάρτα συνδεδεμένη με το δίκτυο και πιάνει σήμα στο Netmonster δείχνει κανονικά Β7 Ν78. Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω σε άλλη συσκευή Είναι δυνατόν να πιάνει κανονικά το What's Up μέσω Hotspot 😅😅 Xiaomi ο συνάδελφος Edit Έβαλα και έβγαλα τη σιμ και έστρωσε. Edited April 11, 2025 by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Χαχαχα νταξει παιδιά σίγουρα είναι μάτι 😂🧄 ας ελπίσουμε ότι είναι κάποια αναβάθμιση κλπ και γίνεται για καλό ενόψει καλοκαιριού. Σε εμένα πάντως μέχρι και σήμερα δεν κόπηκε λεπτό στη Θεσσαλονίκη όλα καλά ούτε κάποια διαφορά στις επιδόσεις είδα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Και αυτοί δεν έκαναν αναβάθμιση το βράδυ 🐷 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Γενικά αναβαθμίσεις μέσα στην Θεσσαλονίκη απ όλους τους παρόχους πάντοτε προγραμματιζονται για μέσα στο καλοκαίρι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts