Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 minutes ago, tricker said:

Βάλε και Κρήτη 

Δε ξέρω κάποιον από Κρήτη από μερικούς π ξέρω είπα τις παραπάνω περιοχές σίγουρο.

παιδιά κ εγώ εδώ Αίγινα τα ιδιια.Με έριχνε σε Ε κ μετά καθόλου ούτε κλήση ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ.Προσπαθησα να πάρω τις βλάβες αλλά 10 λεπτά αναμονή κ τίποτα.Μετα έκανα επαναφορά δικτύου στο αιφονι κ επανήλθαν ολα

παρόλα αυτά το σήμα είτε με 4 γ η με 5 γ δεν είναι καλό!

Δεν δουλευουν τα VIP 4ψηφια στο εταιρικο μου, οποιον και να επαιρνα ελεγε πως δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος... 😁

Samsung S21 Ultra

Απο τις 11 κεντρο αθηνας και γλυφαδα δεν μπορουσα να μπω ιντερνετ η σερνοταν και ακομα και τωρα για να μπει σε μια σελιδα σερνεται.

9 minutes ago, elkons said:

Εμάς μια χαρά Β7 έχουν 

Πάει και έρχεται, ότι γινόταν και εχθές δηλαδή. Τραγικοί, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ξέρουν τι τους γίνεται 

Πάντως αναφορές από Βοιωτία λένε αυτό που λέω και εγώ. Ή υπήρχε 5G Disconnected ή 4G+ ανάλογα την συσκευή αν ήταν πέμπτης γενιάς τα οποία ήταν στην ουσία άχρηστα ή υπήρχαν εναλλαγές όπου για τα βασικά μόνο ήταν καλά δεν υπήρχε θέμα. Έχει αποκατασταθεί από ώρα εδώ το φαινόμενο αυτό

Δεν ξέρω για ποιον λόγο σε άλλους συνέβαινε το ένα και σε άλλους το άλλο. Όπως και παρατήρησα εδώ μέσα σε άλλους υπήρχε πρόβλημα και σε άλλους όχι. Ας μας λύσει την απορία κάποιος γνώστης

26 minutes ago, tricker said:

Πάει και έρχεται, ότι γινόταν και εχθές δηλαδή. Τραγικοί, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ξέρουν τι τους γίνεται 

Στο τηλεφωνικό κέντρο δεν μπροούν να κάνουν κάτι στη κεραία σου.

Άλλο οι τεχνικοί του τηλεφωνικού κέντρου άλλο οι τεχνικοί στις κεραίες. 

4 minutes ago, elkons said:

Στο τηλεφωνικό κέντρο δεν μπροούν να κάνουν κάτι στη κεραία σου.

Άλλο οι τεχνικοί του τηλεφωνικού κέντρου άλλο οι τεχνικοί στις κεραίες. 

Δεν είναι θέμα κεραίας.

Και πάλι δεν μπορεί το τεχνικό στο τηλέφωνο να κάνει κάτι (13788) άλλοι τεχνικοί θα το λύσουν, ξέρουν το πρόβλημα σταδιακά λύνεται.

Πρώτη μέτρηση.. Κεντρική πλατεία Τρικάλων 

Δεύτερη μέτρηση.. Υποσταθμός ΟΤΕ (αν το λέω σωστά) περίπου 400-500 μέτρα πιο κάτω 

Screenshot_20250411-073448~2.png

Screenshot_20250411-073511~2.png

Screenshot_20250411-072918~2.png

1 hour ago, georgebad said:

Έχει κανείς άλλος θέμα με το WiFi calling σμρ 

Σε Android συσκευές δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε iPhone 13 (απλό) με ios 18 ναι δεν λειτουργεί καν το WiFi calling από εχτές το απόγευμα. 

17 minutes ago, elkons said:

Σε Android συσκευές δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε iPhone 13 (απλό) με ios 18 ναι δεν λειτουργεί καν το WiFi calling από εχτές το απόγευμα. 

Και σε iPhone και σε Android όλα ΟΚ εδώ.

Κράτα υπόψιν ότι η Cosmote ορίζει 3 WiFi calling endpoints, οπότε ίσως ένα ή δύο από τα τρία να έχουν θέμα και κάποιοι είναι άτυχοι.

;; ANSWER SECTION:
epdg.epc.mnc001.mcc202.pub.3gppnetwork.org. 3225 IN A 94.143.178.220
epdg.epc.mnc001.mcc202.pub.3gppnetwork.org. 3225 IN A 94.143.177.210
epdg.epc.mnc001.mcc202.pub.3gppnetwork.org. 3225 IN A 94.143.176.242

Επικοινώνησα μέσω Chat με την εξυπηρέτηση σχετικά με τα χτεσινά προβλήματα και το WiFi calling 

Θα πρότεινα να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και έλεγχο αν έχεις επιλεγμένο από τις ρυθμίσεις του κινητού σου το 4G δίκτυο. Συμπληρωματικά, θα πρότεινα να αφαιρέσεις την κάρτα sim για 2' από τη συσκευή και να την τοποθετήσεις ξανά. Επιπλέον, θα πρέπει να δείς στο menu Ρυθμίσεις-Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας-Ονόματα Σημείου Πρόσβασης-Cosmote Internet. Εκεί πρέπει να γράφει στο apn την λέξη internet με όλα τα γράμματα μικρά Αγγλικά, ακόμα και εαν το γράφει θέλω να το σβήσεις και να το γράψεις εκ νέου. Εν συνεχεία θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση και να συνδεθεις εκ νέου.

Της εξηγώ δεν είναι πρόβλημα συσκευής και έκανε αίτημα στη γραμμή μου να με καλέσουν 💀

Σε κατανοώ ωστόσο το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε περιορισμένο αριθμό συνδρομητών και δε ήταν προβλέψιμο ωστόσο δεν θα δοθεί σε κάποιον συνδρομητή σχετική αποζημίωση για τη διακοπή των υπηρεσιών καθώς δεν ήταν προβλέψιμη και δεν πραγματοποιήθηκε επίσημη ανακοίνωση. 

Μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ τη θέλουν 😼

Νταξει έφτιαξε πριν κάνα μισάωρο 

Η 1017 έχει γίνει meme πλέον 

https://www.speedtest.net/result/i/6548236106

Μόνο σε εμένα δεν δουλεύουν τα δεδομένα; σε άλλους με Cosmote μια χαρά παίρνω Hotspot..

3 minutes ago, elkons said:

Μόνο σε εμένα δεν δουλεύουν τα δεδομένα; σε άλλους με Cosmote μια χαρά παίρνω Hotspot..

Δεν είσαι ο μόνος. Frog είναι ο αριθμός σου;

4 minutes ago, tricker said:

Δεν είσαι ο μόνος. Frog είναι ο αριθμός σου;

Συμβόλαιο 

3 minutes ago, p_k said:

Η κάρτα σιμ.... Οκ....

Ναι εντάξει είναι η κάρτα συνδεδεμένη με το δίκτυο και πιάνει σήμα στο Netmonster δείχνει κανονικά Β7 Ν78.

Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω σε άλλη συσκευή 

Είναι δυνατόν να πιάνει κανονικά το What's Up μέσω Hotspot 😅😅 Xiaomi ο συνάδελφος 

Screenshot_20250411_164820_Speedtest.thumb.jpg.dcbf0dd773128f99c9ff97888e83e59a.jpg

Edit 

Έβαλα και έβγαλα τη σιμ και έστρωσε. 

Edited by elkons

Χαχαχα νταξει παιδιά σίγουρα είναι μάτι 😂🧄 ας ελπίσουμε ότι είναι κάποια αναβάθμιση κλπ και γίνεται για καλό ενόψει καλοκαιριού. Σε εμένα πάντως μέχρι και σήμερα δεν κόπηκε λεπτό στη Θεσσαλονίκη όλα καλά ούτε κάποια διαφορά στις επιδόσεις είδα.

Γενικά αναβαθμίσεις μέσα στην Θεσσαλονίκη απ όλους τους παρόχους πάντοτε προγραμματιζονται για μέσα στο καλοκαίρι.